Ulaa
|
MAKS, ZALA in LUNA vse najboljse rojstni dan! Hvala za ideje, kam po marške! Punce, danes sem pa od sefa dobila tak fajn mail: odobril mi je se 13 dni lanskega dopusta, kar pomeni da sem vsaj do 03.11. doma sem tkooooo vesela! Moram pohvalit krasne slikice vasih praznovanj! Jaz imam za Nika ze pripravljene figurice in cvetke za na torto, bo imel malo zivotinjsko carstvo . Ampak za oblozit torto sem se pa namenila probat naredit tole ticino doma, sej ce ne bo ratala imam kupljeno se vedno v rezervi. Sem pa malo raziskovala, kaj naj bi bil tisti shortening in sem upam da prav ugotovila, da je to rastlinska mascoba, ampak ne margarina, in se jo da dobit v skor vsaki trgovini, je pa od Zvezde. Za darilo sem se pa odlocila da mu babi in tetica kupita BIG-a -- Klaudia hvala za namig! Zdaj pa se zase iscem nekaj primernega. A kej od tega poznate? Bozickanje, Miklavzanje, Dedkomrazenje - srecanje: jest sem absolutno za, pa kakorkoli ze to poimenjujemo Sicer je pa pri nas tako: Miklavz je izkljucno pri babicah. Pri moji mami so to stumfi, parklji, mandarine, cokoladice, tako bolj mala darila, pri tasci, ki pa je zelo verna, pa so takrat tavelika darila, ona postavi budget jaz pa zapravljam . Za Bozic smo se zadnja leta dobili pri sestri in imeli pod drevesom darila, letos, ko imamo mi dovolj prostora upam, da bo ta dogodek pri nas. Dedek Mraz pa pride v sluzbi. Sef da za darila, starsi si pa placamo vstopnico za v lutkovno. Nas je premalo, da bi imeli lahko kako solo varjanto. Pa smo vsi zadovoljni. Me je pa zelo zmotilo pred leti, ko je vzgojiteljica v vrtcu na vrata obesila pismo Miklavzu, ki so ga sestavili z otroci, kjer je pisalo za vsakega poimensko kaj si zeli da mu porinese domov. Vsi pac niso verni oz. ne verujejo v isto stvar in so se mi skratje kar malo zasmilili.
< Sporočilo je popravil Ulaa -- 14.10.2008 21:56:31 >
|