lunca14
|
Dan še z naše strani,čeprav ni nič kaj novega,lun se pravkar krega,ker mora zaspat,jaz bom pa še malo pospravla,potem pa po nejkota.Danes bo baje še sonce,tako,da jih moram potem vse ven spravt,pa mogoče bomo pekli kostanj zvečer,pa bomo meli spet pol vasi otrok zdraven,ma se mi zdi,kot da nihče drug nič ne peče odzunaj ,samo mi,tud poleti,mi vsaj 1 ali 2x na teden zunaj kaj zapržimo,pa čeprav včasih samo hrenovke,ampak malim je to ful všeč in potem kar pridejo sosedovi otroci in lepo jejo,njihovi starši se pa ne spomnijo,da bi lahko tudi oni kdaj to storili. mojca.....kako kaj vaše spanje,kaj si storila,dej poročaj,me zanima ,kako,kaj napreduješ,upam,da si se naspala,drugače je pa vikend pred vrati,ko te bo tvoj zamenjal aleksandra..........no me veseli,da si se ustalila,in da ste ujeli nek ritem,saj bo vsak dan bo lažje,potem si pa že tok zverziran,da ti je rutina in ti ne predstavlja več obremenitve........a veš kaj sem zadnjič gruntala,da še dobro,da si na porodniški,sicer kam bi pa dala jerneja,če ne gre v vrtec,bi pustila službo,ali najela varuško,no lepo se mejte,pa ven na sonček pejt,zrak ful pomaga,če pa rabiš čvek,pa kar poklič naya.........tisti voznik,ki ti je tako vstrajno blendal in mahal,sem bila jaaaaaaaaz ,včeraj,ko ste šopingirali po mestu,ti z vozekom,tvoj in mama,sem blendala mahala,pa mahala,trobit si pa nisem upala,ker sem mela vse tri sabo,da ne bi lun zače jokat....drugač pa dobra jakna,kje si jo kupila in koliko cekinov je treba dat da si lahko tako fensi,jaz bi tud taanikaa......... za žana ...........pa samo še malo,pa boooooooo,dan D..........kako je s tvojim herpesom ninny.......jaz si tud umišljam eno marelo,ker ta vozek,ki ga mam,je sicer zelo dober in ga ne menjam za nobenega drugega,ampak je pa problem,ker zavzame ogromno prostora v avtu,tako,da ne moremo vzeti potem vseh stvari sabo,še trocikel za eneja,pa bicikel za maja....zato imam ogledano tole marelo,ma je rabjena a za ta denar vrhunska,ne grem nove kupovat,za ene parkrat kolikor jo bom rabila,pa še v mamin avto jo bom ahko dala,ker ta voz sedaj ne dobim v njenega,in sedaj ko razvažam otroke naokoli,mi je lupinica že pretežka in nerodna za nosit...tako pa lun v vozek,eneja bom dala na rolko,maj pa zdraven hodi.....saj se lahko pritrdi rolko tudi na marelo?http://www.bolha.com/oglas3564350/sportni-vozicek-marela-prakticen-nastavljiv