|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
15.10.2008 9:04:17   
jazzz27
Jutro borkice moje!!!!

Hvala vsem za čestitke in lepe želje!!

Jaz še vedno nisem čist skup prišla, je bolelo kot hudič!!! Krvavim še mal. Še zdaj normalno ne sedim na stolu!! Se fiksam z lekadolom....danes sem morala že ob 5ih zjutraj enega vzet. Drugače pa je tako kot je že Ajsika napisala....imam devet jajčecuser posted image ...bilo je več foliklov vendar niso bili vsi polni!!user posted image  Tko da otroci so ostali v PO, midva pa sva jih kar pustila tamuser posted image . v petek pa greva nazaj po moje pikiceuser posted image .

Lep dan!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
15.10.2008 9:53:30   
pikicao.
hello

no da sporocim, nasa aqua je spet v bolnici k ji niso dal dost sivov.. zdej so jo spet zasili in pociva v bolnici..tko d mislte vse nanjo da ji bo hitrej boljs..
aqua user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
15.10.2008 9:55:06   
sonček85
Jupi jazzzzzzzzzika ,saj boste pa v petek spet skupaj z otroci in potem še nadaljnih 9 mesecev in nadaljno življenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
15.10.2008 10:07:55   
gigi1
Jazzzika sem ti že tam napisala, da malo preberi nasvete za IVF. Je mišmiš še nekaj dodala včeraj. V glavnem pa počivaj in veliko pij. Če se ti zdi, da premalo lulaš, pa še kakšen čaj od koprive spij, ker deluje odvajalno. Upam, da boš kmalu bolje.

Aquica bem mu mast, da niso dost šivov dali. Drži se lubica mislimo nate user posted image

Pikica hvala, da nas obveščaš kako je z našo Aquo.

Lubice naredite si ta dan kar se da prijeten.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
15.10.2008 10:09:25   
~Biba~
dobro jutro al dan danuser posted image
pri nas je danes tak oblačno..prav turobno jesensko dopoldneuser posted image

jazzika  user posted image user posted image user posted image da si preživela...verjetno bo porod zate mala malcauser posted image

akvica ne morem verjet; kaj so ti naredili, premalo zašili?user posted image user posted image

vsem borkam en velik objemček

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
15.10.2008 10:25:30   
jazzz27
sonček85...hvala za želje. Iz tvojega posta v moj trebušček in še devet mesecev naprej!!!user posted image  Nekako sem optimistična, zakaj pa ne!!user posted image user posted image user posted image  In kako si ti? Bomo kake nove slikce vidle?

gigi...hvala za napotke. Moram priznat,da sem včeraj spila kar nekaj tekočine, lulat pa sem šla samo 2-3x....me je že kar mal skrbelo. No danes pa je obisk školjke že četrti. bom pa prebrala vse napotke!!! Grozno sem napihnjena. Krvavim čisto malo, tako da mislim ni panike. Grozno pa sem napihnjena, sem kot žogica.

biba....hvala. Nobeni ne privoščim, da gre čez to bolečino. Da bi vsaj vse punce zanosile po naravni poti!!! Porod pa je spet čist druga pesem, itak se pa vse pozabi, ane? Vsaj tako pravijo!!user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
15.10.2008 10:26:53   
jazzz27
aqua...drži se!!! Držim pesti zate, da bo vse super!!! Hitro okrevaj in se nam kmalu pridruži!!!user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
15.10.2008 10:34:14   
pikicao.
evo sm ji sporocila d vseeee mislte nanjo user posted image user posted image  lepoooo
jz pa dons spet sibam na fax user posted image  
no pa ve cebelice, kaj boste kej pocele?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
15.10.2008 10:36:05   
jazzz27
jaz bom počivala in se samozadovoljevala s PROMETRIUMOMuser posted image user posted image user posted image user posted image ... Joj kakšen grozen feeling je bil včeraj, ko sem si ga mogla vstavt....user posted image user posted image user posted image ...

pa ve, kaj boste danes kuhale?

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
15.10.2008 10:43:22   
pikicao.
ja jazzi o ti packa ;) kr tkole javno ti vse poves, hihihi

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
15.10.2008 10:59:06   
sonček85
[quote]sonček85...hvala za želje. Iz tvojega posta v moj trebušček in še devet mesecev naprej!!! Nekako sem optimistična, zakaj pa ne!! In kako si ti? Bomo kake nove slikce vidle? [/quote]

moje slikce si lahko pogledate v mojem albumu,od zadnjega uz in od NS ,pa seveda moj veliki trebušček v 12tuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
15.10.2008 11:10:25   
jazzz27
sonček fulll lep buši!!!! Saj me bomo tudi kmalu kazale naše trebuščke!user posted image user posted image user posted image

pikicao, to pa res ni nekaj sramotnegauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
15.10.2008 11:13:31   
Anonimen
ful ful ful ful lep buši in dojenček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITAM Sonček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3263
15.10.2008 11:20:24   
pikicao.
pikicao, to pa res ni nekaj sramotnega .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja porkes jazzika user posted image user posted image user posted image  a kr tkole user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
15.10.2008 11:22:57   
pikicao.
user posted image
kaj pravte d boste kuhale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
15.10.2008 11:37:09   
sonček85
živa in  jazzzika :hvala in res je kmalu boste tudi ve kazale trebuščke.

pikica.tale bi pa danes men prav prišel ,da mi skuha kosilo ,sam obraz mi nekaj ne diši,dolgi lasje

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
15.10.2008 11:39:23   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

pikica.tale bi pa danes men prav prišel ,da mi skuha kosilo ,sam obraz mi nekaj ne diši,dolgi lasje

soncek pozabla pohvalt lepga buzija ze mas ;) user posted image user posted image user posted image  ti se tud bozi po njem user posted image user posted image user posted image

glede kuharcka, je bil pa sam ta tko upedenan ;) sej pa pokrij tisto glavo, pa glej samo ....
(skledo sm misla)..o ti packa sej vem kaj si ti mislila user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
15.10.2008 12:02:29   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

soncek pozabla pohvalt lepga buzija ze mas ;) user posted image user posted image user posted image  ti se tud bozi po njem user posted image user posted image user posted image

glede kuharcka, je bil pa sam ta tko upedenan ;) sej pa pokrij tisto glavo, pa glej samo ....
(skledo sm misla)..o ti packa sej vem kaj si ti mislila user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj le se kriva za skledo-hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
15.10.2008 12:13:02   
jazzz27
stepena smetanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj boste kuhale danes?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
15.10.2008 12:34:58   
~Biba~
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

stepena smetanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj boste kuhale danes?
nič, pečenko od včeraj segrela, pa solato zraven. mogoeč se mi bo dalo kakšno juhco naredit..v bistvuuser posted image tak vse tašča skuhauser posted image jaz samo tu pametujem, kak bom kuhalauser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
15.10.2008 12:54:51   
~Biba~
user posted image saj veste kaj to pomeni user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
15.10.2008 12:55:30   
pikicao.
evoo mee, sej bom pocas jz tud sibalaaaa user posted image user posted image  tko d mene ne nc strasit user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
15.10.2008 13:00:44   
~Biba~
ma si zavzeta študentkauser posted image nič špricanja; pridna pridnauser posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
15.10.2008 13:09:00   
sonček85
danes bomo kuhali :spet:špagete,omaka solata domača s krompirjem:njamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
15.10.2008 13:10:55   
~Biba~
njamiiiii obožujem testenineeeeeeeee, one pa moje boke user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

sindarin

Kolikokrat kupite v trgovini igračo, čeprav niste šli s tem namenom v trgovino?

nikoli (14%)

zelo redko (28%)

redko (31%)

pogosto (23%)

vedno (4%)

Število vseh glasov: 274

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!