|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke, 2008, II. del
15.10.2008 17:26:28   
Majuska
Dajte mi povedat, kolk hudo pa je pri malčkih, ko prihajajo prvi zobki ven? Da vem, a me čaka celonočno dežurstvo ali kaj drugega user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
15.10.2008 18:26:49   
nanka
tudi midve sva s tehtanja in rezultat, pristale sva na dodatku. V 12 dneh se je zredila 50g, izgleda da mleka ni. Zdaj ji bom začela dodajat po dojenju in drugi teden spet na tehtanje. Ji je pa pregledala kri in vodo in so rezultati odlični. Zdaj sva prilezli na 4270g. Se pa že cel dan skoraj nič ne doji, malo povleče in to je to. Ko si mleko izčrpam, ga je pa samo 50 ml. Samo zjutraj mi uspe 120, čez dan pa nikoli več kot 50, in to iz obeh.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
15.10.2008 18:27:52   
nanka
Majuška pri mojih otrocij je bilo kar veselo, ko so zobki izraščali. So bila dnevna in nična dežurstva, so bili vsi sitni.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
15.10.2008 18:32:28   
metuljcek321
A nobene ni gor al kaj? Ful cudn ... No, sem aml javljam po takem krasnem dnevu - sva se ful potepali zunaj. Spala je bolj malo, pa ceprav naj bi jo cepivo malce zdelalo - po besedah pediatrinje. Reakcije ni, nogica je kul, vrocine pa tud nima in upam, da ne bo prisla.

A so vasi malcki tud dobr prenesli, a ne? KRASNO!

Moram rect, da sem se tud jest ful nasmejala hd in njenim tezavam med resevanjem krizank. Pa tista, da ti je vse dol padl, pol sta pa pospesla - res zabavnouser posted image  Sam, da so se zadeve postimale tko k treba!

Pa auroraa, moz in tus - hja, sem si narobe razlozilauser posted image  Bo treba kar bolj specificno pisat, punceuser posted image  user posted image  user posted image

Blacky, ja ACDSee pa takih for nima glih. Jaz ga uporabljam za rezanje slik, odpravljanje rdecih oci, korigiranje kaksnih malih napakic, zmanjsevanje, spreminjanje intenzivnosti barv, kaksno dam v cb verzijo ipd. Da bi kaj pisala po slikicah - tega v omenjenem programu se nisem delala.

Joj, punce, nehite s temle o menjavi ritma ... jest srcno upam, da se ne bo spremenilo!!! Nas deklic prespi celo noc ze zelo, zelo dolgo in naj le tako ostane!

lunica24, javi, kako si ustimala - smo s tabouser posted image

Pa se dve slikici nase male s sprehoda, tista v rumenem je cist sveza - danasnje potepanje. In jezicka kaze prav vam, julijkeuser posted image  user posted image  user posted image

user posted image

user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
15.10.2008 18:33:22   
metuljcek321
Ups, nisem si misnla, da je 320 pikslov tko veliko ... moram dat drugic na manj. Skuzi!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
15.10.2008 18:34:18   
glugluglu
nisem še prebrala vsega, danes smo malo natempirani že ves dan, samo to, da odgovorim predno bo spet panika:

kriljenje z rokami je čisto ok, sem vprašala, večji poudarek se daje na zategovanje glavice nazaj oz. tisto kar je netki opisala.

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
   [Brisano sporočilo]
15.10.2008 19:12:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3182
15.10.2008 19:15:52   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

blacky - sprašuješ kako je potekal včerajšnji večer user posted image  ob 22h grem pod tuš, M pride za menoj. se zrihtam, hočem oblečt kak lep kompletek. pa Matic začne jamrat. ga dvignem, podojim (traja ziher ene 20 min). odložim v posteljico. 2x močno ustrela v hlače. pokakan. previjem, preoblečem. odložim nazaj. jooook. pripravim flaško. spije 60ml ostalo pusti. ga odložim nazaj. začne čebljati, vriskati in brcati.

ga pustim, ker mu ni bilo nič hudega. se vležem nazaj v posteljo, kjer je dragi že veselo smrčal. pa itak me je ob vsem tem čebljanju že 100x minilo. user posted image  evo, tolko o obletnici user posted image

nama se je včeraj zbudila med reševanjem križanke....

user posted image
če se pa spravljate user posted image ravno takrat ko je polna luna user posted image

auroraa, ti želim, da bosta danes nadoknadila obletnico!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
15.10.2008 20:06:15   
neboglasnica
metuljček321: lepa pupa!!

No, zdaj si vsaj malo predstavljam kako je, če se dete dere. Prejle smo imeli obiske in mali ni zaspal, ker se je moral smehljati ves čas in osvajati ljudi okoli sebe. Ko so odšli, je dobil pa napad dretja in se je drl kakih 15, 20 minut. Sem mislila, da bo njega in mene kar konc. Sva se kar napravla v pižamo in podojila, zdaj pa spi.

nanka: očitno tvoja pupica dobro napreduje, kljub manj mleku, če ima pa vse laboratorijske izvide bp. Full dobr.

Aja, so si šli obiski (nenapovedani) prej roke umit in jaz šele sedaj vidim, da je moj mož pustil po tuširanju gate na tleh, jaz pa modrc sušim na radiatorju. Le kaj si bodo mislili??? Ma ja, kaj čem. Drugič bom najprej kopalnice prečekirala, šele nato spustila koga noter. Štos je pa v tem, da so taisti obiski prišli pred štirimi leti, ko je bila Ana stara 4 mesece na obisk ravno, ko smo se vrnili s toplic. Pozvonili so 20 minut zatem, tako da sem cunje v kopalnico zmetala in moja teta jim je razkazovala prostore. Jao, le kaj si mislijo?? user posted image

Aja, s takim tempom pisanja še dolgo ne bomo do 200 naklofale. Ajde, GAS

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
15.10.2008 20:08:21   
dzanika
Mi smo bli pa danes na slikanju kolkov. Kolki so super je rekla. Gužva je bla pa taka da je neki nenormalnega. Sigurno nas je blo 30. Sploh nisi mel kje stat. Vroče pa tolk da sem jaz pršla čiiiiiiist mokra ven. user posted image Groza res. Pa še mali k fuuuul mal joka je bil tečko ker ne mara da mu je vroče. Pa men se zdi da ga je mal zvijal k sem mu prvič danes dala AD3 kapljice. No pa saj ne vem če je blo to krivo. Mal je bil znerviran pa še zbudit sem ga mogla ko sva šla pol pa tm čakat več kot eno uro. user posted image

Zdej vas grem pa mal komentirat:

ritem - No naš ponoči zaenkrat še ni zamenjal ritma. Poje in takoj pade nazaj v komo.

metuljček lepa pupika. Pa zdej ji jezička nazaj pokažem. user posted image

no niste preveč načvekale tko da nisem mela preveč dela. user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
15.10.2008 20:17:07   
dzanika
Lunica kje se spet potikaš?  user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
   [Brisano sporočilo]
15.10.2008 20:20:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3187
15.10.2008 20:43:04   
Anonimen
Ojla, evo mene.

Tale post bo pa doooolg kot ponedeljek, da mal notri spravim odgovore. Nič se ne javljam kaj, ker se mi sploh ne da več. Spat hodim že ob 7 zvečer kr s tamalim, zdejle grem spet počas.
Namreč:
Naš mali Luka je ful motorično napreden... obvlada vse... obrate kakorkoli želiš, skratka fuul je močan, mislim da kr za ena dva meseca prehiteva. To bi blo čist kul, če ne bi zdej noči prebedel. Zakaj? ker se frajer skoz obrača iz hrbta ne trebuh. na trebuhu pase kravice, na hrbtu noče spat, ker se more obrnit na trebuhuser posted image in pol po 3-4 ure na noč PREBEDIMO... ker ga na hrbtu ne morm zadržat, na trebuhu pa noče dat glave dol in pol joka al na hrbtu al na boku al na trebuhu. Nikakvo.

Pa še lačen je fuuul postal. čez dan ga še nahranim, pač na 2.5 ure je, ponoči pa se mi kr na 3-4 ure zbuja, sestradan kot pes in poje 160 ml. pravi dec je no user posted image
je pa muka res... to je res začaran krog, tečen ponoči, nenaspan podnevi (itak je za popoldansko spanje isti problem zaradi obračanja na trebuh in pol po eni uri, ko je že utrujen ponori in kriči in ni spanca). ful ful se mi smili ko tak milo joka in se trudi. ne razumem pa, kak ta buča mala ne pogrunta, da mu ni luštn na trebuščku, se pa spomni 50x zapored obrnit tja. aja največji problem je pa itak refluks. na trebuhu mi potem bruha udi po 4x zapored.

in zdej mi na ta račun bruhne slabih 10krat dnevno, pralni stroj skoz laufa user posted image user posted image

sem vidla, da ste me spraševale za zobke. ja lukcu je zobek že pogledal ven, eden ali dva (nisem zihr kolk) pa še čakata na ta slavni dogodek. bo pa kmalu kot kaže, spet ma rdeča lička, je mali drulko (slinko), povišana tempratura, rokice v ustih.

se pa ful igra zdej. igračke prijema z obema rokama jih nosi v usta, se smeji na glas, ful je smešno, ko VEDNO ko se na glas zasmeji, se mu začne kolcat user posted image user posted image ne vidim povezave.

neboglasnica... ne zameri, ampak ob vaši skupinski fotki sem se ful nasmejala. se mi odpre gromozanska fotka, pa iščem in iščem vseh 5 na sliki, eden manjka, odscrolam daleč na desno in tam ena najstniška dušica sameva, na obrazu pa tak whatever izraz. user posted image user posted image user posted image user posted image

tims. joj sem brala tvojo "zgodbo". grozljivo! kaj vse morate eni ljudje pretrpet. user posted image

reševanje križank. ej stare to je patent. user posted image user posted image

danes smo pa bli na ORL, preverjanje sluha, potem smo se pa CEEEELIIIIIIIII dan potepal...

kar navežem za inigo. oprosti bejbi, telefon sem pozabla doma in vmes ko sva skočila iz mesta domov ( sem dala repo v hladilnik, sva se po tržnici potepala user posted image ), sem vzela telefon in vidla tvoj sms. upam,da nisi jezna in da se res kmalu vidiva.

no je pa bil luka ful priden cel dan, pa se je res ogromno dogajalo, pa ful oseb je blo okol njega.

sliši pa super, se je režal v ambulanti, da so se vse sestre z zdravnico vred od srca nasmejale.

moj pregled. blalblalalsljjdfd, nič ne čujem. user posted image

ajde zdej pa berite tole. za kazen

Neposredna povezava do sporočila: 3188
   [Brisano sporočilo]
15.10.2008 20:45:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3189
   [Brisano sporočilo]
15.10.2008 20:48:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3190
   [Brisano sporočilo]
15.10.2008 20:49:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3191
   [Brisano sporočilo]
15.10.2008 20:51:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3192
15.10.2008 21:02:53   
Anonimen
ej hruška, ful se trudim z njim. mu berem, pojem, ga obračam, .... hecam se  vse kar jst delam je, da se cel božji dan z njim afnam in ga spravljam v smeh, pa cartam ga in božam. edino pojem mu 

ma res je ... včasih ko se mamice pogovarjajo o otročkih, si sploh ne upam odpret ust, ker takoj zgleda kot da se hvalisam. no sej bi ga lahko hvalila, samo vseen.

ne vem kako to, da je tko napreden. glavico je samostojno držal pri enem tednu! (ajd je omahnila, ampak ni blo sile)... obračal se je iz hrbta na trebuh in obratno pri slabih dveh mesecih... zdej pa to počne nonstop. noge ma tako močne, da se mi s celo težo opre in drži celo telo pokonci (itak tega ne počneva)... sam dviguje glavico kot trebušnjake (to sm vidla, da tut vaši)...

če ga daš sedet (pa tut tega ne počneva, samo kot poskus) sedi po 5-10 sekund brez opore, potem šele pade... hrbtenica je ravna, edino postrani ga odnese... če ga posedeš, tako da ma zadaj eno oporo, sedi kot odrasel človek.

igračke zavestno prijema z obema rokama in jih nosi v usta...

nor je res, ni mu panike za nič...

če pa rečem, da se že na pol plazi, pa tko ne boste verjele ane

pa je res. z nogicama se odriva od površine in se počasiiiiiiiiiiiiiiiii premika po podlagi (že pol meseca), edino glavice še ne more zraven odnest.

čveka tako, da ne morem verjet. ne auu in oooo, ampak gaaaa, deeee, diiiii, didl didl, mama, av, maja, ba....

smeji se na glas in pogrunta kdaj je kej smešno...

pri mesecu in pol je mel dlani že POPOLNOMA razprte, pa sem brala, da še naj ne bi ble, kak mesec, dva...

skratka, mislim da bo hitro sedel, se plazil in hodil.

ko vidim ostale 3 mesečne dojenčke, ni za verjet razliki. naš je kot bi bil star 6 mesecev...

Neposredna povezava do sporočila: 3193
15.10.2008 21:06:52   
sončika84
a tut kriljenje z rokami ni v redu? ja dijo bono, najbolj,da mi zdej reče dohtarca da se ne razvija normalno. user posted image user posted image sem resno v skrbeh in bi najraj jutri šla do dohtarce pa ji rekla nej ga da v razvojno al  nekam.

ponoči- hrani se nazdnje ob 20h,potem spi do 2h,poje in zaspi do 5h,mal poje spet in se pokaka mal, pa mal razgraja,tko da pol ob 6h,pol sedmih zaspi nazaj še za eno uro.no danes je celo od pol sedmih do devetih spal. previjam ga pa ne ponoči. edin enkrat sem ga,ker se je pokakal. pa lučko sam na hodniku prižgem,tolk da je mal svetlobe,da vidim,a mu teče mimo in vse to.

mirjam in lumpi-dobrodošli!!

Neposredna povezava do sporočila: 3194
15.10.2008 21:21:22   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

groza...tud jaz dobim kurjo kozo ce se kdo prikaze..al pa poklice in rece da je cez 15 min pr men...jst pa malo na joški, bajta pa v rasulu....sploh ne vem kje bi zacela..po novem se tistih ki se napovejo ne maram ker to pomen da morem it pucat....

ja, se pridružujem user posted image   user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3195
15.10.2008 21:24:24   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

ej hruška, ful se trudim z njim. mu berem, pojem, ga obračam, .... hecam se  vse kar jst delam je, da se cel božji dan z njim afnam in ga spravljam v smeh, pa cartam ga in božam. edino pojem mu 

ma res je ... včasih ko se mamice pogovarjajo o otročkih, si sploh ne upam odpret ust, ker takoj zgleda kot da se hvalisam. no sej bi ga lahko hvalila, samo vseen.

ne vem kako to, da je tko napreden. glavico je samostojno držal pri enem tednu! (ajd je omahnila, ampak ni blo sile)... obračal se je iz hrbta na trebuh in obratno pri slabih dveh mesecih... zdej pa to počne nonstop. noge ma tako močne, da se mi s celo težo opre in drži celo telo pokonci (itak tega ne počneva)... sam dviguje glavico kot trebušnjake (to sm vidla, da tut vaši)...

če ga daš sedet (pa tut tega ne počneva, samo kot poskus) sedi po 5-10 sekund brez opore, potem šele pade... hrbtenica je ravna, edino postrani ga odnese... če ga posedeš, tako da ma zadaj eno oporo, sedi kot odrasel človek.

igračke zavestno prijema z obema rokama in jih nosi v usta...

nor je res, ni mu panike za nič...

če pa rečem, da se že na pol plazi, pa tko ne boste verjele ane

pa je res. z nogicama se odriva od površine in se počasiiiiiiiiiiiiiiiii premika po podlagi (že pol meseca), edino glavice še ne more zraven odnest.

čveka tako, da ne morem verjet. ne auu in oooo, ampak gaaaa, deeee, diiiii, didl didl, mama, av, maja, ba....

smeji se na glas in pogrunta kdaj je kej smešno...

pri mesecu in pol je mel dlani že POPOLNOMA razprte, pa sem brala, da še naj ne bi ble, kak mesec, dva...

skratka, mislim da bo hitro sedel, se plazil in hodil.

ko vidim ostale 3 mesečne dojenčke, ni za verjet razliki. naš je kot bi bil star 6 mesecev...

Naš pobič je tudi zelo kmalu glavo pokonci držal. Kot si rekla, saj še omahne, ampak ni nič hudega, naša mati pa zganja paniko, ko ga vidi da obrača glavo. Ful je radoveden, pa da glavo gor in gleda naokoli user posted image Da ne omenjam, kakšne glasove spušča - gruli od zadovoljstva, vzklika, dere se na žnj-načinov; se prav pozna, kdaj hoče samo pozornost, kdaj je lačen ali kaj tretjega.

Igrače ki jih ima na obroču nad ležalnikom, že ful lepo prijema - včasih jih ful brca, ali pa prav nežno položi rokico gor in jo premika. Tudi jaz samo gledam, kako mu to lepo laufa ... user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
   [Brisano sporočilo]
15.10.2008 21:26:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sončika84)
  Neposredna povezava do sporočila: 3197
15.10.2008 21:28:47   
Anonimen
hehe majuska, julijčki so zakon.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa balončke dela s slino. to je pa itak najbolj smešno user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3198
15.10.2008 21:34:31   
Anonimen
Včasih vas malo preberem, ker imam pri vas eno poznano, pa sem zasledila, da je govor o kriljenju z rokami in zategovanju glave. Že včeraj sem vaši gluglu poslala zs, pa sem se odločila, da vam še ostalim napišem, da vas ne bo tako skrbelo.

Jaz sem bila zadnjič pri fizioterapevtki v RA, sem šla vprašat, kako je s tem zategovanjem glave in ostalim. Pa je rekla, da če se otrok obrača iz boka na hrbet, pa če dvigne glavico, pa če potegne glavico, ko ga dvigneš za roke, torej če je otrok aktiven, ni nobene panike, če zateguje glavo - razložila mi je, da otroci imajo ta refleks in tudi kadar mu kaj ne paše, ga kaj boli, mu je dolgčas, to počne. Me je vprašala tudi, kaj je rekla pediatrinja, ker je rekla, da so zdej že kr usposobljeni. Tko da če ti pediater ne reče nič, ni nobene panike. Rekla je še, da otroci, ki imajo zastoj v razvoju, veliko bolj mirujejo. Tole kriljenje z rokami se je pri nas nehalo kak mesec nazaj, vendar se še zgodi v spanju - to mi je ena zdravnica razložila kot morojev refleks - otrok ima občutek, da pada, zaradi česar se otrok na začetku veliko bolje počuti na boku.

Upam, da sem vam malo olajšala vse skupaj - pa lep večer še naprej.

< Sporočilo je popravil nya -- 15.10.2008 21:35:14 >

Neposredna povezava do sporočila: 3199
   [Brisano sporočilo]
15.10.2008 22:02:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?