|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 15.10.2008 10:05:52
|
|
|
|
Blacky30
|
Jutro! Noč je bila mirna, kar se Nejca tiče, ni nič več kašljal, hvala bogu. Vendar sem ga danes vseeno doma pustila. Teja pa se je zbudila ob 3h, ker je bila lačna. Sem ji zvečer ob 9h dala samo 100 ml, ker je predtem 2 uri nazaj jedla, pa sem mislila, da itak ni lačna. Pa je pojedla vse in zaspala, a očitno ni bilo dovolj, tak da se je zbudila sredi noči. Je pojedla, potem pa se je pokakala in ko sem jo morala previt, se je čisto zbudila in ni hotela zaspat, 2 uri sva bili pokonci. Potem pa, ko sem končno ob 5h zaspala, pa me je Nejc vrgel pokonci ob 7.30. Me je kava malo k sebi spravila, samo še vedno nisem čist ok. Flower, verjetno mi je P rekla, da ne smem dajat več na obrok, ker bi se ji želodček raztegnil. Zadnjič že pa mi je tud rekla, da jo moram budit na 3 ure in hranit, ker sicer potem preveč hlastno je, ker je ful sestradana in bo potem bruhala. No, si je kar sama urnik naredila, da je na 3-4 ure čez dan. Glede nočnih vragolij, je to pri meni samo takrat, ko se pokaka, ker se preveč prebudi, ko jo previjam. Sicer pa jo pri solni lučki nahranim v sobi in mirno podreva kupček, pa jo kar nazaj položim. Čisto nič se z njo ne pogovarjam, nobene luči ne prižgem, tak da se skoraj ne zbudi popolnoma. Dobro si to možeka porihtala, saj je fajn pamet solit, ko nisi sam v taki situaciji. Zdaj ga je menda izučilo... Maja24, cucelj se menja po 3. mesecu starosti. Mi bomo prešli iz 1 na oni cucelj, ko teče ven tako, kot ga obrneš, na eno, dve ali tri kapljice in tega imamo potem do konca flaške. No, vmes kupimo nove, ker se ti izrabijo. Kaj ti dojiš? Sem mislila, da ne. Čestitke vsem današnjim slavljenčkom!!!! Mirjam80, dobrodošla med nami. Jaz pravim, nikoli ni prepozno!!! Pa seveda si lahko pri nas, saj si julijka, ker šteje, kdaj si imela PDP. Tako smo tudi Majusko zadržale in je nismo spustile k avgustovkam. Nima kam hodit, če pa je NAŠA!!! Zdaj pa pazi, da boš vse za nazaj not spravila. Evo, vsi podatki so zapisani, le imena tvoje pupe nisem zasledila. Razen, če je skrivnost, potem ok. Jaz sem sredi septembra imela neko blago krvavitev, ki pa ne vem, če je bila M. Ker bi zdaj morala priti že druga, pa je ni. Je pa ful boleča O, če sploh to je to, ker imam nek čuden rumeno oranžen izcedek, kar k O ne spada. Čudno, res....bom se morala naročit na poporodni pregled že enkrat.
|
|
|