![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.10.2008 14:39:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Spelka... komot... Jaz sem za... Smo že trio... Še Jazzzika se je nekaj oglašala Ampak ker je zdaj zginla nisem več ziher če je še za
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.10.2008 14:43:21
|
|
|
|
~Biba~
|
škoda da sem predaleč, drugače se bi vam pridružila. jazzika pa je verjetno svojo porcijo že pojedla
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.10.2008 14:48:21
|
|
|
|
Anonimen
|
ja zgleda ja... S kje pa si Biba?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.10.2008 14:59:46
|
|
|
|
Anonimen
|
pa sem spet sama
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.10.2008 15:07:38
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~ škoda da sem predaleč, drugače se bi vam pridružila. jazzika pa je verjetno svojo porcijo že pojedla A mi lahko katera pove kako se hladilnik zabije. ne da bi hladilno tekočino spustil? Mislim, jaz sem požeruh prve vrste! Skoz nekaj meljem, sem kot termit!! Že tako sem napihnjena kot žoga, pa še kar jem in jem in jem.... ...no me pa veseli, da so se punce mal zbezale in prišle pogledat tu na RR Moram pa se pohvalit, da sem začela tud lulat tako kot je treba....tako da voda mi ne ostaja ....glede na popito tekočino.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.10.2008 15:10:36
|
|
|
|
Anonimen
|
waw jazzika... Zakaj bi pa zabijala hladilnik?? če ti pušča kupi novega :) Superca da ti gre... AMpak kaj zdej? Prideš na kosilo?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.10.2008 15:11:29
|
|
|
|
jazzz27
|
Smo vesele in se močno borimo za naše biserčke !!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.10.2008 15:13:47
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 waw jazzika... Zakaj bi pa zabijala hladilnik?? če ti pušča kupi novega :) Superca da ti gre... AMpak kaj zdej? Prideš na kosilo? zabila bi ga zato, ker skoz not hodim in stalno nekaj jem....sedaj pa že razmišljam, kaj bi mojemu kuhala....men fullll špageti dišijo...al pa makaroni...testenine.... živa s kosila ne bo nič, ker me je ura prehitela.....kako zelenjavo ponucaš? Al vse not vržeš?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.10.2008 15:18:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Najbolš je por, pa korenček nariban, pa mogoče kako kuruzo pa zelje... Sicer pa ni važno kako zelenjavo. Bolj pomembno je da meso narežeš na rezance... Pa sem prej pozabila... Ko vse skupaj prepražiš, daš ven iz posode in v posodo eno jajčko (ali dve) razžvrkljano notri da se zapeče in potem še enkrat vse skupaj v posodo... Tko da še jajčko notri umešaš... MMMMMMMMMMM Sline se mi cedijo :)
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.10.2008 15:19:44
|
|
|
|
Anonimen
|
hehehehehehehe sej v zvezi s hladilnikom sem dojela takoj ko sem kliknila potrdi... In je šel post ven :))) Zgleda da bom res sama
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.10.2008 15:23:30
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 waw jazzika... Zakaj bi pa zabijala hladilnik?? če ti pušča kupi novega :) Superca da ti gre... AMpak kaj zdej? Prideš na kosilo? Saj ji pušča...vsak dan je manj hrane not, jazzika pa se čudi, kam je izginila ..i n najverjetnejša razlaga je...hladilnik ji pušča Živa na prejšnje vprašanje: Sem s Štajerske
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.10.2008 15:25:04
|
|
|
|
jazzz27
|
kaj češ živa moja....še en pregovor ti lahko napišem.. ..kaj je dons z mano?.... ..no v glavnem ...."da ima tudi pes pri jedi mir!" ..tak da uživaj....prižgi si svečko, lepo pogrni mizico...natoči si kozarček vina...vse skupaj lepo dekoriraj in šeenkrat uživaj!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.10.2008 15:25:07
|
|
|
|
~Biba~
|
joj na testenine pa res lahko daš svašta...paradižnik, papriko, korenček, čebula; al pa samo slanino in smetano, al pa tuno, al pa morske sadeže, al pa onklbens sladko kislo omakco, al pa ...njami smajlikicedisline...pa moram še mojga počakat da pride s šihta, da pobašem te špagete
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.10.2008 15:25:52
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~ IZVIRNO SPOROČILO: živa25 waw jazzika... Zakaj bi pa zabijala hladilnik?? če ti pušča kupi novega :) Superca da ti gre... AMpak kaj zdej? Prideš na kosilo? Saj ji pušča...vsak dan je manj hrane not, jazzika pa se čudi, kam je izginila ..i n najverjetnejša razlaga je...hladilnik ji pušča Živa na prejšnje vprašanje: Sem s Štajerske se mi je zdelo, da ne morem bit jaz kriva
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.10.2008 15:26:04
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 kaj češ živa moja....še en pregovor ti lahko napišem.. ..kaj je dons z mano?.... ..no v glavnem ...."da ima tudi pes pri jedi mir!" ..tak da uživaj....prižgi si svečko, lepo pogrni mizico...natoči si kozarček vina...vse skupaj lepo dekoriraj in šeenkrat uživaj!!! Če ti bo pa tečno, pa kar sprazni tisto flašo, medtem ko čakaš da tvoj pride domov
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.10.2008 15:27:46
|
|
|
|
jazzz27
|
ja mam slaninco in grem v akcijo...nekaj bo ratalo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.10.2008 15:28:46
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~ IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 kaj češ živa moja....še en pregovor ti lahko napišem.. ..kaj je dons z mano?.... ..no v glavnem ...."da ima tudi pes pri jedi mir!" ..tak da uživaj....prižgi si svečko, lepo pogrni mizico...natoči si kozarček vina...vse skupaj lepo dekoriraj in šeenkrat uživaj!!! Če ti bo pa tečno, pa kar sprazni tisto flašo, medtem ko čakaš da tvoj pride domov in ga bo tek minil
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.10.2008 15:37:37
|
|
|
|
Anonimen
|
heheheheheheheh sta se razpisale Sej je prov.... Bom odprla ampak steklenico soka... Ker vina na maram... Če pa odprem steklenico Jagermaistra pa ne bo dobro Ti ampak če je tako, potem moram pa jaz tudi hladilnik zamenjat
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.10.2008 15:38:35
|
|
|
|
Anonimen
|
sej pa štajerska ni daleč da bi prišla na kosilo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.10.2008 15:41:57
|
|
|
|
Anonimen
|
joj bejbe moje... Preveč o hrani govorimo..... jst danes še nisem bla na kosilu
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.10.2008 15:50:26
|
|
|
|
Anonimen
|
midva pa zdej tečeva že 21. krog.... Lahko popravite na seznamu? In potem obljubim, da si bom zapomnila vnaprej kateri je :)))
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.10.2008 15:52:36
|
|
|
|
jazzz27
|
Smo vesele in se močno borimo za naše biserčke !!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.10.2008 15:55:55
|
|
|
|
Anonimen
|
iiiiiii Kok si dobra.... Hvala....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.10.2008 16:59:18
|
|
|
|
jazzz27
|
jaz pa fulll pogrešam murkico, se*, lunco, polaris, beybo....javite se kaj punce!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Darilo za otrokanada56Bi kupili otroku personalizirano darilo presenečenja preko interneta?DA, v vrednosti med 20 in 30 eur (
29%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
NE, ker ne vem kaj je v darilu (
71%)
Število vseh glasov: 21Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!