Zoja Miša
|
Včeraj malo po tem, ko sem se bunila, da se ne zbudi, se je prebudila in takoj je bil jok - lakota! Potem se je začelo naše maratonsko hranjenje. Najprej 110 ml, pa še 30 in še 35. Ja, in potem kopanje. Sem rekla, da imamo nočno kopanje in potem je bila zopet lačna...no, zaspala je potem končno ob 23.30. Pa sem mislila, da bo spala do jutra, ampak se je zbudila vseeno ob 3.30h in potem ob 7h. Kot vsak dan. Se mi zdi, da je to kar nekako njen ritem. No, meni kar odgovarja. Čeprav sem danes zaspana ko . Ja, in sedaj, ko palčica spi (Bella spet sem jo dala v spalnico in odprla okno, pa kapo ima na glavi, se mi zdi kar smiselno, ker čez glavo izgubijo ful toplote) namesto, da bi šla tudi jaz sem raje tu . Sicer me pa še likanje čaka, tako da tako nimam kaj študirati. Spala bom, ko bom stara . Anaya, res se ne sekiraj zaradi melka. Če ga ni, pač ni. To ne pomeni, da si slaba mami. Vse prej kot to! Gajka, ja Piran je res lep, a sem poslušala vreme, da bo za vikend največ oblačnosti ob morju . Ryssa, če imaš pa toliko mleka, potem pa kar tako naprej. Moja punca toliko je, da bom kmalu morala začeti kaj dodajati. Upam, da zdrživa vsaj še 2 tedna, potem bo stara skoraj 3 mesece, pa sva zmagali) Sayuri, ja hudo, vi ste pa res kompletni sedaj. pa le lepo cartaj, ker se mi zdi, da bo z noricami ravno on imel največ problemov. Bošček! Ti pa le pazi nase! Itak imaš sedaj ''noro'' hišo . Tejkaz in Gajka, hvala, upam, da mi tile okvirčki drugič usejo. seveda sem jih jaz izbrisala . Blond pač Neža, ti se kar zbuni, mogoče pa naredijo pri tebi izjemo! Tejkaz, madonca boste lepi na krstu! kakšna pa bo mami?! Firbec pač. Naty, za super mami, ki vse ve! Pridna si, ni kaj! Torej si pravi naslov za odkrivanje bolezni, no toliko da vem. Veš mogoče potem, zakaj imam moja palčica velikokrat potne rokice? Seveda ima tudi velikokrat mrzle, da o nogah ne govorim - mrzlih mislim, pa lahko ima gor 3 nogavice in volnene copatke?! Pa še to, velikokrat žveči svoj jezik?! A to kaj pomeni??? Tamy, tudi jaz sem ji že lase s fenom sušila. ja, kaj pa naj, če jih ima toliko! Pa se tudi ni bunila. Me pa potem skrbi, da ji ne bi ušeska prehladila, če bi preveč po njem popihala?! Je to možno??? Košuta za redkobesednost Metejchi za vse odbite komentarje! Vsem seveda hvala za kavico, ki ste jo kuhale sredi noči. Krysia, super da boste šli na obisk. Jaz pa ne vikam tašče. Sploh je ne šparam, jaz ji kar povem, kar ji gre! Hlače, meni so troje že prav! Sem pa že povedala, da če mi katere ne bodo, jih bom stran vrgla, pa nove kupila . Ostali so mi še 3 kg. In glede na to koliko jem zadnja dva dni, bo še kakšen več. Erin, mislim, da se strij res ne rešiš kar tako. Po mojem bo obisk kozmetičare, kar prava odločitev . Neža, super za čevlje! Andrejaboris za 2 meseca! MI2 se ne morava dojiti, ker sem že ne vem kolikokrat povedala, da ima moja princeska fizično okvaro - razmak mehkega neba, kar pri cca 2 letih operativno zašijejo. Ni pa to kaj hujšega, tako da pridno rastemo. Bi z veseljem dojila, verjemi, če bi šlo. Anita, da se ne boš čudila, ko bodo 3 lačna usta v Kakmnik pridrvela! No, sedaj grem pa malo likat! Kaj pa čem, če palčica lepo spi in zunaj dežuje kot za stavo! Pa ne se jezit, ker je cel roman