|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
14.10.2008 19:49:34   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

HOPE2 pozabila sm vprašat kaj so ti šitake gobe? (joj, včasih se mi zdi da sm tko neuka kar se prehrane in teh stvari tiče)user posted image user posted image user posted image

Šitake gobe so gobe. Ne vem kako ti naj povem, greš v špara, tam ko imajo sveže šampijone in boš zraven videla ene take rjave gobe in gor piše šitake (mogoče tudi shitake). Imajo veliko proteinov oz ravno tiste aminokisline, ki se v telesu najlažje razgradijo in zato najlažje in najhitreje pridejo do celic, pa še nekaj imajo v sebi, ki delju na spolne celice in so tudi kot neke vrste afrodiziak.

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
14.10.2008 19:50:01   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Kar se pa mene tiče  moram pa jutri vseeno lulat ampak zdaj že vem da grem po novem letu v 5 kroguser posted image .

zakaj Bbpikec? Če ni user posted image  je lahko le user posted image . Prosim ne tak študirat......user posted image

Zarjica ti si tak user posted image user posted image  saj se ne sekiram, se pred vsakim postopkom pripravim tudi na tak rezultat. Je pa skoraj sigurno tečkauser posted image  ker me po jajčnikih tako špona, da ne vem al bojo oni prej vn padl al se bo men zmešal, pa ne boš verjela popek mi tako not vleče da res boli, pa križ me tolk boli, da sm danes komi do treh zdržalav službi, edino kar je blo danes supe je to, da je od 2 do 3 moral šef namesto mene delat jaz sm mu pa sm asistiralauser posted image  pol mi je pa še kavo skuhal supercauser posted image .

bbPIKICA  mene to že cel mesec pika, pa zvija, pa skup vleče, pa joške hočjo eksplodirat......ziher ne sam od ET naprej....Sem pa spregledala, kateri je to tvoj postopek zapored?

Horny Teddy

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
14.10.2008 19:50:01   
Abra
WP, če pa ti ne boš moža prisilila, kdo ga bo user posted image imaš ja tok orodij, res da tudi on .... policajke je treba ubogat, kar tko kot si na avatarju se naštimaj, pa bo ziher vse pojedel user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2978
14.10.2008 19:52:35   
Hope2

Bom ga filala, pa čeprav bi mu morala na silo tišat maco v usta....

Za njega nisem sigurna ali bo maca pomagalauser posted image , no saj pravim, če ne proba, ne bomo vedeliuser posted image .  Maca je bolj alternativa in jo stroka ne priznava, medtem ko ostali dve, ko sem ti napisala, pa ju stroka priznava in so za obe narejene znanstvene študije. če ne verjame si lahko poišče na googlu in prebere.

Neposredna povezava do sporočila: 2979
14.10.2008 19:52:59   
bbpikica

HOPE2 pozabila sm vprašat kaj so ti šitake gobe? (joj, včasih se mi zdi da sm tko neuka kar se prehrane in teh stvari tiče)user posted image user posted image user posted image

WP fine gobice v sladko kisli juhci. Meni jo je mami kuhala pri gripi.....full pomaga!!!!! Baje je dobra tud za prekrvavitev in želodček.

Pa pri slabostih in bruhanju je tud dobra ( za preganjanjeuser posted image )

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
14.10.2008 19:53:19   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

WP, če pa ti ne boš moža prisilila, kdo ga bo user posted image imaš ja tok orodij, res da tudi on .... policajke je treba ubogat, kar tko kot si na avatarju se naštimaj, pa bo ziher vse pojedel user posted image

ko moj ni hotel za nič slišat sem mu v službo poslala to slikco...
user posted image še dans se smejima......

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
14.10.2008 19:54:28   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

user posted image user posted image pa še res jeuser posted image user posted image

Zarja, kje si pa ti to našla, za poscat smešnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 14.10.2008 19:55:24 >

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
14.10.2008 19:55:28   
Grethy

Punca draga, pa saj vama mora uspet ... poglej se kaka borka si ... največja ... z navijam za vaju ... pozdravi junaka ki maco je, silom prilike, čene žena pendrek vrti v roki !!!!

Sicer se pa strinjam s HOPE ...

pa tale borovničeva vitaminska bomba se fulll dobro sliši ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

Neposredna povezava do sporočila: 2983
14.10.2008 19:57:09   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Za njega nisem sigurna ali bo maca pomagalauser posted image , no saj pravim, če ne proba, ne bomo vedeliuser posted image .  Maca je bolj alternativa in jo stroka ne priznava, medtem ko ostali dve, ko sem ti napisala, pa ju stroka priznava in so za obe narejene znanstvene študije. če ne verjame si lahko poišče na googlu in prebere.

Ja, ampak zdaj je verjetn prepozn za te tablete ali je še pravi čas, glede na to, da imam v petek (9. dan po Menopurju) UZ?

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
14.10.2008 19:58:52   
arneja
WP, sem se zdajle nasmejala tvojima mermulama user posted image . Morulci sta bili user posted image . Joj, jaz pa svojega vedno zezam, da ima za celo Slovenijo oplodit plavalčkov, jaz pa tistih par ubogih celic user posted image . Pa povej svojemu fantiču, da vama bodo ti encimčki pomagali do otročkov priti, tako da naj se neha izgovarjati na prirojeno napako in jih pridno papca user posted image .

Abra, a proti koncu nosečnosti moraš čisto sol črtati, če imaš previsok pritisk user posted image ?

Bbpikica, jaz bi tudi rada bila kdaj ravno pri Rešu, ko bi katera sporočila, da je plusek nalulala user posted image .

Sapi, jutri pa že municijo dobiš user posted image .

Punčke, držite se user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2985
14.10.2008 19:58:53   
womanpolice
PUNCE... A verjamete, da me bolj občani na cesti ubogajo kakor pa moj kozorog, ki je tko trmast, da popizdiš... Ko si on nekaj v glavo vbije... mu ne boš tega iz glave izbil. Zato se včasih full spičiva... Bom pa delala na tem, da to njegovo trmo vsaj malo izkoreninim.

HVALA PUNCE

Neposredna povezava do sporočila: 2986
14.10.2008 19:59:43   
womanpolice
ARNEJČI... govorim govorim, pa se mu ne da dopovedat... TUD JST POPIZDEVAM!

Neposredna povezava do sporočila: 2987
14.10.2008 20:00:37   
bbpikica

Kar se pa mene tiče  moram pa jutri vseeno lulat ampak zdaj že vem da grem po novem letu v 5 kroguser posted image .

zakaj Bbpikec? Če ni user posted image  je lahko le user posted image . Prosim ne tak študirat......user posted image

Zarjica ti si tak user posted image user posted image  saj se ne sekiram, se pred vsakim postopkom pripravim tudi na tak rezultat. Je pa skoraj sigurno tečkauser posted image  ker me po jajčnikih tako špona, da ne vem al bojo oni prej vn padl al se bo men zmešal, pa ne boš verjela popek mi tako not vleče da res boli, pa križ me tolk boli, da sm danes komi do treh zdržalav službi, edino kar je blo danes supe je to, da je od 2 do 3 moral šef namesto mene delat jaz sm mu pa sm asistiralauser posted image  pol mi je pa še kavo skuhal supercauser posted image .

bbPIKICA  mene to že cel mesec pika, pa zvija, pa skup vleče, pa joške hočjo eksplodirat......ziher ne sam od ET naprej....Sem pa spregledala, kateri je to tvoj postopek zapored?

Zarjica to je zdaj četri zaporedni tri na koncesijo eden samoplačniški enga smo pa porabl že pred 14 leti, tko da mam še dva plačana in jih moram v malo več kot letu porabt ker mi pol propadejo

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
14.10.2008 20:01:44   
Grethy

tu bi pa samo dodala,

da ni rečeno če je alternativa in če je medicina ne priznava, da pol ne more pomagat, moram priznat, da bi bila neizmerno vesela pozitivnih učinkov mace tudi pri moških, ker ženskam resnično uravnava hormonsko raven, in blaži simptome PMS-a, pa tudi tegobe v MENI ... pa tudi v nosečnosti je priporočljiva, ker vpliva na primerno prekrvavljeno maternico in ugodno vpliva na plodek ...

je pa res če striktno zaupaš medicini, se je z alternativnimi zadevami ukvarjat brezveze ... čeprav, ko vse odpove, se vedno zatekamo k čemurkoli, samo da pomaga, pa če ni škodljivo ... mogoče pa pripomore k uspehu ...

SREČNO VSEM !!!!!!!!

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
14.10.2008 20:01:50   
Hope2

Ja, ampak zdaj je verjetn prepozn za te tablete ali je še pravi čas, glede na to, da imam v petek (9. dan po Menopurju) UZ?

To bo vajino skrivno orožje čez 2 leti, ko se bosta odločila za bratca in sestrico temu, ki bo uspel zdaj ta mesecuser posted image . Če pa ne bo uspel, pa takoj v nabavo in bo jedel pred naslednjim postopkom. Jest mora vsaj 3 mesece. Zdaj je prepozno, zdaj se le prepustita užitkom v pričakovanju na user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2990
14.10.2008 20:02:26   
zarja1
BBpikec jaz še vedno upam za nas dečve......user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
14.10.2008 20:03:32   
sapi
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Ja jutri je dan D, si moreš misliti se že veselim, da se spet dogaja v pravo smer ... pa ti kako si ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
14.10.2008 20:05:31   
Grethy
Abra, a proti koncu nosečnosti moraš čisto sol črtati, če imaš previsok pritisk ?

Abrica kaj pa tibetanska sol ??? Una v kristalih, ki jo daš v stekleno posodico pa z vodo preliješ in potem vse soliš s tisto vodo ... sori no user posted image user posted image user posted image ... spet alternativa ...

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
14.10.2008 20:07:07   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: sapi

IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Ja jutri je dan D, si moreš misliti se že veselim, da se spet dogaja v pravo smer ... pa ti kako si ...

Mala, stiskam pestke zate !!!!!!!!!!!!

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
14.10.2008 20:07:54   
Shuka

PUNCE... A verjamete, da me bolj občani na cesti ubogajo kakor pa moj kozorog, ki je tko trmast, da popizdiš... Ko si on nekaj v glavo vbije... mu ne boš tega iz glave izbil. Zato se včasih full spičiva... Bom pa delala na tem, da to njegovo trmo vsaj malo izkoreninim.

HVALA PUNCE

Očitno mu še nisi dovolj nazorno pokazala svojo značko in kaj le ta zmore
user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

Neposredna povezava do sporočila: 2995
14.10.2008 20:09:20   
zarja1
Shuki kdo je nama dans obljubil pizzo????????

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
14.10.2008 20:09:22   
Shuka
Kolk mene internet zajebava user posted image  

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
14.10.2008 20:09:43   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

tebe tud?user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
14.10.2008 20:10:58   
Shuka

Shuki kdo je nama dans obljubil pizzo????????
Kicsi - očitno mora za 3 jest pa za naju ni nč ostalouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
14.10.2008 20:11:23   
Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

tebe tud?user posted image
Sem mislila, da je RR kriv pa vidm, da bom mogla spet nekomu JMuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

carski rez
v3sn4

Za kateri carski rez bi se ve odlocile, oz. ali ste se ze odlocile!?

spinalni blok (36%)

splosna anestezija (64%)

Število vseh glasov: 25

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!