|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
14.10.2008 20:11:54   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Shuki kdo je nama dans obljubil pizzo????????
Kicsi - očitno mora za 3 jest pa za naju ni nč ostalouser posted image user posted image user posted image

pravi požeruhček je ratala....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
14.10.2008 20:13:47   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Abra, a proti koncu nosečnosti moraš čisto sol črtati, če imaš previsok pritisk ?

Abrica kaj pa tibetanska sol ??? Una v kristalih, ki jo daš v stekleno posodico pa z vodo preliješ in potem vse soliš s tisto vodo ... sori no user posted image user posted image user posted image ... spet alternativa ...

Baje himalajska sol odvaja vodo iz telesa, jaz sem jo kake pol leta nazaj stalno uporabljala namesto morske jodirane, pa nisem opazila razlike, zdej bi mogla probat. Je pa za dobiti v Sanolaborju pa je kr draga v primerjavi z ostalo, kakih 5€ za KG. Ampak kg ponucat pa tud traja.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
14.10.2008 20:14:17   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

Bom ga filala, pa čeprav bi mu morala na silo tišat maco v usta....

Za njega nisem sigurna ali bo maca pomagalauser posted image , no saj pravim, če ne proba, ne bomo vedeliuser posted image .  Maca je bolj alternativa in jo stroka ne priznava, medtem ko ostali dve, ko sem ti napisala, pa ju stroka priznava in so za obe narejene znanstvene študije. če ne verjame si lahko poišče na googlu in prebere.

tu bi pa samo dodala,

da ni rečeno če je alternativa in če je medicina ne priznava, da pol ne more pomagat, moram priznat, da bi bila neizmerno vesela pozitivnih učinkov mace tudi pri moških, ker ženskam resnično uravnava hormonsko raven, in blaži simptome PMS-a, pa tudi tegobe v MENI ... pa tudi v nosečnosti je priporočljiva, ker vpliva na primerno prekrvavljeno maternico in ugodno vpliva na plodek ...

je pa res če striktno zaupaš medicini, se je z alternativnimi zadevami ukvarjat brezveze ... čeprav, ko vse odpove, se vedno zatekamo k čemurkoli, samo da pomaga, pa če ni škodljivo ... mogoče pa pripomore k uspehu ...

SREČNO VSEM !!!!!!!!

Ven me je vrglo, ko sem napisala odgovoruser posted image user posted image user posted image . Na kratko s tem se strinjamuser posted image in me smo tudi popolni dokaz z dieto, če glih stroka ne odobrava in pravi kaj pa une v afriki, bla, bla, bla. Ampak moškim in nekomu ki ne verjame v te reči, je težko uturit neko stvar, pa če ne uspe, pol spet drugo in potem spet tretjo..... nimajo volje, in so prepričani v neuspeh še preden se česa lotijo. Zato jih včasih prepriča stroka in raziskave oz študije. Me ženske bi še kuhanega kuščarja pojedleuser posted image user posted image , moški so pa poglavje zase. Moj  je na srečo bil potrpežljiv in hrustal najprej maco, pol pa še l-arginine in lcarnitine. Mu je bilo dovolj, da sme rekla, da slednja 2 pomagat atudi k hujšanju in oblikovanju mišičevjauser posted image user posted image , ni bilo treba 2 x rečt, že si je kupil in jedeluser posted image user posted image . vČASIH JE treba tudi take zvijače uporabituser posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
14.10.2008 20:15:04   
Shuka

Kicsi - očitno mora za 3 jest pa za naju ni nč ostalouser posted image user posted image user posted image

men se pa tolk lušta po unmu tvojmu štrudlu user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
14.10.2008 20:17:37   
zarja1

ga bom jutri spekla.....prideš?

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
14.10.2008 20:19:26   
zarja1
Saj res babe...kaj je z našo bučno akcijo? Jaz imam v kleti le še dve hokaido buči......user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
14.10.2008 20:22:21   
Shuka

ga bom jutri spekla.....prideš?
Ma veš, da ne morm nouser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
   Oktober IVF/ICSI
14.10.2008 20:22:49   
Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Nisva tako občutljiva, te pa jezi, če nekdo stvar na pol naredi...
Pa ne bova skakala drugam, sej če so vsi zadovolnji z njim bova enkrat tud midva!
Prometren - Prometrium, sorči sm se zatipkal! Jaz jih mam 41 Krucefiksica pa 37.

pa smo spet pr letnikih, krucefiksica

je pa res tko, da ko stopiš čez vrata k Rešu, anjbolš, da kr začneš na hitr zakaj si tam, v kakšni fazi si, po kaj oz.zakaj si pršou... jaz nism še mela težav z njim. zjutraj na UZ je itak tko, da bi blo najbolš, če bi ženske že kr brez hlač pršle not pa direkt na mizo... je hitr, ampak če ga spomneš, zakaj si tam, je čist u redu, navadit se ga je treba...
srečno!

Tolk drži , že abra je isto rekla in res je blo na to temo veliko heca

IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Krucefiks, če imata že malo več let (sva midva tudi že skoraj toliko stara), pa Reško nima več kaj dolgo čakati. In verjetno tudi ne bo. Popapcajta ta Klomifenček in če ne uspe na vrat na nos nazaj. Pa kar pri njemu ostanita, če bo pa kaj preveč pametoval, je pa pri meni vedno pomagal stavek: Ja, kako naj pa jaz to vem, če mi niste nič rekli? Pa ko čez vrata stopita, res takoj začnita govoriti, zakaj sta tam, žena pa najbolje, da kar spodnje hlačke že začne dol vleči user posted image .

Se vam iskreno opravičujem, ker vas enostavno ne uspem slediti! Toliko strani kot jih pa tu zakuhateuser posted image .....
Sem spregledal kaj ste govorile o letnikih, bi bila katera tako dobra............?
Danes sem po službi skočil na Fernetiče po 6 škatel Prometriuma. Naj vas opozorim da se je lekarna preselila in je že en teden odprta na drugi lokaciji! Par 100m naprej na levi strani ob cesti zraven ene trgovine z oblačili (Chasi nekaj takega oziroma prav na prvem križišču (za Občine)

Čestitke tudi od naju za goldy in kicsi:, pa me zanima kam bosta šli roditi??

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 14.10.2008 20:28:59 >

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
14.10.2008 20:28:40   
Shuka
Kruce fiks - ja to smo pa ženske, čvekamo k zmešane, sploh tiste k smo doma
user posted image

Za letnike je bilo rečeno, da smo vsi super, ne glede na leta in da imamo vsi še vse možnosti odprte in da ne smemo obupat.user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
14.10.2008 20:28:53   
womanpolice
HOPE2 še enkrat iskrena hvala

SHUKA... JA, BOM MORALA PODVZETI DRUGAČNE UKREPE. npr. NIČ user posted image ČE NE BO  HOTEL JESTI... HAHAHAHAHHA

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
14.10.2008 20:35:33   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

HOPE2 še enkrat iskrena hvala

SHUKA... JA, BOM MORALA PODVZETI DRUGAČNE UKREPE. npr. NIČ user posted image ČE NE BO  HOTEL JESTI... HAHAHAHAHHA

Jest sem mojmu rekla, če sva se v to podala skupaj, bova skupaj vse delila(beri trpela), pa je bil MM, pa maca,... OK sem mu oprostila k sem se špikala, da se njemu ni bilo trebauser posted image user posted image user posted image , ampak ker sva bla lih oba nekje na glih kilava je blo treba neki za to narest. JE sicer trajal, ampak sem mu pokazala kaj pomeni ravnodušnost pa mu ni bilo lih všeč, pa je moral spremeniti taktiko.user posted image

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
14.10.2008 20:42:18   
tassi1
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1
Za evidenco:6x postopek,MB.,prof.Vlaisa.,začetek  postopka:1 UZ -15.1.2009
                  kratek postopek+ femoden tabletke

BRAVO ZA ZDRAVNIKA!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  Super za našega Vlajota!!!!!!!!
Ne vem pa kako to, da imaš kratki postopek? A ne začneš z femodemom, pol z dipherelinom in nazadnje še z gonalom?

Kratek postopek imam zato,ker imam težave z ščitnico in preveliki pritiskom,pa na dipherline sem alergična!!
po femoden tabletkah imam samo gonal + cetrotide(da folikli ne popokajo)-nekje 12 injekcij,pol pa stopka,pa punkcija,pol pa user posted image user posted image
držim pestke zateuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
14.10.2008 20:44:07   
zarja1

Za evidenco:6x postopek,MB.,prof.Vlaisa.,začetek  postopka:1 UZ -15.1.2009
                 kratek postopek+ femoden tabletke

BRAVO ZA ZDRAVNIKA!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  Super za našega Vlajota!!!!!!!!
Ne vem pa kako to, da imaš kratki postopek? A ne začneš z femodemom, pol z dipherelinom in nazadnje še z gonalom?

Kratek postopek imam zato,ker imam težave z ščitnico in preveliki pritiskom,pa na dipherline sem alergična!!
po femoden tabletkah imam samo gonal + cetrotide(da folikli ne popokajo)-nekje 12 injekcij,pol pa stopka,pa punkcija,pol pa user posted image user posted image
držim pestke zateuser posted image user posted image user posted image

jaz tud zate!!!!!!!!! Zdaj te bo naš Vlajo porihtal!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
14.10.2008 20:46:33   
mismis
user posted image        user posted image        user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU   

Sreda, 15.10.
Kalina - punkcija

Četrtek, 16.10.
Gigi1 - UZ
Mlinčka - UZ
Anci Banci - UZ
Miška73 - UZ

Petek, 17.10.
womanpolice - UZ
Jazzz27 - ET

Nedelja, 19.10.
Lana08- ET 

Ponedeljek, 20.10
anna1 - UZ

Sreda, 22.10

mateja_goljev - UZ

Četrtek, 23.10
netka34 - UZ

Petek, 24.10.
Tina1 - UZ

user posted image

NAŠE NOSEČKE

Sreda, 15.10.
Zvezdica - pregled

Četrtek, 16.10.
Dakec - morfologija
LaraLight - UZ

Ponedeljek, 20.10.
mojsonček - UZ

Sreda, 22.10.
Shuka - pregled

Petek, 24.10.
Jadrnica - pregled + morfologija
Mandreja - UZ

Torek, 28.10.
Sonček85 - pregled
Dajamaja - UZ  

Sreda, 29.10.
Kicsi - pregled

Sreda, 05.11.
Ledenka - NS

OBJEMČKOMETER
  user posted image          Ozone       user posted image            
user posted image       GITA14    user posted image   
user posted image             Obayifo     user posted image
user posted image      PIka74  user posted image

user posted image      user posted image    T R E P E T A L K E    user posted image     user posted image
(beri TESTI)

bbpikica greje     user posted image     test 15.10.2008
Reni70 greje      user posted image user posted image test 15.10.2008
Gospodarica greje  user posted image test 19.10.2008
Zarja greje      user posted image user posted image test 20.10.2008
Sabsa greje   user posted image test 21.10.2008
Nikita*** greje   user posted image user posted image test 21.10.2008
Kajsica greje   user posted image user posted image test 27.10.2008
Paddy greje    user posted image test 27.10.2008

user posted image

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image  

• Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • Mikimiška78 (1.IVF, dr. Reš, dipherline in Menopur)
  • Kikaa (3. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Sabsa (GK LJ, 02.09. sestra Blanka)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, ET 11.10.)
  • DaisyE (dr. Reš, 14.10. pogovor)
  • netka34 (3.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Mateja.goljev (2. IVF/ICSI)
  • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)
  • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič)
  • Paddy (2.ICSI, MB, ET 12.10.)
  • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
  • womanpolice (2. ICSI, GK LJ)
  • Jazzz27 (1.IVF, dr. Reš,)
  • Kalina (2. IVF, dr. Merlo)
  • Reni70 (4.ICSI,PO, dr.Reš)
  • Miška73 (1.IVF, GK LJ)
  • anci banci (1.ICSI, dr. Reš)
  • gospodarica (2. IVF, dr. Reš)
  • Serendipity (1.ICSI, MB, dr. Gavrić, 17.11. špikanje)
  • Reby (1.IVF/ICSI, dr. Reš, posvet 16.10.)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Želvica99 (2. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • bbpikica (4. IVF, 30.09. punkcija)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič, 15.10. sestra Blanka)
  • anna1 (1. IVF, GK LJ)
  • Jill (1. ICSI, MB)
  • Pikovit (6. IVF, MB)
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB)  
user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• paki (PO)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
  • moni29 (MB) 
  • Tjasshyy (LJ?) 
  • mami26 (LJ)
  • Titi3 (Superfact in Menopur)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič, novembra zamrznjenčki)
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
  • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal)
  • Anadejka
  • Sarasan (2. IVF)
  • šemalo (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • BEBIII (GK LJ, dr. Pinter, 12.11. pregled)
  • Sulfinija (GK LJ, dr. Zorn )
  • Lučka25 (1. IVF, dr. Reš, suprefact+menogon)
  • Oktavija (MB, 3. IUI)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • Blanč (4. IVF, dr. Reš, november)
  • T1979 (3. IVF, PO,dr. Reš, Menogon)
  • Kiwi ( 1. IVF, MB)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš) 
  • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič) 
  • Baci (1. IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič)
  • M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • Sisy (3. IVF, dr. Reš)
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Obayifo (IUI, Graz)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pika74 (34 let, 5. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa,  1 UZ - 15.1.2009, kratek postopek+ femoden)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image     

Hope2user posted image user posted image , sayuri 
user posted image user posted image , pfuser posted image , Gloriauser posted image , dakec user posted image user posted image , Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Mandarinca, Črni Tulipan, Animeuser posted image user posted image , Mijavčekuser posted image user posted image , Špelka12 user posted image , Konina  user posted image user posted image user posted image , Mavrica72user posted image , Zvezdicauser posted image user posted image , Pinki36user posted image , Abrauser posted image user posted image , Sonček33user posted image , Rubin , Julija30 user posted image , Orto2 ,  Hedviga user posted image user posted image user posted image , Libi user posted image , Shukauser posted image , Grethy user posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image + turistuser posted image , Rožica29user posted image , Jadrnicauser posted image user posted image , Sonček85user posted image ,  Dobrovoljčica user posted image , Ledenkauser posted image , Bozza user posted image , LaraLight user posted image , Mlinček user posted image , Folikel09 user posted image , Krucefiks user posted image , Stijanuser posted image , Dajamaja user posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
     user posted image  NOVE NOSEČKE OKTOBER user posted image    

user posted image             mojsonček (PO)

user posted image               martin6 (LJ)   

user posted image             Mandreja (LJ) 

user posted image        Kicsi  (LJ) 

user posted image         Goldy  (LJ)

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
14.10.2008 20:47:16   
mismis
večer...

Goldy, ja tudi moja malenkost je letnik 74, kaj čmo telesno se staramo, duševno ostajamo mladi in nori user posted image user posted image user posted image . Kako se mi vi, že dojemate?

Lučka25, le glej, da se boš poboljšala, bo mismis user posted image , če se ne boš. Sedaj pa pazi...I'm watching you

Pija, jaz sem tako NE bizi v službi, kot se ti NEpogovarjaš z uno, ki je čez les user posted image

Wp, čestitke za sprejmne izpite tvoje sestre, sedaj boste pa res samo "ta plavi" v družini. Srce moje, jajčniki te morda bolijo zato, ker ti dogaja spodaj, boš v četrtek povedala, koliko foliklov so videli na UZ. In mimogrede, ne ne vozim se nič čez tvoj rajon, kje pa upamuser posted image user posted image

Žižek moj, a ti bo končno uspelo priti do zobarice user posted image Glede najinega zmenka, sem jaz bolj naklonjena proti večeru, le bi šlo, se tudi jaz pripeljam v LJ. Namreč po šihtu, greva takoj s user posted image na teren, to pa se zdaj, ko na veliko ponavljava vaje in delava na ukazu "sem" zna zavleči tudi na dve urci.

Sabsa, ni nujno, da pride, saj veš da so si znaki za user posted image in user posted image zelo podobni. Ti kar vztrajaj in upaj, nikoli ne veš. user posted image

Kalina, ne biti živčna, jutri bo vse v redu, pred punkcijo vzami kakšen ketonal ali kaj podobnega proti bolečinam in bo vse v redu. Vse smo preživele punkcijo in jaz ne dvomim, da je ti tudi ne bi user posted image

Želvica, pusti ti kužona, se je treba kar spraviti ven in iti na sprehod. Priznam, meni kužon full koristi, še sploh, ker tisti čas, ko sem z njim in sva na sprehodu, ali ponavljava vaje, pozabim na vse... na službo, neuspehe. postopkov,...

Reni, kot so meni rekle, je prvi dan ET-ja, en dan po Et, torej na danes ko doibš pikice, to je dan nič, temveč jutri.
Kar se tiče datuma za test, joj saj ne vem, ali naj te tepem ali kregam (saj vem, da se nosečk ne smeuser posted image user posted image user posted image ), ampak že 14. dni trepetamo s tabo in ti mi danes napišeš pravi datum za test. Za kazen moraš jutri lulati na palčko, tako da vešuser posted image user posted image user posted image

bbpikica, kaj pomenijo te negativne misli, če ni user posted image , nikar ne razmišljaj o novem krogu. Nikar ne meči puške v koruzo, dokler ne prideš do koruze. Upaj in pusti si upati user posted image

Tassi, ne vem, mogoče bi se probala dogovoriti s svojo osebno ginekologinjo za Medrol, mogoče če ji razložiš situacijo, da bo razumela in ti ga bo predpisala. Glede na to, da imaš planirani začetek postopka šele januarja, to pomeni, da letos praznuješ novo leto kakor se gre, morda je to zadnje novo leto, ki ga boš lahko dočakala alkoholno opojnauser posted image user posted image user posted image

Zihr sem spet katero pozabila, pa ne me tepst, prosim prosim

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
14.10.2008 20:49:35   
bbpikica

Saj res babe...kaj je z našo bučno akcijo? Jaz imam v kleti le še dve hokaido buči......user posted image

Zarja kakšna bučna akcijauser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
14.10.2008 20:50:38   
Abra
Arneja, nekatere morajo skoraj črtati sol, ja. Mislim, da dovolijo 3g, kar je skoraj nič in če upoštevaš, da je sol že v kruhu ... to kar hitro prekoračiš. Zato je dobro počasi manj solit, če te pa doleti, pa tko nimaš kaj.

WP, tvoj pozna policijsko taktiko, zato te pa drugi bolj ubogajo user posted image se boš morala specializirat user posted image

Grethi pojma nimam. Ne poznam te tibetanske soli in kakšni so učinki. Moj pritisk je zdaj spet ok, sem se pa odločla, da bom vseeno počasi manj solila, ker ziher ne škodi.

Shuka, pol tudi ti praviš, da himalajska odvaja? Zanimivo. Če malo soliš je tist kilo itak za celo leto user posted image

Krucefiks, to ni še nič. Počaki, da se kak žur začne, pol se še sproti ne da brat user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
14.10.2008 20:52:29   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

enkrat poleti smo mele debato, kaj bomo pekle, pa kak piknik bomo imele. Pa smo prišle do zaključka, da imam jaz na vrtu buče, mislim, da Grethy bi pekla štrudl, Shuki bi nam bla v podporo....
Vse pa se je začelo, ker je ena jedla pred ET bučkin štrudl in zanosla. Ktera je že bla? A Sonček 85  ali Bambi75? Zdaj mi je čist z glave padlo...

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 14.10.2008 20:53:33 >

Horny Teddy

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
14.10.2008 20:53:01   
Goldy
reni70 - jaz sem že takrat po ET kar gledala, ker sva bili 3 dni narazen, test pa isti oz. en dan razlike. Zakaj tako ne vem! Saj nima veze, samo da bo plus!!!user posted image
womanpolice - boš morala res svoje prepričevalne metode še bolj uporabit. Čeprav je hudo, če človek noče oz. ne verjame, da bi mu lahko kaj pomagalo. Kaj če bi kaj na netu prebral, pa kakšno knjigo takšno o pozitivnih mislih (to sem imela v mislih, ko sem prej govorila o knjgi Skrivnost). Res sem pa mojegmu na začetku povedala, da če on ne misli nič narediti (zdrava prehrana...) grem skozi postopek samo enkrat in konec.

Pa vizualizacija - za vsak dan sem si sprintala z neta kako se delijo celice in sva jih gledala (od punkcije do ET) in jim govorila kakšne morajo biti. Za najprej pa nisem našla ravno slik, sem si pa na netu pogledala kako poteka vgnezditev itd...

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
14.10.2008 20:53:05   
mismis

to pomeni, da so Zarji ostale bučke od poleti. Zgodba se pa nanaša na to, da je Gretka spekla bučno pito in jo odnesla na šiht Sončku85, ki je potem takoj naravno zanosila (je že imela dogovorjen datum pregleda na GK LJ), zato smo se punce hecale, da gremo vse k Gretki na pito, Zarja pa naj bi prispevala bučke

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
14.10.2008 20:53:21   
netka34
ojli, hvala pupe za mnenje o tistih tabletah. Sam mal mal se mi zdi doza, k drgač je kao dnevna 15mg. sam ne vem, če je ok, d on 2 vzame, zaradi kalcija in magnezija...ne vem, al se izločata, al obremenjujeta ledvice.....

Jooooj, Sapi, kolk sm vesela zate!!!

WP, sori, k ti nism pomagala, me ni blo tle....ma itak d je normalvaize, d boli, k se ful dela zej tam, ane.....K sm jedla klomifen, se tut usest nism mogla od bolečin!!

Pa a ne bi na seznam pred punkcijo, po punkciji itd, ki je tam nekje....dale tut teh gob in vse kar je naštela ojej, kera že? Šukki, Abra??? Ma, kaj mi dela ta supra!?!user posted image

Se opravičujem, Hope2 je napisala....user posted image

< Sporočilo je popravil netka34 -- 14.10.2008 20:56:25 >

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
14.10.2008 20:54:39   
DaisyE
Čerčka! Evo mene od mrtvih user posted image user posted image user posted image

Nisem šla n ič nazaj brat, ker bi prej zaspala, tako, da nisem nič na tekočem. Zanima me predvsem dajamaja, a je že mela UZ, a smo že potrdili tri komade? Moram seznam najdit.

Drugič, kricifix, hvala za info okol lekarne, bo treba pičit dole, pa je fajn, da vem, kje je.

Pa vidim, da nas arnejči navsezadnje ni zapustila, kar je prav fejst.

Mi smo dons obiskali ateta. Prideva noter in pravi: Kje smo? user posted image  Neki nabijam v prazno, pol pa vpraša, kaj bomo? Hudiča, se človek kar malo zamisli, če še on ne ve, kaj bi. Pa sem kar rekla, ja, bomo še enkrat probali, a ne? On pa, ja saj nimamo kaj drugega. Me pošlje na mizo, pogleda, najde en lušten folikel, ki naj bi jutri počil (ampak o tem kasneje), me stera z mize dol in potem nama še enkrat naredi predavanje o tem, kolk malo mama šanse za naravno zanositev (vi boste prej stara - so njegove besede), pa sem mu hotla povedat, da bo verjetno eno brezmadežno spočetje prej na vrsti, kakor najina naravna zanositev, ampak sem se zadržala. user posted image user posted image user posted image  Potem je pa ful mutil, kako nima več koncesijskih postopkov, pa mu poveva, da ni panike, on pa še kar naprej... da bo najverjetneje decembra kar zaprl, ker nima več koncesijskih in da to ni nič,.. Sem dobila občitek, da bi bil čisto zadovoljen, če bi mu rekla, da boma na koncesijskega počakala. Svašta, kakšen premik odkar sva bila prvič.

No, kakorkoli, sva ga prepričala, da midva bi pa res kar šla v postopek, smo se vse zmenili, naš se je tako smejal, ker jaz nisem navodil razumela, da je skor s stola padu, pol sem ga pa malo kregala, da naj me neha ****. Reško pa takoj: Kaj pravite? Pol sem mu pa razložila, da našga kregam, ker se mi samo smeji, pa je rekel: No, ampak sta pa borca! Jaz pa nazaj: Kaka borca, midva sva že veterana! In pol sem šla čisto naduvana iz čakalnice, kljub temu, da mi je spet razložil, da po peti uri zvečer lahko samo še vodo pijem. Ker če bom jaz ful plodna, pol bo unemu enemu spermiju, ki ga naš sproducira, lepše postlano. user posted image user posted image user posted image

No potem sem pa našga na pir zvlekla in mi začne nabijat, da če je Reško rekel, da bo folikel jutri počil, pol je treba pa seksat user posted image user posted image user posted image  (O sveta preproščina) user posted image user posted image user posted image . Pol sem ga pa še malo masirala in vprašala, če bo on to opravil, al peljem folikel malo v lajf, na trg proste delovne sile. user posted image user posted image user posted image  S tem se pa ni strinjal. user posted image user posted image user posted image  Ampak, ko smo glih pri tem, me je pa še eno vprašanje prešinilo, malo izven. In sicer: Če bi šel dec v lajf in če bi rekel eni bejbi, ki bi jo slučajno srečal, če bi se dala dol z njim, bi bil gotov. Lahko pozabi in gre domov, to se verjetno vsi strinjamo. Zanima me pa, kaj mislite, da bi se zgodilo, če to ena punca naredi. Zahakla tipa, pusti, da ji časti en pir, al pa pač neki, pol mu pa reče, da bi se rada samo dol dala z njim. Kaj mislite, a bi ji uspelo, al bi se dec ustrašu? Sem našga vprašala, pa je reku, da mi ne zna odgovorit, da ne ve, kaj bi naredu.

U madona sem se razpričala. Se vidi, da vas pogrešam. U glavnem, miš, 23. 10. začnem snifat Suprefact, pol pa naprej.

Čerčka še enkrat.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
14.10.2008 20:54:54   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Shuka, pol tudi ti praviš, da himalajska odvaja? Zanimivo. Če malo soliš je tist kilo itak za celo leto user posted image

Jap in jutri pošljem mojega po to sol, sva sicer že zdavnaj, ko nama jo je zmanjkalo rekla, da jo bova vzela, ker meni osebno jedi niso bile toliko slane ko sem solila s himalajsko soljo, vseeno pa je bila jed okusna, da nisem rabila dosoliti. Zdej pa kr naprej neki solim. Morm tud jaz nehat s tem, ker mi  na večer prsti na roki zabuhtijo, noge so zaenkrat še OK.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
14.10.2008 20:56:02   
Shuka

enkrat poleti smo mele debato, kaj bomo pekle, pa kak piknik bomo imele. Pa smo prišle do zaključka, da imam jaz na vrtu buče, mislim, da Grethy bi pekla štrudl, Shuki bi nam bla v podporo....
Vse pa se je začelo, ker je ena jedla pred ET bučkin štrudl in zanosla. Ktera je že bla? A Sonček 85  ali Bambi75? Zdaj mi je čist z glave padlo...
Mislim, da je bila ta srečnica prav ajsika, če se ne motim. Ampak mi je šlo iz glave, se bo že javila.user posted image
mismis ve, to je bila - soncek85 user posted image

< Sporočilo je popravil Shuka -- 14.10.2008 20:57:15 >

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
14.10.2008 20:59:32   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE
U madona sem se razpričala. Se vidi, da vas pogrešam. U glavnem, miš, 23. 10. začnem snifat Suprefact, pol pa naprej.

me tebe tudi. Super za nov postopek!!!!!! Tisto s tipom, pa bi verjetno kr hitro šibnili stran....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

katero ime vam je bolj všeč
lajla

Larisa (76%)

Anais (14%)

Latisa (10%)

Število vseh glasov: 305

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!