alijana
|
Pozdravljene. Kakšen dan se ne oglasim, pa vidim, da ste že kar nekaj tem predebatirale. Ja, jaz sem bila včeraj na pregledu, ker se nisem dobro počutila. Ja, in zopet jemljem Dabroston in imam mirovanje. No, upam da prvo trimesčje hitro mine in bom potem bolj sproščena in morda tudi nazaj v službi. jancci: ja, tudi jaz imam zelo nizek pritisk, še nižjega kot ti. Ampak, ko sem na pregledu mi naraste in potem mi izmeri 110/75, pa reče pritisk je zelo vredu. Slabosti so manjše. Ponoči tudi jaz slabo spim, hodim na wc, potem pa ne morem nazaj zaspati. lananai: glede vozička je tako, da tudi sama razmišljam, če bo še za drugega otroka dovolj dober. Imamo trikoleksnika z napihljivimi kolesi (Hauck), smo ga izredno dosti koristili, po makedamu, v hrib, hodili v hribe in je kar zdelan videt, tako da ne vem, če se bo dal tako urediti, da bo videti dober za novorojenčka. Sicer pa tudi ne bi rada ne vem kako dragega in novega - mi je škoda denarja za voziček. Ker sva ga pri hčerkici koristila do 1 leto, potem je želela sama hoditi, ne glede na dolžino sprehoda. Pokoristila sva ga samo ko sva šla na rolerje (hčerkica je ful uživala, ker je šlo seveda hitreje kot običajno). Drugače mi je všeč voziček Jane trikolesnik z napihljivimi kolesi. Toda nov mi je predrag, bom pogledala, če dobim kje rabljenega, vendar lepo ohranjenega. Sicer pa občudujem mojo hčerkico, kako se vsak dan spomni na v maminem trebuščku: ga pride pobožat in povpraša, če raste, kaj sedaj dela in podobno. Lp,
|