Neža7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nejka23 Pozdravljene! No,končno sem vas našla, nisem najbolj vešča foruma in vključevanja v debate...No, pa saj vaja dela mojstra,kajne? Jaz bi se vam rada pridružila v klepetanju, pa da vidim, če imate ve tudi takšne "probleme" kot pri nas. Naš fant bo 21. star 2 meseca, je pravi korenjak, tehka blizu 5,7 kg ( 2 tedna nazaj jih je imel 5444g). Se dojiva , sedaj ima spet urnik na dve do tri urce, je pa bilo kaksna dva tedna nazaj groza - kar na eno uro čez dan, sem bila že čisto hin, pa joške do koroške, hihihih... Pa malo smo prehlajeni, se je nalezel od sestrice...Saj ni tako hudo, upam da bosta kmalu oba zdrava... KLako kaj spite ponoči? Naš Jaka spi nekje od pol 9h pa do polnoči, enih, potem pa kar na dve uri hoče, čeprav danes je jedel ob enih,pa še tisto bolj malo, se je kar nekaj crkljal, kregal,pol pa je spal do pol 6h , no, ob pol 7h jke pa blo treba vstat, ni več hotu ležat... Ali dajete vse AD3 kaplice? Jaz jih še nisem začela, bom počasi...Ne maram krčkov. Do sedaj jih praktično nima, tako da... Sem rekla, da s ponedeljkom začnem, oziroma s prvim dežjem ... Upam, da bopmo še kaj poklepetale, grem zdej previjat... Se je pokakal Lp, Nejka Naša je bila 3 mes v soboto Spi od 19:00 do najkasnej 6:30 (najpogosto 19:00 do 5:30) tako spi že od 2, mesca, da sva zelo srečna. Čez dan hoče na 3 ure jest Ne dajam AD3 ker so bogi Mi2 sva veliko zunaj, da dobi njene vitaminov.
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|