Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 16.10.2008 23:26:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Ha ha, z mojim prejšnjim postom sem vso neaktivnost, kar se pisanja na forumu tiče notri prinesla
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.10.2008 23:27:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.10.2008 23:27:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.10.2008 23:29:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.10.2008 23:30:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.10.2008 23:31:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 16.10.2008 23:35:07
|
|
|
|
lex
|
prebrala - komentirala ne bomdanes, kerje preddddddolgo,res si nas zabila ja nič grem cote prelagat (če ne jih bom pa jutri )
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 16.10.2008 23:35:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Angelina..zdej lahk greš pa za par mesecev spet počivat...to si pisala al kopirala??matr duš si nas zabila...bom jutri prebrala ker moj me ze vabi da me bo zmasiral...po mojem hoče spet kako krizanko resit... Napisala včeraj zvečer, zdaj pa sem prilepila vam v branje Veliko užitkov ob reševanju križanke
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 16.10.2008 23:35:42
|
|
|
|
dzanika
|
Angelina sem prebrala sam me že tolk oke pečejo. No coment na tale post. Res. Poznam podobne primere in zna bit res hudo. Po mojem mnenju najbolše ignorirat takšne ljudi! Zdej pa res grem. Nočko in mirno noč!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 16.10.2008 23:37:29
|
|
|
|
Anonimen
|
dzanika, nekdo pa uživa v vodi levinja, tale slikca je pa fenomenalna še luka: ki pobira rozino,,, matr sm se špilala zdejle
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 16.10.2008 23:38:27
|
|
|
|
Anonimen
|
lex zlata si hvala ti fuuul grem prebrat post od angeline
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 16.10.2008 23:40:15
|
|
|
|
Anonimen
|
ja nič grem cote prelagat (če ne jih bom pa jutri ) Joj, kje sem že to slišala Jaz še čakam, da mi zdajle stroj neha prat da grem obesit. Aja, slike en morem objavit, mi javlja napako na strani
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 16.10.2008 23:43:36
|
|
|
|
tims
|
Ja, zdej sta pa še Tims in Populis prišle Ste pa me tako nasmejale, ko sem brala komentarje o P.,da sem mojga zbudila k spi zraven mene. Sem pa ravno danes mojmu govorila, da se spomnim, da so mi pri Timu govorili drugače kot pa zdaj. Predvsem se spomnim glede dvigovanja. Pri Timu vem, da mi je patronažna rekla, da grem z eno roko pod ritko, z drugo pod glavco in počasi otroka dvigneš. Sem že parkrat probala Nino po sedanjih merilih "pravilno" dvignit, pa mi nikakor ne uspe. Ko pa sva bili na pregledu, sem sestro kar takoj vprašala, če malo pravilno držim, da mi ne bi slučajno kaj sikala. In je bila čisto navdušena, ker sem jo sploh vprašala . Sem pa nekaj spregledala. A za kakšno že navijamo?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 16.10.2008 23:44:42
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t. IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Jeeeeeeeeeee, štrudl je prispel!!! fw pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisssssssssssssss Ups, prepozno prebrala. Ga že ni več....
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 16.10.2008 23:45:22
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Jeeeeeeeeeee, štrudl je prispel!!! to je pa trajalo...kaj ga je pekel? ne, na črpalki ga je kupil, še toplega.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 16.10.2008 23:45:33
|
|
|
|
Anonimen
|
angelina sem si vzela čas in prebrala.. sej vem, da to ni bistvo sam se ful dobro bere, sem čist notr padla drugač pa... kaj čete nardit, sej je vse jasno. vidva z možem sta nula, pa če se na trepalnice postavita. brat je vse, pa če sam drvo prestavi. jaz ne bi nardila nič, zdaj je točn tak kot mora bit! krota na svojem koncu, njen mož z vami v stikih... edino stoj možu ob strani, ker mora odnos prekleto bolet!! aja pa še to, kaj pa pravi možev brat na vse to? pa bi ja malo povedal mami kar ji gre??
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 16.10.2008 23:46:46
|
|
|
|
Anonimen
|
tims meni so rekli, otroka obrneš na bok, podloži zadaj celo roko in dvigneš
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 16.10.2008 23:50:17
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: lex joj jutri nas bo GR klela, oz sama sebe, da ni bila znami samo ste res expres danes, se grem vmes stuširat in najdem 2 strani Ti pa se hitro stuširaš!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 16.10.2008 23:52:44
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Angelina* Jaz pa sem zdaj brez težav slikice naložila. Ja pa saj sem ja že kdaj naložila kam kakšne slike no Grem v albume, dodaj album, naslov, lokacija in ko dam išči, mi napiše ni zadetkov, spremeni ... kaj te iščeš????? Če pa moraš kliknit naprej, potem pa Prenesi slike z diska! Vidiš, da je minilo že stoletje, kar si nazadnje slike gor dajala.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 16.10.2008 23:52:54
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem mela na faxu eno cimro... super punca in sva se ful zaštekali... ampak ko je šla zvečer v kopalnico je po uro in več ni bilo ven... ne vem kaj je delala, ampak ker mi je blo nerodno, da pa jst tak hitro končam, sem po tuširanju, losjoncu, zobkih... še pol ure sedela na vceju in gledla na uro, da pridem ven.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 16.10.2008 23:54:13
|
|
|
|
Blacky30
|
Evo, naredila dva nova albuma - Moja lepotička in Tejin krst! Izvolite pogledat in komentirat.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 16.10.2008 23:55:20
|
|
|
|
Anonimen
|
edino stoj možu ob strani, ker mora odnos prekleto bolet!! aja pa še to, kaj pa pravi možev brat na vse to? pa bi ja malo povedal mami kar ji gre?? Hvala lunica! No, saj verjetno je jasno, da imena oseb so izmišljena Ja, imaš prav. Takšen odnos boli in Borut se še ni čisto sprijaznil z njim. Sicer pravi, da se je, vendar mu je seveda daleč od vseeno. Kaj pravi brat? Nič, faj se mu zdi, da je v središču pozornosti. Takšen je. Njegova žena pa takšen odnos še fino podpira in podpihuje, žal.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 16.10.2008 23:59:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Ok, a pol jaz ne delam albuma tam, kjer se jih dela? Sem skopirala, a ni to tukaj kjer babičin pišejo babičen Naslov albuma: Babičen rojstni dan, maturantski ples, počitnice Lokacija: Ni zadetkov! Spremeni Kdo lahko vidi ta album: Registrirani člani Samo jaz Jaz in prijatelji Vsi (tudi nečlani) Opis: Dovolim, da se moj e-mail naslov uporabi za namene trženja.
< Sporočilo je popravil *Angelina* -- 17.10.2008 0:01:30 >
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 16.10.2008 23:59:48
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 jaz sem mela na faxu eno cimro... super punca in sva se ful zaštekali... ampak ko je šla zvečer v kopalnico je po uro in več ni bilo ven... ne vem kaj je delala, ampak ker mi je blo nerodno, da pa jst tak hitro končam, sem po tuširanju, losjoncu, zobkih... še pol ure sedela na vceju in gledla na uro, da pridem ven. Lunica, a nehaš, prosim? Me res že bolijo trebušne mišice. Ja, saj so meni tudi zdaj pri Nini razlagal, da obrneš otroka na bok. Pri Timu pa je bilo tisto: ena roka pod rit, druga pod glavo. A so se otroc reeeees tok spremenil, da je treba še tehniko dvigovanja spremenit
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 16.10.2008 23:59:51
|
|
|
|
Anonimen
|
blacky sem dala tri komentarje. ne zameri, ne morem iz svoje kože zbriši, če ni ok angelina. ful otročje res. mama je pač koza, nimaš kaj... ampak da pa brat uživa v sijaju, kot en otrok groza. in žena njegova, sam da sta v središču pozornosti. veš kaj, najboljš vam je zdej. prej vam je po glavi srala, zdej mate pa mir. pa ne skrbi, vas nič ne spravlja v slabo luč, ker tak vsi vejo, kakšna je!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?