|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
16.10.2008 6:04:07   
pikovit
Dobro jutro,

sem mislila,da bom prva,pa me je WP prehitela.WP lepo se imej danesuser posted image Punce vsem ostalim,pa želim en lep dan.

Lov you all user posted image user posted image

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
16.10.2008 6:18:18   
lučka 25
Dobro jutro punce in fantje. user posted image

Midva sva od Reša in je rekel, da gremo kar v akcijo. Tako, da sem si danes pred njim dala sama špiko v trebuh. Dal mi je dozo treh ampul Menopura na dan. Sedaj pa upamo, ne moram reči vrjamemo, da nam bo uspelo.

Se beremo in tipkamo popoldan, ker zdajle šibam v službo.

Ostale današnje akterke, naj gre vse po planu. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
16.10.2008 6:59:24   
pikovit
Lučka bravo za uspešen štartuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
16.10.2008 7:03:12   
pikovit
Evo jaz pa sedaj pijem-jem moj zajtrk(zelenjavni sok) in se kremžimuser posted image .Sem včeraj pozabila povedat,da mi moja G ni hotla dat napotnice za preverjanje hormonov in spermiograma.Češ,si to že naredila 5 let nazaj.

Imam pa z ščitnico vse OKuser posted image user posted image user posted image .Vsaj to.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
16.10.2008 7:04:00   
Zvezdica
Morgenuser posted image

Pa sej ne morem verjet, ene res vstanete sredi noči.

Grem na polikliniko, pa ker je jast ne smem jo skuham za vas. Kavico sevedauser posted image

Dobr opravit punce.

i belive i can fly....

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
16.10.2008 7:08:28   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Morgenuser posted image

Pa sej ne morem verjet, ene res vstanete sredi noči.

Grem na polikliniko, pa ker je jast ne smem jo skuham za vas. Kavico sevedauser posted image

Dobr opravit punce.

Ti tudi piška miškauser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
16.10.2008 7:14:51   
Zvezdica
Pikovitka tole je izjemoma....sem kot zombiuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
16.10.2008 7:24:41   
gospodarica
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99

Saj res Gospodarica? Kje si ti?

Mogoče rabi mal odklopa, v smislu, da ne razmišlja preveč, pa v tem času noče kukati na RR.

Drug teden začnem z akupunkturo pa me zanima kolk to kaj boli? Mjčkeno me skrbi, kako te iglice zgledajo. Aja pa še to, je kateri pomagalo do +. Sj direkt se to ne da dokazat, ampak vseen.

dobro jutro!
vidim da me pa dve le pogrešatauser posted image
želvica verjemi mi da še kar kukam na RR sam se kaj hitro odjavim,ko vidim slabe novičkeuser posted image
včeraj ko je reni napisala da je bila na krvnem,ki je negativen,menstruacije pa še nima se mi je kar črno naredilo pred očmiuser posted image tako me je strah,da vam povedat ne morem....prvo sem mislila lulat že v soboto(en dan gor ali dol-po mojem ni ne vem kakšne razlike,če se motim naj me katera popravi),zdej pa ne vem če bom sploh lulala....
vsem ki se tokrat ni posrečilo pošiljam en velik user posted image
tiste ki trepetate želim da zagledate lepe pluske,tiste ki ste pa pluske že zagledale pa čestitamuser posted image
v glavnem z vami sem,navijam za vse vas....

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
16.10.2008 7:48:21   
anci banci
dobro jutro dekleta

jaz sem tudi od Reša in smo dali prvi UZ skozi po enem tednu špikanja. foliklov je kar lepo število na obeh jajčnikih in največji ima že 11 mm.
kako je danes en lep dan(me je blio strah da sploh ne bom reagirala na menogon), endometrij je pa tudi ok
je rekel reš da zna v nedeljo pasti zadnja špika pred stopko

tako v nedeljo imam spet UZ in prosim ali mismis(ki ponavadi ureja seznam) ali katero drugo da me da na seznamček

tudi vsem ostalim želim prav lep dan in obilo dobrih novic

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
16.10.2008 7:51:08   
arneja
Lara, danes bodo tvoje očke sigurno polne solzic sreče, ko boš user posted image user posted image  zagledala user posted image .

Bbpikica in Reni, bomo pa januarja soborke user posted image . Samo vdati se ne smemo pa nam bo sigurno slej ko prej uspelo user posted image . Mi napišeta, če nisem preveč tečna, kakšno terapijo sta imeli v posameznem postopku in koliko celic sta pridelali?

Dejzika, vidim, da si spet z atom Rešem malo debatirala user posted image . Torej se spet na narkomansko pot podajaš user posted image ? Sem se narežala včeraj, ko sem prebrala, kako ti je sodelavka čez ramena v tvojo super kravo škilila user posted image .

Kajsica, kje si? Še malo pa bo plusek padel user posted image .

Zarja, ti pa samo še enkrat spat in bo plusek padel user posted image .

Sem vas včeraj malo vmes brala, ampak sem zdaj že vse pozabila.

Gospodarica, ti pa kar lulat. Itak, da bo plusek user posted image .

Gigi in Mlinčka, naj bodo folikli danes že zavidljivo veliki user posted image .

Kalina, bravo za kar 11 jajčk, če sem si prav zapomnila user posted image .

Zvezdica, super, da je tvoj medo takšen fantek že user posted image .

Nosečke, upam, da bodo otročički danes tenisarili/fuzbalirali/bowlali v mejah normale user posted image .

Pikovitka, tudi ti boš naša januarska soborka user posted image .

Lučka, vidva bosta pa že kar oktobra ponovila vajo? No, tokrat bo sigurno uspešna user posted image .

Bozza, ti si pa včeraj jokala od sreče, ko si dva srčka zagledala, kaj user posted image ?

WP, jaz tudi tvojemu zdaj ne bi več težila z vitaminčki, ker je itak prepozno. Zdaj se raje crkljajta čimveč user posted image . Ga boš že potem nazijala, če slučajno zdajle ne bi uspelo. Vsaj jaz vem, da bi ga. Je naš tudi podobne sorte tič, samo ima na srečo ok plavalčke.

Dobro jutro tudi vsem ostalim borkam user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu gospodarica)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
16.10.2008 7:52:25   
arneja
Anci banci, super za veliko foliklov user posted image . Te kaj boli pikanje z Menogonom v rito? Mene je full bolelo pa ne vem ali sem samo jaz tako občutljiva ali kaj? Je bila gužva v čakalnici?

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
16.10.2008 7:59:25   
anci banci
ma boli me malo ampak to šele proti koncu preden izvleče iglo in boli me potem rit še cel dan od teh inekcij
samo so se sedaj začele prijetne bolečine ko čutim da me v jajčnikih že močno špika
ko sem prišla v čakalnico ni bilo nobenega amapk jeimel reš nekoga noter ... sva bila takoj na vrsti in ko sva prišla noter mi je takoj poslal na mizo, tako da sem bila v 10 min gotova
ti tudi jemlješ menogon? v katerm postopku pa si?

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
16.10.2008 8:07:44   
arneja
Ej, Mismis, kako kaj Polovni user posted image ? Je bilo tako zabavno brati o tvoji pohoti user posted image . A lahko že zdajle pokličem teto Pehto ali šele ob 9-h? A lonček mora biti prav steklen ali lahko enakega kot za plavalčke v lekarni kupim?

Joj, Pikovit, upam, da cisti do postopka izgineta, da ju rdeča tečnoba odplavi. Vsaj kakšna korist od nje. Punca, držim pestke, da bo vse ok user posted image . Verjamem pa, da ti gre vse to že na jetra, ker gre meni tudi in sem kakšen dan prav jezna na to, kar se mi dogaja. Ampak potem takšen dan mine in sem spet ok user posted image .

Miška, moja soletnica, koliko foliklčkov je pa tvoj UZ pokazal user posted image ?

Dakec, danes bodo pa spol otročička potrdili, kaj user posted image ?

Bbpikica, si samo zadnjo vrstico kopirala ali kaj user posted image ? Jaz zdaj nikoli več ne pošljem, ne da bi kopirala, me je že prevečkrat izučilo. Imam sigurno tudi zaradi tega že kakšno sivo lasko na glavi user posted image .

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
16.10.2008 8:10:06   
arneja
Mene je tudi full rita od Menogona bolela, sem komaj čakala, da bo zadnja špika padla. njekcijah, ki gredo v trebuh, pa nimam problemov. Super, da te močno špika v jajčnikih, mene ni nikoli kaj preveč in temu primeren je bil pridelek. Zdajle nisem v postopku, grem januarja ponovit vajo. Že četrtič user posted image .

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
16.10.2008 8:18:19   
anci banci
jaz tudi komaj čakam da bo zadnja špika padla... mi gre že na jetra vse skupaj in rit mam tud vso bulasto in plavo ...
držim pesti da ti v 4 rata in seveda bom navijala

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
16.10.2008 8:20:00   
mismis
jutro...kako smo kaj danes na ta pekrasen sončen dan.

Pikovit, kaj pa če bi ti vseeno malo menjala svojo G. Namreč toliko problemov, kot jih imaš ti z njo, pa še ne. Se prav spomnim, kako sta se nazadnje dajali zaradi brisa.

Arneja, moj polovni je super, še vedno dobro zgleda, v bistvu sedaj še malo bolje, ko je zgubil malo kg. Ob vsakem srečanju še vedno srček zaigra in me daje pohota, ampak to je sedaj že druga zgodba. Teto Pehto pokliči pa 9. uri zjutraj, mislim da prej ne delajo. Lonček mora biti prozoren, da lahko teta vidi urin, jaz sem spakirla kar v dve steklenički od mehiške omake za tortilje, seveda sem jih prej oprala v pomivalnem stroju. NI pa potrebno, da je lonček sterilen

Gospodarica, seveda te pogrešamo, samo nočemo preveč siliti vate s testom, ko ga boš želela narediti, ga boš pač naredila. Je pa sobota tako lep dan za test in kakor si sama napisala en dan gor ali dol. Če si noseča bo v soboto lep plus, če pa nisi, no s črnimi scenariji se pa res ne bomo zdaj ukvarjali

Lučka25, Bravo za Reš akcijo, tokrat pa mora biti vse ok. Dobro delaj

anči banči, super za folikelčke, kar tako naprej...Ti se samo sprosti, ni vrag da mali folikli ne zrastejo v velike. Seznamček bom pa popravljala, ko se bodo javile še naše ljubljanske srajce, da ga ne bom dvakrat delala

Zvezdica, dobro opravi danes na polikliniki

gretka, dobro jutro in lahko noč

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
16.10.2008 8:20:16   
arneja
Krucefiks, evo, pa smo dobile tehničnega mojstra user posted image . Sta že na Klomifenčku?

Uau, Lučka, vidim, da je že prvi Menopurček padel user posted image . Pa si imela ti tri M presledka med postopkoma?

Pikovit, si res dobra, da lahko tisti zelenjavni sok po grlu spraviš. Meni se je čisto uprl in se ne mučim več z njim. Bravo zate user posted image . Super, da ščitnica štima user posted image .

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
16.10.2008 8:21:10   
sapi
Dobro jutro punce ... še enkrat uspešno vsem današnjim akterkam ...

pikovit na pa še to, držim pesti, da gredo ciste z M stran od tebe ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

Neposredna povezava do sporočila: 3393
16.10.2008 8:22:15   
arneja
Zvezdica, dobro opravi na polikliniki user posted image .

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
16.10.2008 8:28:34   
arneja
Anci banci, še malo, pa bo zadnja špikica mimo user posted image . Pa hvala za obljubljeno navijanje user posted image .

Mismis, meni tudi še vedno ob neki bivši avanturci (ki se je dogajala bo vikendih, ko sem bila še zeeelo mlada) srček še vedno malo poskoči user posted image . Evo, sem že našla eno flaško od 100-odstotne marmelade, mislim, da bo ok za teto Pehto.

Gospodarica, mene je bilo tudi tako zelo strah narediti test. Če ne bi bilo M, bi verjetno kar kakšen teden še čakala, preden bi testek polulala. Ampak jaz verjamem, da bo pri tebi plusek padel user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3395
16.10.2008 8:29:50   
kajsica
Dobro jutro babike!

Vedite da vas berem, nisem pa ravno pri volji, da pišem, verjemite mi da vas spremljam in se z vsako veselim ali pa žalostim.

Ker sem ravno v obdobju čakanja ali bo ali ne bo, ne vem kako naj vam rečem, nimam neke tiste prave volje, da bi poleg vseh težav še s svojimi obremenjevala. Kaj naj vam rečem, tokrat imam zase en tak čuden občutek, da tokrat ni to. Me je prve tri dni dol tako pritiskalo, da sem imela občutek da sedaj je pa konec, ne vem zakaj ampak res imam občutek da bo M. res je da so joškice še eno številko večje in boleče, vendar to je od utrogestana in pri men se vedno napihnejo pred M. Verjemite mi, da ne iščem znakcev, samo same veste, da svoje telo dobro poznate in da ga pač čekirate kaj se dogaja z njim. Nisem pesimistično razpoložena, še vedno upam, da bo + ampak sem pripravljena tudi na -. In kot sem rekla, nimam preveč dobrega občutka. Ne vem kaj se dogaja spodaj, ampak ta negotovost.....Vem samo to, da je vse popolnoma drugače kot prvič ko sem ugledala svoj žalostni +.

Pikovitka, lej upam, da se ti bo ta zadeva sedaj pri M zrihtala in da bo vse OK. Tvoji G pa povej, da na GK zahtevajo izvide od spermiograma in hormonske teste stare manj kot 3 leta, tako da ti ponovni testi pripadajo. Mislim pa da je žiži v prejšnjem postopku imela cisto, ki so ji jo prepiknili ko je bila v postopku. Vprašaj njo!

Lučka, bravo za prvo špiko.

WP, saj ne vem kaj naj ti rečem.....Jaz sem mojemu samo enkrat omenila, da sem jaz krivec, pa me je nazijal in rekel da sva oba skupaj v tem. res večji fizični del nosim jaz, vendar sva oba v tem. Najinega otroka si želiva!!! Ne vem, če obstaja 1% možnosti, da jaz svoje stanje še izboljšam bi ga, pa čeprav bi zelene kušarje morala jest. Res pa je da, tokrat je prepozno, da bi kakršnekoli spremembe delala (upam, da bo postopek uspešen za vaju), potem pa se bo res potrebno dol vsest in pogovorit kako in kaj dalje. Zapomni pa si samo to, da sta v vsem tem skupaj oba, ne glede na težave. Kar pa se tvoje kilaže tiče, pa kaj če si se zredila za 4 kg. Jaz sem se v prvem za 10 kg zredila, ki jih nikakor nisem mogla dol spravit, pa kaj, pa sem bilal skoz suhica. Res me jezi, ker mi nič ni več prav ampak kaj potem....če bo postopepek uspešen, bom se ukvarjala z odvečnimi kg po porodu, če pa ne bo....bomo pa šli malo v akcijo in spravli kako kilco dol. Nehaj se sekirat zaradi tega in prosim te, ne glej tako pesimistično na vse skupaj.

Grethy, tebi bom pa rekla samo hvala in res hvala.

Babike, se vam opravičujem vsem vnaprej, na ne preveč lep post, ampak žal odraža moje stanje in upam da me razumete. Ravno iz teh vzrokov se sedaj par dni nisem javljala, nisem razpoložena....

Drugače pa en lep dan vsem skupaj in izkoristite danes, ker pravijo da bo zadnji lepi dan.

Neposredna povezava do sporočila: 3396
16.10.2008 8:30:50   
arneja
Mismis, zdajle gledam zemljevid. Kje z vrhniške ceste desno zaviješ na ta Drenov grič? A pri kateri pumpi?

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
16.10.2008 8:38:04   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Mismis, zdajle gledam zemljevid. Kje z vrhniške ceste desno zaviješ na ta Drenov grič? A pri kateri pumpi?

Arneja zavijš takoj pred gostilno Kavčič, tam kjer je tabla za Horjul

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
16.10.2008 8:41:26   
arneja
Kajsica, jaz pa še vedno verjamem, da bo plusek. Pravijo, da dve nosečnosti nista enaki, tako da kar odmisli znakce. Vem pa, da je grozno čakati. Pa še ko si brez svojega dragega. Vedi pa, da RR pupe držimo pestke zate, prav user posted image ? Haha, zelenih kuščarjev pa jaz ne bi jedla user posted image . Tudi ti si se tako zelo zredila v prvem postopku? POtem sem jaz še dobro čez prišla.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
16.10.2008 8:42:18   
mismis
Kajši moj, ne bom te kregala, če tako čutiš, pač čutiš. Tudi, če te kregam to ne bo spremenilo ničesar, tvojo občutki bodo ostali nespremenjeni.
Sicer, kot si sama napisala še vedno upaš in prav je tako, ne glede na to, da se drugače počutiš kot takrat, ko si ugledala svoj žalostni plus, ampak saj veš da je vsaka nosečnost drugačna.

Srce moje drži se, jaz mislim nate in stiskam pesti zate user posted image user posted image . Ko bo pa vsa ta kalvarija za nami, se bomo morale dobiti in kakšnega spiti, ne glede na to, kakšen bo izid user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?