Zvezdica
|
Zvezdica, verjamam, da je bilo tisti punci, ki je izvedel, da partner nima plavalčkov še bolj hudo, ko te je zagledala in da ti je bilo tudi tebi težko. Kar 9 kg si pridobila v postopku? Se meni tudi zdi, da sem okoli trebuščka pridobila, ampak toliko pa vseeno ne. Liam veliko trebuščka boža ? Ojla, sam na hitro odgovorim. Ja veliko sem pridobila, apetit je bil normalen, je pa res, da sem nehala teč vsak dan, ali vsak drugi dan, pa bistveno manj gibanja pa hormoni (jast sem z njimi dskregana) in ekola rezultat. in odkar sem noseča, pa tud nič ne telovadim, ker moja G znori, če sliši, da hodim k aerobiki . Arneja, mene zelo veseli, da si spet pozitivna, za vse pride paketek na koncu. Verjemi in bo paketek kmalu pri tebi. Mislim nate in držim pesti za nove zmage - Krucefiks, ata zna bit tečen. Ampak se ga da skulirat, in mi2 z mojim tudi ne marava nekaj na pol. Tako, da naslednjič k bit mal težek nazaj, pa bo sprememba očitna. Je pa strokovnjak erste klase Miška, kako smo danes? Miška 73, pij PIVO!!!!! Gigi moja, kdaj imaš UZ? Sayuri, otročka sta . Mucka mičkena. Komaj čakam.... Ledenka, maš zaspančkota . Bravo za 3 cm Dajamaja za pikico. Sapi. pestke za jutri...naj se začne in konča z Daisy...to tvojo kravco pa tko pogrešam Navijam za novi ŠTART. Ok, kje je pa PIKOVITKA, pa njeno poročilo? Mišmiš, ti kaj veš kako je bilo z našo pikco? Ma koliko ve pišete, jast ne dohajam, ker zraven pri kakih simpsonovih dol padem od smeha Pa potem se še moj začen smejat, pa je večer okoli, Hause se pa kmalu začne Tako, noro veliko pišete ampak veste da vsako z veseljem preberem, ker je tu enga smeha za izvoz. Nočko in lepe sanje vsem skupaj.