|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
16.10.2008 10:45:23   
pokica_
Dan majčice!

Že dolgo časa je minilo odkar sem vas nazadnje brala. Imam full malo časa, ker pridem domov iz šihta ko cunja, skuham kosilo in kar padem v posteljo. Se je že prah nabral na tipkovnici, ker nič ne tipkamuser posted image .

Mene še kar mučijo občasne slabosti, običajno ob večerih, po večerji ko je treba it spat,...danes pa celo zjutraj spet ponovno, glih kar da nisem šla do školjke.
Občasno me špika v spodnjem delu trebuha, verjetno to pomeni širjenje maternice; kar se tiče pa mehurja pa je meni moj tudi malo nagaja ponoči, grem kar 3x lulat ponočiuser posted image .

Mi čakamo naslednji pregled, ki ga imamo 29.okt. in komaj čakam, da vidim in čujem, če je še vse ok z najino pikico. Takrat se bom tudi naročila za NS, upam, da pridem čimprej na vrsto.

Glede user posted image ste že vse povedale svojim domačim? Midva boma mojim povedala ta vikend, njegovim pa naslednji vikend,...upam, da bojo presrečni in z veseljem sprejeli tole novico o user posted image !

O hlačah ste imele včeraj govora,...jaz že tudi čutim pomanjkanje prostora v pasu, bo počasi treba iti po nakupih.
Vsake tolko se vozima skozi Celje; imajo tam kje v kateri trgovini oblačila za nosečniceuser posted image ? ˛C&A sem vidla s ceste, da je...a imajo nos. oblačila tudi? Kaj pa H&M obstaja v CE? Kakršnekoli informacije dobrodošle, ker hlače stiiiiiskajouser posted image .

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
16.10.2008 11:03:09   
U_SURDI
Jutro!
Hm ja glede kopanja v bazenu bom tudi jaz mroala to zima opustiti, kljub temu da greva z mojim preko vikenda kdaj pa kdaj rada kam v toplice, vendar sem že pred user posted image  imela stalno neka vnetja glivična in to vedno teden dni po kopanju v bazenu, tako da če bova šla, bom pač le poležavala po ležalniku in se delalala kao da mi voda ne paše, ampak kaj čmo, za naše pikice se splača potrpeti, saj je še toliko drugih stvari, ki se jih bo dalo početi čez zimo......
Lahko se potem ko bomo vse dale čez NS kdaj dobimo tudi na kakšnemu čajčku sveda, da se spoznamo še z druge plati ne samo preko računalnika.

Punce tiste ki ste že naročile na minisvet.si tisti vstavek- pas za na kavbojke, prosim ko ga dobite sporočite kako vam služi, ker se jaz tudi odločam da bi ga kupla- pa všeč so mi tudi tisti široki pasovi ki so, ampak pismo kar ne vem kako bi ga ponucala....

papa

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
16.10.2008 11:52:15   
Anonimen
Hejla. Kako kaj danes? Mi smo kar solidno. Zobarja imam pa šele naslednji teden, tako da bom morala malo potrpeti do takrat. No ja...sicer pa štejem dneve do pregleda. Počutim se drugače še vedno super, le vsi mi govorijo ,da sem ko duh in da imam podočnjake...še moj je rekel, da ne zgledam najbolje. user posted image Kaj je zdaj to??

Mejte se punce.

(odgovor članu U_SURDI)
  Neposredna povezava do sporočila: 1078
16.10.2008 11:56:50   
majuška10
Pokica, imam sodelavko iz Celja in vem da je v C&a dosti nosečniških cunjic tam nabavla, tako da se ti splača it malo pregledat, za H&M pa ne vem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
16.10.2008 11:58:49   
mani2
Tudi v H&M imajo nosečniške cunjice. Sem si sama tam kupila hlače.

Neposredna povezava do sporočila: 1080
16.10.2008 12:01:56   
lananai
Sem se včeraj malo sprehodila po Supernovi na Rudniku (LJ) - imajo nekaj nosečniških cunjic tko v H&M kot C&A. Ampak meni se zdi skor vse tko starinski stil... user posted image  Športnih stvari jim pa manjka. H&M je drugače tudi v Celju, v City Centru. Za C&A pa ne vem, kje je v Celju.
Včeraj (in že parkrat prej) sem gledala Svet in Lili Žagar - kake dobre zgornje dele ima ona vedno! Le kje jih kupuje?

Neposredna povezava do sporočila: 1081
16.10.2008 12:23:31   
copka
ej, ne morem prilepit seznamauser posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
16.10.2008 12:35:17   
pokica_
Super punce,  hvala za informacije! user posted image  Bo treba it pogledat.

Kako pa je v Grazu z cunjami za user posted image ? Ktere trgovine, kje,...so cenovno ugodnejše kot pri nas?

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 16.10.2008 12:42:35 >

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
16.10.2008 13:23:23   
U_SURDI
lananai - samo da ti odgovorim da Lili Žagar ima več ali manj vedno oblečene srajce od Nara Cammice !! - so pa zelo zelo drgae.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
16.10.2008 14:18:15   
copka
IZVIRNO SPOROČILO: U_SURDI

lananai - samo da ti odgovorim da Lili Žagar ima več ali manj vedno oblečene srajce od Nara Cammice !! - so pa zelo zelo drgae.

Jaz oddaje ne gledam, sem pa dvakrat videla Lili in je bila v isti oblekici- siva z vzorcki od verige(user posted image ). Mi prav ni bila vsec.

Jaz sem si kupila ene malo sirse hlace z nizkim pasom za sedaj, ko trebuha se ni dosti in jih bom lahko nosila tudi, ko se mali rodi. Itak bom delala tja do februarja, potem pa vecinoma od doma. Pa en lep pulover, ki bo sel tudi cez buskota in bo cisto ok tudi za naseldnjo zimo. Sem pa kupila v promod, saj so mi tam obleke noro dobre, ampak malo drazje, zato si tam kupujem predvsem za dusouser posted image

(odgovor članu U_SURDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
16.10.2008 14:26:11   
U_SURDI
Joj jaja te obleke.... Jaz sem zadnjič v BTC-ju v Kepici gledala ene oblekce sive, pa tko okli pasu imajo neke kamenčke ki se svetijo nalimane, tko mi je bila všeč ampak nisem šla pa nič za ceno vprašpat- verjetno pa je katasrofa.
No ja tudi jaz sem se malo zredila čez pas, trebuh se mi še nič ne pozna, pa bi že tako rada da bi se..... joj kok se vlečejo te prvi trije meseci.... Še malo punce, pa bomo ta hudo obdobje dale čez.

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
16.10.2008 16:24:58   
rozcaa
Pozdravcek se od mene..po dolgem casu.
Tudi jaz kot pokica po sluzbi skuham in potem ni od mene nic vec koristi.Cist sem hin. Pa sem ful misla,kok bom sportala med nosecnostjo...Yeah. Sigurno. Najbolj fajn je doma na kavcu.user posted image
Spikanje v trebuhu se mi je mal umirilo, oz. se je prestavilo na predel oprsja. Se mi zdi, da brez modrca sploh ne morem vec bit!user posted image Mi airbage tok vlece k tlom, da je za znoret!user posted image
Drugac pa sem lunanai tud jst v podobnem feelingu kot ti. Prav se ni une evforije in konstantnega ukvarjanja s trebuskom in debatiranja z dragim. Mam tud jst obcutek, da bo to prislo skupaj s trebuhom.user posted image
Ste kaj pocekirale tekmovanje missbusi? Kaka skoda, da je ze mimo. Lahk bi ga tam ok. marca spet organizirali. Da pokazemo se me svoje trebuscke.user posted image
Nic..grem delat pica zepke. Ful njami pa ful hitr se nardijo.

A ful pazite na prehrano zadnje case? Jst se trudim vsaj 2x na teden meso jest(sem slabokrvna) in skor vsak dan mlecne izdelke. Pa sadje in zelenjavo. Drugac pa vse po starem. Zaenkrat se mi se nic ni uprlo. Ko bi se mi vsaj cokolada.user posted image

Pridne bodte! papa

(odgovor članu U_SURDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
16.10.2008 16:26:59   
baba84
Joj sam ne govorte od oblekic jst sploh nimam špasa o tem govort k sem bl pri šparovnih pa so mi vse te cunjice preveč drage... Ene kavbojke mam od prve nosečnsti, še kje bom kakšne žametke staknla itak pa sem večinoma doma tko, da ne rabim pretiravat, če pa bi hodila v službo bi bilo pa drugače... tko, da hvala bogu če tko pogledma bom sam za trenirke zapravla pa še to kr navadne na vrvico user posted image  

drugače pa ja tudi jst se veselim ,ker bo ta hudo obdobje za nami... ;)

(odgovor članu U_SURDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
16.10.2008 16:29:43   
baba84
rozcaa glede hrane, zdej mi hodijo po glavi že same neumnosti bi jedla samo ne zdravo hrano... pico, burek, hamburger, kebap, pomfri.. še dobr, da nimam nikjer v bližini nobenga "šiptarja", da se res ne bašem s tem ;) :D če ne bi bla tam vsako dnevna stranka user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baba84)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
16.10.2008 16:31:26   
ledenka
ih ja, oblekce... jutri imam dopust in grem malce v BTC pogledat, kaj imajo. bom poročala user posted image  v Supernovi je čista žalost. ker sem pač v službi, bom potrebovala dvojne elegantne hlače, dve krili in še kako oblekco ali dve... upam, da bom s tem uspela zvozit! pa seveda nove škornje, ker imajo moji sedanji precej visoke petke.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu baba84)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
16.10.2008 18:03:07   
Anonimen
maja 1488: moj sonček ima laringitis že od prvega leta starosti in sako leto do zdaj smo bili kar nekajkrat na orl-ju na opazovanju, drugače smo pa rešili doma z ventolinom al pa v ZD z inekcijo. pravijo pa da po tretjem letu tej napadi minejo. jaz upam da je to res.

Mucka25: moj sonček je bil sptembra star tri leta

cujne bo šla kupovat ko  ne bom imela kaj več oblečt, ker mislim da je brez veze, preveč prej kupovat ker nevem kam se bom širlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1091
17.10.2008 7:42:09   
Anonimen
dobro jutro punce

kaj še vse spite,

jaz danes ponočni nisem skoraj nič spala, kaj pa ve!
a mogoče katera dela sam po štiri ure štiri ure je pa na bolniški, ker jaz bi šla delat, če bo pri naslednem pregledu vse ok! sam delam v trgovini in to na mlečnem in zmrzjenem oddelku, in ne bi zdržala cel dan na hladnem, ker me poslovodkinja noče dat drugam! pa me zanima kako to gre???user posted image

pritisk je še vedno v user posted image , slabost tudi. pa vse me boli, ker moram sam ležat, ker mi ful dol tiši, sami problemi, ko sem bila za taprvega noseče mi ni bilo pa nič, nobene slabosti, super počutje, kako se lahko dve nosečnosti tako veliko razlikujejouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1092
17.10.2008 8:46:59   
lananai
01.05. 

* Carpe diem (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, NS 20.10.
* ella. (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, NS 20.10.
Maj_taj (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, NS ?
FLASK_A (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, NS ?
PC Baby (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, NS ?
Pikicapokica6 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 12.11., NS 21.10.

02.05. 

vanilla (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 24.10., NS 24.10.
copka (2user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 12.11., NS ?

03.05. 

annya (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled 11.11., NS 27.10.

04.05. 

Rosi* (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, NS ?

05.05. 

Maj09(28.let) (3user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, NS ?
baba84 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 03.11., NS 23.10.
Auser posted image (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, NS ?

06.05. 

polna_luna (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, NS 27.10.

07.05. 

pikapolonica (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, NS ?
* heln (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled 27.10., NS 27.10.
girly (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, NS ?
nena22 (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, NS 28.10.

08.05. 

mucka25 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 06.11., NS 20.10.
Leela (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, NS ?
pena (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, NS 27.10.

09.05. 

mani2 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 30.10., NS 27.10.
andrejka_237 (1user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, NS ?
mayflower (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, NS 03.11.
BarbyD (2user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, NS ?

10.05. 

psaša (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, NS ?
Auser posted image  (2user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?
BIA79 (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, NS ?
majuška10 (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, NS ?

11.05. 

rožmarin (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, NS ?
ledenka (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, NS 05.11.

12.05. 

mary12 (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, NS ?
alijana (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 21.10., NS ?

13.05. 

mica77 (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, NS ?

14.05. 

Anonimnauser posted image  (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, NS ?
ptejka (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, NS ?
Anonimnauser posted image  (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, NS ?

15.05. 

Anonimna (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, NS ?

16.05. 

AKP (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled ?, NS ?
sibirka (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 03.11., NS 04.11.
U_SURDI (3user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 27.10., NS 06.11.

17.05. 

rozcaa (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 21.10., NS ?
taškica (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled ?, NS ?
maja1488 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 17.11., NS 06.11.

18.05. 

Anonimna (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled ?, NS ?
tija75 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, NS ?

19.05. 

cebelica82 (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 13.11., NS 03.11.

20.05. 

lananai (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 21.11., NS ?

22.05. 

Paloma(?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, NS ?

23.05. 

Agrojuhica (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, NS ?
janci10 (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled 04.11., NS 24.10.

24.05. 

Anonimna (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, NS ?
KatMat (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, NS ?

25.05. 

pokica_ (1user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, NS ?
tea (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled ?, NS ?
five (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, NS ?
pikonina (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 20.10., NS ?

27.05. 

*Lina* (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, NS ?

29.05. 

Majch (0user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, NS ?

30.05. 

mojmaček (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, NS ?

XX.05. 

Anonimna (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, NS ?
žanka(32 let) (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled ?, NS ?
Katha (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, NS ?
Lalica1 (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, NS ?
Rebeka_ (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, NS ?

skupaj user posted image : 63
pričakujemo user posted image : 65

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
17.10.2008 8:47:31   
maja1488
Mene je pa včeraj cel dan spodaj trebuh ful bolel, danes zjutraj pa sem imela rjav izcedek. Moram zdaj poklicat ginekologa, sam čakam, da se pisarna mal sprazne, da ne poslušajo ravno vsi. Me ful skrbi, ampak upam, da bo vse OK.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
17.10.2008 8:50:10   
lananai
Tale seznam me bo ob živce spravil! user posted image
Zdej sem celega prepisala pa brez žabic in zanimivih strani... in ga je celo prijelo. Upam, da sem vse prav prepisala. Edino BIA79 je bila na seznamu 2x, tko da sem eno zbrisala. Pa fajn bi bilo, če bi se XX.05. opredelile. Ali bi kar zbrisali tiste, ki se ne javljajo več? Mogoče je seznam predolg pa tudi slikic gor preveč...

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
17.10.2008 9:06:12   
U_SURDI
maja1488 le ne bodi preveč nervozna ker to škodi malemuuser posted image . Pokliči Gin pa naj te pregleda. Vendar kot pravi dr. Pušenjak so skozi celo nosečnost možni manjši rjavi izcedki in si popolnoma nenevarn. Morda pa imaš sedaj ravno čas ko bi mogla dobiti user posted image  pa se je to smao tako malo pokazalo. NIč ni to hudega kar pomiri se.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
17.10.2008 9:08:04   
Lalica1
Kot vidim zame manjka še veliko podatkov, vendar vam jih posredujem v torek po pregledu, ker je brezveze, da se malo trudite sedaj in potem še enkrat.

Najlepša hvala vsem sposobnim, ki nam urejate seznam, ker me ene (vsaj jaz) verjetno tega ne bi nikoli spravile gor. Sem tak anti-računalniški tip.

Lep pozdravček vsem.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
17.10.2008 9:09:37   
Anonimen
lalica1
verjetno pa si si izračuna kdaj naj bi imela PDP?

(odgovor članu Lalica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1098
17.10.2008 9:11:57   
taškica
Maja1488; jaz sem imela po pregledu tudi rjav izcedek, potem sem pa kar črne spodnje gate nosila, da se nisem preveč sekirala :)))))); res, po parih dneh je izginil. Gineko je rekla da je to normalno, da so pogosti izcedki v zgodnji nosečnosti. Upam, da je tudi pri tebi tako.
Hvala za seznam, zaradi seznama se ugotovila, da imam pregled in NS na 5.11 in to ne bo šlo skupaj. Hvala še enkrat  Lananai, ker drugače sploh ne bi opazila. Ne me vprašat kako ne, ker sem zadnje čase precej pozabljiva.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
17.10.2008 9:21:52   
ella.
Dobro jutro, dekleta,

danes je prav čukast dan, v pisarni sem celo luč morala prižgati, da kaj vidim.
Maja1488: ne prestraši se preveč. Vem iz lastne izkušnje, da je to nemogoče, ampak poskusi. Naj ti na pregledu poslušajo srčka od dojenčka.

lananai, saj je super tole, tistih ribic morda sploh ne rabimo, bolj fino bi bilo dopolnit s pravimi podatki...sem pa vesela, da nimamo tistega dela seznama, kot ga imajo ostale in sicer "z nami so pot začele"...je prav depresiven in glasujem, da ga niti ne ustanovimo. kaj pravite?

Jaz pa danes napolnjujem 12. teden. Do pregleda sem vseeno še rahlo zadržana, po njem upam, da bom nasrečnejši in brezskrben človeček na svetu. Čestitke vsem ostalim prvomajčicam, ostalim pa želim, da bi dnevi tekli čim hitreje user posted image

papa

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.