Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Sem se ravnokar vrnila iz PO, kjer sem bila pri p s sinom (sistermatski) in Varjo, ki danes ni dobila pikice, ker ima vneto grlo, prehlad pa pravi p, da ni problem za cepljenje, le rdeče grlo je lahko. Tako, da gremo ponovno 29.10. po pikico, če bo vse ok. Nove mere 6450 g, 65,5 cm. Drugače pa vse ok, tudi kravce pravilno pase , čeprav jih doma nikoli ne. Aurora tudi tvojemu Galu poljubček in objemček ob njegovem godu. Jana ja ti naši dedci. Mene tudi najbolj razp... ko je kuhano potem pa nobenga ni. Sesil upam, da tudi pri tvoji dojenčici tale nočna prebujanja na dve urci kmalu minejo Tilči svojega otroka še sicer nisem uvajala v vrtec, ti pa lahko odgovorim kot vzgojiteljica - je pa to samo moje mnenje, ki pa ne rečem, da je najbolj pravilno - otroku je treba povedat, da greš in da se vrneš ponj čez toliko in toliko časa. Obljubo pa je seveda potrebno držati!!! Ker včasih npr. kdo otroku obljubi, da gre po kosilu domov, potem pa pride ponj šele ob treh, štirih - iz lastnih izkušenj lahko rečem, da otrok doživlja stisko in izgublja zaupanje v starše. Hijenca zanimivo tole s špinačo Če bo naš Gal po atiju je tudi ne bo maral. IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Nekaj vprašanj: * koliko ur dnevno spijo vaši in ali se glede na dnevni počitek pozna pri spanju ponoči?povprečno tri ure na dan, včeraj izjemoma 4 ure. Dnevni počitek pa se pri nas pri spanju ponoči nič kaj ne pozna * zanima me predvsem ali vaši otroci spijo čez dan zelo malo in zato spijo ponoči vso noč? čez dan malo, prebujanje na 2-3 ure * ali pa ali vaši otroci po dnevi spijo dovolj in spijo kljub temu vso noč?ne vem, če spi dovolj čez dan Mi smo pri spanju tudi še kot novorojenčki A se ne bomo predale, a ne? Se bomo tolažile s tem, da smo vsak dan bližje napredku in boljšim nočem. Jaz sem že tudi razmišljala kako dolgo dojiti. Do odhoda v vrtec (jasli) bomo vsekakor prekinili, ker poznam primer, ko se je deklica še dojila in v vrtcu cele dopoldneve prejokala, ker je pogrešale zize Ja darila na obeh straneh so fantastična. Tudi tole opazovanje zvezd se sliši res mamljivo. Hvala še enkrat za ideje.