Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Punce, en lep pozdravček od naše **** Trenutno žal ne utegne pisati, sporoča pa Omarjeve mere: 68cm, 7800g in obseg glave 45 cm - fejst fant Evo se vidi, da je Omar prišel domov, je takoj zrastel in pridobil na teži ! IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Včeraj ko ste ve čvekale 100 na uro, sem jaz že tako spala, da nisem vedla da obstajam. Me je klical ob 21. se sploh nisem mogla pogovarjat, ker sem kar spala zraven. Me pa je Videk danes ob 7 iz postle vrgel. Sem mu flašo dala, pa kar v veliko postlo in sma spala kot polheka. A bom js tud kdaj vedla, kako je to ? Js sm že tolk utrujena... včeri je sicer zaspal ob 20.00, ampak se je že ob 22.30 zbudil in tolk jokal, da sm ga vzela k seb spat, pol pa na uro do jutra. To je že nemogoče... katy tvoja tud tolk pridno spi . Dej prosim povej v kolkem času se je pri vas poznal napredek, ko si začela Ranital dajat in kako ga daješ. Js sm ga dala včeri zvečer prvič pa ni blo nič bolš . Sm pa ugotovila, da ful paše bit mal doma, ko je dež zuni. Sm še zmer v pižami, skuštrana in brez make-upa pa je tolk fajn !!!!! Mali zdej mal spi, js grem pa pred televizijo pa knjigo zraven. Bomo vidl, kje bo bolš ponudba . špelin@ mislim, da pridem 25. al pa 26. v Zagorje, zdej se morva pa res dobit!!!!! Mamo obletnico valete v Kandršah, tko da se bo moj cukr mirkal pri dediju, babici in čist navdušeni teti .