PikicaStonoga
|
JUTRO! Jaz sem dobro spala, ponoči, ko sem se zbujala za wc, sem imela celo občutek, da čutim . Že tako je vedno bolj aktiven zjutraj in zvečer, mogoče pa celo ponoči, pa jaz tega ne vem? U, madonca, corti praviš, da je podobno pri tebi, upam, da nista najina že zdja zamenjala dan za noč! Sem že dolgo pokonci, sem že dala vodo v laboratoriju :), ker mi včeraj ni zneslo, ponavadi dam en dan prej, da so na pregledu že izvidi, no zdja pa vseeno upam, da bodo izvidi ob desetih, ko se primajem do G. CTG imam, bom se pa poskušala pogovorit, če lahko tud UZ, ker me skrbi, ker je mali takooooo miren ....tud zdje še nič ne miga c c c c c bom vidla, kaj bo rekla G, celo noč sem razmišljala, d ani kej narobe in dane sugotovi in me pošlje rodit. Sem zjutraj rekla mojmu, da me bo danes poslala rodit, pa muj ni blo nč jasno ;) je reku kako prezgodaj je še ne ne jutri te bo poslala rodit, da bova mela s tamalim skupaj rojstni dan hehe ;) pa dqa vidim kolk je test zA streptokok pri moji G. no morm letet, mojga v službo peljat, da obdržim avto ;) Pa lep dan, se oglasim po pregledu in po kavici z lovely!Torej 1x po kosilu!
|