![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.10.2008 18:40:38
|
|
|
|
Serendipity
|
oktavija - ti tega tvojega možeka bi pa res bilo treba s palico po riti! Ima najboljšo in najlepšo ženo na svetu pa je ne ceni???? Ma na rokah bi te mogel nositi cele dneve, na rokah tak sonček si! me pa veseli, da si borec! Držim pestke, da se porihta in tak te je fajn brati, da sem kar 5x prebrala tvoje sporočilo ... ne bi se vseeno malo večkrat javljala?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.10.2008 18:58:39
|
|
|
|
sonček85
|
se podpišem-sonček
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.10.2008 19:06:28
|
|
|
|
Serendipity
|
Ma jaz moram službo zamenjat! Ko sem gor nobene ni! grrrrrrr! No, bom monologirala in si KONČNO vzamem čas, za vsako borko posebej! Pa da začnemo: murkica - kako si pupika? špelinka - tebe bi tudi po riti, ker si kut lunita in te ni nič gor polaris - je tak deloholik , vsaj Buuuuu bi sicer lahko napisala na borbo naša dva sončka (juuupiii kake sliiikiiiiceeeee) - itaq uživata v svojih buškecih! ajsi - še vedno v fazi zdrave prehrane? Erin & beyba - kako kaj nađša sončka? fargi - pretiho si ti meni na tej borbi, da veš! jaaazzzzziiii -juuupiiii! Ti naša kokodulja!!!! Bravo! Upam, da so bolečine preč in samo še malo danes in malo jutri pa boš čuvala svoj zakladek pod srčkom! vita80 - ti se kar večkrat javlja, ok? pa tudi argica pa spps, pa matt, pa nf ... pa .... trinity...pa pikovitkaaaaa! živa - kda pa prijdeš v naše prelejpe kraje? Držim pestke, da je 21 krog zadnji krog! ~Biba~ - tako temo si našla, da so me kar spomini pograbili.. kar pogrešam te naše izgubljene pupike! lučkicaaa - hm... sad te ima sad te nema? Pridi, pridi pikicaO - tebi se pa vedno nasmejem. Pravo sonce si! aqua - jao, ka so pa zamujštrali???? Drži se pupika! pikica 36 - tok tok, kako si? gigi - malo mi (speeeet) sosveži spomin - kdaj moramo pestke držati? suziiii - he he he, mene res zanima, če si skuštrana Zdaj pa reesss upam, da sem vse omenila .... sem šla kar po seznamčku! pa še nekaj sladkih:
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.10.2008 19:11:03
|
|
|
|
murkica
|
Punce jaz sem odlično... No pač ufuravam se, da sem, sploh po zadnjem postu od Se* .... No nisme tako odlično, ker sem pokonci že od 5-ih, ker je mojega dragega nekaj zvilo v hrbtu in je čisto bogi, ter me je zjutraj budil, da sem mu šla po zdravila in tako... Zdaj je sicer malenkost bolje, vendar še vedno se zelo, zelo težko premika. Če ne bo bolje, ga bom naterala k zdravniku(no to ga bom tako ali tako, ker to ni prvič in pri 27-ih letih, ga to ravno še nebi smelo zafrkavati)... Tako, da sem šla pol direkt v službo, prišla domov ob 2h, pojedla kosilo, malo pospravila in evo, zdele grem ponovno delat. No k sreči delam doma in ni potem panike... Zdele res nimam več časa pokomentirat, ker tudi nisem vsega prebrala, samo jutri pa obljubim, da se več javim.... BOdite zelo, zelo lepo, pa se beremo. LP Murkica
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.10.2008 19:21:57
|
|
|
|
sonček85
|
ta je pa noro dobra,grrrrrrr,škoda ko ne smem ,bi tak mojga dragega zdle ko spi(ufff sem perverzna)
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.10.2008 19:34:34
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 ta je pa noro dobra,grrrrrrr,škoda ko ne smem ,bi tak mojga dragega zdle ko spi(ufff sem perverzna) JAAAAZ PAAA LAAAAAAHKOOOOOOOOO! Sem žleht, kaj? Ampak sama doma ... murkica - moj prijatelj ima podoben problem, zdaj je star 29 let, to ga pa spremlja že od 23-leta. Baje težave z diski... Ti ga sam ufuraj k zdravniku. Če ne zlepa, pa zgrda!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.10.2008 20:30:35
|
|
|
|
beyba
|
full napišem in vrže ven... napišem sam boo še danes da boste vedle da smo ql sam da že dva dni podnevi ne spimo in zato ni časa da vas pridem brat.....upam da jutri jazzika za tvojih 9 bodočih otročkov in za aquico drži se pupa mislimo nate...ostale pa jutri pridete na vrsto
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.10.2008 20:35:24
|
|
|
|
miska73
|
Se*, a mene si pa spustila... Zgleda, da premalo tu gor šetam... Uf, sem že pozabla, da znaš ti ta nartaboljše tipčke gor limat. Aqua, bogi naš revček. Prok.leto zdravstvo. Da bi ja čimprej bila zdrava.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.10.2008 21:10:49
|
|
|
|
ledenka
|
ok, spet sem padla na finto in nisem skopirala... eh, glupa Ajsi pol pa dobim We are sorry sporočilo in spet sem vas vse naštela in vam neki napisala, pa se mi ne da ponavljat... Aquica, drži se, naj te končno porihtajo, kot se šika Se*, ja, zdrava hrana... kup fig, grozdja, solata, velik sendvič... in bela čokolada s cimetom čisto zdravje! pa ti maš vedno take tipe... se mi bo še hopacupanje zaluštalo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.10.2008 21:28:02
|
|
|
|
Sulfinija
|
Evo pogrešana se vam javlja.Mi je ena punca na zs javila,da sem med pogrešami.Kriza, vendra mi trenutno ne znese vsega narest. Sma v švungu renoviranja kuhinje in jedilnice juhej danes je bil zandji dan dela parketar je zandjič polakiral parket.Jutri pa začnem akcijo generalko,začnem v spalnici,nato v petek bog ve kaj v soboto pa nama pripeljejo pohištvo,nato sledi rojstni dan pri nečakinji bom z veliko žlico jedla sma krstna botera in v nedeljo dan počitka.V ponedeljek pa juhej,juhej pridejo montirat najino sanjsko kuhinjo,v torek jedilnico v sredo še keramik položi ploščice nad elementi,nato vododar zmontira najino zlato pipo je bila cena za zjokat kot da bi bila pipa rensično zlata in bojler nato pa pakiranje juhej komaj čakam.2.11 pa bo slavnostna otvoritev povabim na kosilo vse ljudi,ki jih imava rada,ki so nama dragi...... Kaj novega?Dobila neko čudno M po prvi rundi klomifena sedaj pojedla že drugo rundo klomifena in čakam O,da stopimo v akcijo.Trebuh mam napet,nekaj čudno me prsa bolijo,....pa nič ne de.Če ne bo uspeha tale cikel pa grem 20.11 na razgovor za IVF dr Zorn,vendar IVF ne bom speljala veselega decembra se je moj dragi odločil,da me pelje na petdnevne silvestrske počitnice na Grad Otočec in bom šla lepo januarja v IVF.Če ne bo uspeha kar seveda bo pa pauza pri zdravnikih vsaj dve leti itak naravno zanosim samo traja,traja pa ss,vendar sedaj bo vse ok ko zanosim kajti izvidi genetike so bili več kot odlični. Punce rada vas imam... LP Mojca
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.10.2008 22:04:37
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 ta je pa noro dobra,grrrrrrr,škoda ko ne smem ,bi tak mojga dragega zdle ko spi(ufff sem perverzna) JAAAAZ PAAA LAAAAAAHKOOOOOOOOO! Sem žleht, kaj? Ampak sama doma ... murkica - moj prijatelj ima podoben problem, zdaj je star 29 let, to ga pa spremlja že od 23-leta. Baje težave z diski... Ti ga sam ufuraj k zdravniku. Če ne zlepa, pa zgrda! jaz tudi sama s pikico ponoči,dragi dela ledenka:saj klikni samo na miški desno tipko in klikni nazaj pa si boš lahko kopirala.To jaz delam.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.10.2008 7:29:37
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Se*, a mene si pa spustila... Zgleda, da premalo tu gor šetam... Uf, sem že pozabla, da znaš ti ta nartaboljše tipčke gor limat. Grrrrrr! Sem vedela, da ena fejt fajn punca manjka ... ampak sem te nekje spregledala POtem pa samo zate - topel objemček, držim pestke za tvoje postopke iiiin .. tale miškec samo za našo miško
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.10.2008 7:33:30
|
|
|
|
Anonimen
|
se*: nisem skuštrana..
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.10.2008 7:33:40
|
|
|
|
Serendipity
|
Aja, pa še za vseee ostale jutranja kavica da ne boste kot tale mačkonka
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.10.2008 7:34:55
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi se*: nisem skuštrana.. jaz si te pa vedno tak fajn skuštrano predstavljam ... kot je tista pupa iz filma Curly Sue (ali nekak tak)
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.10.2008 8:04:33
|
|
|
|
Anonimen
|
hehehehe jaz si jo tudi tko predstavljam Fulll dobro da sem mela kaj prebrat danes zjutraj... Se* ta vikend sem spet bila v MS ampak ker je blo tko na brzino vse fkuper san te nej zvala... Naslednjič obljubim ka te pozoven :) Sva komaj v soboto prišla večer, v nedeljo pa že nazaj... nej je bilo časa Končno smo malo podrezale tele naše borkice.... Nevem kaj se to dogaja da nikjer nobene na spregled
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.10.2008 8:10:16
|
|
|
|
Anonimen
|
ja daliiiiiiiiiiii pa smo te res pozabile ja No ampak zdaj te dodamo in smo kvit... ok? Oprosti pupa
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.10.2008 8:22:10
|
|
|
|
Anonimen
|
čaw baw Se*..... Naj te učenci fajn ubogajo, ja??
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.10.2008 9:38:41
|
|
|
|
pikicao.
|
jutro :) kako smo, a je kera tud bl svoh spala..al sm sam jz? in sm vidla d ste kuhale vceri ..vam je dala un stepena smetana motivacijo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.10.2008 9:40:43
|
|
|
|
Anonimen
|
ja pikica.... motivacija je bla HUDAAAAAAAAAAA Ampak jedla pa pol vseeno nisem tistega kar sem mislila
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.10.2008 9:55:02
|
|
|
|
sonček85
|
čveke čvekaste,komaj vas sproti prebiram toliko napišete. za dobro jutro pa tole grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.10.2008 9:55:44
|
|
|
|
pikicao.
|
soncek a ti ze kej hormoncki skacejo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.10.2008 10:09:38
|
|
|
|
sonček85
|
ja malo pa že res ,saj že nisem od 26.8.uffffff kje je že to,upam samo da do aprila ne pozabim kako to gre.
|
TemencadejziDo kdaj ste se borile s temenci pri svojih malčkih?do 2m (
48%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
do 4m (
13%)
![](/slike/poll/poll.gif)
do 6m (
11%)
do 10m (
7%)
do 1 leta (
5%)
še dalje (
15%)
Število vseh glasov: 297Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!