|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
16.10.2008 15:29:25   
*Mojca*
as: tole pa ni lepo od njih. Oni bi da ga kar izpišeš al kaj? Halo...se popolnima strinjam da je treba Jerneju omogočit čim bolj normalno življenje, da se ne bo razlikoval od sovrstnikov. Izpis iz vrtca pa tega definitivno ne omogoča. Mislim...no comment. V Lj vem da obstaja varianta da plačuješ samo mesto v vrtcu, po starem je bilo 5.000 na mesec. Mogoče je kaka taka opcija? Da ne boš zastojn plačevala 250eur?

Sicer pa vam želim da se čimprej ulaufate v nov način življenja in da vam bo čim lažje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
16.10.2008 15:29:49   
*Mojca*
ouuujeeeeaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
16.10.2008 15:31:01   
aleksandra silvija
Pa spet ne vem kaj kuhat....kake ideje?

zelenjavma lazanja-ali kakšna druga,
- polpeti iz bučk, dušen riž, solata,
- brokolijev narastek
- puran v naravni omaki, zelenjavna priloga, riž z zelenjavo,
- kislo zelje, kruhovi cmoki, pečenice,
- palačinke s skuto,
- ....

Neposredna povezava do sporočila: 3753
16.10.2008 15:32:38   
*Mojca*
jaaaaaaa polpeti iz bučk, tisti od polly80 in pire in solata

hvala as user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako se naredi brokolijv narastek?

< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 16.10.2008 15:33:07 >

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3754
16.10.2008 15:36:20   
Anonimen
mi smo ta teden jedli,če ti kaj pomaga

-segedin
-zelenjavno juho in palačinke
piščanec in krompir  pečen v pečici
-pico
jutri bodo pa ribe in krompirjeva solata

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3755
16.10.2008 16:05:07   
anaj22
da se mal javim, k mam 5 min časa k Jaka spi
jutr mamo P in bo dubu povsej verjetnosti drugo pikico

mojca upam da boste tko spal še naprej
as upam da kmal Jernej dobi črpalko, bo blo vse laži

mevm kaj mam za pokomentirat user posted image  pa pozabla sem kaj sem vam hotla povedatuser posted image  sem zadnje dni ful pozabliva pa še ful se mi vrti

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
16.10.2008 16:18:40   
Tina 28
AS...kolikor jaz poznam zakone, je vrtec dolžan sprejeti tudi otroka s posebnimi potrebami kot je sedaj Jernej...in mu zagotoviti ustrezno varstvo. To pomeni, da bi mogli vzgojiteljici preštudirati zadevo...ali pa bi bla ena vzgojiteljica samo zanj.

Pa tudi plačilo....Pri nas poleti plačujem rezervacijo...30% cene in seveda brez kosli in malic. Ti se kar tko zmeni, da plačuješ rezervacijo in ni šans da ga izpišeš. Kaj bo pa septembra...po možnosti...mesta so polnauser posted image .

In seveda Jernej potrebuje socializacjo z vrstniki...pa tudi zmeni se z ravnateljico vrtca, da grejo njegove vzgojiteljice na seminar za sladkorno...in jih poduči, kako se dela s tem.

Mi smo meli lani v prvem isto situacijo. Punčko je mela sicer sodelavka...in obe z vzgojiteljico sta šli na seminar...se večkrat dnevno slišali s mamico...v jedilnici je dobila malico točno odmerjeno po gramih (njena dieta pač). Vem, da sta po malici vedno špiknili prstka...merili, da se je morala polula....v glavnem, sama najboljš veš..

Hočem povedati, da je v šoli urnik in se otroci tam učili...in ko je mela hipo so morali tudi počakati, da sta ji odmerili ali obrok ali insulin.

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
16.10.2008 16:25:48   
Tina 28
hvala za jedilnike...mene ta kosila tud ubijajo, ker se moram spomnik, kaj bi jedli...hvala za ideje...pa še jaz prispevam za en teden nazaj kar se spomnim:
- boranija, vodeni žličniki, solata
- pečen krompir, popečene puranje hrenovke, solata
- golaž, kruhov cmok
- makarani na drobtinicah in čežana
- piščanjči žur in riž, pesa
- goveji zrezki v gorčični omaki, pire krompir, zabeljen ohrovt
- obara, domač kruh
...več se ne spomnimuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
16.10.2008 16:26:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

AS...kolikor jaz poznam zakone, je vrtec dolžan sprejeti tudi otroka s posebnimi potrebami kot je sedaj Jernej...in mu zagotoviti ustrezno varstvo. To pomeni, da bi mogli vzgojiteljici preštudirati zadevo...ali pa bi bla ena vzgojiteljica samo zanj.

Otrok s sladkorno ni otrok s posebnimi potrebami.user posted image

Pa tudi plačilo....Pri nas poleti plačujem rezervacijo...30% cene in seveda brez kosli in malic. Ti se kar tko zmeni, da plačuješ rezervacijo in ni šans da ga izpišeš. Kaj bo pa septembra...po možnosti...mesta so polnauser posted image .

Pri nas se tud plačuje samo rezervacijo, vendar nekaterim pride ceneje, če so kar vpisani normalno.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3759
16.10.2008 16:28:29   
Anonimen
Evo, jaz sem danes zbolela in čakam, da moj pride iz službe, da pelje tamalo malo na zrak. Je tolk sitna. Sicer zdej spi že 3 rundo spanja danes, ampak mi je vse ure hranjenja zbrkljala do amena.user posted image Je pa pojedla polovico kašice jabolka in banane.user posted image Je tolk hlastala.user posted image Sem že predvčerajšnjim poskusla par žličk, pa je bila očitno zadovoljna in kar jedla.Potem še malo na joško in zaspala za 2 uri kot ubita.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3760
16.10.2008 16:30:28   
Anonimen
No, zdej se je pa zbudila, kot zakleto je to danes.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3761
16.10.2008 16:31:08   
Tina 28
AS... mislim, da bi lahko tvoj vzel bolniško za Jerneja...ti bo lažje. 

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
16.10.2008 16:32:20   
Anonimen

AS... mislim, da bi lahko tvoj vzel bolniško za Jerneja...ti bo lažje. 

To bi bilo najbolje.user posted image Da si naša super mama malo odpočije vsaj del dneva ali noči.Ker taklole cel dan sem in tja, merjenje, dojenje...občudujem te, da še sfolgaš in da še dojiš polno.Hvala bogu.user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3763
16.10.2008 16:33:12   
Tina 28
Didlina...otrok s sladkorno (novoodkrito) je otrok s posebnimi potrebami...ker potrebuje posebno pozornost.

< Sporočilo je popravil Tina 28 -- 16.10.2008 16:35:02 >

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
16.10.2008 16:39:37   
Anonimen

Didlina...otrok s sladkorno (novoodkrito) je otrok s posebnimi potrebami...ker potrebuje posebno pozornost.

Ne vem če.Prvič slišim.Ker otrok s sposebnimi potrebami je otrok z motnjami sluha, gibalno ovirani... Bom vprašala našo ravnateljico vrtca-kolegico.user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3765
16.10.2008 16:41:42   
polma
Hejhoj!

Jaz sem pa dans totalno razuser posted image !
Soseda me je pripeljala otroka zadnjič, če hočem da ima še naš norice?! Mislim, men res ni do tega-že zato, ke kolkor jaz vem, se pri 4mesečnih dojenčkih niti še ne ve, če jih majo al ne. Ne vem, moja mam je vedno jamrala, ker ne ve za sestro, ki je bla še dojenček,  če je mela norice al ne, ko sem jih jaz prinesla iz vrtca.
saj vem- da če bi jih mela hči, pol pač ne bi blo izbire, sam tko me razjezi ta neka blesava miselnost, da se otroke podruži, da dobijo norice. Ne vem, men ni do tega. Pa je moja hči ful trpela, ko jih je fasala v 2, razredu, revca boga, ampak to mi je pa tu mač, da bi zdaj ugibala, če jih tine ma al pa nima.
Kaj mislite?

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
16.10.2008 16:43:52   
polma
Aja, penasta sem pa zato, ker ne vem kako naj se ji izognem na hodniku in ker sem histerik, ki je blo že to tu mač, da sva zadnjič zunaj pred blokom stali. Mah, kr neki- moram ga porihtat, da do decembra spedenava te gibalne vaje-da mi ne bo treba več hodit v RA in bi mi te norice ves načrt pokvarle. 

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
16.10.2008 16:44:25   
Tina 28
Polma...mislim, da bo Tine še dostikrat lahko izpostavljen noricam in ga bi jaz zdaj...ko mora še vsak dan pridobiti na teži...obvarovala pred njimi. Vsaka bolezen se pozna na apetitu.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
16.10.2008 16:50:32   
polma

Polma...mislim, da bo Tine še dostikrat lahko izpostavljen noricam in ga bi jaz zdaj...ko mora še vsak dan pridobiti na teži...obvarovala pred njimi. Vsaka bolezen se pozna na apetitu.

Ja, sej-tut v zD sem klicala, pa so mi rekli da bo mel še velik priložnosti.

didlinaa, kaj si hotla povedat z odgovorom tam- na novorojenčku, kjer sem tuit vprašala za mnenje-nisem štekala user posted image ..

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
16.10.2008 17:50:26   
Tina 28
Ja Didlina...sem pašejo tudi nadarjeni....z učnimi težavami, dolgotrajno bolni,...

Mene najbolj jezi, ko se nekateri starši tega ustrašijo, pa je le izraz za vse tiste, ki rabijo več pozornosti...tudi najbolj pametni otroci.

Pa saj nima veze...to sem tko omenla, ker sem hotla, da AS ve, da lahko od vrtca zahteva/prosi sodelovanje!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
16.10.2008 17:51:09   
Anonimen
Da je bolje, da jih dobi zdaj, ker se ne more spraskat in lažje jih bo prebolel zdaj.user posted image Ne vzet to kot zlonamerno. jaz ful ne kompliciram, ker so mi najlažji nasveti naših mamic in vse prigode ki os se takrat dogajale, ko smo bli mi user posted image . In res je blo življenje bolj enostavno kot sedaj, ko za vsako majhno stvar paničarimo.Sej tud jest včasih kej kiksnem, ko nebi bilo treba.

Torej, včasih so bili otroci z noricami zelo zaželjeni v vrtcih.user posted image Ravno iz vidika, ki ti ga je Cukerček napisala.

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 3771
16.10.2008 18:21:24   
Anonimen
RMRM imaš zsuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3772
16.10.2008 18:24:39   
sasa.vracko
da, se mal považim, mam novo slikco v profilu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
16.10.2008 20:00:06   
Anonimen
Evo, naša že spi, jaz pa na čajčka in lekadol.user posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
  Neposredna povezava do sporočila: 3774
16.10.2008 20:56:57   
Kaja08
Čeeeeer bejbe! Uf, me par dni ni na RR in načvekate strani še pa še...pa še vidim, da ste imeli oštre debate user posted image

kleopatra, me veseli, da si se spet pridružila v klub čvek user posted image ...smo te že pogrešal !!! Zdej me pa še ferbc matra, kako je tteeaa kej, ker se tudi nič več ne oglaša...

Mojca, kako kej nočno vstajanje / spanje?? Od moje prijateljice fantek se je tudi zbujal ponoč na eno uro in hotel potem jest...Pa ji je P rekla, da ga ne sme več ona ponoč mirit, ker ko pride zraven, jo zavoha in avtomatsko hoče joško...Probita še vidva, da ga bo user posted image  ponoči pocartal in uspaval nazaj...

Žiga je car!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?