bella02
|
neža, za tvoje znanje slovenščine! Pa si prej živela tam in si šele v kratkem prišla? Jaz bi šla tud v Australijo, mam eno daljno sorodstvo tam Cepljenje imamo 4. 11. Saj ti dajo tam že obkladek gor al ne? Malo fiziološke pa že imajo, če ne, jo pa sabo vzemi. Sem že pozabila, kako je bilo pri Tjaši. Vem samo, da smo ta cepljenja še hladili z alkoholom, potem pa se je prešaltalo na fiziološko. andrejaboris, jaz jo bom dala cepit. Je Tjaša imela rota in ne bi dala tega še enkrat čez. Ko je reva 2 obroka bruhnila v loku (po 1. sem klicala v ZD in so mi rekli, naj še malo počakamo, če je samo viroza) in je popoldne postajala ko cunja, sem jo poljala v Zd in je sestra takoj videla, da je dehidrirana. Potem sva bili na infekcijski in v eni roki je imela infuzijo, drugo roko pa v gipsu. Res je bila bogica. Cca teden za njo sem zbolela še sama in takšne driske še nisem imela v življenju. Sem šla tolk z wc-ja, kolikor so ga drugi rabil, sem skor prirasla gor Nejka23, dobrodošla med klepetulje! Jaz ji bom začela dajat kapljice pri dopolnjenih 3-eh mesecih, se pravi čez 14 dni. Do zdaj nismo imeli kakšnih hudih krčkov . tatly, tudi moji kg se nič nočejo premaknit Tamy30, jaz moram teden pred 1. cepljenjem poklicat. Baje ga nimajo na zalogi in je tako bolj ziher. Mi smo spet imeli akcijo. Včeraj popoldne smo imeli s Tjašino skupino v vrtcu kostanjev piknik. In ko se je naša punca povzpela na tobogan iz napačne strani, je na vrhu nekaj čedno stopila in padla dol. K sreči je stokala le za roko, da jo boli. Doma je šla ob 8h spat, okoli 9h pa jok, kako jo boli. In sva šli na urgenco. HB ni nič zlomljeno, le močan udarec je dobila. Zdaj ima za 14 dni longeto. Teja in jaz sva prehlajeni. Sem ji danes z aspiratorjem spravila ven tolk smrklja, da ne vem več, od kod se jemlje. Upam, da se do konca tedna pozdravi. Zoja Miša in Erin, lepo, da se javita, ko imata čas. Tako vsaj vemo, da ste Ok. Porešam pa še veliko mamic. Maja T, Iva77, Žanneža in še veliko drugih, ki so se prej redno javljale. Upam, da se toliko posvečajo svojim , da zato nimajo časa za RR. spanje: naša spi od cca 9h do cca 2, potem pa spet okoli 5h. Čez dan jeva tam na 3 ali 4 ure. Še vedno pa med obroki vsaj za urico zaspi. Mi je kar fajn. To bo za danes vse. Grem še malo pred TV. Nočka!
|