|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
14.10.2008 21:09:40   
Estrella*
Evo mene, sem zrihtala oba mulca in sedaj spita. Sploh ne vem kaj mi je danes, samo razmišljam kako sem sita te porodniškeuser posted image Zdi se mi kot, da sem ujeta v kletki in nikamor ne moremuser posted image user posted image user posted image

Včeraj na plavanju sem opazovala 2 punčki stari med 2-3leta in sem si zaželela, da bi naša Alči bila že taka. Joj, samo težim,,,,,,,
Pa še luna me moti in sosedov pes tuli v njo, skratka  kot nalašč sedaj ko sem sama domauser posted image  
No , jaz mam pa vedno tako smolo, da nobeni ni gor, kadar imam čas. Kako je to mogoče???????????????????

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
14.10.2008 21:19:57   
kodrana
Estrella boga. pa se dejmo mal smilit sami sebi. ko sem tud jst goruser posted image . sicer se odpravljava spat in moj že teži, kaj sem na računalniku. zakaj nisem pri njemu.. te čist zastopim. sama se tud počutim ujeta in "privezana". tolikokrat me prevzame občutek nemoči.. pa utrujena sme non-stop. pa tečna.. pa mam sam enga frocka zaenkrat. si pa tud že želim, da bo malček večja Tara. da bo že vse jedla, pa da bo hodila in že povedala, če jo bo kaj bolelo.. potem pridejo pa drugi problemi in skrbi. mah, nikol ni prav. pa tale luna na nas res vpliva. tud Tara je sitna..

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
14.10.2008 21:22:26   
CatJa
Sploh ne vem kaj mi je danes, samo razmišljam kako sem sita te porodniške Zdi se mi kot, da sem ujeta v kletki in nikamor ne morem

Nisi edina, tudi jaz se včasih tako počutim user posted image  

V albumu sem pa pisala zraven opise fotk, pa vidim, da niso objavljeni. Ja itak, prva žlička je šla z navdušenjem, druga, tretja in zadnja pa,.... no, sej ste vidle kisel obraz. In pol sokca na slinčku user posted image  Se je pa na koncu vseeno tako milostno nasmehnil, češ, saj ni bilo tako hudo user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

Neposredna povezava do sporočila: 4453
14.10.2008 21:28:41   
Anitka
Oj!

Po nasvetu v posvetovalnici tudi mi zaenkrat še ne bomo hiteli z uvajanjem GH, ker lepo napredujemo le z dojenjem. V petih tednih do naslednje posvetovalnice pa bomo vseeno začeli s korenčkom oz. najprej s sokom, cvetačo, banano in kuhanim jabolkom. Potem pa bomo lepo nadaljevali.

Tukaj pa vprašanje za vas - tiste, ki same pripravljate korenčkov sok - kako, na kakšen način in kako skuhate cvetačo?

Pa grem sedaj naprej h komentarjem.

Estrella user posted image user posted image user posted image slikce Dona, fasade in krsta bodo in upam, da kmalu. Aja za seznam sem pozabila pripisati nov datum posvetovalnice - 18.11.

Špelin@ sedaj pred spanjem sem dala našemu Galu eno svečko, a sem se z vstavljanjem pošteno namučila, saj jo je kar naprej iztiskoval ven. Sem skoraj obupala.

Katy nimam zimske vreče in še razmišljam ali jo nabaviti ali ne.user posted image user posted image Ja po tem kako se je danes naš korenjak odrezal pri P mi res noben ne bi verjel, da mi ga tako sračka ponočiuser posted image user posted image

Aurora sem pogledala fotke. Full dobro. Jaz bi šla tudi z Galom na plavanje, pa ne vem, če kje v naših krajih poteka tečaj po tem programuuser posted image user posted image Imamo pa že ta Fredov obroč in neoprenske kopalke.

CatJa user posted image user posted image user posted image za prvo žličko korenčkovega soka. A si ga sama pripravila? Lepe fotke.

Me prav zanima kako bo potekala nocojšnja noč, glede na to, da smo prejšnjo bili pokonci od treh do petihuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 4454
14.10.2008 21:33:03   
jana81
d. večer

jst sem pa ravno z masaže, no pred urco sem bla fertik..zdej sem pa Nejca skopala pa dala spat, spet na zizi zaspal, ja kje pa drugje user posted image

edina veš kaj glede na to kolk ti hodiš s tamalo, boš do začetka tečaja spet stara edina.Pa prav luštna si..

catja pr nas je pa tak, prva žlička kremženje, pol pa hlastanje..user posted image

estrella sej bo jutr boljš, dons je polna luna.

mi bomo tud jutri jedli korenček in zmrznjen grah, čeprav jst ne maram graha, pa ne vem kok bo to zgledal, mi prov smrdi.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
14.10.2008 21:36:46   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

Sploh ne vem kaj mi je danes, samo razmišljam kako sem sita te porodniške Zdi se mi kot, da sem ujeta v kletki in nikamor ne morem

Nisi edina, tudi jaz se včasih tako počutim user posted image  

V albumu sem pa pisala zraven opise fotk, pa vidim, da niso objavljeni. Ja itak, prva žlička je šla z navdušenjem, druga, tretja in zadnja pa,.... no, sej ste vidle kisel obraz. In pol sokca na slinčku user posted image  Se je pa na koncu vseeno tako milostno nasmehnil, češ, saj ni bilo tako hudo user posted image

CatJa, komentarjev niuser posted image samo od Suzy pri prvi sliki. Danes sem naši dala HIPP kašo z buč in krompirja in jo je tako malo pojedla, ko sem jo probala je bila tako zanič, da je še prašičem ne bi dal. jaz zelenjavo od sedaj naprej kuham samo doma!

Anitka:Cvetačo lahko kuhaš kar v vodi al pa še bolje na pari.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
14.10.2008 21:45:57   
Estrella*
Jana: ooo masaža..kaj je že to???user posted image  Jaz zmrzjenga graha tudi ne maram, mi je pa zelo po všeči iz konzerve od valfruta mladi grah kuhan na sopari, bi ga kar z žlico jedlauser posted image
Jutri dobi Alči grah in  koren.

Me nekaj j.e.b-...č-k-a netuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4457
14.10.2008 21:52:54   
Anonimen
Jest pa Gaji zdele par dni dajem po par žličk, najprej sm dala korenček dva ni, pa brokoli dva dni pa jabolčka. Pa se pri prvi žlički ful pač pol bi pa ona kr jedla.Sam ji ne dam, zdej sva sam na pokušanju, kej več pa dobi mal kasnej

Neposredna povezava do sporočila: 4458
14.10.2008 21:55:10   
Anonimen
Estrella a prideta u petek

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4459
14.10.2008 21:56:21   
jana81
estrella jst na splošno ne maram zelenjave, fuj
pa tud mene dons net j.e.b.e..user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
14.10.2008 22:11:19   
CatJa
Anitka, jaz sem korenček naribala in izstisnila skozi gazo. Zdej bova to trajbala 3 dni, potem pa nekaj novega. Ne vem še kaj. Najbrž kar jabolčni sok.

Estrella, jaz sem dala enkrat Janu Hippov brokoli, pa ga ni guznil niti pikico, ko sem jo povohala, mi je blo pa čist jasno zakaj user posted image

Jana, fauš, meni bi tud pasala kakšna masaža user posted image

Nič, user posted image gledat Housa.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
14.10.2008 22:33:57   
tana7
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Evo mene, sem zrihtala oba mulca in sedaj spita. Sploh ne vem kaj mi je danes, samo razmišljam kako sem sita te porodniškeuser posted image Zdi se mi kot, da sem ujeta v kletki in nikamor ne moremuser posted image user posted image user posted image

Včeraj na plavanju sem opazovala 2 punčki stari med 2-3leta in sem si zaželela, da bi naša Alči bila že taka. Joj, samo težim,,,,,,,
Pa še luna me moti in sosedov pes tuli v njo, skratka  kot nalašč sedaj ko sem sama domauser posted image  
No , jaz mam pa vedno tako smolo, da nobeni ni gor, kadar imam čas. Kako je to mogoče???????????????????

user posted image user posted image user posted image
te ćisto razumem
mislim, da je itak ni punce, ki se vsaj kdaj pa kdaj ne počuti tako
verjetno te še bolj daje, ker si sama te dni
jaz vsak dan komaj čakam, da moj konča s službo, da lahko malo ozprežem - pa še vseeno precej čutim, da sem ujeta - saj ne grem nikamor - frizer je bil ultra dosežek, v šoping za kake nove cote se pa odpravljam že 2 mesecauser posted image
ampak saj bo... čeprav je slabo, da čas zelo hitro teče, je glede tega to kar dobra zadeva

Neposredna povezava do sporočila: 4462
14.10.2008 22:45:06   
tana7
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Aurora, Jana: tako sta me navdušili s plavalnim tečajom za dojencle, da sem ravnokar svojo princesku prijavila v atlantisuuser posted image user posted image user posted image

Notranjke, Ljubljančanke
: bo še katera hodila na plavalni tečaj, poteka vsako sredo ob 14h ali čet ob 16h, cena: 105 EUR (10 ur)

malo sem brskala po strani Atlantisa, pa imajo zelo malo napisano na to temo
a je to 10x po eno uro, ali kako? enkrat na teden? bi morala verjetno poklicat, pa vprašat

punce, ki ste že bile s svojimi user posted image  na tem - zakaj bi to priporočale? recimo, da me je treba prepričati, da greva z Brino tjauser posted image
na kratko...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
15.10.2008 5:32:26   
kasso

user posted image user posted image user posted image oj kako te razumem.
Mene tudi nosi polna luna. Sem se zbudila ob pol štirih, ker sem podojila Varjo, potem pa hops pokonci in še zdaj nisem šla nazaj spat, ...tisoč in ena skrb ... Petja ima ene izpuščaje in jo peljem k P, pa bi rada bila tam okrog sedmih, ker za bolne otroke imajo urnik le od 07:30 do 08:00 potem je pa posvetovalnica do enajstih in potem spet do pol enih za bolne otroke user posted image . Potem ta moj avto, ki ga ne morem prodat..včeraj je prišel en makedonc...ma za ****, vsi bi radi zastonj, pa še da bi mu vse naredila tehnični zavarovanje registracijo...me je prav razpizdil, da še spat danes nisem moglauser posted image ...pa drugi avto, ki bo vsak cajt crknil user posted image ....

tana
ti praviš, da komaj čakaš, da pride tvoj iz službe, da ti pomaga...pri meni pa je obratno. Ko pridejo domov imam šele akcijo in ko sem sama z Varjo je šele počitek.user posted image
frizer, kaj je že to user posted image . nazadje sem se frizirala aprila, preden sem rodila in zdaj bi bil res že skrajni cajt, da se grem postrič in pobarvat, a kaj, ko rabim bit pri mojem frizerju najmanj tri ure in uro in pol rabim za pot...se pravi štiri ure in pol za se it sfrizirat, pa še drag je kot žafran ....nazadnje sem dala 60 eur....a edino ta me ostriže tako, da sem zadovojna.

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
15.10.2008 5:34:31   
kasso
Aja, pa dobro jutro vsem in lep dan. user posted image že pijem. Izkoristite ga, ker bo menda le še danes topleje user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
15.10.2008 7:37:03   
kodrana
jutro.

jaz bom popuser posted image . spali smo zelo slabo. pa ne vem ali od krompirčka, ki sme ji ga dala včeraj. očitno. bomo videli kaj bo danes. jo je šraufalo spet in posledično smo imeli vsi neprespano noč.
sitna sem, ko driskauser posted image .
v četrtek imamo P in se bom zmenila za testiranje na alergijo. mogoče je alergična na kravje mleko, ker je vsako noč proti jutru zvijanje. a vsakič po rižolinotu je še hujše. zdaj pa še krompiruser posted image user posted image .

tale alergija me proov teži, ker ne bi rada da jo ima.. saj vem, če je, pač je. samo.. user posted image včasih se mi zdi, da bom res znorela. prav bojim se naslednjega otročka. v prihodnosti. bom morala vse še enkrat čez touser posted image

no, Tara sitna..

kassouser posted image
 tana tudi jaz komaj čakam,da moj pride iz službe, da mi malo pomaga. danes in jutri je do 18h v službi in do takrat se mi bo že zmešalo.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
15.10.2008 7:38:23   
Estrella*
Jutro!

Hval  za kofi, je že varno v želodčkuuser posted image

Joj kasso, ti že kar rovandiraš tako zgodaj? Jaz sem dojila malo pred tretjo in spet ni hotla nazaj zaspat full časauser posted image . Sedaj smo ta velkega spravili v šolo in čakam malo, da se zbudi.

To kar si napisala, da ti je bolj všeč dopoldan ko nobenga ni ti rada verjamem. Tak mir. Popoldan pride gospod , mali in še sosedova dva in je tak đumbus, da bi se človek kar nekam zavlekel in tiščal za ušesa. Ratam totalno živčna. Zato pa izkoristim in dam malo Mateju, jaz pa mal ven na luftanje.
Punce s Katino se meniva, da greve v IKEO , verjetno 5.11., če katera kaj rabi naj se javi!

nina7: prideva, če poveš kam, ker se tud ne sanja kje bi lahko bila. Pot mi lahko opišeš na ZS.Baje bo slabo vremeuser posted image

CatJa: ja sem pozabla, da sem pri Andražu naredila enako napako in kupila hipp zelenjavouser posted image me že mal emšo zajebavauser posted image

kodrana: moramo se malo same sebi smilituser posted image Če bi me slišal mož, bi imel spet ene par za povedat, kako smo si same krive za situacijo. Kako sedaj Tara kaj količinsko papca?

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
15.10.2008 7:50:22   
kodrana
Estrella no, moj je bolj razumevajoč. samo kaj ko mu nočem kar naprej jamrat. že tko preveč.. Tara poje zdaj količinsko kar dosti. posebaj zvečer in ponočiuser posted image . ko bi vsaj čez dan več, da bi ponoči spali. me pa skrbi, da se tolaži ponoči s hranouser posted image . no, saj proti jutru, ko je že hudo, nič ne pomaga. noben mlekec. joka in stoka. količinsko pa res dosti zdaj poje. kolikor je prej. zvečer poje 200-250ml. čez noč pa vse skupaj nekje 300-350ml. potem pa še čez dan nekje 300ml po moje. ali pa malo manj/več. 

sanje so se uresničile..

Neposredna povezava do sporočila: 4468
15.10.2008 7:52:03   
kodrana
iz Ikeje pa sem ravno včeraj dobila stolček antilopuser posted image .

sanje so se uresničile..

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
15.10.2008 7:57:23   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

Kakšen se ti zdi? A iamš tudi podlogo?

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
15.10.2008 8:02:20   
kodrana

ne vzela sme samo dodatno mizico. brez povšterčkov.. ker itak slišim punce, da tega ne pohvaljo. da je na blazini vsa hrana, pa še da dol leze otrok.. za zečetek se bo itak hranila v naročju ali lupinici. je pa že akr stabilna v sedečem položaju, tako da upam, da bo kmalu sedela sama. saj če ne, jo bom pa s čim založila v stolčku, pa bo.

kaj ga imaš namen kupit?

slača se, če mene vprašaš. za tako ceno..

sanje so se uresničile..

Neposredna povezava do sporočila: 4471
15.10.2008 8:07:06   
tilči
Dobro jutro...
Še malo pa gremo k P po pikico, potem pa v Mullerja v šoping in k mojim staršem na kosilo.

Včeraj je luna dobro držala, sem bila že tako user posted image  na user posted image .S spanjem po kosilu ni bilo nič, ker je prišel že ob 12. domov, potem pa kosilo, pa pospravljanje,on pa direkt na kavč. Še posode ni mogel zvečer pomiti. Špelin@...sem te hotela že za valjar prositi. Me je kar pri miru pustil, ko je videl kako grdo gledamuser posted image

Me je pa vsaj Tilen ponoči pustil spatiuser posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
15.10.2008 8:09:42   
Estrella*

ne vzela sme samo dodatno mizico. brez povšterčkov.. ker itak slišim punce, da tega ne pohvaljo. da je na blazini vsa hrana, pa še da dol leze otrok.. za zečetek se bo itak hranila v naročju ali lupinici. je pa že akr stabilna v sedečem položaju, tako da upam, da bo kmalu sedela sama. saj če ne, jo bom pa s čim založila v stolčku, pa bo.

kaj ga imaš namen kupit?

slača se, če mene vprašaš. za tako ceno..

Pri Andražu sem imela trip trap stolček, sposojen, ker nisem nameravala imeti še enegauser posted image user posted image user posted image user posted image So pa kar precej dragi in sem mislila kupit tega iz IKEE.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
15.10.2008 8:18:41   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro...
Še malo pa gremo k P po pikico, potem pa v Mullerja v šoping in k mojim staršem na kosilo.

Včeraj je luna dobro držala, sem bila že tako user posted image  na user posted image .S spanjem po kosilu ni bilo nič, ker je prišel že ob 12. domov, potem pa kosilo, pa pospravljanje,on pa direkt na kavč. Še posode ni mogel zvečer pomiti. Špelin@...sem te hotela že za valjar prositi. Me je kar pri miru pustil, ko je videl kako grdo gledamuser posted image

Me je pa vsaj Tilen ponoči pustil spatiuser posted image

user posted image user posted image user posted image  za Tilna, vsaj en predstavnik moškega spola se je izkazal in ti prizanesel!!!!!!!!Uspešno opravite pri P

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
15.10.2008 8:29:02   
Soncnica Sandra ***
Dobro jutro!

Hvala za že vse zgodnjo kavico.
Šibam čez 10 minut po mami, pol jo bom pa skuhala še sebi user posted image user posted image user posted image

Tule pri nas kaže, da ne bo nič od vremena danes. Sami oblaki, nič ne kaže, da bi sonček kaj prikukal skozi user posted image
Včeraj pa je bil tak lep dan, vendar mislim, da je bil eden zadnjih, če ne kar zadnji tak letos user posted image user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?