Elizabetka
|
Lepo pozdravljeni vsi skupaj... Po prebiranju vaših komentarjev bom napisala še jaz svoj komentar. Zgleda, da sem v tej debati edina, ki se je udeležila računalniškega izobraževanja, ki ga je tudi v našem kraju organizirala Šola 2F. Ko so me po telefonu obvetili, da bo potekalo šolanje, sem po telefonu sicer povedala, da že to znanje imam, saj sem ga pridobila na fakulteti. Sva pa s partnerjem bila en večer pri prijateljici na obisku, kamor je prišel predstavnik šole in nam potem vsem razložil vse o poteku, programih in stroških šolanja. Ker se mi je predstavitev zdela zanimiva, predvsem pa program šolanja, ki zajema cel paket računalniških programov (od windowsov, interneta, kompletnega office-a do vključno izdelave spletnih strani), po koncu šolanja pa je še vključen izpit in certifikat, ki je mednarodno veljaven, em se vpisala v izobraževanje. Čez 3 tedne je že prišlo gradivo, učni CD, 2 tedna po tistem pa se je že začelo. Mentor pa je bil zakon, saj se je zelo trudil z nami, bil zelo potrpežljiv, še po telefonu pomagal med vajami doma... Šele sedaj po koncu šolanja, ki je trajalo kar 7 mesecev, lahko rečem, da samostojno obvladam računalnik in delo s programskimi orodji. V službi več ne kličem računalničarjev, da mi reši, ko mi kaj zašteka, kar pa mi največ pomeni, je pa to, da lahko končno jaz svojemu otroku pomagam ob delu z računalnikom, ne več on meni :) Raje 1500 EUR za komplet 14 tečajev v enem izobraževanju (hvala šoli, da omogoča odplačevanje v obrokih), kot pa za vsak program posebej po 200 in 300 EUR. Kjava, lahko ti je žal, da si se odjavila in poslušala mnenja, ki sploh ne vedo, kaj so ti predstavili predstavniki Šole 2f. Če boste imeli priložnost kdaj v svojem kraju, priporočam Šolo 2F. Pa še link do njihove strani vam prilimam, če bo koga zanimalo: http://www.sola2f.si Elizabeta
< Sporočilo je popravil Elizabetka -- 14.10.2008 23:46:08 >
|