|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  344 345 [346] 347 348   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
10.10.2008 16:23:35   
NAJBOLJŠA
Tanchi, kdo pa je rekel, da mi nisi poslala prazne???....

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 8626
10.10.2008 16:47:47   
Šarki
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA

Tanchi, kdo pa je rekel, da mi nisi poslala prazne???....

ha ha ha user posted image  ne me smejatuser posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 8627
10.10.2008 19:01:19   
_ancica_
Ojla punce,
sem rekla, da se vam moram vsaj na hitro oglasit. Ja ni, midva pridno pakirava. Sploh mi ni jasno od kje imava tolk enih stvari! user posted image

Kako ste kaj?

soncnica...ce slucajno tvoj mali pride na svet, ko bom jaz se vedno cakala na internet, ti ze zdaj cestitam!!! user posted image user posted image user posted image

ostale nosecke (tany, spps...) ...zelim vam se naprej lepo nosecnost!

ostale nenosecke, mamice itd (NAJBOLJSA, tanchi, mizek...)...se lepo klepetajte naprej, jaz pa se vam bom kmalu probala pridruzit, ce bom imela kaj casa, ker zacnem 20. oktobra hodit v solo.

Lepo se mejte...papa user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 8628
11.10.2008 15:13:46   
NAJBOLJŠA
Hojla, bejbe.
Ančica,  a ne, kolk stvari se nabere..??Jaz pravim, da jih pol ne rabimo, kar spravljamo jih na kup...
Jaz sploh nebi mogla živet v stanovanju, ker imam za eno stanovanje sam krame...user posted image user posted image ...No, to je mišljen predvsem možko, k je numizmatik...user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 8629
11.10.2008 17:59:42   
tany83
ojla dekleta

kako ste kaj???

Jaz sem ok... mal utrujena, ker sem pravkar končala s pospravljanjem, sem morala mal pospravit... včeraj sem bila na pregledu in je vse ok... mal dol pritiska mal drgač ok... sem dala tud kri in vodo in je vse ok user posted image
naslednji pregled imam 24 oktobra (naša Sončnica bo takrat že rodila user posted image )....

ancica ti želom čim uspešnejšo selitev in seveda, da bi ti šlo super v šoli user posted image user posted image user posted image

sončnica tebi pa da tvoj user posted image ne bi zamuljal in seveda čim lepši produser posted image

tanchi, najboljša, mižek
in vse ostale če sem katero pozabla... klepetajte če tko fajn naprej kot do zdaj in uživajte v jesenskem sončku user posted image user posted image user posted image user posted image

aja spps sem si pogledala vse tvoje fotografije in so res super... lahk rečem sam waooooo.... super user posted image user posted image user posted image user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

Neposredna povezava do sporočila: 8630
11.10.2008 21:38:22   
NAJBOLJŠA
Tany, a samo en mesec imaš še svobode?..Kako hitro mine,  a ne?user posted image
No, jaz sem v službi,pacienti so že vsi v spalnem obdobju-upam, da tako ostane do jutra...user posted image user posted image hi hi...
Bil je prelep dan, bili smo na pikniku, ter se imeli fino.
Pa ve?user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 8631
11.10.2008 22:34:05   
mižek
Dober večer,

Vidim, da ste tudi danes že malce klepetale, NAJBOLJŠA, ti pa si tako pridnada še ponoči ne moreš brez službeuser posted image , no brez zamere, verjamem da bi sedaj raje tudi ti ležala doma pred TV oz računalnikom, sem pred kakim letom in pol tudi jaz gurala nočne in mi ni bilo prav nič fajn, sicer sem bila jaz v bolj hrupnem okolju, ampak vseeno nočna je nočna. In kot pravi pregovor NOČ IMA SVOJO MOČuser posted image
Na umaknile še nosečke pa so se čisto, tu pa tam se katera oglasi, no saj vas razumem, vem kako sem se jaz počutila, ko sem bila na vašem mestu in se je počasi bližal konec, in sem nestrpno čakala, da bo moja štručka prikobacalauser posted image  na svet. 
No sedaj pa že imam veliko štruco, ki že zna pokazat svojo trmo in se razjezituser posted image , kaj šele bo, če je že sedaj tako trmast, ne?user posted image
No, nosečke moram priznat, da vam malce zavidam to vaše brezskrbno stanje oz bolje rečeno sproščeno stanje, ter stanje trebuščeka, bi ga kar imela, za kakih 14. dni user posted image
Če bi vedela, da bov drugo  user posted image  in da bo bolj spala kot pa je Gal, bi še takoj imela enega.
No in ker mi tega ne more nihče obljubit, bomo raje počakali še kako leto, dve,....petuser posted image , skratka, ko nam spet bo in bomo imeli dovolj energije,...Zdaj pa jo rabimo za našo novo hiškouser posted image .
Danes smo imeli že prva resna dela na naši parceli, tako, da sem imela pester dopoldan za štedilnikomuser posted image , no zdaj bo spet malce miru potem pa čez 14 dni z polno paro naprej, upam da bo vreme zdržalouser posted image

Tany in ancica hvala za lepe želje, pa oglasita se kaj ko bosta imeli minutko ali pa dve časa za nas klepetuljeuser posted image .

No in je katera za kakšen daljši klepet, pri nas že vsi spijouser posted image user posted image , meni pa še ni

Neposredna povezava do sporočila: 8632
12.10.2008 8:45:51   
sončnica24
Hojla, sem še vedno v enem kosuuser posted image .

Ancica upam da hitro dobiš internet drugače pa hvala za čestitke že v naprej.

Tany upam da grem do 24. rodit ker čez rok res ne bi rada čakala, samo imam nek občutek da bom. Mogoče pa bom res rojevala v času ko boš ti na pregleduuser posted image , zdaj vsaj obe na en datum čakama.user posted image

No jaz imam naslednji pregled in CTG že v petek tako da se pripravi zdaj na malce bolj pogoste preglede.

Želim pa vsem eno lepo lepo nedeljo in se kaj tipkamo.

pa pa

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 8633
12.10.2008 14:26:52   
NAJBOLJŠA
Morgen, punce..
Jaz sem pri jutranji kavi.Pa moram hitro naredit kosilo, k gre potem pol družine na rd zabavo, k moževi sestrični.Njen sine praznuje 7 rd...
Jaz bom doma, k se mi ne ljubi pogovarjat z svakinjo, oz. se nimam kaj pogovarjat z njo, ta starejša hči pa ima kazensko, in bova doma.Šli bova ne en lep sprehod, pa prat moram dat...
Nč, najbolj, da grem na delo...

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 8634
13.10.2008 8:32:46   
mižek
dobro jutro punce,

včeraj niste pa nič kaj klepetale, ste uživale še v eni čudoviti nedelji,ne?
Mi smo si včeraj malo kostanje pekli, pa uživali smo na soncu, mi je prav pasalo, edino kar sem pol zvečer ugotovila, da sem dokaj utrujena ker nisem kot ponavadi nedelje pred tv na kavču, so mer noge bolele, ko sem bila nonstop v gibanjuuser posted image .

No se še tipkamo kaj danes zdaj grem na eno dobrouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8635
13.10.2008 8:35:34   
mižek
no če katera želi sem mi lahko preidruži, častimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 8636
13.10.2008 9:42:18   
NAJBOLJŠA
Mižek,dobro jutro.user posted image
Jaz sem danes ostala doma, ker je mala zvečer zakuhala na 39,2 vročine, pol je pa začela še bruhat...user posted image Tko, da sem imela pestro noč...user posted image
Kako ste ve?
Očitno bo še en lep sončen jesenski dan.user posted image
Joj, kako sso mi všeč te jesenske barve, k se gozd pisano obarva.In ko hodiš po listju na sprehod.Pomirjujoče.
user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 8637
13.10.2008 10:18:57   
sončnica24
Hojla, jaz sem še tudi tukaj. Nič novega na srečo je zunaj lep dan čeprav se meni čisto čisto nič ne da tako da bom verjetno spet cel dan prelenarla. čakam še zdaj eno kolegico pride k meni tako da upam da mi ura malo prej mine, moj dalje dela, potem pa boma verjetno spet malce izkoristla še to priliko da sva sama pa lepo počivala popoldan.

Neposredna povezava do sporočila: 8638
13.10.2008 10:22:04   
NAJBOLJŠA
Sončnica24, ja paše kak dan malo prelenarit, a ne?
Jaz sem danes tud vsa lenobna..

Life is short..enjoy it.
N.

Neposredna povezava do sporočila: 8639
13.10.2008 11:15:45   
mižek
Uuuuuuuu, NAJBOLJŠA upam da ni nič hujšega in da se čimprej pozdraviteuser posted image user posted image

Sončnica, sem ti že prejšnjič hotela rečt, da če hočeš it rodit, da se malo bolj, kot trenutno lahko preneseš, razgibaj pa boš vidla kako bo telo tvojega dojenčka zmigalo, da bo prikukal na svet.user posted image
Govorim iz iskušenj, bi skoraj mesec dni prej rodila, ko sem namreč zadnji dan delala smo še imeli praznovanje rojstnega dne popoldan, ker je bil glih petek, in ker se nisem imela nič časa spočit, je bilo očitno za telo preveč in sem že imela rahle popadke, takrat sicer tega nisem vedla, sem pa ugotovila pol ko je šlo zares kaj se je z mojim telesom takrat dogajalo.
No hvalabogu je bilo vse ok in je moj sonček še počakal ter prišel ob pravem času na svet. user posted image
No toliko samo moj nasvet iz moje strani kaj naredi da boš lahko čimprej žulila svojegauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8640
13.10.2008 12:31:28   
sončnica24
Mižek hvala za nasvet bom probala eno jutro generalno hišo čistit, samo pol moram bit čisto sama ker drugače mi vsi govorijo naj se lepo šparam, tako da bomo vidli če bo kaj pomagalouser posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 8641
13.10.2008 13:11:34   
NAJBOLJŠA
Sončnica, samo z višin nič ne jemlji, ali pa da bi kako perilo gor obešala...če se pretegneš preveč, je lohk nevarno za otroka...
Malo sem dala spat, ima sedaj samo 37,6 vročine..Bom sedaj malo okrasila hišo, z bučami in kostanjem.....

Life is short..enjoy it.
N.

Neposredna povezava do sporočila: 8642
13.10.2008 14:03:02   
mižek
Sončnica želim ti veliko uspehauser posted image , ampak tako kot je rekla že najboljša nekje po stolih ne plazi, gibaj se po tleh, da nebom odgovorna  za kake hujše telesne poškodbeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8643
13.10.2008 15:00:36   
NAJBOLJŠA
Mižek, kaj pa ti delaš?user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 8644
14.10.2008 8:02:34   
mižek
dobro jutro,

NAJBOLJŠA, malce sem pozna, sem bila včeraj več ali majn zdoma, zdaj še si privoščim zadnje proste dni, malo še pa bom morala v službouser posted image .
Včeraj sva z Galom uživala na sončku potem pa se še odpravila po nakupih, zvečer pa sem bila tako utrujena da sem kar obsedela pred TV.
Pa malce sem se še požulila z mojimuser posted image .

Pa ti je otroček že zdrav?user posted image
No se še beremo kaj popoldanuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8645
14.10.2008 8:04:40   
sončnica24
Dobro jutro, hvala za skrbi, saj ne bom po stolih lazla pa perila več tudi ne obešam, samo perem še imam druge za to user posted image .

Moj revež že sanja da me je moral vozit rodit, joj ko bi bilo v sanjah kaj resnice, ker jaz res ne bi rada po roku rodila upam no da ne bom, sicer pa me ta vikend čakata še dva rojstna dneva tako da še lahko user posted image malo počaka potem pa naj pride na svet. čeprav po pravici povedano bi v petek prav rada šla rodituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8646
14.10.2008 13:19:26   
NAJBOLJŠA
Sončnica, pol se pa kar naroči...hi hi...user posted image user posted image
Mižek, kje pa drugače delaš?A boš dala malega v vrtec, al ti ga bo kdo pazil?

Life is short..enjoy it.
N.

Neposredna povezava do sporočila: 8647
14.10.2008 15:48:44   
mižek
Hojla,

prav čudoviti so ti dneviuser posted image , sva kar več ali majn časa zunaj na sončku, bo hitro prišel čas ko ne bomo mogli bit več zunaj.user posted image
NAJBOLJŠA trenutno še grem nazaj v vrtec, kjer sem preden sem šla rodit pričela pripravništvo, sem namreč vzgojiteljica, ampak v vrtcu sem le do februarja potem pa sem brez službe in brez prihodkauser posted image .
Me je kar malo strah, kaj bo potem upam da se bo našla kaka služba tudi zame, namreč tukaj na tem koncu ni nevem koliko služb, tako da bomo videli,...user posted image

moram it  se je user posted image  zbudil iz popoldanskega počitkauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8648
14.10.2008 20:23:58   
NAJBOLJŠA
Kje ste punce....

Jaz sem otroke dala spatuser posted image -punci imata sedaj le malo nad 37 vročine...user posted image super.Bil je lep dan, in upam , da ste ga uživale.
Urejat si grem nohte, pa mal se mučit-user posted image beri pulit obrvi..Pol pa še mal sexat..user posted image , pa bo že jutro, ko bo treba v službouser posted image .

No, kot ene veste, sem se zagrela za službo v tujiniuser posted image -Au...No, moja prošnja je bila ustrezno prevedena, ter tudi oddanauser posted image user posted image ..jupppiii!!!Upam, da dobim kak pozitiven odgovor.user posted image
Sita sem te male plače.Res.Rada bi otrokom nudila kaj več kot le osnovo.Pa tudi, ko si kupim kako hudo kozmetiko, nebi rada imela slabe vesti ob tem.user posted image

Upam , da me štekate, kaj hočem povedat.user posted image
Bo že bolje , pravijo...
Jaz pa pravim-kdaj?user posted image

A me luna daje, a ne?user posted image user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 8649
15.10.2008 9:07:16   
sončnica24
Dobro jutro se javljam da sem še vedno doma, da ne bom med pogrešanimi.

Najboljša držim pesti da ti uspe menjat službo, o plačak v Slo tako ni treba kaj dosti debatirat.

Mižek saj še bodo lepi dnevi jaz upam no da bom lahko s svojim user posted image okrog hodla, že komaj čakam da ga dam v voziček in kam grema. No najprej mora še na svet priti

Neposredna povezava do sporočila: 8650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  344 345 [346] 347 348   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  344 345 [346] 347 348   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?