muki1
|
Dobro jutro. Frrrr, te pa praviš, da Jaša noge za sabo vleče . Sem se narežala, ko sem si ga predstavljala. Ampak res vama moram z možem reči kapo dol za vztrajnost, doslednost, potrpežljivost....uh, se vidi, da si še mlada in še ,,imaš živce,, . Res mi je všeč vajin pristop. Super sta in le tako naprej. Je pa res, da je od otroka do otroka odvisno, kako dojema stvari in koliko si pusti dopovedati. Jaša me zelo spominja na Nežo. Z njo sem se lahko vse zmenila, zelo hitro je začela govoriti in je bila lepo vodljiva. Ivi se je*be. Kot je rekla Piškot za Martina, tudi njej dol visi. Včeraj smo se peljali v avtu in je nekaj prepevala( uno od pojočega kužka...glava,rame,noga,prst.....) pa noben ni seml muksniti v avtu. Kdor je hotel dati kakšen komentar, pa tudi če smo ji želeli dati kompliment, je bil nazijan in se je samo drla TIHO! Pa prepevala naprej. Ampak posluha pa nima . Ja, naša Nežka je pa v soboto zbolela. Smo bili na kostanjevem pikniku in je prišla k meni vsa bleda, češ da je utrujena in jo vse boli, ji potipam čelo, ki je žarelo in smo ji namerili 38,9. Seveda smo spokali domov in je ostanek dneva preležala ob čaju in Calpolu. V nedeljo je bila boljša do večera, ko je spet zakuhala in še bruhala. V ponedeljek je bila dobra, brez vročine in sem mislila, da ji gre na bolje. Včeraj pa jo je tako začelo boleti uho, da je tulila od bolečin in na srečo je naša p. ravno v torek popoldanska, pa smo jo kar obiskali in ima močno vneto uho. Je dobila antibiotik za dva tedna. Torej se ji obetajo kar lepe počitnice, saj v vrtcu ne dajejo antibiotikov. Tudi naša druga svečka se naglo približuje in ker je gospod Velkavrh za soboto napovedal še kar vreme, smo se odločili, da bomo praznovali v soboto, da to hordo otrok lahko tudi ven naženem, drugače nam bodo itak razbili pol bajte. Zdaj sem pa v mrzlični organizaciji, ker jaz rada gostim in pripravljam različne prigrizke, torej se kar prijetno zabavam ob brskanju po netu in iskanju receptov za prigrizke. Saj na koncu bodo pa dobili Šparove narezke, ker mi bo zmanjkalo časa. Torej v soboto žur za otroke, v nedeljo kosilo z babicama in dedkoma, v ponedeljek pa dan D in intimno praznovanje naše male družinice. Uh, veselo bo, samo naj Neža ozdravi, pa bo. Mis in Lu, vidve sta res vražji. Saj zato pa tudi tako dobro izgledata . Remy, upam, da ti uspe. *Lina, če ne bi bila , bi te kar obtožila, da si včeraj diplomirala, zdaj pa nekje pijančuješ . Sivkamivka, pa ti si res faca. Kar dva bosta . Ej, ma ful sem vesela zate.