Drage moje so
in mamice, kot vidite še kar vztrajam doma..... Nič se ne dogaja in mi to čakanje že kar malo preseda...
Kakor kaže, se je tisti možakar, ki je rekel, da bom danes rodila, zmotil! Nič ne kaže, da bi se kaj začenjalo. No ja, polne lune še ni konec, a vseeno
Ponoči me je nekaj šraufalo, pikalo, a to je blo tudi vse.
Jutri mam pregled in CTG, v primeru da danes ne grem v Rim! Mogoče bo pa jutri kaj novega!
pikica stonoga, če te tako skrbi in tvojega res nisi čutila, pojdi v porodnišnico in naj pogledajo, kaj počne! Bolje zagnati paniko enkrat preveč kot enkrat premalo!
stumfek, tudi meni so tvoje zgodbe zelo všeč! še kaj nam napiši!
mandek, jutri je PDP zate! si še z nami??
iraira, naj bo tvoj porod čim hitrejši, da boš čim prej lahko pocrkljala svojo štručko!! držim pesti!!! ne skrbi, vse bo super!!
Zala, spraševala si kaj je z otrokom, ki je prenošen! Kakor sem prebrala v neki številki revije mama, se s prenošenčkom ravna isto kot z nedonošenčkom! Torej more v inkubator. Pa nekaj dni dlje ostaneta z mamico v porodnišnici. Kaj več se trenutno ne spomnem.
mbd0411, z mano je bilo ponoči isto kot s tabo! Res groza, ko sem se zdrznila ob vsakem piku ali mali bolečini spodaj....saj sem že povedala, da nisem skoraj nič spala! Zdaj sva pa obe čez rok! Greva rodit?
Še katera, ki se javi, da gre rodit?? He he he, se pojavimo pred vrati porodnišnice, z namenom it rodit, ker mamo že dost trebuhov