|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
14.10.2008 21:03:31   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE
U madona sem se razpričala. Se vidi, da vas pogrešam. U glavnem, miš, 23. 10. začnem snifat Suprefact, pol pa naprej.

me tebe tudi. Super za nov postopek!!!!!! Tisto s tipom, pa bi verjetno kr hitro šibnili stran....user posted image

O naša nova bodoča nosečka. Kako se kaj počutiš? Deca že kaj nagaja?

A pol misliš, da dečkoti ne bi bili za stvar? Pa saj ne bi kakega nabildanega spraševala, bi se bolj na povprečne spravila. A veš, samo tolko, da ne okolišimo. Saj mu ne bi povedala za folikel... user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
14.10.2008 21:03:42   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: netka34

Pa a ne bi na seznam pred punkcijo, po punkciji itd, ki je tam nekje....dale tut teh gob in vse kar je naštela ojej, kera že? Šukki, Abra??? Ma, kaj mi dela ta supra!?!user posted image

Se opravičujem, Hope2 je napisala....user posted image

Netkič,   dober predlog

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
14.10.2008 21:07:03   
bbpikica
Joj mismis hudauser posted image  ? Saj ne mečem puške v koruzouser posted image  ampak tole je najbrž res tečkauser posted image  vsaj do zdaj je vedno blauser posted image  v vsakem slučaju pa do jutri do 9.00 počakajmo..ko bom lulalauser posted image  Ja jaz bi tud eno bučno pito tako velikooooooooouser posted image user posted image

Zarja jaz sm pa mislila da se na noč čarovnic že pripravljamouser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
14.10.2008 21:07:20   
DaisyE
A tina in pikapo sta se že kaj javili od žurke?

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
14.10.2008 21:07:54   
Pija76
Daisy fino da se začne dogajati! Danes pa kar dajmo prakso ata na mamo!!! Čudeži se valda dogajajo user posted image . Glede unega če bi šla ženska ven, jah mogoče pa bi pravega ujahala in pojahala user posted image . Ampak si pa pršla na idejo, ni kaj!

Mismis a nisi nebizi na šihtu? Večkrat delam bliz tebe, bi skočile na kakšno kavo? Kdaj imaš malco? Kje ješ, pr vas?

BB pikica ju3 nalulaj user posted image user posted image .

Pozdravček, jaz grem v horizontalo, ju3 pester dan user posted image !

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
14.10.2008 21:08:13   
zarja1
Eh Daisy jaz sem tak kot ponavadi, sam še mal bolj tečna in živčna.
Za tipa pa?!user posted image Hmm kaj pa vem........isto loterija? Kaj če trofiš kerga, ki jih nima.....pol maš težji izgovor za najt...user posted image  
Joj dragi veš, na videz se mi je zdelo, da ta ima user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
14.10.2008 21:08:42   
mismis
O moj superMU, you've been missed. Torej se je akcija začela praviš...
Kar se tiče vprašanja o tem one night stand, ti lahko odgovorim, da tip, ki bi bil brez obveznosti in bi mu potegnila, sigurno ne bi prpe stisnil. Druga zgodba je potem doma. Midva z našim sva predelala teorijo o tem, kaj bi, če bi, in mi je zagotovil, pač če bi bil samo seks, ne bi bilo ravno take panike, bi se pobrala in šla naprej. Če bi bila pa ljubezen, je pa to druga zgodba. Ampak to je samo teorija, v praksi so vedno zadeve drugačne

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
14.10.2008 21:09:50   
mismis

ja, se mi zdi, da obe samo 1x. Mogoče smo jih malo prestrašile z našim nastopom, še sploh ker so bile "junferice" v naši družbi user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
14.10.2008 21:10:00   
Pija76

Sej res kje pa je Tina? Pikapo je bila malo naokoli a ne?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
14.10.2008 21:10:07   
DaisyE
Madona pija, skor te nisem spoznala s tole novo obleko. Čudeži se dogajajo, ja, ampak ne meni, razen v knjigah. user posted image user posted image user posted image

Pridna bodi, upam, da se čimprej kaj vidimo, pa lahko noč.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
14.10.2008 21:13:09   
Pija76
Daisy je lepa a ne? Taka simpatična! Veš glede čudežev, mogoče se ti do sedaj še niso, ampak valda se mora vsakemu enkrat kakšen zgoditi! Mogoče je zate danes! Držim pesti, da boš čimprej srečka user posted image .

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
14.10.2008 21:16:52   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Kar se tiče vprašanja o tem one night stand, ti lahko odgovorim, da tip, ki bi bil brez obveznosti in bi mu potegnila, sigurno ne bi prpe stisnil. Druga zgodba je potem doma. Midva z našim sva predelala teorijo o tem, kaj bi, če bi, in mi je zagotovil, pač če bi bil samo seks, ne bi bilo ravno take panike, bi se pobrala in šla naprej. Če bi bila pa ljubezen, je pa to druga zgodba. Ampak to je samo teorija, v praksi so vedno zadeve drugačne

Ne, ne, ste že pregloboke. Tole me je samo prešinilo. Jaz sem ja zvest človek, pa kolikor me meče. Ampak, ker me je prešinilo, pol sem se začela s tem ubadat. Da sem npr samska, pa da enmu decu direkt rečem, da bi se samo dol dala z njim. A bi bil za, al ne? Je malo preveč direktna, a ne? So tud dečkoti malo na zapeljevanje narejeni, a ne? Al mislite, da je dejansko šansa, da enmu rečeš.. Do you wanna go to bed with me? Pa resnično, pustimo zdaj vse ostalo. Jaz ne varam, razen, če neki ne štima. Pol grem pa itak z dedcem narazen.

Zarjica živčnobo na stran, kolk dni po ET pa si?

A pol misliš miš, da je blo tumač na tvoji žurki?user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
14.10.2008 21:18:34   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Daisy je lepa a ne? Taka simpatična! Veš glede čudežev, mogoče se ti do sedaj še niso, ampak valda se mora vsakemu enkrat kakšen zgoditi! Mogoče je zate danes! Držim pesti, da boš čimprej srečka user posted image .

Hvala pijič. Ja, je simpatična oblekca. Daj kako srečanje organizirat, da te spet vidim.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
14.10.2008 21:21:33   
mismis

A pol misliš miš, da je blo tumač na tvoji žurki?user posted image user posted image

zame ne, kaj pa zate?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
14.10.2008 21:22:59   
DaisyE
pač če bi bil samo seks, ne bi bilo ravno take panike, bi se pobrala in šla naprej. Če bi bila pa ljubezen, je pa to druga zgodba. Ampak to je samo teorija, v praksi so vedno zadeve drugačne

Ja, praksa je   j  e  b  a. Seks je meni eno tako intimno dejanje, da je že samo sex dovolj, pa se mi zdi, da sem kompletno izdana. Jaz in moj odnos do nekoga. Pol pa popravljaj, kar se popraviti da. Pa ne znam iz tega.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
14.10.2008 21:23:48   
DaisyE

zame ne, kaj pa zate?

A to je retorično vprašanje? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
14.10.2008 21:24:35   
mismis

pač če bi bil samo seks, ne bi bilo ravno take panike, bi se pobrala in šla naprej. Če bi bila pa ljubezen, je pa to druga zgodba. Ampak to je samo teorija, v praksi so vedno zadeve drugačne

Ja, praksa je   j  e  b  a. Seks je meni eno tako intimno dejanje, da je že samo sex dovolj, pa se mi zdi, da sem kompletno izdana. Jaz in moj odnos do nekoga. Pol pa popravljaj, kar se popraviti da. Pa ne znam iz tega.

točno tako, zato pa pravim, da sva midva govorila o teoriji, vem da bi naš čisto drugače reagiral v praksi in moram priznati, da jaz tudi

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
14.10.2008 21:24:56   
mismis

zame ne, kaj pa zate?

A to je retorično vprašanje? user posted image user posted image user posted image

kaj pa je to retorično vprašanje?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
14.10.2008 21:26:07   
DaisyE

odgovor je jasen. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
14.10.2008 21:26:43   
mismis

odgovor je jasen. user posted image user posted image user posted image user posted image

seveda HEINEKEN user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
14.10.2008 21:27:18   
DaisyE
Zdaj moram pa oba moja folikla zadovoljit. user posted image user posted image user posted image  Mejte se. Se beremo.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
14.10.2008 21:27:43   
bbpikica

Ne, ne, ste že pregloboke. Tole me je samo prešinilo. Jaz sem ja zvest človek, pa kolikor me meče. Ampak, ker me je prešinilo, pol sem se začela s tem ubadat. Da sem npr samska, pa da enmu decu direkt rečem, da bi se samo dol dala z njim. A bi bil za, al ne? Je malo preveč direktna, a ne? So tud dečkoti malo na zapeljevanje narejeni, a ne? Al mislite, da je dejansko šansa, da enmu rečeš.. Do you wanna go to bed with me? Pa resnično, pustimo zdaj vse ostalo. Jaz ne varam, razen, če neki ne štima. Pol grem pa itak z dedcem narazen.

Zarjica živčnobo na stran, kolk dni po ET pa si?

Daisy kolkr sem jaz opazila je tko da ponavad kadar se jim ženska ponuja moškiuser posted image  tista ki se pa ne so pa čist user posted image . Po moje bi zbrisal razen če bi mu ful sedlauser posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
14.10.2008 21:28:23   
DaisyE
(

seveda HEINEKEN user posted image user posted image user posted image

Aber natuerlich!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
14.10.2008 21:28:25   
mismis

Zdaj moram pa oba moja folikla zadovoljit. user posted image user posted image user posted image  Mejte se. Se beremo.

GO DAISY, GO DAISY, GO DAISY user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro ju obdelaj, prvega in drugega, vrstni red prepuščam tebi user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 14.10.2008 21:30:46 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
14.10.2008 21:28:25   
Zvezdica
Zvezdica, verjamam, da je bilo tisti punci, ki je izvedel, da partner nima plavalčkov še bolj hudo, ko te je zagledala in da ti je bilo tudi tebi težko. Kar 9 kg si pridobila v postopku? Se meni tudi zdi, da sem okoli trebuščka pridobila, ampak toliko pa vseeno ne. Liam veliko trebuščka boža ?

Ojla, sam na hitro odgovorim.
Ja veliko sem pridobila, apetit je bil normalen, je pa res, da sem nehala teč vsak dan, ali vsak drugi dan, pa bistveno manj gibanja pa hormoni (jast sem z njimi dskregana) in ekola rezultat. in odkar sem noseča, pa tud nič ne telovadim, ker moja G znori, če sliši, da hodim k aerobikiuser posted image user posted image .

Arneja, mene zelo veseli, da si spet pozitivna, za vse pride paketek na koncu. Verjemi in bo paketek kmalu pri tebi. Mislim nate in držim pesti za nove zmageuser posted image -

Krucefiks, ata zna bit tečen. Ampak se ga da skulirat, in mi2 z mojim tudi ne marava nekaj na pol. Tako, da naslednjič k bit mal težek nazaj, pa bo sprememba očitna. Je pa strokovnjak erste klaseuser posted image

Miška, kako smo danes?

Miška 73, pij PIVO!!!!!

Gigi moja, kdaj imaš UZ?

Sayuri, otročka sta user posted image user posted image user posted image . Mucka mičkena. Komaj čakam....

Ledenka, maš zaspančkotauser posted image . Bravo za 3 cmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dajamaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pikico.

Sapi. pestke za jutri...naj se začne in konča z user posted image user posted image

Daisy...to tvojo kravco pa tko pogrešamuser posted image user posted image user posted image Navijam za novi ŠTART.

Ok, kje je pa PIKOVITKA, pa njeno poročilo? Mišmiš, ti kaj veš kako je bilo z našo pikco?

Ma koliko ve pišete, jast ne dohajam, ker zraven pri kakih simpsonovih dol padem od smehauser posted image user posted image user posted image user posted image
Pa potem se še moj začen smejat, pa je večer okoli, Hause se pa kmalu začneuser posted image

Tako, noro veliko pišete ampak veste da vsako z veseljem preberem, ker je tu enga smeha za izvoz.

Nočko in lepe sanje vsem skupaj.

i belive i can fly....

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Izbor imen
crno_bela

Katero ime bi izbrali?

Tadej (36%)

Dominik (23%)

Aleksander (41%)

Število vseh glasov: 181

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!