špelin@
|
Evo, ko sem imela čas, je tu vladalo zatišje, zdaj pa imam skoraj 4 strani za predelat katy82, poročaj, kako je šlo danes!!! hijenca in tilči, bravo za vajine izgubljene kile Srčekgirll, za zobek. kodrana, upam, da boste drug teden končno izvedeli, kaj muči Taro Res je fejst punca tana7, tole s tehtanjem človeka samo totalno zmede... Soncnica Sandra ***, pri nas je dež počakal do večera edinaos, čestitke za 4 skupna leta Estrella*, ti si najbolj terenska oz. leteča jana81, ti pa zelo pridno migaš A ti za posodim valjar? Anitka, mmmmm, tudi jaz obožujem kislo pekočo juho... kasso, pridna Varja nina7, težko je odklopiti, vem IZVIRNO SPOROČILO: tilči Vprašanje za tiste, ke ste že dajale otroke v vrtec: Ko ste jih uvajale in jih puščale same: ali ste jim povedale, da greste, ali ste na skrivaj šle ven ? Pri nas je izgledalo tako, da sem malo piko (stara je bila dobra 3 leta) ob 9h pripeljala v vrtec, vzgojiteljice so se ji predstavile, jaz sem se lepo poslovila od nje in šla. Nisem bila nič zraven. Ponjo sem prišla ob 12h. Prihodnji dan je bila normalno v vrtcu od 8h (zajtrk) do 12:30 - po kosilu sem jo prišla iskat. Vedno sem se od nje poslovila (tudi, ko je imela drugi teden krizo in je tulila), nisem nič komplicirala in se je hitro potolažila. Zdaj že ve, da vedno pridem ponjo aurora28, pri nas je glede spanja trenutno vse zmešano, zato en dan ni enak drugemu. Pozdravčki še za vse ostale
|