yania
|
Joj punce moje koliko ste naklepetale, sem zdej 2 uri brala ene 4 strani-zadnje....no tudi mene boli križ, bolje rečeno v trtici, tudi ko stopim iz sedečega položaja ali ležečega, mi poka v hrbtu. Težave sem imela zadnji mesec prve , zdaj pa se je to pojavilo veliiikooo prej. Grozno. No tudi jaz še delam, in bo treba res kaj storiti in kaj kmalu iti na bolniško. Danes sem še nekaj pospravljala stanovanje...sesala, pomivala po tleh, pa obešala perilo, pa kuhala...ja tk sem bila crknjena po treh urah da sem se mogla ob 12ih za pol urce uležat, no potem sem pa itak pojedla in šla v službo. Glede križa je moja G rekla takrat, da se čudi da je po porodu o samo izzvenelo, je bila ziher da bom rabila kako fizioterapijo. No me je dala na neko razgibavanje, vkolikor se spomnim....pred porodom, očitno bo zdaj enako. Glede MORFOLGIJE - moja G mi n vsakem UZ reče, ja kako pa da ni možek prišel zraven....(na nuhalni svetlini v Domžalah je bil in tudi tamala)....to mi je že v prvi govorila...tako da sem mu rekla, da 23.10 pa mora iti z mano na UZ_...si bo planiral,,pa miška bo šla verjetno zraven,,,danes me je spraševala, če bo lahko bila zraven, ko bo dojenček prišel z mojega bušija....sem rekla, da lahko potm v sobi,pa je vztrajala da hoče biti zraven, ko ven pride.... no sem ji razložila potem da je lahko le oči in da je še on delal šolo za to...tečaj...haha...smo se smejali...no ampak je potem verjela.... BRCIKE? moram vam povedati da je naš mali tako močen, da me kar boli ko tako brca...resnično mislim da je fant....tudi prva nosečnost je bila kar razgibana z brcikami, ampak šele po 20 .tednu, kar je normalno...ampak res booooolj nežna...zdej pa se mi zdi da je noter en dojenček, ki je težak že ene 2 kili, in velik ene 45 cm...ponoči mi je kar grozno včasi, ker ne neha....drugače je pa luštno, če ni pregrobo...včasih se mi zdi kot bi praskal nekje spodaj, tak skominast občutek..ni prijetno...a mislit da je to kaj narobe ko ga tako čutim močno, da me včasih kar prestraši...in res kar zaskomina in šraufa...upam da mišek ve, da je tam notri še popkovina, da se ne bo kaj zapletel..tega me je res strah...moja sestra je imela 2x zavito okrog vratu...pri porodu...grozno... No ja, bom kaj več sledila..ampak vam povem, da sem res kar utrujena od vsega skupaj, in me ponavadi zmanjka malo čez 22.oo ...dopoldan imam pa pestro že zaradi službe...no ta vikend imam še seminar...vse tri dni.upam da bom zdržala...tudi zdej ne bi toliko ćasa vztrajala, če mi ne bi moj povedal da je zrihtaql lepotopa,,,no in ležim, gledam tv in tipkam..., samo je težek tale leptop, ko ....mali pa brca gor...ko ga mam na rebrih..haha Ok lepo bodite in se slišimo...papa lepo bodite...
|