|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
16.10.2008 11:16:04   
Anonimen
Morgen

Tannikaauser posted image user posted image za 4m.

Moja tamala se pa se prav nic ne kotali,razen z boka na hrbetuser posted image ,kravce past pa niti noce,tako da je mogoce to razloguser posted image .Ali moram kaksno paniko zagnat???

Noc je bila pa nekaj srednjega,se je spet zbujala,ob 5ih jedla,pa potem spala do 8.30.Zdaj je pa spet v mize.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3726
16.10.2008 11:34:46   
lunca14
Dan še z naše strani,čeprav ni nič kaj novega,lun se pravkar krega,ker mora zaspat,jaz bom pa še malo pospravla,potem pa po nejkota.Danes bo baje še sonce,tako,da jih moram potem vse ven spravt,pa mogoče bomo pekli kostanj zvečer,pa bomo meli spet pol vasi otrok zdraven,ma se mi zdi,kot da nihče drug nič ne peče odzunaj ,samo mi,tud poleti,mi vsaj 1 ali 2x na teden zunaj kaj zapržimo,pa čeprav včasih samo hrenovke,ampak malim je to ful všeč in potem kar pridejo sosedovi otroci in lepo jejo,njihovi starši se pa ne spomnijo,da bi lahko tudi oni kdaj to storili.
mojca.....kako kaj vaše spanje,kaj si storila,dej poročaj,me zanima ,kako,kaj napreduješ,upam,da si se naspala,drugače je pa vikend pred vrati,ko te bo tvoj zamenjaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
aleksandra..........no me veseli,da si se ustalila,in da ste ujeli nek ritem,saj bo vsak dan bo lažje,potem si pa že tok zverziran,da ti je rutina in ti ne predstavlja več obremenitve........a veš kaj sem zadnjič gruntala,da še dobro,da si na porodniški,sicer kam bi pa dala jerneja,če ne gre v vrtec,bi pustila službo,ali najela varuško,no lepo se mejte,pa ven na sonček pejt,zrak ful pomaga,če pa rabiš čvek,pa kar pokličuser posted image user posted image
naya.........tisti voznik,ki ti je tako vstrajno blendal in mahal,sem bila jaaaaaaaazuser posted image ,včeraj,ko ste šopingirali po mestu,ti z vozekom,tvoj in mama,sem blendala mahala,pa mahala,trobit si pa nisem upala,ker sem mela vse tri sabo,da ne bi lun zače jokat....drugač pa dobra jakna,kje si jo kupila in koliko cekinov je treba dat da si lahko tako fensi,jaz bi tuduser posted image
taanikaa.........user posted image user posted image user posted image user posted image za žanauser posted image user posted image user posted image user posted image ...........pa samo še malo,pa boooooooo,dan D..........kako je s tvojim herpesomuser posted image
ninny.......jaz si tud umišljam eno marelo,ker ta vozek,ki ga mam,je sicer zelo dober in ga ne menjam za nobenega drugega,ampak je pa problem,ker zavzame ogromno prostora v avtu,tako,da ne moremo vzeti potem vseh stvari sabo,še trocikel za eneja,pa bicikel za maja....zato imam ogledano tole marelo,ma je rabjena a za ta denar vrhunska,ne grem nove kupovat,za ene parkrat kolikor jo bom rabila,pa še v mamin avto jo bom ahko dala,ker ta voz sedaj ne dobim v njenega,in sedaj ko razvažam otroke naokoli,mi je lupinica že pretežka in nerodna za nosit...tako pa lun v vozek,eneja bom dala na rolko,maj pa zdraven hodi.....saj se lahko pritrdi rolko tudi na marelo?http://www.bolha.com/oglas3564350/sportni-vozicek-marela-prakticen-nastavljiv

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
16.10.2008 11:35:12   
Tina 28
ojla...midve sva s sprehoda in sem jo kar zunaj pustila...mam skozi kuhinjo izhod na vrt in jo bom koj slišala. Spi že uro in poluser posted image .

ful se mi fajn zdi, če je velik zunaj in se tud trudim da je...sam ne moram pa tri ure hodit naenkrat.

Kleopratra: Meni se je na trebuh obrnila dvakrat  že dva meseca nazaj...pol pa nikol več in se sploh več ne zna. Ji dam igračko  na stran in jo gleda se neki napenja pol pa se le  zjezi. Jo pol primem za rokico, da se potegne...to pa znauser posted image . Na hrbet se je pa kak mesec nazaj obračala en dan...pol pa tud ne več. Jaz ne vem...ali nima volje, al res pozabi. user posted image

Mojca. A ste kaj bolj spali?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
16.10.2008 11:56:27   
Anonimen
Mogoce je razlig neobracanja pri moji Meri,ker tudi spi vecina le na hrbtu.Saj jo obracam,pa ji ni prevec vsec,na trebuhu pa sploh ne mara bit,se hitro zacne kregat.Sem jo pa vceraj probala dat v sedeci polozaj,tako da sem jo prijela za rokici,pa se je zacela fajn dret,sem se tolk ustrasla,da ni bilo kaj narobeuser posted image .Jo imam tudi v igralnem centru,z igracami poleg,jo niti ne zanimajo prevec,ce jih hoce prijet obraca le glavico,ne celo telo.Mogoce je razlog tudi zibka,nima veliko prostora za gibanje.user posted image Nasvet?

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3729
16.10.2008 12:00:22   
Anonimen
naya.........tisti voznik,ki ti je tako vstrajno blendal in mahal,sem bila jaaaaaaaaz ,včeraj,ko ste šopingirali po mestu,ti z vozekom,tvoj in mama,sem blendala mahala,pa mahala,trobit si pa nisem upala,ker sem mela vse tri sabo,da ne bi lun zače jokat....drugač pa dobra jakna,kje si jo kupila in koliko cekinov je treba dat da si lahko tako fensi,jaz bi tud

Aha, ti si bla, jaz te nism vidla, Igor je rekel, da ne pozna, tašča pa tud ne - no torej, drugič bom bolj pozorna.user posted image
Jakno mi je moj kupil (spet ga hvalimuser posted image ) v Sport2000, bla je pa 75€. Mislim, da je bla zadnja, lahko pa da majo še kje kako v skladišču.

Mojca. A ste kaj bolj spali?

To tudi mene zanima.

Drugače pa- naš se kotali na trebuh že 1 mesec, sam kadar njemu paše - ko mi hočmo, si misli, ko vas šiša.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3730
16.10.2008 12:02:28   
Tina 28
Kleopatra...jaz mam posteljico pa se tud ne obrača. Midve drugač mal telovadva, da jo kar sama mal kotalim, da bo veselje alpa občutek dobila. Hecno je to, da je dokazala, da lahko...pa ne. Krivim malo viseče igračke v centru, saj ji je vse pred nosom. Jo bom zdaj rajš le na dekco dajala in igračke okrog nje. Zaenkrat se bolj krega in mam več dela...ampak mogoč pa bo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
16.10.2008 12:05:59   
Anonimen
Tina,bom probala z odvzemom visecih igrasc,pol bom pa vidla.Se pa bojim,da bo protestuser posted image user posted image .

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3732
16.10.2008 12:12:41   
RMRM
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Žana

obračanje - mi se še nič ne obračamo, razen ko mami mal pomaga

lunca, za ta denar je res super marela, se ti kar splača pogledat. Jaz sem celo študijo marel naredila, no pol so mu moji starši za krst kupil Chiccotovo marelo multiway stroling, pa sem res fuullll zadovoljna z njo, je ful lahka pa prostora ne zavzame veliko, pa v skoraj ležeč položaj se da. Tako da gremo končno lahko na dopustuser posted image user posted image , prej ni blo placa.

Drugač sem pa danes dobila user posted image , pa ravno sedaj, ko gremo v toplice, sem jezna ko .......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
16.10.2008 12:16:45   
Tina 28
RMRM...Jaz sem tuduser posted image dobila en dan pred morjem in cel teden je trajala...vidim, da se to tud drugim dogaja...ampak naj ti ne pokvari dopusta.user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
16.10.2008 12:19:21   
RMRM
niti pod razno, se ne damuser posted image user posted image , sam ko se mi je nekaj packalo že 14 dni, pa vse skupn ničuser posted image , zdej pa. No, sej jaz se tko ne bi ne vem kako kopala, ker tud Lukasa ne mislim met veliko v vodi, mogoče sam mal nogice, odvisno kolk bo ljudi. Upam da čimmanj, zato pa gremo pred počitnicami.

Je pa res, da sem ravno iz telovadbe, in takrat vse vidim tako pozitivno.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
16.10.2008 12:38:43   
mtinca1
nya -povej, kako se imate kaj na plavalnem tečaju. jaz sem lenoba, še vedno nisem poklicala za januar; no, pa saj je še nekaj časa.

lunca - super voziček, cena pa sploh. 

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
16.10.2008 12:50:38   
RMRM
taanikaa, imaš ZS

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
16.10.2008 13:10:52   
Anonimen
mi imamo tole še od Maše in sem tudi zadovoljna z njo

http://www.apollo.si/?p=jane&p1=energy

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3738
16.10.2008 13:32:12   
*Mojca*
lunca, nya in Tina 28: včeraj smo se prvič futrali ob 2.30 in potem ob 5h, danes pa prvič ob 4h in drugič ob 6h. Razlog? Pusitila sem odprto okno in je spal kot top. Mislim da je bil problem v temu, ker mojega zebe in hoče da je okno zaprto. Včeraj in danes sem ga poslala spat v drugo sobo, midva z Lukijem pa sva spala na zraku user posted image user posted image user posted image .

Tako da očitno ni krivo moje "kompliciranje"...user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa hvala vsem ki ste mislile na naju. Je pomagalo. Mojca ma vas rada user posted image user posted image user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
16.10.2008 13:38:12   
Anonimen
Mojca super za spanjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3740
16.10.2008 13:44:00   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Mojca super za spanjeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .............no lahko sta dva vzroka,ali mu je bilo vroče,ali pa te hoče samo zase,brez očijauser posted image ...............no vglavnem super,da spite,vidiš,da vedno posije sonce in kako je potem lepšeuser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
16.10.2008 13:44:33   
Tina 28
O Super Mojca...je pa zanimivo, da vašega bolj zebe kot tebe....ponavad smo ženske bolj zmrznjene sorte.

Zdaj moraš pa še vašega spravit k sebi in če se bosta stisnila, ga ne bo zeblo, pa še dobro vama bo delouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
16.10.2008 13:56:20   
Anonimen
Mi mamo tud skoz okno odprto tko čist malo, pa bolje spimo - vsi trije - sem bla pa jaz do pre nosečnosti veliko bolj zmrznjena.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3743
16.10.2008 13:56:52   
Anonimen
In seveda user posted image user posted image user posted image  za spanje. Bravo Luki.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3744
16.10.2008 14:59:27   
Anonimen
Super Mojca.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3745
16.10.2008 15:00:33   
Anonimen
Mi imamo pravo malo sitnobo danes.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3746
16.10.2008 15:13:29   
Tina 28
Naša se je pa odločila, da ma dan za spanje. Je spala do 8.20....ob 10-ih je spet zaspala na sprehodu in spala zunaj do 12.30 (ponavadi ob 10-ih zaspi za največ eno uro)...potem sva se 1 uro igrali in od 13.30 spi....NOROuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
16.10.2008 15:16:43   
Anonimen
Jaz imam spet glavobol,ze drugi dan,tablete mi prav nic ne pomagajouser posted image .
Tavelika hcera je v 6r,7r devetletke,in ji skriplje pri mat.Letos po domace povedano nima pojma.Najhujse je,da ji ne znam vec prav veliko pomagat.Se bova cez vikend ucili vse od zacetka leta,da se jaz spet spomnim,zakaj se sploh gre,in se spet bo zacela v soli delati domace naloge,je potrebno placati,vendar bo imela vsaj pomoc in pravilne resitve.
Ze lani ji ni sla prav dobro,s tem,da mi spoh ni povedala,ko je pa prisla kontrolna pa alarm,ucenje 100/h.

Samo upam da se bo uredilo,ker tale sola me pa pocasi spravlja ob zivce.Niti ne razumem,kako da ima zdaj take mat.probleme,ker prva leta ji je bila mala malica.

Je pa tudi Meri tecna,ji zgleda vreme nagaja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3748
16.10.2008 15:24:21   
*Mojca*
lunca: verjetno me res hoče samo zase user posted image user posted image . Čeprav se sploh nič ni pritoževal ko sem ga dala v posteljico. Ponavadi je jok. Mislim da mu je bilo res vroče in da je bil slab zrak user posted image user posted image user posted image

Končno sva dobila vrečko za zbiranje urina in sva jo prej nalimala, zdaj spi. Očitno je danes tak zaspan dan, ker je že zjutraj spal, pa prej ko sva šla ven tudi.

kleopatra: upam da poštimata tole z matematiko. Verjamem pa da je težko pomagat, še posebej če se ne spomniš za kaj se gre. user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa spet ne vem kaj kuhat....kake ideje?user posted image alea help user posted image user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
16.10.2008 15:24:21   
aleksandra silvija
da si na porodniški,sicer kam bi pa dala jerneja,če ne gre v vrtec,bi pustila službo,ali najela varuško,no lepo se mejte,pa ven na sonček pejt,zrak ful pomaga,če pa rabiš čvek,pa kar poklič

evo, ravno not prišli-malcauser posted image

danes sem bila pri vodji vrtca. Njim bi bilo najbojle, da Jerneja do septembra izpišem. Ampak  to pa ne. Strinjam se, da ne bo v vrtcu, dokler nima črpalke, ampak januarja, februarja pa bomo začeli z uvajanjem.
Finančno bi bilo bolje, da je doma, ampak tistih 250 EUR na mesec ni tako pomembnih kot to, da ima Jernej normalno življenje-tudi družba vrstnikov paše zraven. In da ne bo potem septembra šok in za vzgojitelje, Jerneja in nas,...

Sladkorna pač ni nekaj, zaradi česa ne bi mogel hoditi v šolo, vrtec. Samo ujeti je potrebno ritem, način življenja. Sploh pa bo s črpalko lažje.

Jerneja bo diabetes spremljal vse življenje. Zato se mi zdi izjenmno pomembno, da že od vsega začetka živi polno življenje, normalno, ne pa da pustim službo in pazim na Jerneja vsak trenutek, dokler ne dopolni recimo enih 30 letuser posted image user posted image .
Pravzaprav se bo moral prej naučiti več odgovornosti in samostojnosti kot sovrstniki.
Mojca--user posted image  za spanje.

baj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?