|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2008 - 2 del
14.10.2008 18:37:13   
janja 27
barby  čestitke za Julijo in mamici za hiter poroduser posted image user posted image user posted image

user posted image

jolly boš videla da se bo vse porihtalo počasi....upam da si ti ok....user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
14.10.2008 18:42:08   
M_mojca
BARBY, ČESTITKE OB ROJSTVU JULIJE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa cartanje,cartanje in cartanjeuser posted image user posted image

Mislim, da si vsaka nosečka želi tako fajn porod!!user posted image user posted image

23.10.2008 je na svet pokukal najin pikec po imenu Nik

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
14.10.2008 18:49:32   
PikicaStonoga
BARBI ČESTITKE ZA JULIJO!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu M_mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
14.10.2008 18:51:17   
PikicaStonoga
MIGA MIGA MIGA! :) SICER NE PLEŠE IN NE NORI PO TREBUHU, SAMO SPOROČIL PA JE, DA JE ŠE MOJ MALI  user posted image  user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
14.10.2008 19:02:26   
mbd0411
PikicaStonoga,tudi z mano se isto dogaja in mojimuser posted image .Kak dan ga ful čutim,kak dan ga samo zjutrqaj zgodaj in zvečer pozno..Tole je kar stresno.Danes se mi že ves dan prmika sem in tja.Podi na kak sprehod ali pa po stopnicah samo ne pretiravaj.Nato se uleži in naj ti tvoj zmasira trebuh z oljem ali pač nečim,ali sama.Jaz to delam,pa se čez čas odzove s kako posamezno brco med rebra.user posted image
Irara,jutri držim pesti.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

Neposredna povezava do sporočila: 1230
14.10.2008 19:16:59   
corti
grrrrrr...zdaj sem ful napisala pa mi je napisalo error!

Ne da se mi še enkrat,bom bolj na hitro!
čestitke Barbyuser posted image user posted image  

PikicaStonoga vidiš, tudi tebe že zdaj user posted image heca v trebuščku....ko pa je videl da te je strašil...pa je hit pobrcal!
Drugače pa so tudi meni rekli, da če ga ne čutim, naj pojem nekaj sladkega, naredim nekaj počepov in se uleem na desni bok....in če še takrat ni nič naj grem takoj v Porodnišnjico!

Jollly vidiš, tudi pri vama se ureja...saj bo vse v redu...boš videla! Držim pesti, da tako ostane!

Drugače pa me moj že cel dan zaebava, da bom kar doma rodila ker ne bom čutila popadkov! Jaz pa ne morem pozabiti babice tam na CTGju, ko sem izjavila da nič ne čutim! Vrjetno ko se to začne ritmično dogajat,točno veš da zdaj pa je to to!

Kako pa ste drugače?  Luna nič ne vpliva?

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
14.10.2008 19:18:18   
Marisha
PikicaStonoga sem full vesela, ko sem prebrala, da je začel user posted image  migat. Očitno tale tvoj user posted image  postane produktiven ponoči user posted image  user posted image  user posted image  boste imeli pestre noči user posted image

IraIra držim pesti za jutri, danes pa le pobožaj še svoj trebušček!

Lp, Marisha

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
14.10.2008 19:22:26   
Marisha
Drugače se pa pri nas še nič ne dogaja (pa tako sem upala, da bo polna luna kaj vplivala nanj user posted image ). No pa saj ima še čas glede na to, da luna nastopi šele ca 22:02 user posted image .  Na momente me je kar malo strah, glede na to, da smo že malo čez rok.

Lp,

Marisha

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
14.10.2008 19:23:11   
vianne
Najprej vsem novim mamicam čestitke za njihove štručke !!!!!!!!

Se nisem par dni oglasila ... ne ne vas nisem zapustila.... samo se bolj posvečam Tiborju in predvsem se cartam z možem sedaj ko je doma.
Drugače sem O.K. razen vsake toliko me oblije jok. Kar za brez veze... verjetno so hormončki krivi. Včeraj me je tudi močno zvijalo po trebuhu in sem bruhala. Mi je hrana ostala na želodcu saj sem brez apetita in se silim jesti. In ko jem hitim....ah se bom že unesla. Pa glede potenja sem pa čisto brez komentarja. To je nekaj neznosnega non stop sem mokra kot miš... gnila do konca. Predvsem ponoči ko spim pridem čisto premočena.

Smo bili pa sedaj dva dni z našim miškotom že zunaj. Bilo je lepo!!!!

jolly123 glede zbujanja dojenčka. Meni so rekli naj ga kar zbujam saj čene bi samo spal... že v porodnišnici sem imela muke glede hranjenja, saj je bil na meji z zlatenico in je samo spal. Ko sem dojila je parkrat potegnil in zaspal. Sedaj doma se je malo udelal vendar je še vedno zaspanček. Tako da ga npr. na eni joški podojim (saj takrat še vleče) na drugi pa že spi in si sčrpam ter mu dan na flaško ker gre lažje. Tako da tudi pri nas ni še utečenega ritma.
Pri nas so se tudi že pojavili krčki takoj po hranjenju vendar ne hudi (že trkam na les). Ko se pokaka in sprda je bolje.
jolly123 ne se sekirati boš videla da bo vse O.K. Bom mislila nate!!!! Pa ko tvoj škratek spi izkoristi ta čas in si privošči spanec tudi ti! Verjamem, da si utrujena in spanec ti bo pomagal, da boš lažje okrevala tako po porodu kot po prvih dneh doma! user posted image

Kar se tiče steriliziranja. Jaz flaške spalhnem pod vročo vodo in enkrat na dan (kar zjutraj) uporabim sterilizator.

Kaj naj vam še povem... da sem zelo zadovoljna, da obstaja tale očetovski dopust saj mi moj zelo veliko pomaga. Ga moram zelo pohvaliti!!! Pa tudi mama je pridna saj če moj ne skuha je kuharica ona. Drugače pa se trudim, da kar večino stvari opravim sama ker kmalu ne bo več moža doma in bo potrebno zavihati rokave. Mama bi najraje non stop skrbela zame pa ne pustim saj se moram sama naučiti na nov ritem in način življenja.Se pa seveda  sedaj ko je moj doma pustim cartati sploh da prej pridem k sebi tako psihično kot fizično po carskem.

Ker sem vas na hitro preletela in prebrala se opravičujem če sem kaj spregledala in bi lahko kateri še kaj napisala. Se bom potrudila, da bom več z vami... pa saj veste kako je.

A na forum starši čvekamo se bomo preselile po koncu oktobra oz. ko zadnja drži štručko v svojih rokak a ne....Kako pa se bo klicala naša tema? Oktoberski šratki ... user posted image .... za idejo!

Želim vam mirno noč in se beremo jutri!!!!!!!!

Za vse nas oktoberke pa pošiljam user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1234
14.10.2008 20:00:28   
ZalaTM
barby čestitke za Julijo,....user posted image user posted image user posted image ,....joj res ekspresno si to uredila,...upam, da bomo vse te sreče,....

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
14.10.2008 20:02:02   
ZalaTM
Sem bila pa do zdaj zunaj,...in je prav lepa luna na nebu,....user posted image user posted image user posted image , tako fino okrogla je,....naj vam/nam pomaga,....da vidimo če je kaj na tem,....

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
14.10.2008 21:58:00   
Tejčika29
Javljam, da je bil lažen alarm. Sicer me še špika, ampak na daljše intervale in traja zelo kratek čas. Popoldan je blo bolj intenzivno. Bomo videli kaj bo ponoči. Jutri imam tako CTG in pregled in bomo videli kaj bo G rekla.

Čestitke Barby za Julijo, bravo user posted image user posted image user posted image , lepo se cartajte.

Celjanke - danes bi naj bil naš teden pa smo še vse doma, ane? Edino Suzy124 pogrešam, se nič ne javi, kje si??? Mogoče pa je že rodila!!! Upam, da hitro izvemo!

Mandek - zanimivo, meni je G rekla, da bom po mojem PDP 17.10 (če še nič ne bo, jutri pa imam pregled) začela hodit na CTG v porodnišnico, in to naj bi bilo že čez vikend. Tebi pa so dali pregled čez en teden pri G. Očitno ima res vsak svoj sistem dela in mu moramo zaupati, kaj pa nam drugega preostane.

Mirno nočko souser posted image  in mamice!

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
14.10.2008 22:04:01   
stunfek
mene luna kruza samo v tem smislu, da ne morem spat :) ura je tu ze pol dveh jaz pa budna kot sredi belega dne. no, se dobro, da imam RR in internet :) za preganjat cas.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
14.10.2008 22:32:52   
corti
Štunfek tudi jaz ne spim! Gledam pa DR.Housa! Si ga kdaj gledala?

No med reklamam p askočim na forum!

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
14.10.2008 22:35:49   
stunfek
ne v bistvu smo bili vedno  malo "cudni" in nikoli nismo imeli televizije :) zaradi otrocka, pa zato, da smo se bolj pogovarjal user posted image
tukaj v indiji je bila televizija ze v najemniskem stanovanju nin nasa ta mala je cisto fascinirana nad reklamami...vsako zajfo ki jo vidi na reklami hoce kupit. hahaha ne vem kaj tukaj tako  milo propagirajo...kot pri nas praske in vlozke :) je tukaj na udaru milo.

Stunfek

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
14.10.2008 23:05:27   
corti
Zanimivo! Vidiš jaz pa zvečer vedno ob TVju zaspim....mi je drugače kar dolgčas!

Ali ste vi v Indiji v podnajemniškem stanovanju in ravno tako kot mi tukaj mesečno plačujete najemnino?

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
14.10.2008 23:09:14   
stunfek
ja. najemnisko. tukaj v indiji je skoraj 80% stanovanj najemniskih...precej bolj obicajno kot pri nas...sele na zrela leta si potem lahko vecina privosci kupiti lastno stanovanje. so pa najemnine kar drage...tako kot pri nas le da recino za isto ceno dobis ful vecje in lepse stanovanje.
drug teden sele avto dobiva :) me moj skoz vljudno naprosa, naj ne rodim preden dobiva avto...ker ce bi me zagrabilo ponoci bi bila kar kriza...poklicat taksi, ki bi rabila vsaj eno uro do naju :)

Stunfek

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
14.10.2008 23:17:47   
corti
Ojoj....to pa ne bi bilo fino..ampak če te prime te prime! Kaj pa rešilca....te opcije ni?

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
14.10.2008 23:43:46   
stunfek
ja, seveda resilec je opcija...pravzaprav najbolj verjetna, ce bi se zgodilo :)

Stunfek

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
15.10.2008 4:10:43   
stunfek
vceraj zadnja danes spet prva :)
je luna pomagala kaksnemu dojencku na svet?
meni se ni absolutno nic zgodilo razen da bi zdele se sladko spala, pa zraven gradijo hiso in je v neki zelo zelo glasni fazi gradnje :)

Stunfek

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
15.10.2008 7:07:38   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: corti

Zanimivo! Vidiš jaz pa zvečer vedno ob TVju zaspim....mi je drugače kar dolgčas!

Jaz sem tudi včasih obvezno ob TV-ju zaspala, zvečer sem se samo ulegla na kavč pred TV pa je bilo konec user posted image Zdaj pa tega ne rabim več, lahko stoje zaspim user posted image

Stunfek
koliko s časom pa ste vi naprej oz. nazaj da si približno predstavljam.

Naš škrat je pa očitno "zamenjal" dan in noč, no sej taki mejhni itak ne morejo zamenjati kaj pa vejo kaj je dan in kaj noč, samo on je vsako noč od polnoči naprej pokonci. Kar ne in ne spat, malo spi pa spet začne blebetat. Danes sva se kar ulegla v položaj za dojenje pa sem dala joško ven in se je celo noč ubadal z njo. Ji govoril jo sesljal, se kregal, jaz sem pa zraven lovila minute, ko je bil tiho. user posted image

Pismo kako jih prepričaš, da naj ponoči spijo user posted image user posted image

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
15.10.2008 7:32:33   
PikicaStonoga
JUTRO!

Jaz sem dobro spala, ponoči, ko sem se zbujala za wc, sem imela celo občutek, da čutim user posted image . Že tako je vedno bolj aktiven zjutraj in zvečer, mogoče pa celo ponoči, pa jaz tega ne vem?user posted image  U, madonca, corti praviš, da je podobno pri tebi, upam, da nista najina user posted image  že zdja zamenjala dan za noč!user posted image
Sem že dolgo pokonci, sem že dala vodo v laboratoriju :), ker mi včeraj ni zneslo, ponavadi dam en dan prej, da so na pregledu že izvidi, no zdja pa vseeno upam, da bodo izvidi ob desetih, ko se primajem do G. CTG imam, bom se pa poskušala pogovorit, če lahko tud UZ, ker me skrbi, ker je mali takooooo miren ....tud zdje še nič ne miga c c c c c bom vidla, kaj bo rekla G, celo noč sem razmišljala, d ani kej narobe in dane sugotovi in me pošlje rodit. Sem zjutraj rekla mojmu, da me bo danes poslala rodit, pa muj ni blo nč jasno ;) je reku kako prezgodaj je še ne ne jutri te bo poslala rodit, da bova mela s tamalim skupaj rojstni dan hehe ;)
pa dqa vidim kolk je test zA streptokok pri moji G.
no morm letet, mojga v službo peljat, da obdržim avto ;)
Pa lep dan, se oglasim po pregledu in po kavici z lovely!Torej 1x po kosilu!

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
15.10.2008 9:04:06   
sončnica24
Dobro jutro, očitno luna ni nič pomagala, razen tega da je moj imel zvečer spet žurko v trebuhu in je bodočemu atijo nogo v uho tiščaluser posted image .

Barby čestitke z Julijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Je pa moj user posted image tudi bolj mirne sorte tako včasih full brca včasih pa se moram prav vležt in trebuh malo zmigat da se začne premikat. No sedaj mi pa noge pod rebra tišči. Pa tako kot pri tebi PikicaStonoga tudi moj najbolj brca zvečer očitno bodo res podnevi spali ponoči pa bedeli.

PikicaStonoga si pisala da ne veš za spol in da ti vsi napovedujejo fantka. No meni tudi in tudi takšni ki se naj ne bi zmotli tako da bova videli če imajo prav ali ne.

Sedaj pa grem malo nekaj delat da mi dan prej mine, sonček se še nekaj skriva se noče pokazat pa upam da pokuka kaj iz oblakov.

< Sporočilo je popravil sončnica24 -- 15.10.2008 9:09:37 >

Neposredna povezava do sporočila: 1248
15.10.2008 9:39:48   
lena35
Ojla se pridružim vajini debati ,zgleda da tudi mi ne bomo ponoči spali ker je našuser posted image  tako aktiven ponoči podnevi pa ga komaj kaj čutim.Me je pa dans ob 5h začelo nekaj špikat kot pri m  sem mislila da bo že kaj pa me je minilo samo pa imam občutek da me non stop tišči na blato ampak sploh ne morem.user posted image user posted image Zdajle je pa našuser posted image spet tk aktiven mislim da mi bo rebra naglihal saj tako brca in po tem sklepam da bo dans še kr čakal.user posted image user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
15.10.2008 9:58:19   
stunfek
ojla. jaz sem ze iz pregleda. vse je v redu. mali v nizkem startu z glavo dol. moje kile prvic niso sle nic gor :)))) malcek sem se zatecena zbudila v gleznje ampak pritisk je standardnih 110/70 tko da ni panike nobene.  prisli rezultati urina in krvi vse super, zeleza za izvoz :) pa ne jem nobenih pripravkov :) tko da pac cakamo, a ne.

jolly, saj si ti vprasala, a ne...jaz sem tocno 3 ure in pol pred vami :)

pol sem sla se malo v shoping za hrano. sem nasla eno fajn trgovino kjer se dobi vse...npr. maslo president, ki ni slano :) indijska masla so vsa slana ko hudic, pa pravi sir ementaler :)...celo prsut prodajajo....sam se mi nic ne lusta. pa ful sem 100% sokov nabavla raznoraznih pa seveda tono majhnih sokcev za ta malo za v solo, pa cokoladice in tko.
kupila pa sem tudi eno piksno prilagojenega mleka v prahu za dojencke...just in case, da ne bom pod presingom ce mi ne bodo lekarne prec zalaufale. nimajo ne vem koliko izbire ampak od nestleja je po mojem kar v redu. tko, da zdaj sem pa res madonca pripravljena na vse...hehehe...sam bejbi mora prit :)

Stunfek

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?