|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
15.10.2008 18:44:25   
Pupa7
hojla,

ravn sem brala da naj bi bil med kao škodljiv nosečnici? a kera ve kej o tem, men se zdi spet ena bučka, sploh pa men noro paše še posebej v čaju in ga tako zaužijem kar kakih 6 žličk dnevno...

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
15.10.2008 18:50:15   
Piruri
Za nosečnice je priporočljiv...user posted image  pa ne, vsaj do enega leta in pol zaradi kakšne alergične reakcije...

www.by-ab.si

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
15.10.2008 19:14:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

ravn sem brala da naj bi bil med kao škodljiv nosečnici?

Čist na hitro odgovorim samo tebi oziroma posreduje link - KLIK.

Ostalo bom pokomentirala kasneje. user posted image

(odgovor članu Pupa7)
  Neposredna povezava do sporočila: 3403
15.10.2008 19:29:51   
Infinity1
Dober večer user posted image ! Lepo preživele dan?

Mene je včeraj klicala zdravnica iz Medgena in mi sporočila, da so izvidi amniocenteze normalni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in da je naš mali user posted image zdrav user posted image . Sva z očkom fuuul vesela. Držim pesti še zate Lejca.

Tejci H - jaz imam ginekologinjo v Zdravstvenem domu NM, ki je sicer OK če jo sam kaj vprašaš, kot ti praviš, mogoče pa imava isto, drugače pa ti isto čisto nič ne pove sama. Sem pa slišala, da je tale Klaričeva kar OK zdravnica, ima tudi svojo ambulanto in ne dela samo NS, pa tudi Bučarjeva in Gradeckijeva sta super zdravnici, aha pa da ne pozabim omeniti dr. Miajloviča, ki je imel mene sicer samo enkrat na pregledu, ampak vse pohvale user posted image user posted image , veliko bolj nežen kot katerakoli ginekologinja.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
15.10.2008 19:38:14   
čebeica maja
Tejči H- jaz imam Bučarjevo men je uredu, pa tud velik prijatelic in sodelavk (tud starejše) so pri njej pa ni še nobena mela kej proti.

Infinity1- supr  da je vse uredu

< Sporočilo je popravil čebeica maja -- 15.10.2008 19:42:36 >

(odgovor članu Tejči H)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
15.10.2008 20:08:10   
Pupa7
hojla,

no sej se mi je zdelo malo za lase privlečeno da bi med škodoval nosečnici, za user posted image pa vem da ne smejo. Hvala sm si ravn nardila spet eno ornk šalco čaja z limonco in seveda medom user posted image

infinity1 - čestitke za AC!!! in LEJCA pri tebi bo enako!!!!!

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
15.10.2008 20:33:29   
Anonimen
jjasna85 - Ja dal je ritko spredaj in tam kjer je spredaj zadaj. No, če bi mi pa naredil ta drugo verzijo kot si rekla, bi bil pa res totalno nesposoben. user posted image

SRCCEK - Imava pa nekaj skupnega - mozolje in nore norost na mlečne izdelke. user posted image Nama so na NS rekli, da bo user posted image . Bomo videli drug teden. user posted image

Naja30 - Bravo! Sploh super, ker ti ni treba na dieto! user posted image

Infinity1 - Bravo za rezultate! user posted image

(odgovor članu Pupa7)
  Neposredna povezava do sporočila: 3407
15.10.2008 21:14:25   
Naja30
Prej sem bila tako zbita, da sem zaspala za debele 3 ure. user posted image  Pa še bi spala, če me moja lubica ne bi zbudila. Zdaj sem pa ko sova. user posted image
No, ko se ravno o mozoljih pogovarjate - nimam jih veliko, ampak ko pa kakšen pride ven, je pa ta za 10 mozoljev skupaj! user posted image  Ravno zdaj imam enega pod nosom. user posted image  user posted image

Dali, za seznam - nasl. pregled imam 10.11.user posted image

Pupa, ti kar jej med. Nič ne škodi. user posted image

Infinity, super, samo da je vse ok. Zdaj pa uživaj v nosečnosti.user posted image

Mlečni izdelki so meni v vsaki nos. noro pasali in imamo - user posted image . Zdaj mi pa tako tako. Ne tako noro kot prej, ampak še vedno malo. Najbolj pa slano, tak da ko mi je G rekla, naj vseeno pazim na prehrano in izločim sol... user posted image  sej razumete? user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
16.10.2008 7:19:03   
buksi
ojla1
Jaz sem se pa danes zopet zbudila z bolečim grlom. Ta prehlad kar noče odnehati. Se mi že 14 dni vleče, tako da sem poklicala osebno zdravnico in se naročila pri njej na kontrolo. Upam, da se nisem nalezila od mojega dragega kaksno vrsto pljucnice ali pa tako naprej...
Zanima me kako je z antibiotiki, ali so lahko nevarni za pikico?
Kako ste se ve zdravle, ce ste tako zbolele?

pozdravček

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
16.10.2008 7:43:11   
Dali*
                                    MARČEVKE 2009

PDP    Ime            (št. user posted image , št. user posted image )    Pregledi, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image

27.02. 
chichinchek
(28)        (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)              

01.03.  
jjasna85 
(23) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 29.10., Izola, user posted image  , +3,5 kg 
Anonimna user posted image (32)  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      
cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 22.10.
02.03
ada2 
(29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2) 20.10., ?, user posted image  

hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 07.11., LJ user posted image user posted image (?)
03.03. 
jjasna
(26)                  (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
20.10. , LJ, user posted image -0,5kg, 103cm
Miša99 (33)                (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)     
SanjaB                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
05.03. 
Linda25
(28)              
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0)          
06.03. 
Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.10., LJ, user posted image +1,5 kg, 99 cm   
07.03. 
spps
(26)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 24.10., CE, user posted image
+5,5 kg, 90 cm
08.03. 
yania
(29)                    (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 23.10.,
LJ, user posted image +0,5kg, 85cm
Lolita23 (23)               (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 3.11, CE , user posted image +4kg
11.03. 
petrcaK
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 03.11., CE, user posted image
mama_milchy (27)      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 03.11., Izola, user posted image +3 kg
12.03. 
michell
(28)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
PERSIDA (32) user posted image  user posted image   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)21.10., MB,user posted image user posted image +2,1 kg,104 cm
helimaša                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1) 20.10.,             -4,5 kg, 93 cm
mizi
13.03.
imam
(24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
trezika (24)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 21.10., Ptuj, user posted image +7 kg
an_angel (28)               (št. 1user posted image , št. user posted image   0)  29.10, ?,  +8 kg
14.03. 
juli@
(24)                    
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0)  
trinity22 (30)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
škratka (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)             
*TEJČI*                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
15.03. 
lejca
(32)                    
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 19.10.,ITA user posted image  +6 kg, 100 cm 
tina_r                           (št. ? user posted image , št.  user posted image ?)
brskale                         (št. 4 user posted image , št. user posted image ?)
16.03.
dana
(30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 03.11., LJ, user posted image

pocka (29)                   (št. 2 user posted image , št. user posted image   1) 05.11., Izola, user posted image  +5 kg       
Infinity1                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 04.11., NM,   -0,5 kg 
babyg                           (št. 1  , št.  0) 30.10., CE, user posted image   +7kg 
17.03. 
mediuhec
(29)
            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.11., MB, user posted image   +3,5 kg, 85 cm
18.03. 
Dali*
(28)                    
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 28.10., CE, user posted image
+2 kg, 81 cm
buksi                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 21.10., PO, user posted image
tasa_m (25)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.11., MB, user posted image +1 kg, 82 cm
20.03.
KOKICA32
(32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 18.11, MB, user posted image
evica23                       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
gaja (28)                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
21.03. 
_andreja_
  (23)           (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, TRB-CE, user posted image   0 kg, 110 cm     
sanna                           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
mojčika (32)                (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 14.10., LJ, user posted image
+2,5kg, 88cm
pupa7 (28)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 7.11., CH, user posted image +2 kg
jadrnica                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 24.10, LJ, user posted image +2,5kg, 83cm
čebeica maja                (št. 2user posted image , št. user posted image  1) 11.11., NM   +4 kg, 86 cm
22.03.
pikapoka12345 (26)           (št. 2user posted image , št.user posted image 0) 4.11., LJ,         +3kg
23.03.
Zasanjana
(26)              (št.3 user posted image , št. user posted image 2) 5.11, Francija,user posted image
+5 kg, 105 cm
1hruska (24)                 (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0) 14.10., LJ, user posted image

25.03.
piamaria
                       (št. 4 user posted image , št. user posted image 2) 24.10., LJ, user posted image
+5 kg
MONIKQ                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
štručka** (25)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)
marec2009 (31)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)         
27.03.
lotoska

(št. 2user posted image , št. user posted image 1 )
SRCCEK                         (št. 2user posted image , št. user posted image 1 ) 03.11.
novo (29)                       (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 22.10., CE, user posted image +5 kg, 90 cm
28.03.
Nina00
(35)                  (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 21.10., LJ, user posted image   +2,5 kg
suncicica (29) user posted image  user posted image     (št. 2 user posted image , št.  user posted image 0) 21.10., Ptuj, user posted image +5kg
Tejči H                           (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 12.11., LJ, user posted image +1 kg
mkkl
29.03.
mikroB
(25)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 15.10.,Velenje,user posted image
+5 kg, 97 cm
30.03.
janaja
(25)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 21.10., KR, user posted image  
+0,6kg, 108cm
31.03.
Naja30
(30)                  
(št.2 user posted image , št. user posted image 1) 10.11., LJ, user posted image +2 kg
frulica                           (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
kataka21                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 
Irena 83

xx.03. 
julam 
(33)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)                

anonimnauser posted image (29)     (št.  2user posted image ,  št. user posted image 1)     
kayica24 (24)                (št. 1 user posted image ,  št. user posted image 0) 
pondelak (19)                 (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)

03.04
Piruri (30)                     (št. 2user posted image , št. user posted image 1) 18.11.

Trentno je 72 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele:
user posted image   fragola , Nikita,  zasavka, pikica36 user posted image

user posted image    MAŠKA, ajja, enkratna   user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
16.10.2008 8:02:50   
Dali*
ecco, na hitro sem samo ažurarala seznamček, sedaj grem pa nazaj pod odejo. Ma, je tako oblačno vreme, tko da bom še malček odležala in brala.

do potem...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
16.10.2008 8:32:41   
mkkl
hej, hej
da napišem še js svoje podatke...noseča sem prvič, torej nimam še nobene pikice razen tamičkene v trebuščku. od zažetka nosečnosti sem se zredila za 1kg, sem pa vmes tudi neki shujšala, sam ne vem kolk...no, obseg trebuha pa je 91cm.
rodila bom v lj.
upam,da bo trebušček hitro začel rastit, ker ko berem vaše komentarje...se mi zdi, kot da sploh nisem noseča;) naslednji pregled imam 5.11.-takrat bo po moje morfologija, ne? glede na to, da bom v 20 tednu...na nuhalni nama je rekla da se ji zdi, da bi bila punčka, ampak da ne upa trditi...a zdaj se bo to že vidl? hm, men je načeloma vseeno kaj bo, sam če mi pa lahko povejo, pa mi naj, a ne? :)
sem pa stara 23 let, tko da je blo na nuhalni vse ok. čeprav so mi vzeli kri, ker je bla nuhalna 2.2, ampak ko sem dobila pol izvid po pošti še od krvi je blo juhuhuhu super:)
sem pa tako zelo vesela že od prvega trenutka, ko sva izvedela, da se ful veselim vseh malih stvari s to pikico.
brcik pa še nič kaj ne čutim, mogoče malo zvečer, ampak je tako zelo nedefinirano, da včasih ne vem če je to sam moja želja, da bi kaj čutla ali je res pikica:)
no, to bo zaenkrat to.

pozdravčke vsem!

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
16.10.2008 8:54:11   
MONIKQ
Jutro jutro pikice

Dali* to je moja prva nosečnost, rodila bom v Murski Soboti, spol bo presenečenjem, če naju seveda ne zamika, zredila sem se nekje 2 kg, od prejšnjega pregleda ki bo sedaj en mesec pa nič, obseg okrog bušija pa je 96 cm

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
16.10.2008 9:02:38   
MONIKQ
Dali* ja še nekaj preglede mam ravno tako v MS, moj naslednji pregled je 22.10. komaj čakam to nasledjo sredo.

Kak ste kaj punce, ste vse lepo pridno v službi, lepo lepo

(odgovor članu MONIKQ)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
16.10.2008 9:53:24   
mediuhec
pozdravljene punce,

spet se malo javljam.

mozolji: jaz sem grozna! ko sem šla v lekarno (še nisem vedela da sem noseča) sem vzela nekaj za čiščenje obraza in clearblue- pa me lekarnarica potolaži: gospa, ko boste noseči boste imeli kožo kot dojenček. ha ha. je blo le obratno. mozolje pa imam pretežno samo po bradi, je naprijetno, izgledam kot najstnica

brce: meni se zdi da še NIČ ne čutim, čeprav je moj včeraj prisegel, da ga je mali brcnil, ko me je mazal s kremo po bušiju?

trezika: čestitke za roj. dan. kakšno torto si naredila? jaz sem nazadnje nutelo torto za taščo

jjasna85: držim pesti za jutri!

piruri: joj, ti pa si umetnica, res lepi izdelki. jaz sem bolj amater, zadnjič sem delala čestitke za NL.

infinity: čestitam za AC
lejši: držim pesti še zate!

z mojim komaj čakava mofrologijo. sem ga vprašala če bova spol povedala drugim, pa je proti (naj jih firbec matra, ha ha). samo kaj mislite, a bom lahko tiho? jaz se bom ziher zagovorila!
drugač sem pa OK, še vedno utrujena, sploh popoldan in konec tedna...

lp

(odgovor članu MONIKQ)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
16.10.2008 9:53:40   
Dali*
Punce hvala za podatke...

(odgovor članu MONIKQ)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
16.10.2008 9:55:33   
pikapoka12345
Dan.... vsem user posted image !

Ja, v službi... Sej ne bi bil problem, razen zgodno vstajanje. Včasih se mi tak ne da iz postelje. Najtežje je vstati. Pa še tiste neumne kompresijske nogavice moram vsako jutro gor navleči. Ampak, tako je!

Ali vas več nosi nogavice proti krčnim žilam?

Super za vse tiste, ki ste opravile pregled in je vse okuser posted image . Jaz ga imam šele 4.11. - to je še tako dolga. Imam pa ultrazvok, tako da se prav veselim.

Pozdravček 

(odgovor članu MONIKQ)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
16.10.2008 9:57:46   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

jjasna85 - Ja dal je ritko spredaj in tam kjer je spredaj zadaj. No, če bi mi pa naredil ta drugo verzijo kot si rekla, bi bil pa res totalno nesposoben. user posted image

Hahahahaha user posted image user posted image ... ja no... sej se mi je zdela tista druga varjanta rahlo neverjetna, ampak nasmejala sm se pa vseeno ob misli nanjo user posted image

21.2.2009 je svet polepšalo še eno bitjece - moj mali Leon

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
16.10.2008 10:00:26   
Dali*
                                            MARČEVKE 2009

PDP    Ime            (št. user posted image , št. user posted image )    Pregledi, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image

27.02. 
chichinchek
(28)        (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)              

01.03.  
jjasna85 
(23) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 29.10., Izola, user posted image  , +3,5 kg 
Anonimna user posted image (32)  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      
cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 22.10., CE, user posted image
02.03
ada2 
(29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2) 20.10., ?, user posted image  

hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 07.11., LJ user posted image user posted image (?)
03.03. 
jjasna
(26)                  (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
20.10. , LJ, user posted image -0,5kg, 103cm
Miša99 (33)                (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)     
SanjaB                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
05.03. 
Linda25
(28)              
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0)          
06.03. 
Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.10., LJ, user posted image +1,5 kg, 99 cm   
07.03. 
spps
(26)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 24.10., CE, user posted image
+5,5 kg, 90 cm
08.03. 
yania
(29)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 23.10.,
LJ, user posted image +0,5kg, 85cm
Lolita23 (23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 3.11, CE , user posted image +4kg
11.03. 
petrcaK
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 03.11., CE, user posted image
mama_milchy (27)      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 03.11., Izola, user posted image +3 kg
12.03. 
michell
(28)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
PERSIDA (32) user posted image  user posted image (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)21.10., MB,user posted image user posted image +2,1 kg,104 cm
helimaša                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1) 20.10., ?, user posted image   -4,5 kg, 93 cm
mizi
13.03.
imam
(24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
trezika (24)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 21.10., Ptuj, user posted image +7 kg
an_angel (28)               (št. 1user posted image , št. user posted image   0)  29.10, ?,  user posted image  +8 kg
14.03. 
juli@
(24)                     
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0)  
trinity22 (30)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
škratka (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)             
*TEJČI*                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
15.03. 
lejca
(32)                     
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 19.10.,ITA user posted image  +6 kg, 100 cm 
tina_r                           (št. ? user posted image , št.  user posted image ?)
brskale                         (št. 4 user posted image , št. user posted image ?)
16.03.
dana
(30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 03.11., LJ, user posted image

pocka (29)                    (št. 2 user posted image , št. user posted image   1) 05.11., Izola, user posted image  +5 kg       
Infinity1                       (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 04.11., NM,   user posted image  -0,5 kg 
babyg                            (št. 1  , št.  0) 30.10., CE, user posted image   +7kg 
17.03. 
mediuhec
(29)
            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.11., MB, user posted image   +3,5 kg, 85 cm
18.03. 
Dali*
(28)                     
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 28.10., CE, user posted image
+2 kg, 81 cm
buksi                             (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 21.10., PO, user posted image
tasa_m (25)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.11., MB, user posted image +1 kg, 82 cm
20.03.
KOKICA32
(32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 18.11, MB, user posted image
evica23                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
gaja (28)                        (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
21.03. 
_andreja_
  (23)          (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, TRB-CE, user posted image   0 kg, 110 cm     
sanna                             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
mojčika (32)                  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 14.10., LJ, user posted image
+2,5kg, 88cm
pupa7 (28)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 7.11., CH, user posted image +2 kg
jadrnica                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 24.10, LJ, user posted image +2,5kg, 83cm
čebeica maja                 (št. 2user posted image , št. user posted image  1) 11.11., NM  user posted image +4 kg, 86 cm
22.03.
pikapoka12345 (26)     (št. 2user posted image , št.user posted image 0) 4.11., LJ, user posted image +3kg
23.03.
Zasanjana
(26)              (št.3 user posted image , št. user posted image 2) 5.11, FRA,  user posted image
+5 kg, 105 cm
1hruska (24)                  (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0) 14.10., LJ, user posted image

25.03.
piamaria
                        (št. 4 user posted image , št. user posted image 2) 24.10., LJ, user posted image
+5 kg
MONIKQ                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.10., MS, user posted image  + 2 kg, 96 cm
štručka** (25)               (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)
marec2009 (31)             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)         
27.03.
lotoska

(št. 2user posted image , št. user posted image 1 )
SRCCEK                          (št. 2user posted image , št. user posted image 1 ) 03.11.
novo (29)                        (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 22.10., CE, user posted image +5 kg, 90 cm
28.03.
Nina00
(35)                    (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 21.10., LJ, user posted image   +2,5 kg
suncicica (29) user posted image  user posted image      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 0) 21.10., Ptuj, user posted image +5kg
Tejči H                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 12.11., LJ, user posted image +1 kg
mkkl (223)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 5.11., LJ, user posted image  +1 kg, 91cm

29.03.
mikroB
(25)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 15.10.,Velenje,user posted image
+5 kg, 97 cm
30.03.
janaja
(25)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 21.10., KR, user posted image  
+0,6kg, 108cm
31.03.
Naja30
(30)                  
(št.2 user posted image , št. user posted image 1) 10.11., LJ, user posted image +2 kg
frulica                            (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
kataka21                       (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 
Irena 83

xx.03. 
julam 
(33)                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)                

anonimnauser posted image (29)       (št.  2user posted image ,  št. user posted image 1)     
kayica24 (24)                 (št. 1 user posted image ,  št. user posted image 0) 
pondelak (19)                 (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)

03.04
Piruri (30)                       (št. 2user posted image , št. user posted image 1) 18.11., ?

Trentno je 72 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele:
user posted image   fragola , Nikita,  zasavka, pikica36 user posted image

user posted image    MAŠKA, ajja, enkratna   user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

< Sporočilo je popravil Dali* -- 16.10.2008 10:04:52 >

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
16.10.2008 10:16:55   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Punce hvala za podatke...

Dali, oprosti, očitno si pri meni spregledala, da sem napisala, da se je na UZ videl user posted image in torej spol ni več presenečenje. Ta tabelo....
Pa zrediila sem se za 3kg, obseg trebuha 86 cm.
Hvala za razumevanje!

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
16.10.2008 10:17:37   
jjasna85
Dobro jutro moje predrage marčevke!

Ja, tudi js že pridno delam 2 uri... sej če bi blo vsaj vreme lepo nebi blo panike, samo ko je tako gnilo vreme, me ponavadi pritisk z*j*b*v* user posted image

Drugače sm se pa včeraj zvečer narežala na polno... moja sestra (eno leto mlajša) je čisto paf ker sm noseča in zadnje 2 dni full vztraja ob mojem trebuhu in ga ''ruka'', da bi jo brcnu, pa je do zdej še ni hotuuser posted image  no, včeraj mu je pa neki pela (''v kotu za omaro delavček živi, majhen je kot pika, veDnomer hitiuser posted image  ... ''- tako je pela, ko je bla majhna in je rekla, da bo zato tudi njemu tako pelauser posted image ). No, pol jo je pa enkrat lih v uho brcnu (ker je mela glavo na mojem trebuhu), da je bla čisto navdušena... pol je pa rekla: uuu... js sm pa prebrala, da zdej že lahko vidijo, če jim z lučko svetiš! in se je odločla, da mu bo svetla v trebuh user posted image  problem je bil, ker se ji ni dalo v svojo sobo po lučko, zato je hotla kar z lučko iz mobitela svetit - pa je položila telefon direkt na trebuh in začela svetit... meni valda ni blo lih prav, da mu direkt z mobitelom seva zato sm ji rekla, da neha ... pa se je samo malo užalla, ma ni nehala user posted image  takrat je prišu lih moj user posted image  mimo in jo je tako grdo pogledal!! ''ma kaj delaš???'' ... in ona: mu svetim z lučko user posted image  ... je ratal zelen v faco user posted image user posted image  ''ma mi ni prav, da mu sevaš veš!!'' Tea se je začela malo smejčkat: ''jooj... sta občutlijva''... on pa njej nazaj: ''boš vidla ti 'kako sta občutljiva'! boš vidla kakšna boš ti, ko ga boš mela..''
Mi je bil tako kokolo, da sm ga mogla it prow močno stisnituser posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
16.10.2008 10:23:50   
jjasna85
Kar se pa tiče mozoljev: tudi js jih v puberteti nism mela... mislim, mela sm jih samo nikoli kej preveč pretirano. Zdej pa vztrajno rastejo, ma takoj ko jih user posted image  vidi, se spravi na njih in reče: ''uuuu... spet jih bom uniču!!''user posted image  tako da imam pol namesto enega, še 4 zraven.. mah, važno da je on srečenuser posted image

Mediuhec- hvala hvala hvala!! user posted image

Infinity1 tebi pa vse čestitkeee!!user posted image  zate TejčiH pa še držim pestke.

Pikapoka12345  - jaz teh nogavic ne nosim... mogoče bi jih mogla, samo.. ne vem.. zaenkrat se še ne obremenjujem s tem...

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
16.10.2008 11:01:06   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

trezika: čestitke za roj. dan. kakšno torto si naredila? jaz sem nazadnje nutelo torto za taščo

V receptu piše, da se ji reče "valentinova torta", meni se je recept dopadel in sn jo sprobala, pa so jo vsi pohvalili, je pa res, da je bla fajn, fajn sladkauser posted image user posted image  Z nadevom od jagodnega kompota in jagodnega džema ter bele čokolade, zmešane s smetano, pa v biskvit gre zraven čokolada v prahu in orehi. Skratka, odlična kombinacija. Kako pa je uspela nutelo torta? Ker to pa mam namen spečt dragemu čez en teden, ko tudi praznujeuser posted image

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
16.10.2008 11:03:46   
Pupa7
Hojla pupe,

vidim da ste že na polno v akciji user posted image jaz se že cel dopoldan borim s pranjem in obešanjem cunj fej kok ne maram tega (še posebej ker ne smem met pralnega stroja v stanovanju, pa mamo skupno pralnico v bloku in lahko perem samo ob četrtkih dopoldan in nedeljah katastrooooofffaaaa!!!) pol se pa nabere enih cunj jao jao....

zdej grem pa neki jest user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
16.10.2008 11:44:38   
dana
Pupa7 če bi jaz imela takole za cunje prat - adijo pamet. Že tko perem vsak dan en stroj, pa se mi skoz nabirajo. Tamalga moram obvezno vsak dan celga preoblečt ko pride iz vrtca, ker je vedno mal naflekan. Jaz tud kar dost švicam tako da lahko majico samo enkrat oblečem pa je že za v stroj.

jjasna85 ne bit huda na sestro če ti mal z mobijem svetiuser posted image . Bodi vesela da jo sploh zanima. A UZ pa misliš da nič ne seva? Saj ti ni svetila pol ure.

trezika kje najdem recept za tole "valentinovo torto"? Sem se odločila da bom od zdaj naprej kar sama pekla torto za tamlga, ko bo mel r.d. Tisto slikco bom že kupila, da jo bom gor dala.

< Sporočilo je popravil dana -- 16.10.2008 11:46:31 >

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.