Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.10.2008 9:04:17
|
|
|
|
jazzz27
|
Jutro borkice moje!!!! Hvala vsem za čestitke in lepe želje!! Jaz še vedno nisem čist skup prišla, je bolelo kot hudič!!! Krvavim še mal. Še zdaj normalno ne sedim na stolu!! Se fiksam z lekadolom....danes sem morala že ob 5ih zjutraj enega vzet. Drugače pa je tako kot je že Ajsika napisala....imam devet jajčec ...bilo je več foliklov vendar niso bili vsi polni!! Tko da otroci so ostali v PO, midva pa sva jih kar pustila tam . v petek pa greva nazaj po moje pikice . Lep dan!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.10.2008 9:53:30
|
|
|
|
pikicao.
|
hello no da sporocim, nasa aqua je spet v bolnici k ji niso dal dost sivov.. zdej so jo spet zasili in pociva v bolnici..tko d mislte vse nanjo da ji bo hitrej boljs.. aqua
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.10.2008 9:55:06
|
|
|
|
sonček85
|
Jupi jazzzzzzzzzika ,saj boste pa v petek spet skupaj z otroci in potem še nadaljnih 9 mesecev in nadaljno življenje
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.10.2008 10:07:55
|
|
|
|
gigi1
|
Jazzzika sem ti že tam napisala, da malo preberi nasvete za IVF. Je mišmiš še nekaj dodala včeraj. V glavnem pa počivaj in veliko pij. Če se ti zdi, da premalo lulaš, pa še kakšen čaj od koprive spij, ker deluje odvajalno. Upam, da boš kmalu bolje. Aquica bem mu mast, da niso dost šivov dali. Drži se lubica mislimo nate Pikica hvala, da nas obveščaš kako je z našo Aquo. Lubice naredite si ta dan kar se da prijeten.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.10.2008 10:09:25
|
|
|
|
~Biba~
|
dobro jutro al dan dan pri nas je danes tak oblačno..prav turobno jesensko dopoldne jazzika da si preživela...verjetno bo porod zate mala malca akvica ne morem verjet; kaj so ti naredili, premalo zašili? vsem borkam en velik objemček
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.10.2008 10:25:30
|
|
|
|
jazzz27
|
sonček85...hvala za želje. Iz tvojega posta v moj trebušček in še devet mesecev naprej!!! Nekako sem optimistična, zakaj pa ne!! In kako si ti? Bomo kake nove slikce vidle? gigi...hvala za napotke. Moram priznat,da sem včeraj spila kar nekaj tekočine, lulat pa sem šla samo 2-3x....me je že kar mal skrbelo. No danes pa je obisk školjke že četrti. bom pa prebrala vse napotke!!! Grozno sem napihnjena. Krvavim čisto malo, tako da mislim ni panike. Grozno pa sem napihnjena, sem kot žogica. biba....hvala. Nobeni ne privoščim, da gre čez to bolečino. Da bi vsaj vse punce zanosile po naravni poti!!! Porod pa je spet čist druga pesem, itak se pa vse pozabi, ane? Vsaj tako pravijo!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.10.2008 10:26:53
|
|
|
|
jazzz27
|
aqua...drži se!!! Držim pesti zate, da bo vse super!!! Hitro okrevaj in se nam kmalu pridruži!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.10.2008 10:34:14
|
|
|
|
pikicao.
|
evo sm ji sporocila d vseeee mislte nanjo lepoooo jz pa dons spet sibam na fax no pa ve cebelice, kaj boste kej pocele?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.10.2008 10:36:05
|
|
|
|
jazzz27
|
jaz bom počivala in se samozadovoljevala s PROMETRIUMOM ... Joj kakšen grozen feeling je bil včeraj, ko sem si ga mogla vstavt.... ... pa ve, kaj boste danes kuhale?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.10.2008 10:43:22
|
|
|
|
pikicao.
|
ja jazzi o ti packa ;) kr tkole javno ti vse poves, hihihi
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.10.2008 10:59:06
|
|
|
|
sonček85
|
[quote]sonček85...hvala za želje. Iz tvojega posta v moj trebušček in še devet mesecev naprej!!! Nekako sem optimistična, zakaj pa ne!! In kako si ti? Bomo kake nove slikce vidle? [/quote] moje slikce si lahko pogledate v mojem albumu,od zadnjega uz in od NS ,pa seveda moj veliki trebušček v 12t
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.10.2008 11:10:25
|
|
|
|
jazzz27
|
sonček fulll lep buši!!!! Saj me bomo tudi kmalu kazale naše trebuščke! pikicao, to pa res ni nekaj sramotnega .
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.10.2008 11:13:31
|
|
|
|
Anonimen
|
ful ful ful ful lep buši in dojenček ČESTITAM Sonček
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.10.2008 11:20:24
|
|
|
|
pikicao.
|
pikicao, to pa res ni nekaj sramotnega . ja porkes jazzika a kr tkole
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.10.2008 11:22:57
|
|
|
|
pikicao.
|
kaj pravte d boste kuhale
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.10.2008 11:37:09
|
|
|
|
sonček85
|
živa in jazzzika :hvala in res je kmalu boste tudi ve kazale trebuščke. pikica.tale bi pa danes men prav prišel ,da mi skuha kosilo ,sam obraz mi nekaj ne diši,dolgi lasje
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.10.2008 11:39:23
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 živa in jazzzika :hvala in res je kmalu boste tudi ve kazale trebuščke. pikica.tale bi pa danes men prav prišel ,da mi skuha kosilo ,sam obraz mi nekaj ne diši,dolgi lasje soncek pozabla pohvalt lepga buzija ze mas ;) ti se tud bozi po njem glede kuharcka, je bil pa sam ta tko upedenan ;) sej pa pokrij tisto glavo, pa glej samo .... (skledo sm misla)..o ti packa sej vem kaj si ti mislila
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.10.2008 12:02:29
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 živa in jazzzika :hvala in res je kmalu boste tudi ve kazale trebuščke. pikica.tale bi pa danes men prav prišel ,da mi skuha kosilo ,sam obraz mi nekaj ne diši,dolgi lasje soncek pozabla pohvalt lepga buzija ze mas ;) ti se tud bozi po njem glede kuharcka, je bil pa sam ta tko upedenan ;) sej pa pokrij tisto glavo, pa glej samo .... (skledo sm misla)..o ti packa sej vem kaj si ti mislila kaj le se kriva za skledo-hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.10.2008 12:13:02
|
|
|
|
jazzz27
|
stepena smetana kaj boste kuhale danes?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.10.2008 12:34:58
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 stepena smetana kaj boste kuhale danes? nič, pečenko od včeraj segrela, pa solato zraven. mogoeč se mi bo dalo kakšno juhco naredit..v bistvu tak vse tašča skuha jaz samo tu pametujem, kak bom kuhala
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.10.2008 12:54:51
|
|
|
|
~Biba~
|
saj veste kaj to pomeni
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.10.2008 12:55:30
|
|
|
|
pikicao.
|
evoo mee, sej bom pocas jz tud sibalaaaa tko d mene ne nc strasit
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.10.2008 13:00:44
|
|
|
|
~Biba~
|
ma si zavzeta študentka nič špricanja; pridna pridna
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.10.2008 13:09:00
|
|
|
|
sonček85
|
danes bomo kuhali :spet:špagete,omaka solata domača s krompirjem:njamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.10.2008 13:10:55
|
|
|
|
~Biba~
|
njamiiiii obožujem testenineeeeeeeee, one pa moje boke
|
|
|
sindarinKolikokrat kupite v trgovini igračo, čeprav niste šli s tem namenom v trgovino?nikoli (
14%)
zelo redko (
28%)
redko (
31%)
pogosto (
23%)
vedno (
4%)
Število vseh glasov: 274Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!