![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 16.10.2008 11:54:54
|
|
|
|
sunny24
|
Katjusa, sem učeri spet provala posnet, pa ni ratalo. Je reku tvoj dragi, da bo danes neki poskusu, tko, da ko bo mel čas, naj me klikne na msn..
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 16.10.2008 11:55:08
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Rada bi se vsem lepo zahvalila za razumevanje ob moji slabi volji......upam, da me bo čimprej minilo..oz. da se bodo stvari vsaj toliko zrhitale, da me ne bo več skrbelo....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 16.10.2008 11:55:37
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: petrap katjusa - moj tud pravi, da mu je vseeno kaj bo...itak je prvi otrok, tako da je vseeno, sam da bo zdravo...sva se pa zmenila, da on izbere ime za punčko, jaz pa za fantka...sam mislm, da bo moje ime kar še počakalo ... pri nama pa jaz za in on za .......in bo on zgleda počakov.........sem se že kar malo navadila na misel da bo jst obožujem roza barvo....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 16.10.2008 11:56:01
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrap katjusa - moj tud pravi, da mu je vseeno kaj bo...itak je prvi otrok, tako da je vseeno, sam da bo zdravo...sva se pa zmenila, da on izbere ime za punčko, jaz pa za fantka...sam mislm, da bo moje ime kar še počakalo ... mi2 sma mela isti dogovor v 1. zdej v drugo sma pa kr nekak slupi bolj zbirala sicer sem jst ime za fantka slišala na OI pa sem mu predlagala in pol je bil ful navdušen.... za punčko sma se pa v bani namakala in se pogovarjala no pa smo tud zbrali sma ne bomo rabli
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 16.10.2008 11:56:47
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: petrap katjusa - moj tud pravi, da mu je vseeno kaj bo...itak je prvi otrok, tako da je vseeno, sam da bo zdravo...sva se pa zmenila, da on izbere ime za punčko, jaz pa za fantka...sam mislm, da bo moje ime kar še počakalo ... pri nama pa jaz za in on za .......in bo on zgleda počakov.........sem se že kar malo navadila na misel da bo jst obožujem roza barvo.... tudi jaz......ampak če bo ne bo cela v roza ampak še kakšna druga barva
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 16.10.2008 11:56:54
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Rada bi se vsem lepo zahvalila za razumevanje ob moji slabi volji......upam, da me bo čimprej minilo..oz. da se bodo stvari vsaj toliko zrhitale, da me ne bo več skrbelo.... drži se in lepo počivaj
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 16.10.2008 11:57:37
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Katjusa, sem učeri spet provala posnet, pa ni ratalo. Je reku tvoj dragi, da bo danes neki poskusu, tko, da ko bo mel čas, naj me klikne na msn.. sunny pol proti večeru do 4 je v službi pol gre še v trgovino pol bo kosilo tak da bolj pozno.... upam da rata
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 16.10.2008 11:57:41
|
|
|
|
claud
|
boma2 -To ti je pa res grdo rekla za popkovino. Amak ne sekiraj se- pr moji kolegici je pa preveč naglas razmišljala pa rekla da ne najde ene nogice ona pa itak takoj vsa solzna pa panična nakonc pa punčka z vsem kar je treba.... Tko da se ne meni za take izjave!!! sunny24- kar pridno speci tole k je res hitr narjen ( čeprav mogoče ne zgleda tko)... lilcha- čestitke za
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 16.10.2008 11:59:59
|
|
|
|
lilcha
|
28.11 bom mogla še enkrat dat kri na zavodu za transfuzijo zarad enih protiteles ker sem rh-.Pol morm pa it 1.12 k svoji ginekologinji po injekcijo,tko da predvidevam da bo takrat tud pregled.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 16.10.2008 12:03:30
|
|
|
|
sunny24
|
Katjusa ja, ni problema. Sej jst grem popoldne z mojim v trgovino, tko da bi tudi meni bol pasalo zvečer.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 16.10.2008 12:04:17
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy to sem vam pa jst spekla Ajvy - ne me rajcat!!! sem te že sam dans pa nisi slabe volje. Garantiram... Itak si pojedla že en pleh muffinov!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 16.10.2008 12:04:35
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 claud........a vse merce so jogurtov lonček?tud olje?bere se dober-bomo probali majchy se že boji za kalorije! ja tud olja je 1 lonček ampak to vseen ni mastno pecivo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 16.10.2008 12:05:19
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: lilcha 28.11 bom mogla še enkrat dat kri na zavodu za transfuzijo zarad enih protiteles ker sem rh-.Pol morm pa it 1.12 k svoji ginekologinji po injekcijo,tko da predvidevam da bo takrat tud pregled. bom držala pesti da boš mela takrat tudi pregled.......a to s popkovino ti je g rekla sem misnila da znanka
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 16.10.2008 12:05:45
|
|
|
|
Vesnozaver
|
lilcha: čestitke! boma2 : vedno se najde kaksna grozilda.....bi ji rekla, da naj bo srecna, ker nima po teh besedah modrice na očesu....eh... čestitke za vašo in nič sekirat zaradi takih babnic frdamanih claud: zgleda fajn tale tvoj recept, bom ga preizkusila, nam je dedek dal kišto jabolk sunny24: sem sla gledati v mk in pri HC je kvadratek prazen....sicer pa bom ga pa še enkrat videla...pa za slikico moram rect tam, ker sedaj mi je ni dala, jaz sem pa tudi pozabila rect Ajvy : oooooo njamsi! Tole se bo pa prilego sedaj po kruhu s pašteto... Pa da se vam uredi, kar se mora...midva sva tudi v ponedeljek zvedela, da imamo en velik problem, pa si mislim, nekako bo ze
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 16.10.2008 12:06:58
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 claud........a vse merce so jogurtov lonček?tud olje?bere se dober-bomo probali majchy se že boji za kalorije! ja tud olja je 1 lonček ampak to vseen ni mastno pecivo se ne samo da vem........za kile se bomo po porodu sikerali
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 16.10.2008 12:08:35
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 claud........a vse merce so jogurtov lonček?tud olje?bere se dober-bomo probali majchy se že boji za kalorije! ja tud olja je 1 lonček ampak to vseen ni mastno pecivo se ne samo da vem........za kile se bomo po porodu sikerali
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 16.10.2008 12:09:38
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Katjusa ja, ni problema. Sej jst grem popoldne z mojim v trgovino, tko da bi tudi meni bol pasalo zvečer. gresta kej kupovat? mi2 grema pa v soboto v avstrijo grema v ikeo gledat za kako komodo pa za florjana grema en dvosed kupit.... vedno se igra na sedežni in pol je vedno polna avtomobilčkov in ne smem nobenga tud premaknt ne pa sma rekla mu boma kupla en otroški dvosed in se nej tam gor igra in če mu ga stegnem lahko skače gor pa še pol bo tud fino k bo dojenček in ne bo treba da je na tleh to je tak dvosed k je kr pena mislim da bo vredu.... zgleda pa takole, če nema bo vse skupi všeč boma vzela kr cel komplet
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 16.10.2008 12:13:54
|
|
|
|
lilcha
|
Vsem sonosečkam hvala za čestitke. Baje da je moja punčara težka 410g. AC je 156,FL pa 33. Pa še za seznamček:ker sem iz ljubljane bom šla rodit kar v Lj. porodnišnico.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 16.10.2008 12:16:04
|
|
|
|
petrap
|
katjusa- men je zelo lepo... pravkar sem izvedela, da je moja kolegica noseča - 13 tednou
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 16.10.2008 12:20:46
|
|
|
|
sunny24
|
O Katjusa, to bo mel hmal celo dnevno... Drugače je pa lepo! Kolk pa stane? Aja, kaj Ikea je sam v Gradcu al je tudi v Celovcu? Mi2 pa greva drugi teden verejtno sobico naročit, pa moj bo začel postlco brusit...upam, da gre tista grda rjava barva proč... Pa mama mi bo neki rjuhc za v postlco zrezala in zarobla (mamo še moje, nikoli rabljene). tanci, sm te hotla vprašat že zadnjič. Kje si dobila tisto obrobo za v postlco (na slikici k si jo sem prlimala) k ni tolko načičkana (mislim da je bela na neke črte...)? Upam, da nisem kej zamešala zdej...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 16.10.2008 12:21:30
|
|
|
|
claud
|
petrap- Zakaj pa ?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 16.10.2008 12:21:57
|
|
|
|
sunny24
|
petrap...bravo za kolegico, ampak zakaj je pa ta žalosten smeško zravn (ta namesto )???
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 16.10.2008 12:31:55
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 O Katjusa, to bo mel hmal celo dnevno... Drugače je pa lepo! Kolk pa stane? Aja, kaj Ikea je sam v Gradcu al je tudi v Celovcu? sam dvosed stane 60€ tist sedež in tabore skupaj pa 40€ tak da vse skupaj bi blo 100€ sma pa take dvosede gledala pr nas in je najcenejši pa slabše izdelan vsaj na pogled in stane 140€ ampak to je najceneje... majo pa tole v toysu za ikeo pa ne vem gledala sma na njihovi strani in majo precej teh komod ins ma rekla če že grema po to bomo še za kako komodo pogledal ja res bo mel celo dnevno sam sobico ma ful malo in tam se ne more igrat se more pač v dnevni in da se mi2 nimama kam svedit tud ne gre tak da sma se tak odločila in mislim da bo to vredu patrap mene tud zanima zakaj si žalostna če je kolegica noeča
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 16.10.2008 12:36:40
|
|
|
|
petrap
|
sunny in claud - zato ker gre v torek delat splav... ...pa sem se v hipu premislna, da bi vam povedala, ker tole ni tema za tukaj...mi je pa lažje ker sem nekomu zaupala...
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKoliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.