Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 16.10.2008 15:29:25
|
|
|
|
*Mojca*
|
as: tole pa ni lepo od njih. Oni bi da ga kar izpišeš al kaj? Halo...se popolnima strinjam da je treba Jerneju omogočit čim bolj normalno življenje, da se ne bo razlikoval od sovrstnikov. Izpis iz vrtca pa tega definitivno ne omogoča. Mislim...no comment. V Lj vem da obstaja varianta da plačuješ samo mesto v vrtcu, po starem je bilo 5.000 na mesec. Mogoče je kaka taka opcija? Da ne boš zastojn plačevala 250eur? Sicer pa vam želim da se čimprej ulaufate v nov način življenja in da vam bo čim lažje
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 16.10.2008 15:29:49
|
|
|
|
*Mojca*
|
ouuujeeeeaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 16.10.2008 15:31:01
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Pa spet ne vem kaj kuhat....kake ideje? zelenjavma lazanja-ali kakšna druga, - polpeti iz bučk, dušen riž, solata, - brokolijev narastek - puran v naravni omaki, zelenjavna priloga, riž z zelenjavo, - kislo zelje, kruhovi cmoki, pečenice, - palačinke s skuto, - ....
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 16.10.2008 15:32:38
|
|
|
|
*Mojca*
|
jaaaaaaa polpeti iz bučk, tisti od polly80 in pire in solata hvala as kako se naredi brokolijv narastek?
< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 16.10.2008 15:33:07 >
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 16.10.2008 15:36:20
|
|
|
|
Anonimen
|
mi smo ta teden jedli,če ti kaj pomaga -segedin -zelenjavno juho in palačinke piščanec in krompir pečen v pečici -pico jutri bodo pa ribe in krompirjeva solata
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 16.10.2008 16:05:07
|
|
|
|
anaj22
|
da se mal javim, k mam 5 min časa k Jaka spi jutr mamo P in bo dubu povsej verjetnosti drugo pikico mojca upam da boste tko spal še naprej as upam da kmal Jernej dobi črpalko, bo blo vse laži mevm kaj mam za pokomentirat pa pozabla sem kaj sem vam hotla povedat sem zadnje dni ful pozabliva pa še ful se mi vrti
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 16.10.2008 16:18:40
|
|
|
|
Tina 28
|
AS...kolikor jaz poznam zakone, je vrtec dolžan sprejeti tudi otroka s posebnimi potrebami kot je sedaj Jernej...in mu zagotoviti ustrezno varstvo. To pomeni, da bi mogli vzgojiteljici preštudirati zadevo...ali pa bi bla ena vzgojiteljica samo zanj. Pa tudi plačilo....Pri nas poleti plačujem rezervacijo...30% cene in seveda brez kosli in malic. Ti se kar tko zmeni, da plačuješ rezervacijo in ni šans da ga izpišeš. Kaj bo pa septembra...po možnosti...mesta so polna . In seveda Jernej potrebuje socializacjo z vrstniki...pa tudi zmeni se z ravnateljico vrtca, da grejo njegove vzgojiteljice na seminar za sladkorno...in jih poduči, kako se dela s tem. Mi smo meli lani v prvem isto situacijo. Punčko je mela sicer sodelavka...in obe z vzgojiteljico sta šli na seminar...se večkrat dnevno slišali s mamico...v jedilnici je dobila malico točno odmerjeno po gramih (njena dieta pač). Vem, da sta po malici vedno špiknili prstka...merili, da se je morala polula....v glavnem, sama najboljš veš.. Hočem povedati, da je v šoli urnik in se otroci tam učili...in ko je mela hipo so morali tudi počakati, da sta ji odmerili ali obrok ali insulin.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 16.10.2008 16:25:48
|
|
|
|
Tina 28
|
hvala za jedilnike...mene ta kosila tud ubijajo, ker se moram spomnik, kaj bi jedli...hvala za ideje...pa še jaz prispevam za en teden nazaj kar se spomnim: - boranija, vodeni žličniki, solata - pečen krompir, popečene puranje hrenovke, solata - golaž, kruhov cmok - makarani na drobtinicah in čežana - piščanjči žur in riž, pesa - goveji zrezki v gorčični omaki, pire krompir, zabeljen ohrovt - obara, domač kruh ...več se ne spomnim
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 16.10.2008 16:26:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 AS...kolikor jaz poznam zakone, je vrtec dolžan sprejeti tudi otroka s posebnimi potrebami kot je sedaj Jernej...in mu zagotoviti ustrezno varstvo. To pomeni, da bi mogli vzgojiteljici preštudirati zadevo...ali pa bi bla ena vzgojiteljica samo zanj. Otrok s sladkorno ni otrok s posebnimi potrebami. Pa tudi plačilo....Pri nas poleti plačujem rezervacijo...30% cene in seveda brez kosli in malic. Ti se kar tko zmeni, da plačuješ rezervacijo in ni šans da ga izpišeš. Kaj bo pa septembra...po možnosti...mesta so polna . Pri nas se tud plačuje samo rezervacijo, vendar nekaterim pride ceneje, če so kar vpisani normalno.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 16.10.2008 16:28:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, jaz sem danes zbolela in čakam, da moj pride iz službe, da pelje tamalo malo na zrak. Je tolk sitna. Sicer zdej spi že 3 rundo spanja danes, ampak mi je vse ure hranjenja zbrkljala do amena. Je pa pojedla polovico kašice jabolka in banane. Je tolk hlastala. Sem že predvčerajšnjim poskusla par žličk, pa je bila očitno zadovoljna in kar jedla.Potem še malo na joško in zaspala za 2 uri kot ubita.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 16.10.2008 16:30:28
|
|
|
|
Anonimen
|
No, zdej se je pa zbudila, kot zakleto je to danes.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 16.10.2008 16:31:08
|
|
|
|
Tina 28
|
AS... mislim, da bi lahko tvoj vzel bolniško za Jerneja...ti bo lažje.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 16.10.2008 16:32:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 AS... mislim, da bi lahko tvoj vzel bolniško za Jerneja...ti bo lažje. To bi bilo najbolje. Da si naša super mama malo odpočije vsaj del dneva ali noči.Ker taklole cel dan sem in tja, merjenje, dojenje...občudujem te, da še sfolgaš in da še dojiš polno.Hvala bogu.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 16.10.2008 16:33:12
|
|
|
|
Tina 28
|
Didlina...otrok s sladkorno (novoodkrito) je otrok s posebnimi potrebami...ker potrebuje posebno pozornost.
< Sporočilo je popravil Tina 28 -- 16.10.2008 16:35:02 >
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 16.10.2008 16:39:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Didlina...otrok s sladkorno (novoodkrito) je otrok s posebnimi potrebami...ker potrebuje posebno pozornost. Ne vem če.Prvič slišim.Ker otrok s sposebnimi potrebami je otrok z motnjami sluha, gibalno ovirani... Bom vprašala našo ravnateljico vrtca-kolegico.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 16.10.2008 16:41:42
|
|
|
|
polma
|
Hejhoj! Jaz sem pa dans totalno raz ! Soseda me je pripeljala otroka zadnjič, če hočem da ima še naš norice?! Mislim, men res ni do tega-že zato, ke kolkor jaz vem, se pri 4mesečnih dojenčkih niti še ne ve, če jih majo al ne. Ne vem, moja mam je vedno jamrala, ker ne ve za sestro, ki je bla še dojenček, če je mela norice al ne, ko sem jih jaz prinesla iz vrtca. saj vem- da če bi jih mela hči, pol pač ne bi blo izbire, sam tko me razjezi ta neka blesava miselnost, da se otroke podruži, da dobijo norice. Ne vem, men ni do tega. Pa je moja hči ful trpela, ko jih je fasala v 2, razredu, revca boga, ampak to mi je pa tu mač, da bi zdaj ugibala, če jih tine ma al pa nima. Kaj mislite?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 16.10.2008 16:43:52
|
|
|
|
polma
|
Aja, penasta sem pa zato, ker ne vem kako naj se ji izognem na hodniku in ker sem histerik, ki je blo že to tu mač, da sva zadnjič zunaj pred blokom stali. Mah, kr neki- moram ga porihtat, da do decembra spedenava te gibalne vaje-da mi ne bo treba več hodit v RA in bi mi te norice ves načrt pokvarle.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 16.10.2008 16:44:25
|
|
|
|
Tina 28
|
Polma...mislim, da bo Tine še dostikrat lahko izpostavljen noricam in ga bi jaz zdaj...ko mora še vsak dan pridobiti na teži...obvarovala pred njimi. Vsaka bolezen se pozna na apetitu.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 16.10.2008 16:50:32
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Polma...mislim, da bo Tine še dostikrat lahko izpostavljen noricam in ga bi jaz zdaj...ko mora še vsak dan pridobiti na teži...obvarovala pred njimi. Vsaka bolezen se pozna na apetitu. Ja, sej-tut v zD sem klicala, pa so mi rekli da bo mel še velik priložnosti. didlinaa, kaj si hotla povedat z odgovorom tam- na novorojenčku, kjer sem tuit vprašala za mnenje-nisem štekala ..
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 16.10.2008 17:50:26
|
|
|
|
Tina 28
|
Ja Didlina...sem pašejo tudi nadarjeni....z učnimi težavami, dolgotrajno bolni,... Mene najbolj jezi, ko se nekateri starši tega ustrašijo, pa je le izraz za vse tiste, ki rabijo več pozornosti...tudi najbolj pametni otroci. Pa saj nima veze...to sem tko omenla, ker sem hotla, da AS ve, da lahko od vrtca zahteva/prosi sodelovanje!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 16.10.2008 17:51:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Da je bolje, da jih dobi zdaj, ker se ne more spraskat in lažje jih bo prebolel zdaj. Ne vzet to kot zlonamerno. jaz ful ne kompliciram, ker so mi najlažji nasveti naših mamic in vse prigode ki os se takrat dogajale, ko smo bli mi . In res je blo življenje bolj enostavno kot sedaj, ko za vsako majhno stvar paničarimo.Sej tud jest včasih kej kiksnem, ko nebi bilo treba. Torej, včasih so bili otroci z noricami zelo zaželjeni v vrtcih. Ravno iz vidika, ki ti ga je Cukerček napisala.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 16.10.2008 18:21:24
|
|
|
|
Anonimen
|
RMRM imaš zs
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 16.10.2008 18:24:39
|
|
|
|
sasa.vracko
|
da, se mal považim, mam novo slikco v profilu
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 16.10.2008 20:00:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, naša že spi, jaz pa na čajčka in lekadol.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 16.10.2008 20:56:57
|
|
|
|
Kaja08
|
Čeeeeer bejbe! Uf, me par dni ni na RR in načvekate strani še pa še...pa še vidim, da ste imeli oštre debate kleopatra, me veseli, da si se spet pridružila v klub čvek ...smo te že pogrešal !!! Zdej me pa še ferbc matra, kako je tteeaa kej, ker se tudi nič več ne oglaša... Mojca, kako kej nočno vstajanje / spanje?? Od moje prijateljice fantek se je tudi zbujal ponoč na eno uro in hotel potem jest...Pa ji je P rekla, da ga ne sme več ona ponoč mirit, ker ko pride zraven, jo zavoha in avtomatsko hoče joško...Probita še vidva, da ga bo ponoči pocartal in uspaval nazaj...
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?