kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo mene, sem zrihtala oba mulca in sedaj spita. Sploh ne vem kaj mi je danes, samo razmišljam kako sem sita te porodniške Zdi se mi kot, da sem ujeta v kletki in nikamor ne morem Včeraj na plavanju sem opazovala 2 punčki stari med 2-3leta in sem si zaželela, da bi naša Alči bila že taka. Joj, samo težim,,,,,,, Pa še luna me moti in sosedov pes tuli v njo, skratka kot nalašč sedaj ko sem sama doma No , jaz mam pa vedno tako smolo, da nobeni ni gor, kadar imam čas. Kako je to mogoče??????????????????? oj kako te razumem. Mene tudi nosi polna luna. Sem se zbudila ob pol štirih, ker sem podojila Varjo, potem pa hops pokonci in še zdaj nisem šla nazaj spat, ...tisoč in ena skrb ... Petja ima ene izpuščaje in jo peljem k P, pa bi rada bila tam okrog sedmih, ker za bolne otroke imajo urnik le od 07:30 do 08:00 potem je pa posvetovalnica do enajstih in potem spet do pol enih za bolne otroke . Potem ta moj avto, ki ga ne morem prodat..včeraj je prišel en makedonc...ma za ****, vsi bi radi zastonj, pa še da bi mu vse naredila tehnični zavarovanje registracijo...me je prav razpizdil, da še spat danes nisem mogla ...pa drugi avto, ki bo vsak cajt crknil .... tana ti praviš, da komaj čakaš, da pride tvoj iz službe, da ti pomaga...pri meni pa je obratno. Ko pridejo domov imam šele akcijo in ko sem sama z Varjo je šele počitek. frizer, kaj je že to . nazadje sem se frizirala aprila, preden sem rodila in zdaj bi bil res že skrajni cajt, da se grem postrič in pobarvat, a kaj, ko rabim bit pri mojem frizerju najmanj tri ure in uro in pol rabim za pot...se pravi štiri ure in pol za se it sfrizirat, pa še drag je kot žafran ....nazadnje sem dala 60 eur....a edino ta me ostriže tako, da sem zadovojna.
|