|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
15.10.2008 15:05:05   
Pupa7
dana - probaj magnezij, odkar ga redno pijem (1 šumečka po kosilu) se mi redko zgodi da mi otrdeva. 

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
15.10.2008 15:05:13   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

IZVIRNO SPOROČILO: dana

jjasna ki si odgovarjala jjasni85 - tudi pampersko gor dat je težko, če jo prej še nikol nis. Jaz vem da sem bla čist bosa kar se tega tiče ko sem mela taprvega. Naš se je še ful dru čim sem ga začela odvijat, pol pa še moja počasnost. Zdaj v drugo bo kar se tega tiče boljeuser posted image  Bo pa kaj drugega.

Ja, ampak najbrž živega dojenčka ne bodo imele. user posted image Un plastičen je čist priden, tud če je mu daš gor Pampersko bolj na tesno, pa če se obiraš. user posted image user posted image user posted image No, nogoče res ni tolk enostavno kot se meni zdi - sem že pozabila, da je enkrat moj narobe obrnu Pampersko (čist na začetku). user posted image

Hahaha... kako narobe? da je dal rit odpsredaj al je dal celo uno ''mokro stran'' navzven namesto navznoter?? user posted image user posted image

21.2.2009 je svet polepšalo še eno bitjece - moj mali Leon

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
15.10.2008 15:07:05   
SRCCEK
Ojla souser posted image

Dolgo se vam nisem že javila.

Sem že drugič noseča in seveda sem spet polna mozoljev. A ima še katera te probleme? Sm misla, da bom vsaj enkrat lepa nosečka brez mozoljev, pa nimam te sreče.

BUŠI se mi že kar pozna, še posebej po malici, ko se dobro najem. Moram pa rečt, da me tud zgaga že kdaj peče (sem in tja).

MESO meni sploh ne paše, oz nimam nobene želje po njemu, ampak ga jem, če je glih na jedilniku. Sem pa totalno mahnjena na mlečne izdelkeuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image

KRIŽ tudi mene zelo daje, še posebej, če sesam ali pomivam tla.......včeraj me je pa tako kolk bolel, kot bi bila kaka stara mama. Mogoče je pa še luna mal pomagala zraven user posted image  user posted image  user posted image

Mi vozička ne bomo kupovali, ker sva pri prvemu user posted image  zanj dala cca 150.000 sit PEG PEREGO P3 in moram rečt, da je OK, tako, da ne mislim nič kupovat. Razen torbo za potrebščine, ko bom kam šla. Zaenkrat bomo previjalno imeli kar v spalnici, ko se bomo pa preselili v novo hiško (cca čez leto), jo bom pa mogoče res dala v kopalnico.

Naš "mali" že komaj čaka dojenčka, upam, da ga potem ne bo prijelo ljubosumje-tega se najbolj bojim. Sem mu razložila, da bom mogla jit v porodnišnico, da bomo dobili dojenčka.......pa pravi mali "MAMI JAZ GREM S TABO" user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Naslednji pregled mam 3.11

Uživajte in božajte bušije

čau

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
15.10.2008 15:13:00   
Pupa7
srccek - tudi jaz mam kožo katastrofalno po obrazu in po vratu, se mi zgleda maščuje ker kot pubertetnica nisem mela nikoli mozoljev user posted image pridejo pa za silo grejo v nekih navalih hahaha pa saj bo, če je sam to bomo preživele ane user posted image
Kar se pa tiče ljubosumja, pa boš mogla pazit da tudi njemu posvečaš kar se da veliko pozornosti, malce bolj naj se vklopi tvoj dragi in prevzame del tvoje pozornosti, to baje pomaga. Drugače pa sej se bo navadu, kak naval ljubosumja pa kar pričakuj, je popolnoma normalen.

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
15.10.2008 15:29:35   
jadrnica
ampak ve ste pa prave čveke, če bo šlo tko naprej bomo do marca imele že 5 delov, ajajajaja...user posted image  komaj vas dohajam.

otrdevanje trebuha - jaz sicer ne vem kaj natančno je to, ampak poskušam čimbolj pestro jest, se gibat, pijem pa donat zaradi prebave in neovin DHA tablete, pa pomojem vse skup pomaga. me pa včasih tale prbava kr daje, prevsem prehod iz tankega v debelo črevo, ker se tko čuti kot da bi me špikal desni jajčnik .......

meso - Pupa7 blagor ti, meni nekako ni.....pa se kar pridno trudim

vozički - a veste da pa jaz razmišljam, da bi pa mogoče rabljenega kupila, seveda lepo ohranjenega....če e pa vsaj avstrija ali pa ita, ker je tle tok vse drago....no razen ce ni kaka huda akcija

bolečine v križu -  sem tud jaz na tem seznami, samo sem bla ze pred user posted image  taka, sedaj ma pa sam večrat kaj zaštiha tko, kot da bi mi vse preščipnilo pa si pač rečem, da nisem nič kaj dosti športna, pa še maternico imamv križ...pa je to to....dragi pa pridno zmasira seveda

imena za user posted image  - sem leksikon imen ubodla..pa imava oba z dragim kr krizo, ker sem mislila, pač mal pogledaš, pa neki že najdeš..pa ni tko...

drgač sem pa pogledala kompletke na sociali, pa bom najbz kr denar vzela, pa ve? se mi zdi, da tko blazno ugodno pa spet ni ? al pa jaz e nisem vseh cen prečekirala.

partner na pregledu  -pri meni lahko vedno hodi zdravn, je direkt rekla G, pa še posebej ga je povabila na morfologijo....tko da res ne vem kaj ene G tko komlicirajia..se bojijo moških al kaj.....da pol ko sopravijo svoje.....pa do poroda nič al kaj ...bolj za šalo kot zares je blo tole..tečem na sprehod dokler je še sonček pol pa kuharija...spet :)

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
15.10.2008 15:35:42   
jadrnica
pa še nekaj glede vozičkov -
jaz nekoka ne bom kupovala košare...tiste za ležat dojenčka, saj po po pripovedovanju mamic v 3 mescih tisto odrabiš, tako da bom samo vožiček (ki ima nastavljivo hrbtnišče, pa lupinico za gor, ki je tudi avtosedež hkrat..

sicer sem brala,da kako lupinica, naj ne bi bila zdrava, samo saj ne bo cele denve noti ( malo sprehoda, malo vožnje, pol bo pa že zrasel pa gremo brez lupince...) sicer mnenje glede lupinice ni podal noben dohtar oziroma fiziater? a katera ve kaj o tem?

a ve boste kušaro za vozičke kupovale? oz, tiste ki ste že mamice,ali ste jo dosti uporabljale?

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
15.10.2008 15:53:08   
trezika
DanDan! Kako smo kaj čveke? Js sn glih po obilnem kosilu in super sladici...danes praznujem in sn si torto speklauser posted image user posted image  Prvič sn sploh pekla torto pa mi je super uspela tk da sn se mogla malo pohvalituser posted image user posted image user posted image

Aja, mene pa zdaj že nekaj časa ponoči krči v nogi grabijo...za znoret kako to boli. Sn čula nekje da magnezij pomaga...pa lahk jemo šumeče tablete? Kr na enih piše da se morš z zdravnikom prej posvetovat? No, če katera kaj slučajno ve?

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
15.10.2008 15:57:07   
lejca
OJ,
dans sem nepricakovano prisla prej domov in k sreci nisem tak zmatrana, zato sem se spravila prebrat kaj vse ste dones cvekale.
Vceri sem mal v paniko padla ,ker sem si zmerila busija pa se mi zdi ,da je manjsi. Me je mal strah,se posebej po AC ,naslednji pregled imam pa v ponedeljek..se mi tak vleceuser posted image A mislite ,da se prevec preobremenjujem? Se je kateri dogajalo isto?

Tudi jaz imam polno mozoljev,se posebej zadaj po vratu pa tud mal na hrbtu ,pa potem tud mal na dekolteju,tak da ne vem kaj naj. Upam,da bodo minili kmalu. Mi gredo kr mal na zivce.

Jaz ne vem kak to,da mate ene tolk zoprne G ,da vam ne pustijo,da pridejo vasi lubiji z vami. Ste pa lahk vesele,ker pri nas so cene za preglede enkrat drazje,se pravi da za en pregled placam 120 eurov. Vsak mesec grem tud na vzem krvi in urina kar je to se dodatno 32 eurov. Sem pa vesela,da imam te vzeme  in tako lahk vsaj primerjam kako je z mano.

Lust za kaksno posebno  hrano nimam, pravijo da kadar nimas lust mas prehrano dobro urejeno ze od prej, ni kaj telo se mora uravnovesiti tudi od prej.

Imena midva z mojim se vedno zbirava in do sedaj sva se zagledala v tri imena.Kar se tice opremljanja sobice si jaz zelim imeti sobico pripravljeno do konca januarja ,da ne bom potem v skrbeh.

LP Lejca

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
15.10.2008 16:09:33   
Pupa7
terezika - magnezijeve šumečke lahko brez skrbi vzameš, le v kombinaciji s kalcijem ne in dovolj je ena na dan (kupi pa tiste v lekarni).

lejca - ne delaj panike, mogoč si mičkem manj napihnjena par cm gor al dol ni nobene panike!! Kar se pa cen G pregledov tiče sva pa na istem, samo za kri sem do zdaj dala neki več kot 1000 frankov (750€) pa še ni konc. Je že tko da sam da v ordinacijo stopiš si ob 50 € skor k bi šel k advokatu hahaha. No pa vse samo za zdravje user posted image ane. In tud jaz sem dans napovedala da od pondelka dalje (ko zvemo kaj bo user posted image ali user posted image ) bomo počasi začeli kupovati zadeve da nas ne bo na koncu kap. Tko da hočm tud jst met do konc januarja vse več al manj tipi top.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
15.10.2008 16:11:23   
čebeica maja
DANuser posted image !       V čeraj se pozabila povedat da sem tudi jaz začutila brcike, tudi moj mož. Sem že prej nekej čutila pa ne tako močno.

Piruri- kakšno barvo pa uporabljaš?

jjasna85- v petek bodi čisto preprosta, naravna, pred seboj imej v mislih sebe in tvoje dete čez par mescev,pa bo šlo.

jjasna- ja sem sedaj malce lena šivilja. Če blago dobiš poceni se splača, drugač pa je v trgovini cenej, pa še matrat se ti ni treba.

Otrdevanje trebuha nevem če magnezi me pomaga je bolš poklicat G. ,moja prijatelica je zaradi tega dobila tablete in počitek.

Meso meni kar gre. Naj raje pa imam sire, papriko, poli s., koruzo v solati pa rukolo. Regrat tega pa ni, jaz bi ga pa jela, ko pa bo bom pa verjetno dojila.

Paket za novorojenčka- prvič smo vzeli denar, tudi sedaj ga verjetno bomo.

Imena- so pa tud prinas promblem

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
15.10.2008 16:13:35   
Pupa7
Juj sm ko zlata ribca vse pozabim!

Trezika - VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
15.10.2008 16:26:47   
MONIKQ
Da še jaz malo potarnam glede mojih mozoljev, joj kriza glede moje kože po obrazu, taka sem da se komaj upam pogledat v ogledalo, upam da sem mi bo to potem po porodu porihtalo.
Glede vozička pa se nama dopade najbolj Pegperego Skate, meni je zelo zelo všeč. Je mogoče katera tudi zagledana v njega hihihiih

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
15.10.2008 16:28:19   
Naja30
Bila na pregledu in je vse v redu! user posted image  Vidla sem pikico, kako se premetava notri, test za cuker sem delala (ki je ok) in pritisk je tudi bil ok. Vse ok, torej. user posted image

MESO ne jem vsak dan, mi ne paše. Zelooo mi paše pa kruh in slano! user posted image

trezika, vse najboljše! user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
15.10.2008 16:31:35   
Pupa7
bravo naja!!! nobene diete torej hureeeeeej za vaju s pikico !!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
15.10.2008 16:34:42   
Pupa7
monikq - pegperego skate, sm si ga zdele na netu pogledala, sej je luštn sam za pohode v naravo pa ravno ni (ma premala kolesa spredaj), odvisno kje se navadno sprehajaš, jaz namreč bolj po stranpoteh čim manj asfalta. drgač je pa luškan ja.

(odgovor članu MONIKQ)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
15.10.2008 16:35:46   
čebeica maja
terezika- vse naj naj. Magnesol nosečnice lahko 2 do 3 na dan, to je meni že prvič ko sem klicala za prvi pregled rekla sestra naj si ga kupim. Na navodilih pa piše da je tudi za nosečnice in dojilje. Tri ure pa mora bito razmak če jemlješ železo. JAz jemlem elevit tablete, ker je že tam magnezi pijem samo eno šumečko na dan.

Mizolji- jaz tudi jih mam, mal je bolš, na morju je bla pa čista groza. V prvi nosečnosti sem  imela pa tako lep obraz, se drugi so rekli.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
15.10.2008 16:40:58   
Dali*
                                    MARČEVKE 2009

PDP    Ime            (št. user posted image , št. user posted image )    Pregledi, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image

27.02. 
chichinchek
(28)        (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)              

01.03.  
jjasna85 
(23) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 29.10., Izola, user posted image  , +3,5 kg 
Anonimna user posted image (32)  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      
cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 22.10.
02.03
ada2 
(29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2) 20.10., ?, user posted image  

hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 07.11., LJ user posted image user posted image (?)
03.03. 
jjasna
(26)                  (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
20.10. , LJ, user posted image -0,5kg, 103cm
Miša99 (33)                (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)     
SanjaB                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
05.03. 
Linda25
(28)              
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0)          
06.03. 
Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.10., LJ, user posted image +1,5 kg, 99 cm   
07.03. 
spps
(26)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 24.10., CE, user posted image
+5,5 kg, 90 cm
08.03. 
yania
(29)                    (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 23.10.,
LJ, user posted image +0,5kg, 85cm
Lolita23 (23)               (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 3.11, CE , user posted image +4kg
11.03. 
petrcaK
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 03.11., CE, user posted image
mama_milchy (27)      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 03.11., Izola, user posted image +3 kg
12.03. 
michell
(28)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
PERSIDA (32) user posted image  user posted image   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)21.10., MB,user posted image user posted image +2,1 kg,104 cm
helimaša                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1) 20.10.,             -4,5 kg, 93 cm
mizi
13.03.
imam
(24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
trezika (24)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 21.10., Ptuj, user posted image +7 kg
an_angel (28)               (št. 1user posted image , št. user posted image   0)  29.10, ?,  +8 kg
14.03. 
juli@
(24)                    
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0)  
trinity22 (30)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
škratka (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)             
*TEJČI*                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
15.03. 
lejca
(32)                    
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 19.10.,ITA user posted image  +6 kg, 100 cm 
tina_r                           (št. ? user posted image , št.  user posted image ?)
brskale                         (št. 4 user posted image , št. user posted image ?)
16.03.
dana
(30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 03.11., LJ, user posted image

pocka (29)                   (št. 2 user posted image , št. user posted image   1) 05.11., Izola, user posted image  +5 kg       
Infinity1                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 04.11., NM,   -0,5 kg 
babyg                           (št. 1  , št.  0) 30.10., CE, user posted image   +7kg 
17.03. 
mediuhec
(29)
            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.11., MB, user posted image   +3,5 kg, 85 cm
18.03. 
Dali*
(28)                    
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 28.10., CE, user posted image
+2 kg, 81 cm
buksi                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 21.10., PO, user posted image
tasa_m (25)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.11., MB, user posted image +1 kg, 82 cm
20.03.
KOKICA32
(32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 18.11, MB, user posted image
evica23                       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
gaja (28)                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
21.03. 
_andreja_
  (23)           (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, TRB-CE, user posted image   0 kg, 110 cm     
sanna                           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
mojčika (32)                (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 14.10., LJ, user posted image
+2,5kg, 88cm
pupa7 (28)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 7.11., CH, user posted image +2 kg
jadrnica                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 24.10, LJ, user posted image +2,5kg, 83cm
čebeica maja                (št. 2user posted image , št. user posted image  1) 11.11., NM   +4 kg, 86 cm
22.03.
pikapoka12345 (26)           (št. 2user posted image , št.user posted image 0) 4.11., LJ,         +3kg
23.03.
Zasanjana
(26)              (št.3 user posted image , št. user posted image 2) 5.11, Francija,user posted image
+5 kg, 105 cm
1hruska (24)                 (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0) 14.10., LJ, user posted image

25.03.
piamaria
                       (št. 4 user posted image , št. user posted image 2) 24.10., LJ, user posted image
+5 kg
MONIKQ                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
štručka** (25)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)
marec2009 (31)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)         
27.03.
lotoska

(št. 2user posted image , št. user posted image 1 )
SRCCEK                         (št. 2user posted image , št. user posted image 1 ) 03.11.
novo (29)                       (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 22.10., CE, user posted image +5 kg, 90 cm
28.03.
Nina00
(35)                  (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 21.10., LJ, user posted image   +2,5 kg
suncicica (29) user posted image  user posted image     (št. 2 user posted image , št.  user posted image 0) 21.10., Ptuj, user posted image +5kg
Tejči H                           (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 15.10., LJ, user posted image +1 kg
mkkl
29.03.
mikroB
(25)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 15.10.,Velenje,user posted image
+5 kg, 97 cm
30.03.
janaja
(25)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 21.10., KR, user posted image  
+0,6kg, 108cm
31.03.
Naja30
(30)                  
(št.2 user posted image , št. user posted image 1) 15.10., LJ, user posted image +2 kg
frulica                           (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
kataka21                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 
Irena 83

xx.03. 
julam 
(33)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)                

anonimnauser posted image (29)     (št.  2user posted image ,  št. user posted image 1)     
kayica24 (24)                (št. 1 user posted image ,  št. user posted image 0) 
pondelak (19)                 (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)

03.04
Piruri (30)                     (št. 2user posted image , št. user posted image 1) 18.11.

Trentno je 72 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele:
user posted image   fragola , Nikita,  zasavka, pikica36 user posted image

user posted image    MAŠKA, ajja, enkratna   user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
15.10.2008 16:42:04   
Dali*
MONIKQ - prosim, da mi sporočiš podatke za seznam... thnx

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
15.10.2008 16:56:45   
čebeica maja
jadrnica- v lupinici je otrok  lahko sm dve ure na dan. Košare se meni ne zdijo praktnične. Mi smo imeli sposoje star voziček, naslonjalo se je dalo čist dol v ležeč položaj. Po 6-tih mescih smo pa začeli uporabljat  marelo, ki ima tudi gibljivo naslonjalo, tako malo prostora vzame, je lahka, supre. Prijateljica pa je kupila  voziček s košaro, pravi da bojo imeli še dost otrok, majo pa tud denar. Kupila pa je voziček nekje v Mozirju, baje imajo edini oni te vozičke

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
15.10.2008 17:05:39   
Pupa7
sej mi je kr nerodn vprašat, sm zasledila mako in tetra majčke za otročke pa pojma nimam kake naj bi te ble??? me lahko katera razsvetli user posted image

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
15.10.2008 17:15:46   
Tejči H
Ojla user posted image

Tejči je danes opravila pregled. Poslušala je samo srček in kr uredu bije. Sicer pa imam tako "dobro ginekologinjo", ki ful pove. Nič mi ni povedala. Sem morala vse sama izvlečt. Res mi daje občutek, da ji ta poklic ni všeč. Pomoje da bom do poroda imela še njo, potem pa si bom poiskala novo. Ima katera dobro ginekologijno v Novem mestu? Men je bila zelo všeč ta v zdravstvenem domu NM, k mi je delala nuhalno (Klaričeva), sam ne vem, če je tudi ginekologinja ali opravlja samo nuhalno.

Zdj pa imam pregled 12.11. Čaka me morfologija.

Lepo se imejte.

Tejči

Čudežna beseda Mama razložiti se ne da, zna jo le zašepetati glas otroškega sveta.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
15.10.2008 17:18:36   
Piruri
Oh...kako ste klepetone...pa samo en dan in pol me ni bilo tu!

Čebelica maja.....o katerih barvah je govora? Za odejice, slike, skodelice, stene?

Jjasna...moja jesenska dekoracija je že na prafaktorjih...sem se včeraj samo odpravila po fotoaparat in mu je bilo treba menjat baterije, je tamala že sunla vse želodke, da ki so njeni!!!! In bolj ko sem jo prosila, da bi samo slikala, bolj je tulila...nič, vse sem lepo dala v eno tako podolgovato skledo, na sredino tako manjšo rumeno bučo in okoli listiće ruja...vmes pa še zelene želodke...minimalistično, kot je meni všeč...user posted image

Mozolji....glih danes sem rekla, da si bom na čelo napisala PREGNANT...da me nebi gledali tako čudno, ker sem polna mozoljev...in to takih ta`hudih...ampak pravijo (spet), da če so mozolji ponavadi ženska pričakuje punčko, ker ji le-ta vzame vso lepoto, da bo user posted image  user posted image  lepa...no, mi bomo imeli zelo lepega user posted image  user posted image ...pa da vidimo...

Utrujenost, križ....včeraj sem se komaj pobrala iz kavča in odšepkala do wc-ja...ko stara nona...če smo že v zgornjem kontekstu lepote, mi bo naš fant pobral še vso energijo zase...ups user posted image ...pol bo pa kar zahtevno za njim tekat...ah, bom pa vsaj kg nazaj dol spravila user posted image ...

Joj, začetne marčevke, kako vam zavidam vaše bušije in brcike...pri meni zgleda glih tako "Si se malo zredila, ne?"user posted image  in ko povem, da sem noseča user posted image ...

www.by-ab.si

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
15.10.2008 17:22:39   
čebeica maja
Nevem kakšna razlika je med njima. Mislim da je ena spodnja ena pa zgorna. So pa to majčke na preklop, običajno imajo trakce za zavezat ali pa netke, ob strani, da nerabiš user posted image  čez glavo vlečt navadne majčke, ker to nimajo majhni otroci radi. Men so bol všeč bodiji isto na preklop. Majčke tako hitro zlezejo gor v pasu, vihajo se in nagubajo. Če sem oblekla pajacek brez rokavov, sem potem oblekla najprej tako majčko po njej pa še bodi, da je imel dvoje rokave, ker dva bodija mi pa ni blo všeč.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
15.10.2008 17:35:52   
Piruri
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

sej mi je kr nerodn vprašat, sm zasledila mako in tetra majčke za otročke pa pojma nimam kake naj bi te ble??? me lahko katera razsvetli user posted image

Oboje so majčke, ki se privežejo s trakci...primerne za prve mesece, ko se otrok poliva, ker so praktične za preoblačit...
Razlika je edino ta, da so mako iz gladkega bombažnega jersija, tetra pa so iz tetra blaga (kot plenice)...

www.by-ab.si

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
15.10.2008 17:57:39   
Pupa7
čebeica in piruri hvala za odgovor, mah se včas tko kunštn slišjo kake stvari user posted image

in jaz sem dobila abnormalen apetit user posted image groza se že zdaj probam malčk nazaj držat ma mi zlo slabo ratuje hahahaha zdej napade lakote rešujem rajši s sadjem in jogurti (mislm groza pol ure po normalnem kosilu je mene prjel da bi jedla sendvič s tuno).. user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.