mižek
|
Dober večer, Vidim, da ste tudi danes že malce klepetale, NAJBOLJŠA, ti pa si tako pridnada še ponoči ne moreš brez službe , no brez zamere, verjamem da bi sedaj raje tudi ti ležala doma pred TV oz računalnikom, sem pred kakim letom in pol tudi jaz gurala nočne in mi ni bilo prav nič fajn, sicer sem bila jaz v bolj hrupnem okolju, ampak vseeno nočna je nočna. In kot pravi pregovor NOČ IMA SVOJO MOČ Na umaknile še nosečke pa so se čisto, tu pa tam se katera oglasi, no saj vas razumem, vem kako sem se jaz počutila, ko sem bila na vašem mestu in se je počasi bližal konec, in sem nestrpno čakala, da bo moja štručka prikobacala na svet. No sedaj pa že imam veliko štruco, ki že zna pokazat svojo trmo in se razjezit , kaj šele bo, če je že sedaj tako trmast, ne? No, nosečke moram priznat, da vam malce zavidam to vaše brezskrbno stanje oz bolje rečeno sproščeno stanje, ter stanje trebuščeka, bi ga kar imela, za kakih 14. dni Če bi vedela, da bov drugo in da bo bolj spala kot pa je Gal, bi še takoj imela enega. No in ker mi tega ne more nihče obljubit, bomo raje počakali še kako leto, dve,....pet , skratka, ko nam spet bo in bomo imeli dovolj energije,...Zdaj pa jo rabimo za našo novo hiško . Danes smo imeli že prva resna dela na naši parceli, tako, da sem imela pester dopoldan za štedilnikom , no zdaj bo spet malce miru potem pa čez 14 dni z polno paro naprej, upam da bo vreme zdržalo Tany in ancica hvala za lepe želje, pa oglasita se kaj ko bosta imeli minutko ali pa dve časa za nas klepetulje . No in je katera za kakšen daljši klepet, pri nas že vsi spijo , meni pa še ni
|