Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo mene, sem zrihtala oba mulca in sedaj spita. Sploh ne vem kaj mi je danes, samo razmišljam kako sem sita te porodniške Zdi se mi kot, da sem ujeta v kletki in nikamor ne morem Joj Estrella, boga Jaz pa prav uživam, in se prav bojim kaj bo, ko bo konec porodniške, saj bom takorekoč na cesti, brez službe . In tega me je zelo strah Včeraj na plavanju sem opazovala 2 punčki stari med 2-3leta in sem si zaželela, da bi naša Alči bila že taka. Joj, samo težim,,,,,,, Tudi jaz si včasih zaželim, da bi bila Manca že bolj velika da bi znala povedati kaj jo boli, kaj bi rada, kaj ji ni prav, .... ampak se zavedam, da bo še prehitro zrasla Pa še luna me moti in sosedov pes tuli v njo, skratka kot nalašč sedaj ko sem sama doma No pri nas se je pa zvečer čisto pooblačilo, tako da o luni ne duha ne sluha, sosedovi psi pa tako ali tako tulijo cele dneve in noči, ..... bi kdaj kar kateremu vrat zavila No , jaz mam pa vedno tako smolo, da nobeni ni gor, kadar imam čas. Kako je to mogoče??????????????????? Ma če bi vedela, da boš tu gor zvečer sama bi te počakala. Jaz sem šla včeraj kar po hitrem postopku v mižale z Manco. Moj dragi pa je šel po dolgem času s kolegi na pivo med tednom
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|