Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 17.10.2008 8:33:05
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja seveda, a misliš, da se boš zmuznila????Nič, tipkovnico pod roke in gasa, prispevat svoj delež!!!! Jaz se za nekaj časa poslavljam in ko pridem zvečer na net, upam na 3 del Čaki mal, a zdej ko sem se jaz nazaj prismučala boš pa ti pobegnila, miselm halooooooooo Špelin, valjar na plano
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 17.10.2008 8:36:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro. No zame ne kej preveč. Smo imeli eno čudno noč spet. Se mi je zbudla še predn sm šla jest spat To je blo ob enajstih zvečer. Mogoče zarad tega ker ko je jedla ob pol osmih je full velik zbruhala, tko da mogoč se je zarad tega se tok kmal zbudila.No pol pa ob 4,pa ob 6 ko pa ni hotla več nazaj zaspat,smo mogl ob polsedmih ustat . Pa še ta vreme je dons Katy minus za kilce. Le tako naprej. Estrella kako pa to, da majo že tok kmal plesne? Kr neki. Pa super da mali ni zbolel in je boljši. Kodrana ja na kraju zločina je zakon,čeprov mi je Miami najboljš gledat. Pa včeri tud pol nism mogla neki gledat k je Gaja mela žurke . Pa za minus kilco. Joj men grejo pa kr dol,jih imam še manj kot pred . Najprej kavbojk nism gor dobila, zdej mi pa vse visi . No sej bo zima,pa bom več doma,bo več cajta za hrano . IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro! Madonca punce sinoči ste pa čisto podijjale s pisanjem postov Nimam časa zdele brat, greva z Manco na zajtrk, pol pa upam da bo že 3. del odprt Ja seveda, a misliš, da se boš zmuznila????Nič, tipkovnico pod roke in gasa, prispevat svoj delež!!!! Jaz se za nekaj časa poslavljam in ko pridem zvečer na net, upam na 3 del Tako tako Kasso za Gašperja, da vročina pade. Ti pa le skoč k frizerju.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 17.10.2008 8:38:59
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: smolej no da se pridružim Katja 7.5.2008 2.10. 7020g 65 cm Dobrodošla med nami!!!!!!!!!!!!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 17.10.2008 8:39:20
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally he he jaz grem pa jutri v šoppinnngg, sam je dež napovedan . O jaz tudi, HB je v Qulandiji v Kranju pokrita garaža, tako da trgovine pazite se me
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 17.10.2008 8:39:27
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Soncnica Sandra ***, tvoja princeska me spominja na mojo prvo piko - tudi ona je čudovito prespala noči Od 21h do pol sedmih oz. sedmih je bil blažen mir O kako lepo Jaz upam, da je ne bo začelo kaj mesti in začela se zbujat ponoči
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 17.10.2008 8:41:51
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro Kakšno vreme!!!!!!!!! Sem komaj priplavala z malo piko in princem v kengurujčku do vrtca Estrella* in edinaos, lepo se imejta pri nini7, uživajte, punce IZVIRNO SPOROČILO: katy82 V glavnem jst bom kmalu kot miss če bo šlo tko naprej,je danes pokazalo 1,5kg minusa sem ful vesela IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz kar od veselja skačem...Alja mi je zaspala okoli 21h in še sedaj spi in to v enem kosu, brez zbujanja, brez jamranja Sem bolj vesela, kot bi pa na oteriji zadela Samo, da ni pozabila na nočno spanje IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A še to, mali ni zbolel. Ko je vstal je bil čist moker . Sva sam pod tuš skočila in je bil kot nov IZVIRNO SPOROČILO: kodrana v sredo sva šli s svakinjo v šoping. pa Tara. je blo fino. sva cel popoldne šopingirale. danes pa greva končno naročit kuhinjo. komaj čakam. A sem dovolj ploskala? kasso, koliko je Gašper star? Naj se hitro pozdravi Dobro opravi pri frizerju in avtomehaniku Naša mala pika obožuje baby tv IZVIRNO SPOROČILO: tilči Noč je bila obupna Tudi pri nas Pa vidim, da pri nini7 tudi. tilči, tvoj pa zelo kmalu hodi domov, mojega običajno ni pred pol sedmo, čeprav štarta v službo ob polsedmih zjutraj... Dobra ura vožnje v vsako smer, potem pa se pač dela, dokler ni narejeno, prej ne smejo domov, ko je.be 8-urni (uradni) delovnik IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja seveda, a misliš, da se boš zmuznila????Nič, tipkovnico pod roke in gasa, prispevat svoj delež!!!! Jaz se za nekaj časa poslavljam in ko pridem zvečer na net, upam na 3 del Čaki mal, a zdej ko sem se jaz nazaj prismučala boš pa ti pobegnila, miselm halooooooooo Špelin, valjar na plano Eni se gredo družit Mi smo pa v tem dr.e.ku na virtualo obsojeni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 17.10.2008 8:42:38
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A ste imele že danes kaj dežja? Pri nas je bil lep sončen in popoldne tudi vetroven dan. O pri nas je padalo od 13h naprej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 17.10.2008 8:42:43
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Samo res kje za vraga se **** skriva???? Zdej en dan sem jo zaledila na eni drugi temi, zakaj pa je ni k nami pa ne vem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 17.10.2008 8:46:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Samo res kje za vraga se **** skriva???? Zdej en dan sem jo zaledila na eni drugi temi, zakaj pa je ni k nami pa ne vem Ja tm pri uhančkih ane . Men tud ni jasno zakaj nas ne pride pogledat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 17.10.2008 8:47:43
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Eni se gredo družit Mi smo pa v tem dr.e.ku na virtualo obsojeni jaz sem tudi mislila da bova z malo že dopoldne mačce šle naokoli zdej pa tega butastega telekomovca čakava
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 17.10.2008 8:56:46
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** jaz sem tudi mislila da bova z malo že dopoldne mačce šle naokoli zdej pa tega butastega telekomovca čakava Upam, da bo vsaj kaj zrihtal...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 17.10.2008 9:06:21
|
|
|
|
špelin@
|
A se gremo mal politiko? Meni gre blazno na smeh, ker se stari kozel Erjavec obnaša kot en trmast vrtičkar, ki sedi sredi kopice igrač in tečnari: "Hočem točno tale rdeč avto z modrimi nalepkami in napisom "jaz sem car". Če tega ne dobim, se ne igram!" Pa pravi vzgojiteljica: "Lej, Karlček, daj ta avto še malo nazaj na kup, da si ga še drugi ogledajo, mogoče se boš potem lahko spet ti kdaj igral z njim." Ampak Karlček ga ne da - v jok in na drevo pa to svojo igračo s sabo
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 17.10.2008 9:07:41 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 17.10.2008 9:09:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A se gremo mal politiko? Meni gre blazno na smeh, ker se stari kozel Erjavec obnaša kot en trmast vrtičkar, ki sedi sredi kopice igrač in tečnari: "Hočem točno tale rdeč avto z modrimi nalepkami in napisom "jaz sem car". Če tega ne dobim, se ne igram!" Pa pravi vzgojiteljica: "Lej, Karlček, daj ta avto še malo nazaj na kup, da si ga še drugi ogledajo, mogoče se boš potem lahko spet ti kdaj igral z njim." Ampak Karlček ga ne da - v jok in na drevo pa to svojo igračo s sabo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 17.10.2008 9:11:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej Špelin@ smo Edino prepričal da pride . Jest sm pa kamin zakurla da ns ne bo zeblo Kje pa maš ti avto ta tedn?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 17.10.2008 9:12:13
|
|
|
|
kasso
|
špelin@ julija je dopolnil 5 le.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 17.10.2008 9:16:34
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ej Špelin@ smo Edino prepričal da pride . Jest sm pa kamin zakurla da ns ne bo zeblo Kje pa maš ti avto ta tedn? No, potem boste pa res uživale Glede avta je pa tako, da si Fabio deliva z mojo mami in jo ta teden rabi ona.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 17.10.2008 9:18:57
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso špelin@ julija je dopolnil 5 le. Sprašujem te zato, ker ima tudi Gregi kožico na lulčku zelo tesno, je sploh ne moreš kaj dosti potegniti dol. V bolnici mu je sestra malo bolj potegnila in je mičkeno zakrvavelo, potem pa je rekla, naj raje pustimo. A potem bodo Gašperju pri kirurgu potegnili kožico čez glavico?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 17.10.2008 9:20:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ej Špelin@ smo Edino prepričal da pride . Jest sm pa kamin zakurla da ns ne bo zeblo Kje pa maš ti avto ta tedn? No, potem boste pa res uživale Glede avta je pa tako, da si Fabio deliva z mojo mami in jo ta teden rabi ona. A tako. A pol si revca mogla it peš tamalo peljat v vrtec v tem mrazu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 17.10.2008 9:22:55
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ej Špelin@ smo Edino prepričal da pride . Jest sm pa kamin zakurla da ns ne bo zeblo Kje pa maš ti avto ta tedn? No, potem boste pa res uživale Glede avta je pa tako, da si Fabio deliva z mojo mami in jo ta teden rabi ona. A tako. A pol si revca mogla it peš tamalo peljat v vrtec v tem mrazu Na srečo imam vrtec čisto blizu in vedno hodimo peš - največja ovira danes je bajer pred blokom So se zamašili odtoki zunaj in je poplavilo tudi hodnik v pritličju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 17.10.2008 9:24:04
|
|
|
|
špelin@
|
A katera slučajno spremlja (gleda!) Radio Hit preko neta ali na TV Pika?? Pečo bo zdajle molzel kozo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 17.10.2008 9:25:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A katera slučajno spremlja (gleda!) Radio Hit preko neta ali na TV Pika?? Pečo bo zdajle molzel kozo sm pogledala,sam mamo ful grdo sliko, se bl mal vid. Ma sej majo zmer ful smešne na teli hitovi budilki
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 17.10.2008 9:28:11
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A katera slučajno spremlja (gleda!) Radio Hit preko neta ali na TV Pika?? Pečo bo zdajle molzel kozo sm pogledala,sam mamo ful grdo sliko, se bl mal vid. Ma sej majo zmer ful smešne na teli hitovi budilki TV Piko lahko gledaš tudi preko neta! Jaz je drugače sploh ne mroem UMIRAM OD SMEHA
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 17.10.2008 9:28:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A katera slučajno spremlja (gleda!) Radio Hit preko neta ali na TV Pika?? Pečo bo zdajle molzel kozo sm pogledala,sam mamo ful grdo sliko, se bl mal vid. Ma sej majo zmer ful smešne na teli hitovi budilki je presenečen k ma mejhne seske,se jih boji
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 17.10.2008 9:29:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A katera slučajno spremlja (gleda!) Radio Hit preko neta ali na TV Pika?? Pečo bo zdajle molzel kozo sm pogledala,sam mamo ful grdo sliko, se bl mal vid. Ma sej majo zmer ful smešne na teli hitovi budilki TV Piko lahko gledaš tudi preko neta! Jaz je drugače sploh ne mroem UMIRAM OD SMEHA Ma Špelin@ mi mamo instant pa pol kr neki šteka če prek neta gledam. Ma sej po tv se mal vid,poslušam pa po radiu k tv šumi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 17.10.2008 9:32:17
|
|
|
|
špelin@
|
O, hudo, sem se zarežala, ko je falil pisker, in je Gregi skoraj iz ležalnika skočil
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?