|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
15.10.2008 18:40:38   
Serendipity
oktavija - ti tega tvojega možeka bi pa res bilo treba s palico po riti! user posted image user posted image user posted image  Ima najboljšo in najlepšo ženo na svetu pa je ne ceni???? Ma na rokah bi te mogel nositi cele dneve, na rokah tak sonček si! user posted image  me pa veseli, da si borec! Držim pestke, da se porihta in tak te je fajn brati, da sem kar 5x prebrala tvoje sporočilo user posted image user posted image user posted image  ... ne bi se vseeno malo večkrat javljala? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
15.10.2008 18:58:39   
sonček85
se podpišem-sonček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3327
15.10.2008 19:06:28   
Serendipity
Ma jaz moram službo zamenjat! user posted image user posted image user posted image  Ko sem gor nobene ni! grrrrrrr!
No, bom monologirala in si KONČNO vzamem čas, za vsako borko posebej!

Pa da začnemo:

murkica - kako si pupika?

špelinka - tebe bi tudi po riti, ker si kut lunita in te ni nič gor user posted image

polaris - je tak deloholik user posted image , vsaj Buuuuu bi sicer lahko napisala na borbo user posted image

naša dva sončka (juuupiii kake sliiikiiiiceeeee) - itaq uživata v svojih buškecih!

ajsi - še vedno v fazi zdrave prehrane?

Erin & beyba - kako kaj nađša sončka?

fargi - pretiho si ti meni na tej borbi, da veš! user posted image

jaaazzzzziiii -juuupiiii! Ti naša kokodulja!!!! Bravo! Upam, da so bolečine preč in samo še malo danes in malo jutri pa boš čuvala svoj zakladek pod srčkom! user posted image user posted image

vita80 - ti se kar večkrat javlja, ok? pa tudi argica pa spps, pa matt, pa nf ... pa .... trinity...pa pikovitkaaaaa!
živa - kda pa prijdeš v naše prelejpe kraje? Držim pestke, da je 21 krog zadnji krog! user posted image
~Biba~ - tako temo si našla, da so me kar spomini pograbili.. kar pogrešam te naše izgubljene pupike!

lučkicaaa - hm... sad te ima sad te nema? Pridi, pridi user posted image

pikicaO - tebi se pa vedno nasmejem. Pravo sonce si!

aqua - jao, ka so pa zamujštrali???? Drži se pupika!

pikica 36 - tok tok, kako si?

gigi - malo mi (speeeet) sosveži spomin - kdaj moramo pestke držati?

suziiii - he he he, mene res zanima, če si skuštrana user posted image user posted image

Zdaj pa reesss upam, da sem vse omenila .... sem šla kar po seznamčku!

pa še nekaj sladkih:

user posted image

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3328
15.10.2008 19:11:03   
murkica
Punce jaz sem odlično... No pač ufuravam se, da sem, sploh po zadnjem postu od Se*user posted image ....

No nisme tako odlično, ker sem pokonci že od 5-ih, ker je mojega dragega nekaj zvilo v hrbtu in je čisto bogi, ter me je zjutraj budil, da sem mu šla po zdravila in tako... Zdaj je sicer malenkost bolje, vendar še vedno se zelo, zelo težko premika. Če ne bo bolje, ga bom naterala k zdravniku(no to ga bom tako ali tako, ker to ni prvič in pri 27-ih letih, ga to ravno še nebi smelo zafrkavati)... Tako, da sem šla pol direkt v službo, prišla domov ob 2h, pojedla kosilo, malo pospravila in evo, zdele grem ponovno delat. No k sreči delam doma in ni potem panike...

Zdele res nimam več časa pokomentirat, ker tudi nisem vsega prebrala, samo jutri pa obljubim, da se več javim....

BOdite zelo, zelo lepo, pa se beremo.

LP

Murkica

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

Neposredna povezava do sporočila: 3329
15.10.2008 19:21:57   
sonček85

user posted image
ta je pa noro dobra,grrrrrrr,škoda ko ne smem user posted image ,bi tak mojga dragega zdle ko spi(ufff sem perverzna)

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3330
15.10.2008 19:34:34   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

user posted image
ta je pa noro dobra,grrrrrrr,škoda ko ne smem user posted image ,bi tak mojga dragega zdle ko spi(ufff sem perverzna)

user posted image user posted image user posted image user posted image  JAAAAZ PAAA LAAAAAAHKOOOOOOOOO! user posted image  Sem žleht, kaj? Ampak sama doma ... user posted image

murkica - moj prijatelj ima podoben problem, zdaj je star 29 let, to ga pa spremlja že od 23-leta. Baje težave z diski... Ti ga sam ufuraj k zdravniku. Če ne zlepa, pa zgrda! user posted image  

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
15.10.2008 20:30:35   
beyba
full napišem in vrže ven...

napišem sam boo še danes da boste vedle da smo ql sam da že dva dni podnevi ne spimo in zato ni časa da vas pridem brat.....upam da jutri

jazzika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojih 9 bodočih otročkov in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za aquico drži se pupa mislimo nate...ostale pa jutri pridete na vrsto

Neposredna povezava do sporočila: 3332
15.10.2008 20:35:24   
miska73
Se*, a mene si pa spustila... user posted image
Zgleda, da premalo tu gor šetam...
Uf, sem že pozabla, da znaš ti ta nartaboljše tipčke gor limat.

Aqua, bogi naš revček.user posted image Prok.leto zdravstvo.
Da bi ja čimprej bila zdrava.

Neposredna povezava do sporočila: 3333
15.10.2008 21:10:49   
ledenka
ok, spet sem padla na finto in nisem skopirala... eh, glupa Ajsi user posted image  pol pa dobim We are sorry sporočilo user posted image

in spet sem vas vse naštela in vam neki napisala, pa se mi ne da ponavljat...

Aquica, drži se, naj te končno porihtajo, kot se šika user posted image user posted image user posted image  

Se*, ja, zdrava hrana... kup fig, grozdja, solata, velik sendvič... in bela čokolada s cimetom user posted image  čisto zdravje! pa ti maš vedno take tipe... se mi bo še hopacupanje zaluštalo user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 3334
15.10.2008 21:28:02   
Sulfinija
Evo pogrešana se vam javlja.Mi je ena punca na zs javila,da sem med pogrešami.Kriza,user posted image  vendra mi trenutno ne znese vsega narest.

Sma v švungu renoviranja kuhinje in jedilnice juhej danes je bil zandji dan dela parketar je zandjič polakiral parket.Jutri pa začnem akcijo generalko,začnem v spalnici,nato v petek bog ve kaj v soboto pa nama pripeljejo pohištvo,nato sledi rojstni dan pri nečakinji bom z veliko žlico jedla sma krstna botera in v nedeljo dan počitka.V ponedeljek pa juhej,juhej pridejo montirat najino sanjsko kuhinjo,v torek jedilnico v sredo še keramik položi ploščice nad elementi,nato vododar zmontira najino zlato pipo je bila cena za zjokat kot da bi bila pipa rensično zlata in bojler nato pa pakiranje juhej komaj čakam.2.11 pa bo slavnostna otvoritev povabim na kosilo vse ljudi,ki jih imava rada,ki so nama dragi......

Kaj novega?Dobila neko čudno M po prvi rundi klomifena sedaj pojedla že drugo rundo klomifena in čakam O,da stopimo v akcijo.Trebuh mam napet,nekaj čudno me prsa bolijo,....pa nič ne de.Če ne bo uspeha tale cikel pa grem 20.11 na razgovor za IVF dr Zorn,vendar IVF ne bom speljala veselega decembra se je moj dragi odločil,da me pelje na petdnevne silvestrske počitnice na Grad Otočec in bom šla lepo januarja v IVF.Če ne bo uspeha kar seveda bo pa pauza pri zdravnikih vsaj dve leti itak naravno zanosim samo traja,traja pa ss,vendar sedaj bo vse ok ko zanosim kajti izvidi genetike so bili več kot odlični.

Punce rada vas imam...

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
15.10.2008 22:04:37   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  JAAAAZ PAAA LAAAAAAHKOOOOOOOOO! user posted image  Sem žleht, kaj? Ampak sama doma ... user posted image

murkica - moj prijatelj ima podoben problem, zdaj je star 29 let, to ga pa spremlja že od 23-leta. Baje težave z diski... Ti ga sam ufuraj k zdravniku. Če ne zlepa, pa zgrda! user posted image  
jaz tudi sama s pikico ponoči,dragi delauser posted image user posted image user posted image user posted image

ledenka:saj klikni samo na miški desno tipko in klikni nazaj pa si boš lahko kopirala.To jaz delam.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3336
16.10.2008 7:29:37   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Se*, a mene si pa spustila... user posted image
Zgleda, da premalo tu gor šetam...
Uf, sem že pozabla, da znaš ti ta nartaboljše tipčke gor limat.

Grrrrrr! Sem vedela, da ena fejt fajn punca manjka ... ampak sem te nekje spregledala user posted image  user posted image

POtem pa samo zate - topel objemček, držim pestke za tvoje postopke iiiin .. tale miškec samo za našo miško user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
16.10.2008 7:33:30   
Anonimen
se*: nisem skuštrana.. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3338
16.10.2008 7:33:40   
Serendipity
Aja, pa še za vseee ostale jutranja kavica
user posted image
da ne boste kot tale mačkonka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3339
16.10.2008 7:34:55   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

se*: nisem skuštrana.. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz si te pa vedno tak fajn skuštrano predstavljam ... kot je tista pupa iz filma Curly Sue (ali nekak tak)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
16.10.2008 8:04:33   
Anonimen
hehehehe

jaz si jo tudi tko predstavljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Fulll dobro da sem mela kaj prebrat danes zjutraj...

Se* ta vikend sem spet bila v MS ampak ker je blo tko na brzino vse fkuper san te nej zvala... Naslednjič obljubim ka te pozoven :) Sva komaj v soboto prišla večer, v nedeljo pa že nazaj... nej je bilo časa user posted image user posted image user posted image

Končno smo malo podrezale tele naše borkice.... Nevem kaj se to dogaja da nikjer nobene na spregled user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3341
16.10.2008 8:06:28   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27   

user posted image
BORKE ZA user posted image :

• Ledenka - LJ - srečka nosečka user posted image   PDP 13.5.2009
    Sonček33 - KR - srečka nosečka user posted image   PDP 27.1.2009

• Hmm - ŠTAJERSKA - srečka nosečka user posted image PDP 17.1.2009

• Spps - Sl.konj.srečka nosečka user posted image PDP 7.3.2009
  • Matt - KK- srečka nosčeka user posted image   PDP 11.4.2009

• sonček85 - Žalec - srečka nosečkauser posted image PDP 24.4.2009

• trinity- srečka nosečka  user posted image PDP 14.3.2009
  • nf- srečka nosečka user posted image PDP
  • Argojuhica- srečka nosečkauser posted image PDP
  • pikapoka2 - srečka nosečka user posted image  PDP (januar?)

• stunfek - srečka nosečka user posted image  PDP (oktober)
  •  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image           

Juuuupiiiiiii! Mi mamo pa 9 nosečk! No, pikopoko še dodala! Pa je deset! user posted image user posted image user posted image    pa še stunfek ...jaaaaaa! 11! Kar dosti bork je srečk nosečk. OK, ene so pač pozabile na nas user posted image , ampak me z veseljem navijamo za njih in njihove sončke! user posted image

pikapoka - kje si lubica? Si ok?

Ejla, a mene ste pa kr spustile??? user posted image

No, razen če štejete samo tiste, ki so imele IVF..., potem ne sodim zraven. Sicer pa ja. PDP 18.3.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3342
    16.10.2008 8:10:16   
    Anonimen
    ja daliiiiiiiiiiii

pa smo te res pozabile ja user posted image user posted image user posted image

No ampak zdaj te dodamo in smo kvit... ok?  Oprosti pupa user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
      Neposredna povezava do sporočila: 3343
    16.10.2008 8:12:29   
    Serendipity
    user posted image  
    NAŠE SREČKE NOSEČKE

• Ledenka - LJ - srečka nosečka user posted image   PDP 13.5.2009
    Sonček33 - KR - srečka nosečka user posted image   PDP 27.1.2009

• Hmm - ŠTAJERSKA - srečka nosečka user posted image PDP 17.1.2009

• Spps - Sl.konj.srečka nosečka user posted image PDP 7.3.2009
  • Matt - KK- srečka nosčeka user posted image   PDP 11.4.2009

• sonček85 - Žalec - srečka nosečkauser posted image PDP 24.4.2009

• trinity- srečka nosečka  user posted image PDP 14.3.2009
  • nf- srečka nosečka user posted image PDP
  • Argojuhica- srečka nosečkauser posted image PDP
  • pikapoka2 - srečka nosečka user posted image  PDP (januar?)

• stunfek - srečka nosečka user posted image  PDP (oktober)
  • Dali* - srečka nosečka user posted image PDP 18.3.2009
  •  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image            

Ejla, a mene ste pa kr spustile??? user posted image user posted image user posted image user posted image  jao! Sem vedela, da še nekatere punce manjkajo - torej s emoraš večkrat oglašat - pa kako slikico svojega srčeka prilimat pa buškija! OK?

živa - saj ni panike - jaz man tudi zdaj tak nor tempo, da ne moreš verjet ....

Eto, zdaj pa iden v slujžbo... user posted image   --- FSM pupike!

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 16.10.2008 8:17:10 >

(odgovor članu Dali*)
    Neposredna povezava do sporočila: 3344
    16.10.2008 8:22:10   
    Anonimen
    čaw baw Se*..... Naj te učenci fajn ubogajo, ja?? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3345
    16.10.2008 9:38:41   
    pikicao.
    jutro :)
    kako smo, a je kera tud bl svoh spala..al sm sam jz?user posted image
    in sm vidla d ste kuhale vceri user posted image user posted image ..vam je dala un stepena smetana motivacijo user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 3346
    16.10.2008 9:40:43   
    Anonimen
    ja pikica.... motivacija je bla HUDAAAAAAAAAAA

Ampak jedla pa pol vseeno nisem tistega kar sem mislila user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
      Neposredna povezava do sporočila: 3347
    16.10.2008 9:55:02   
    sonček85
    čveke čvekaste,komaj vas sproti prebiram toliko napišete.user posted image user posted image user posted image user posted image za dobro jutro pa toleuser posted image grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Sem to kar sem;)
    ALEKS 23.4.2009 <3
    TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 3348
    16.10.2008 9:55:44   
    pikicao.
    soncek a ti ze kej hormoncki skacejo user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu sonček85)
    Neposredna povezava do sporočila: 3349
    16.10.2008 10:09:38   
    sonček85
    ja malo pa že res ,saj že nisem user posted image od 26.8.uffffff kje je že to,upam samo da do aprila ne pozabim kako to gre.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
    ALEKS 23.4.2009 <3
    TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pikicao.)
    Neposredna povezava do sporočila: 3350
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
    Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
    Kako čim prej zanositi?
    Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

vtikanje
    23tina

ali pustite staršem ali tašči oz. tastu,da se vtikajo v vzgojo vaših otrok?

da,ker potrebujem nasvete (5%)

ne,ponorim! (11%)

se ne vtikajo (14%)

pustim do neke meje (45%)

ne pustim,vzgoja je izključno stvat staršev (25%)

Število vseh glasov: 506

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!