|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
14.10.2008 23:32:47   
bambi75
Sem na hitro malo preletela upam da ne bom najpomembnejšega izpustila.
Če bom se opravičujem me že emšo daje, zapisovala pa si nisem.

Goldy čestitke za plusek. user posted image  user posted image  user posted image

Lana in Jazzz user posted image  user posted image  user posted image  za celice. Obe sta bili dobri kokoški.

Dajamaja user posted image  za pikeca. Naslednjič pa še en user posted image .

Pikovitek in tassi uživajta do konca leta saj se takoj nato začne akcija.
Me pa čudi, da so vas na januar dali, kdaj pa nehajo decembra s skupinami, a že pred božičem. Sem mislila da bosta kake tri tedne za mano.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
15.10.2008 6:18:15   
tassi1
dobro jutro!! a boste kaviuser posted image co?

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
15.10.2008 6:26:04   
tassi1
Bambi- sej meni se tud zdi ful dolgo za čakat-zdej je komaj oktober-postopek + akcija pa šele januarja- vse v skupini začnemo 15.1.2009 z UZ. tako mi je dr,rekla!!
Kdaj pa imaš ti začetek?
Sicer so sestre ful prijazne, sam mislila sem ,da bom že letos  na vrsti, zato sem user posted image user posted image
Pikovit-sma bila skoraj do 11.30 h tam,pol pa sma morala iti, že tak sem skoraj zamudila službo, ker nekaj avtocesto popravljajo,i n smo čakali v koloni, da se mi je skoraj zmešalo!!
Pa grema januarja na kavico, maš ti tudi 1 UZ 15.1.2009 ?user posted image user posted image

vsem današnjim akterkam želim, da se jim uresničijo vse želje!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
15.10.2008 6:28:22   
Pija76
Tassi mamljiva kavica - hvala!

Dobro jutro in lep dan vsem!!!!

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
15.10.2008 6:52:07   
nokes
jutro pija, tassi! in ostale zaspanke!

vidim, da so bile včeraj dobre novičke! user posted image user posted image user posted image  bravo!

danes želim kalini, da bo punkcija hitra, neboleča in z dobrimi celicami!

zvezdica, pomahaj medotu in poročaj, kako je bilo na UZju!

pikicabb, kako lulamo šele ob 9.00? lula se ponoči!user posted image user posted image , seveda držim pesti in upam!!!

reni, ti bi tudi lahko že danes sporočila rezultat, dan gor al dol! pestke tudi zate!

kje si kajši? upam, da je s teboj vse ok!user posted image user posted image

gigica, draga, ja tebe pa res hormončki, pa delo, pa vse skupaj tako zmatra, da lahko samo rečeš hay! no, hay! jutri UZjek?

hedi, čuj kaj je s teboj, namesto, da deliš z nami nosečniške zgodbice, limaš take modele! tamala dva sta pa tenisača, praviš!user posted image  kak se počutiš?

abra, ajsi, a imamo isto g v dravljah? ker tale bo mene izstradala!!!!! saj imam nekaj malega zaloge, ampak, da bom zdajle žulila en brokoli za kosilo, pa tut... sem ji že rekla, moram jest, ker sem laaaačna! in to skoz! user posted image user posted image

dejzi, lepo te je brat!!!!! user posted image  čeprav, kje pa živite? pr nas bi pa šlo takoj, če rečeš, še sploh, če ni treba potem kakih rož, pa kina, pa večerje, pa.... tut če folikl omeniš, ni blema user posted image user posted image user posted image , aja, pa paziš, da ni črnc (zaradi sosedov!)

vse ostale, dobro jutro, upam, da vas polna luna ni motila, jaz pa grem brat na dvojčke, če so vse rodile user posted image user posted image

nokes

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
15.10.2008 7:57:07   
pikovit
Dobro jutro,

Tassi midva sva prišla 11:15.Pa te nisem videlauser posted image Ja imam pa isti tretmauser posted image  kot ti.Matr samo je res ful dolgauser posted image
Bambi ku,kuuser posted image A pol bomo na kupu trepetale????
Pija živjouser posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
15.10.2008 7:58:18   
bozza
Vas pa ni tako lahko dohajati. Saj sploh ne morem vsega sproti prebrati.

Včeraj sem bila tako utrujena po tistem čakanju, pa še glava me je bolela, da sem šla kar spat.

No, pa še poročilo s pregleda: videli smo dve vrečki in dva srčka. En je sicer manjši od drugega, ampak je! Zdaj sem na bolniški, moram počivati. Upam, da bo zmogel tudi drugi in da bo vse v redu. Čez en teden se grem pa spet pokazat.

Pa čestitke vsem za nazaj in za naprej! Super podpora ste, a sem vam to že povedala?

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
15.10.2008 8:02:52   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

, kje pa živite? pr nas bi pa šlo takoj, če rečeš, še sploh, če ni treba potem kakih rož, pa kina, pa večerje, pa.... tut če folikl omeniš, ni blema user posted image user posted image user posted image , aja, pa paziš, da ni črnc (zaradi sosedov!)

user posted image user posted image user posted image user posted image  No hvala bogu, da so še taki dedci na svetu. Sem bla včeraj kar malo zamorjena, ko sem razmišljala, da je treba zdaj pa za vsako stvar leporečit. user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem za pozdravčke. In sem ugotovila, da ma dajamaja enga pikeca. Jupijaja! Bravo dajča!

Tole bo kar od ledenke prilimala:
Sreda, 15.10.
Kalina - punkcija
- naj bo neboleča in velik pridelek!

Zvezdica - pregled - naj ti Medo pomaha!
in še pestke za pluska user posted image
bbpikica greje     user posted image     test 15.10.2008
Reni70 greje     user posted image user posted image test 15.10.2008
uspešno lulajta!

Pikovitka, sploh nisem vedela, da sva ble isti dan na terenu. Bravo midve in uspešne priprave.

Vse ostale en lep dan (pri nas pada dež, čeprav je šele za jutri napovedan), moderatorja pa prosim, da zbriše tistega rjavolasca, jaz v takih pogojih ne morem delat (pa že itak bolj bogo delam, pol sem pa čisto živčna user posted image user posted image ).

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
15.10.2008 8:03:05   
nokes
ena ura je že minila, padle smo na dno strani, kje ste vse mesečnice?user posted image   alo auf, budnicaaaa!!!   no, rifrešam, pa pridete user posted image user posted image   bozza, super, čestitke za user posted image user posted image !!!! seveda držimo pesti, da bo vse ok tudi naprej.   pikovit, lepo, da imaš dogovorjeno, a v MB to kar kampanjsko delajo? imate vse isti datum? kako to zgleda, takrat začnete, potem pa vsaka po svoje dalje? user posted image  nič jasno!

nokes

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
15.10.2008 8:03:54   
pikovit
Dajamaja čestitke za pikicouser posted image user posted image user posted image

Reni,bbpikica kakšna je situacija?Dejmo,dejmo,dejmouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
15.10.2008 8:04:15   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: bozza

Vas pa ni tako lahko dohajati. Saj sploh ne morem vsega sproti prebrati.

Včeraj sem bila tako utrujena po tistem čakanju, pa še glava me je bolela, da sem šla kar spat.

No, pa še poročilo s pregleda: videli smo dve vrečki in dva srčka. En je sicer manjši od drugega, ampak je! Zdaj sem na bolniški, moram počivati. Upam, da bo zmogel tudi drugi in da bo vse v redu. Čez en teden se grem pa spet pokazat.

Pa čestitke vsem za nazaj in za naprej! Super podpora ste, a sem vam to že povedala?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo za obe vrečki ... sej bo uni malo manjši ujel večjega ... itak da bo ... ti samo počivaj ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
15.10.2008 8:06:38   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Pikovitka, sploh nisem vedela, da sva ble isti dan na terenu. Bravo midve in uspešne priprave.

Jap,včeraj nas je bilo kar nekaj na terenu.user posted image user posted image user posted image user posted image Dejzi enako tudi tebi.Jutri imam pa prvič akopunkturouser posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
15.10.2008 8:07:44   
DaisyE
So me že zasačili.... Pritisnem potrdi sporočilo, pride nekdo v pisarno, kliknem mail, da prikrijem, potem je pa naprej zabrisalo RR ko se je sporočilo objavilo. Jaz suvereno razlagam službene zadeve (itak mam mail na kompjuterju), pa mi gospa nonstop prek rame gleda. Mi je blo pa hecno. Očitno se ji moja krava dopade. user posted image user posted image user posted image

Zdaj se moram pa nehat zajbavat.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
15.10.2008 8:08:28   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

pikovit, lepo, da imaš dogovorjeno, a v MB to kar kampanjsko delajo? imate vse isti datum? kako to zgleda, takrat začnete, potem pa vsaka po svoje dalje? user posted image  nič jasno!

Nokes a misliš,da je ,meni kaj jasno.Pač imajo tako politiko.Bog pomagajuser posted image No ja je pa res,da še nikoli nisem bila konec leta v postopkuuser posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
15.10.2008 8:10:53   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: bozza

Najprej čestitke za user posted image user posted image Itak,da bo vse ok.Tisti,ki ti nagaja,je fantek.Saj veš,oni morajo biti vedno kaj posebnega.Morajo ga mal srat.Moški pačuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
15.10.2008 8:11:46   
pikovit

Lej,ko ni bilo cenzureuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
15.10.2008 8:12:38   
Grethy
HOPE:
Ven me je vrglo, ko sem napisala odgovor . Na kratko s tem se strinjam in me smo tudi popolni dokaz z dieto, če glih stroka ne odobrava in pravi kaj pa une v afriki, bla, bla, bla. Ampak moškim in nekomu ki ne verjame v te reči, je težko uturit neko stvar, pa če ne uspe, pol spet drugo in potem spet tretjo..... nimajo volje, in so prepričani v neuspeh še preden se česa lotijo. Zato jih včasih prepriča stroka in raziskave oz študije. Me ženske bi še kuhanega kuščarja pojedle , moški so pa poglavje zase. Moj  je na srečo bil potrpežljiv in hrustal najprej maco, pol pa še l-arginine in lcarnitine. Mu je bilo dovolj, da sme rekla, da slednja 2 pomagat atudi k hujšanju in oblikovanju mišičevja , ni bilo treba 2 x rečt, že si je kupil in jedel . vČASIH JE treba tudi take zvijače uporabit

Ja tako je to hope-ka ... se strinjam ... glih po domače povedan jih je treba kr  "scat pelat" drugač ni nič ... s tapravimi besedami mal ego pocrklat, pa se pol vse da ... tolk jih pa že poznamo, da vemo v kero smer mora vetr potegnit, a ???? user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaaaaaaaaaa štrudlllllll ... kje pa je že to ... vmes sem ga že kr precej spekla ... ampak efektov pa ni, je pa res da ni bil bučni user posted image user posted image user posted image

Glede Himalajske soli :
da se jo kupit v večjih trgovskih centrih, pri nas v Celju je v City parku ena tetka, ki ima štant s temi zadevcami, verjetno tudi drugje po naši domovinci ...

Ajdi ...grem v "pančevo" user posted image user posted image ,

AKTERKE današnjega dne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
15.10.2008 8:15:32   
pikovit
Gretka lahko noč in spočij se

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
15.10.2008 8:15:59   
Grethy

So me že zasačili.... Pritisnem potrdi sporočilo, pride nekdo v pisarno, kliknem mail, da prikrijem, potem je pa naprej zabrisalo RR ko se je sporočilo objavilo. Jaz suvereno razlagam službene zadeve (itak mam mail na kompjuterju), pa mi gospa nonstop prek rame gleda. Mi je blo pa hecno. Očitno se ji moja krava dopade. user posted image user posted image user posted image

Dejzika, zlata si s temi tvojimi posti ... zdej si me prav nasmejala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... se bom še v spanju hahljala tej tvoji dogodivščini ... Krava  je pa itak zakon ...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
15.10.2008 8:21:02   
lara light
Dobro jutro, lepotičke moje, Daisy, Pikovit, Grethka, Bozza...
Bozza,joj, kakšne novice prinašaš, uauuuuuuu, čestitam za dva srčka,user posted image user posted image user posted image user posted image super, le kje se je en skrivaluser posted image ...krasno, lepo počivaj in uživaj!

Oh, kakšen razburljiv začetek...zdaj vas grem pa malo brat, lubčka za lep dav vsem!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
15.10.2008 8:22:01   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Gretka lahko noč in spočij se

Oj bejbika, hvala hvala, ti vidm da si se vrgla v naš konc bolj na vzhod ... sej je lušno ... pa mal spremembe paše ... pa z našo bambiko se boste srečale ... user posted image user posted image user posted image user posted image važno da se je začelo dogajat .... go girls ...

Pismo, Zarja, prprav buče, da naredimo te naše RR-babuške noseče ....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Matr se trapast sliš, ampak lepo user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
15.10.2008 8:27:11   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Larči kaj pa ti meni ploskaš?

Srce, jaz bi tebi zmeraj ploskala, saj veš, da si moj tip ženskeuser posted image ...brala sem, da greš novim planom naproti...sej to sem že vedla, ampak malo spodbude ne more škodit niti takim "tank" ženskam, ki pridejo vsepovsod!user posted image  Imej se fajn!user posted image

Coelho

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
15.10.2008 8:47:41   
mismis
Jutro vsem skupaj... a imamo kaj lepih novičk, razen te, da so Daisy ujeli na delu.

Je katera lulala na palčko?  bbpikica in Reni70, čakamo novičke user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
15.10.2008 8:55:07   
lara light
user posted image Grrr, sem imela z vsako posebej....me je vrglo venuser posted image , ufff.

Zdaj pa šibam in na kratko, Daisy, super! Pikovit, super!user posted image

Pija, zate ploskam vedno...za nove načrte!user posted image

Shuka, ja najboljša leta so tista, ki jih imamo!user posted image

Zaji, vidim, da si na konju, bedake si pustila zadaj!user posted image

Hope in Abra, hvala za nasvete...znanje vedno prav pride!user posted image

Arnejči, ju3 je 6 t po et-ju...uff, sem že vsa na trnih!user posted image

Mismis, ne vidim, da bi katera že lulala...bodi lepo!user posted image

Šibam, šibamuser posted image

Coelho

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
15.10.2008 8:56:30   
lara light
Tassi, o, hvala lepa za kavico!user posted image

Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?