|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 5
14.10.2008 9:33:01   
*kinnie*
Aja, vidiš, kako sem furjastauser posted image user posted image ,...
Delam pa še vedno, pa po mojem bom čim dlje,...do novega leta, potem moram pokoristit 42 dni (stari+novi dopust) dopusta, potem bomo pa videli....če bo vse ok seveda.

jutri mal držite pestke zameuser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
14.10.2008 9:34:41   
jasna
Kinnie, držim pesti za jutriuser posted image . PA seveda bo vse OKuser posted image , oz. je žeuser posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
14.10.2008 9:38:24   
suzanamai
Maks, Zala, Luna VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image  in lepo praznujte

No jaz sem si pa danes vzela prost dan, saj imam full šolskih obveznostiuser posted image

Govorilne, sestanek glede šole v naravi, posvet za nadarjenega učenca pa še podpis pogodbe za status športnika. Ma vse so mi dali na isti dan, verjetno bom od 1h do večera v šoliuser posted image

Alina_Alin tudi pri nas je bilo obsedeno stanje zaradi štiric, na srečo so sedaj vse zunaj, čakamo trojkeuser posted image

Jasna a vi pa kar v Atlantisuser posted image

Grem malo pospravit

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
14.10.2008 9:43:35   
Klaudia
janja oz. če še katera peče muffine - v leclercu imajo pekač za male muffine iz silikona za vsakega posebej. Zgleda tako kot tisti papirnati modelčki za v pekač, samo da ga lahko kar tako postaviš in ne rabiš papirnatih vrečk. Stanejo pa 2€ 20kom

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
14.10.2008 10:33:17   
suzanamai
Klaudia ti vem, da dosti hodiš v Leclerka, daj prosim vzemi zame kar 2 kompleta, če ti ni težko.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
14.10.2008 10:42:16   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai

Klaudia ti vem, da dosti hodiš v Leclerka, daj prosim vzemi zame kar 2 kompleta, če ti ni težko.

ok - bom. user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
14.10.2008 10:48:28   
Kasija
user posted image
Maks Zala in Luna vse najboljše!

Alina_alin Točno tako koz opisuješ je zgledalo v elianovi skupini, ko sem ga uvajala. Samo zdaj se je stanje zelo umirilo. Punčke se ne jokajo več, zato je več nadzora nad dogajanjem nasploh. Na previjanje se je pa elian čisto navadil. Tudi previjajo vse na enkrat - mislim da pred ali po kosilu. Pa dostikrat vzgojiteljici razdelita skupino in gredo večji otroci ven, manjši in bolj mirni pa ostanejo notri. Potem pa ti trije kraljujejo nad vsemi igračami in se prav lepo imajo. Pa še lahko se pocartajo z vzgojiteljico. Hudo je, ker so naši malčki navajeni, da so več ali manj takoj servisirani - no, kakšen pomivalni stroj ima kdaj prednost user posted image  - in jim je to nova situacija. V glavnem, če sta vzgojiteljici v redu, bosta sigurno skupino spravili v red.

Valči uvajala sem ga dva tedna - prvi teden sem bila 3 dni z njim od 9h do kosila, potem sva šla. Potem sem šla ven za 1h in v petek je bil sam 2h. Ampak prvi teden ni spal tam. Naslednji teden sem bila v pon z njim, ker je vzgojiteljica rekla, da je pon najbolj stresen. Ampak elian je bil navdušen, da je tam, tako da sem ga kar puščala samega ene 3h. Zdaj pa ga še vedno malo šparam, ker sem no danes zadnji dan doma in ga peljem ob 9h in pridem iskat po spanju, okrog 14.30. Tako da ni predolgo, če ni treba. Sploh sem se ravnala po njem. Ko je sprejel vrtec in se je varno počutil, sem počakala, da sem bila tudi jaz prepričana v pravilnost vrtčevske izkušnje, in potem je ostal tam za redno.

Jasna dobra ideja atlantis.

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
14.10.2008 10:56:15   
Kasija
suzanamai hvala za info za pizzerijo. po moje da misliva tisto, ki je bila meni tudi ful všeč. legenda ja.

srečanje - Dobra ideja. Pridem, če bom lahko, zato ne želim vplivati na izbiro datuma.
Sem se zdaj prav zbala teh praznikov z otroci, ki ne verujejo. Zdaj je elian še majhen, pa še ne razume, ampak mi doma ne bomo praznovali božička in miklavža. Samo dedka mraza. Kako ve razložite otrokom, katere ne praznujete teh praznikov? Se mi zdi, da se kar selijo v vrtce in šole tudi verski prazniki. Saj jaz ko sem bila majhna, sem razumela, zakaj je tako. Upam, da bo elian tudi.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
14.10.2008 11:34:55   
suzanamai
Tole je pa najina torta

user posted image

user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
14.10.2008 11:39:40   
suzanamai
Sem se zdaj prav zbala teh praznikov z otroci, ki ne verujejo. Zdaj je elian še majhen, pa še ne razume, ampak mi doma ne bomo praznovali božička in miklavža. Samo dedka mraza. Kako ve razložite otrokom, katere ne praznujete teh praznikov? Se mi zdi, da se kar selijo v vrtce in šole tudi verski prazniki. Saj jaz ko sem bila majhna, sem razumela, zakaj je tako. Upam, da bo elian tudi.

Kasija pri nas smo tudi neverniki, praznujemo pa sve po vrsti, da se ne počuti prikrajšanegauser posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
14.10.2008 11:42:59   
*pikijakob*
Zala
Maks 
                        vse naj naj .................user posted image user posted image

Luna

Otrok je bitjece, ki naj bi mehčal trda srca.

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
14.10.2008 12:14:08   
Kasija
Sem šla pokukat nazaj in ugotovila, da sem spregledala celo vrsto krasnih fotk od tortic in izletov. Lepe fotke user posted image

user posted image  A katera ve, če so cene avtosedežev v avstriji tudi kaj cenejše? Ker sem gledala na internetni prodaji nemške spletne strani in je razlika nekje 20-30 evrov pri stolčkih. Sicer gre moj novembra v nemčijo in elian se še udobno vozi v lupinici, ampak bo treba vseeno začet iskat sedežek. Pa ne mara lupinice, tako da mi je to še dodaten motiv za menjavo. Kupujem pa romer z isofixom in tudi gledam mc ali romer navaden /za mamo/.

(odgovor članu *pikijakob*)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
14.10.2008 15:33:41   
skuštrana
Vse najboljše vsem za nazaj, za danes pa še za v naprejuser posted image

mišk
, po moje bb ne gre na zappa...Bi se prevrnil, zapp je že sam po sebi nestabilen, si ne predstavljam bb gor. pojdi v trgovino pa probaj...Sicer ne vem kam bi ga pritrdila, za bb rabiš navpične ali vodoravne prečke, zapp jih pa nimauser posted image sicer pa jaz še vedno navijam za nosilkeuser posted image user posted image

kasija, mi tuidi nismo verni, na hr pa je vera full močna..verouk imajo v šolah, sicer ni obvezen, ampak...liza in arsen bosta dobila darila za vse - miklavž, božiček,...kaj pa vem, se mi zdi da danes to ni toliko povezano z vero, ampak z neko tradicijo, veseljem, druženjem...vsaj pri nas. če pa boste pri vas praznovali dedka mraza pa tudi prav. elian bo prej ali slej razumel čemu je tako, ne skrbi...user posted image

Jasna, super ideja za Atlantis user posted image user posted image Ko sem videla slike tvojih kako so uživali sem sedaj 100% prepričana da bo Liza 4.rd praznovala v Laškem v bazenu..imajo praznovanje z animatorjem, 7e po otroku kar ni tako huda cena.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
14.10.2008 15:53:32   
*kinnie*
Kasija: bi ti rada pomagala, pa nimam pojma glede cen avtosedežev...

Suzanamai: ful ful lepa tortauser posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
14.10.2008 15:54:59   
noa1
Mi smo pa bolaniuser posted image . No...midva bolj kot Ajša (HB). Včeraj, ko sva šla oba po njo je vzgojiteljica eni mamici razlagala, da je imela njena pončka drisko in da so morali nekaj razkuževat (tega nisem najbolje razumela) in da naj sporoči, če je kaj resnega. No in ponoči se je začelo...redni obiski WC-ja pri vseh možnih odprtinah. Šele sedaj sem se malo pobrala in upam, da je mimo.
Ajša je imela zjutraj drisko, zato je nisem peljala v vrtec...sta jo prišla tašča in tast vozičkat po parku. Vmes so prišli domov, da sem jo previla in nahranila in se je še enkrat poakakala (driska), drugače pa ne kaže kakih znakov bolezni.  Upam, da nje ne bo doletelo tako kot naju.

Zala, Max in Luna: vse naj naj in veliko zdravja (da vas vsi virusi zaobidejo)user posted image user posted image

Jaz sem Ajšo že prvič pustila v vrtcu 1,5 ure samo, potem pa nekaj dni do 11.30 in nato do 14.00. Včeraj pa je ostala do 16.00. Res pa je, da se je edina uvajala s 1.10. in so imele več časa zanjo (vsaj upam). Do sedaj ni bilo problemov.user posted image  Včasih joka, ko pridem, ko me zagleda, vendar vedno redkeje.

Grem sedaj se malo v red spravit, preden se vrnejo šetalci nazaj.

While we try to teach our children all about life,
Our children teach us what life is all about.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
14.10.2008 15:57:54   
noa1
Kasija: avtosdež sva kupila preko o-baby in je bil s poštnino vred 50€ cenejši od BC. Če pa gre tvoj v Nemčijo, pa se vama full splača kar tam nabavit. Se da dobit (vsaj Roemerja) za skoraj 100€ ceneje.

Pa še nekaj linkov:
http://www.preissuchmaschine.de/in-Baby-Mobil/Babyschale-Kindersitz/
http://www.baby-markt.de/cgi-bin/cosmoshop/lshop.cgi?action=showdetail&artnum=4000984044775&ls=d&mode=1&campaign=billiger
http://www.o-baby.de/agr/Jane_10400_2.html
http://www.kidsroom.de/cgi-bin/kidsroom.shop/de/product/93151000?pid=EXPORT

While we try to teach our children all about life,
Our children teach us what life is all about.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
14.10.2008 15:58:55   
*pikijakob*
Tako smo pa mi praznovali:

user posted image

user posted image

user posted image

Otrok je bitjece, ki naj bi mehčal trda srca.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
14.10.2008 17:07:31   
Ulaa
noa1: user posted image user posted image user posted image , da se pozdravite. Mi imamo iste tezave user posted image user posted image

Dones sem sla v trgovino prepricana da dobim marshmalov - pojma nimam kako se prav napise in jih NISO imeli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !! Jaz pa vsa naspidirana da bom naredila ticino doma. A jih je katera videla v kaksni stacuni - v Lj seveda???

(odgovor članu *pikijakob*)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
14.10.2008 17:10:27   
skuštrana
Ulla, v Hoferju vem da so ga imeli. Pokliči in vprašaj user posted image  

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
14.10.2008 18:09:45   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: Ulaa

Dones sem sla v trgovino prepricana da dobim marshmalov - pojma nimam kako se prav napise in jih NISO imeli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !! Jaz pa vsa naspidirana da bom naredila ticino doma. A jih je katera videla v kaksni stacuni - v Lj seveda???

Muller, leclerc... ta dva vem da jih imata

Susan Savannah

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
14.10.2008 19:20:21   
mišk
Danes sem že po pošti dobila Zappa. Prejle smo šle z njim na en daljši sprehod in je zakon! Ful okreten in vodljiv, pa tudi Dona je rada v njem, ker je bolj odprt kot ta prvi voziček in ima fajni razgled na vse strani.

Skuštrana: Sem preverla na Sončkovi spletni strani in piše, da ta ta nov Buggy board gre na Zappa.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
14.10.2008 20:37:54   
2ursae
LUNA, ZALA IN MAX
user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
14.10.2008 21:10:50   
teka

naši frišni malčki palčki - ZALA, MAKS in LUNA - naj vam bo lepo in sladko!!!!!

user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
14.10.2008 21:13:22   
sanwebdra

MAKS ,ZALA in LUNA ... VSE NAJ NAJ !!!
user posted image

Valči, mi smo se uvajali na hitro, brez staršev, je takšna praksa v tem vrtcu:
1h
5h
8h
8h
7h.

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 14.10.2008 21:15:29 >

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
14.10.2008 21:13:42   
Alina_alin
S Tjaško sva bile pri P in ima vneto uho. (spet). Ne fejst, a ima eno čisto malo. Glede na to, da je to od septembra tretjič, nama je dala še napotnico za ORL, da da mnenje če damo AB oz. poda mnenje. ORL zdravnik nama je potrdil vnetje - a  obeh ušesk, in dodatno diagnozo: povečana žrelnica. Če se bodo težave ponovile, naj pridema k ORL in bo verjetno potrebno operativno odstraniti. user posted image user posted image user posted image Sedaj berem samo o tej žrelnici in mi vse možno  hodi po glavi in seveda sem posledično slabe volje. user posted image Mislim- prvič je bila bolana februarja, drugič septembra, še enkrat septembra in sedaj spet.  Mah, bom ponovila Vedrino razmišljanje: da so dojeni otroci bolj zdravi?

Katera je pisala pred kratkim o žrelnici, da morajo it (pardon, nisem si zapomnila), in ena, da so bili. Mah, vsakšna izkušnja, informacija mi je dobrodošla.

Pa kaj naj naredim, mah res sesam nos skozi pomalem. A ni ena pisala, da se ne sme delat to leže? Hm, midve sva delale tudi leže.

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?