|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
14.10.2008 14:31:31   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: lana08

Sem vam že začela pisat poročilo, pa me je tolk zvilo da sem šla mal počivat. Torej punkcija zeloooo boleča user posted image , pridelek pa ogromen, 18 celic user posted image .
Upam, da bodo tudi plavalčki pridni in bo v nedeljo nekaj najlepšega za ET.

BRAVO......KOKOŠKA!user posted image !!!!!!!!!! Veliko tekočine in veliko počitka OBVEZNO!!!!!!!!! Da ne bi kake hiperce fasala.

Se bom kar pod tole podpisala. Bravo za 18 celic in v nedeljo uspešen ET.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
14.10.2008 14:35:28   
lara light
Dajamaja, fantastično! Zelo sem vesela zate!user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy
Hvala, punce, hvala! user posted image user posted image
Aja, da še to povem, ko mi vse naredimo, ugotoviva, da je ura 4.40! In zdaj ne morem spat, moj je ob šestih le zalegnu nazaj, jaz pa ne morem.

BRAVO GOLDY...ČESTITAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Netka, lepotička našauser posted image ...saj sva se že zadnjič zmenile, a ne ti bitjece moje, nič ne bomo silili...vse ob svojem času. Je že za nekaj prav, da je tako. Bodi močna in pozitivna, nikar žalostna, to je najslabše za rast in kvaliteto celic. Oglasi se kaj, ko boš v go. user posted image  

Shuki, danes sem v akcijiuser posted image  (ampak ne v šparu), kako ti? Mbd je še vedno v 1 kosu, menda gre popoldan na trgatev. Strašna je.user posted image

Zarji? vse ok?user posted image

Kruce fix, se popolnoma strinjam z Abro. Tudi jaz imam enak pristop k dr. kot ona. Vse mu zdrdram, ko stopim notem, pa hlače že slačim pred njim. Dobesedno. Zavedam se, da človek dela po cele dneve in ga hočem prišparat. Kar korajžno.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

IZVIRNO SPOROČILO: Nikita***

Evo ena 74 letnikuser posted image

tut 71 ni kr tko user posted image

ni, niuser posted image

Pijauser posted image
Arnejči, zmagam naprotiuser posted image

Lana, Hopeuser posted image

Jazziuser posted image
Mismis, Lučka, ku kuk!user posted image

Šibamuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
14.10.2008 14:39:54   
Goldy
mismis - pa ne, 74 letnik! Pa to mi deli Vidiš mismis pa ima dr. D čarobne roke, no, saj so oni v laboratoriju tudi dobri, samo dr. D je pa dr. D!

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
14.10.2008 14:45:15   
Hope2
Shuka, ja očitno mu res bolj paše, če mami lenari oz poležava. Hvala bogu, ker se tudi meni tako fajn godiuser posted image . Ata pa je kar priden, velikokrat skuha, se mi zdi, da še samo on pomiva posodo in večkrat spuca stanovanjeuser posted image , tak da ga ne morem skoz matrat, mal pa mora tudi on dihatuser posted image .

Dajamaja torej carta 1 pikicouser posted image user posted image , bravo in zdaj pa res naj ostane pri tebi 8 mesecev in na naslednjem UZ razbijajoč srčekuser posted image . Lubica držim ti močne pesti in če te bo služba kaj prinesla v Lj, mi javiuser posted image . Aja, pa ne se pretegnit v službi, zdaj imaš svoj zaklad, ki ga moraš čuvat, pravuser posted image

Baci porihti strica zobarja s čim manj bolečineuser posted image

Abra, moram priznati, da sem zadnje dni nekak čutila, da se bo zredil, ker se mi je tudi trebuh povečal, ampak skrb te vseeno ne zapusti kar takoj. Ne vem ali bomo dočakali strelca, že od kar sem test naredila in zagledala plusek sem vedela, da bo škorpijon in ne strelecuser posted image . Ampak ta tvoj nik me vedno znova spomni na lepe čase izpod palmeuser posted image .

Danes so pa res super novičkeuser posted image , pa kokoške so na punkciji tudi lepo št jajčkov znesleuser posted image user posted image . Taki dnevi oz meseci bi morali biti skozi celo letouser posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
14.10.2008 15:03:32   
Pija76
Mismis lesena ne vem kaj kaže, se ne pogledava user posted image !
A praviš da si NE bizi v službi? Men se to dopade user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
14.10.2008 15:03:55   
netka34
Ojli, oj, pupike...

sm tela prašat....za tisti cink za mojga...sonček, tvoj nama je zmanjku, pol je šou pa v lekarno in je kupu od Natural Welth kalcij magnezij in cink. A se vam zdi, d je to ok, al nej rajš zbezgam vn sam selen-cink????je pa cinka not....8,5mg

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
14.10.2008 15:04:20   
Pija76
Larči kaj pa ti meni ploskaš?

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
14.10.2008 15:38:52   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Ma saj vem, da ga serjem, ampak kaj čmo. user posted image  Bom res videla kaj bom jutri opravila in potem kar reša klicala. Kdaj naj ga potem kličem, a po 12 uri. A pa naj ga na GSM ali naj kar v Dravlje kličem, pa me bodo vezal?

Ti ga kar pokliči na njegov mobi okol 12h, v Dravljah ti ga ne bodo vezali.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
14.10.2008 15:41:35   
womanpolice

Kruce Fiks - ja nahamal, imata pa vidva storije za atom Rešom, ni kaj. MIdva sva bila pri njem na razgovoru, drugače sva v Lj. Takrat je bil tako, realen pač, ampak kar priljuden, bi jaz temu rekla.

Ma pa sem mislila, da bom ta prva. Pa ste čveke že gor. No, jaz ne spim že od štirih. Danes sva se namreč odločila, da bi delala test, da jutri v Lj slučajno ne znoriva. Si naredim uro 5.40, ko si naj bi dala utro...., ja seveda se zbudim prej, ugotovim, da je ura 5 (!), še malo noge skup tiščim, a me lulat, mojga pogličem, ki neki zamomlja. Jaz na školjko, lonček, očala sem morala vzet, če ne bi nič videla user posted image , hočem CB odpret, se mi roke tresejo, moj le pride za mano, sem ga kar njemu porinila. In že tiščim palčko v lonček. Trapa sem prebrala 5 sek in sem mislila, da je isto v lonček in pod curkom, pa ni (20 sek če v lonček) ... pa nima veze. No, in oba gledava tiste črtice in

JA, ZIBALI BOMO!!!!!!!!!!!!!! PLUS JE, PLUS!

Goldy... najprej iskrene čestitke in želim lepo, zdravo nosečnost!!
MOrm pa povedat, da je imel moj isti problem kot tvoj (oz. ga ima) rodil se je z isto napako kot tvoj; moda se mu niso dovolj spustila, in so mu pri operaciji zaj... od takrat ima slabe plavalce in malo jih ima. Moram priznat, da si mi sedaj vlila toliko upanja, saj imata iste težave kot midva in vama JE USPELOOOOOOOOO.......... JUPIIIIIIII! Res, iskrene čestitke in hvala, ker sta nama vlila dosti več upanja!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
14.10.2008 15:45:35   
sonček33
O policajka...a ne, kako delujejo vse te pozitivne novičke na nas... vsak + je novo upanje

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
14.10.2008 15:48:00   
womanpolice
MISMIS... Najprej te moram za ušese...!"!!!! Kako to, da ti VEDNO pozabiš name?! Kako lahko pozabiš na državni organ?!!!! Že nekaj postov gledam in me zapostavljaš oz. me pozabiš pozdravit, predvsem v zadnjem je to najbolj vidno... hm... se kaj voziš čez moj rajon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

GRETHY... injekcije... v službi.... gre nekako takole; Danes npr. sm šla z vrečko v šefovo pisarno, pa mi sodelavka reče; "Kaj pa imaš to? Klobase za šefa?" "Ja," ji odgovorim, "da mi potem piše lep razpored dela!" hahahahah,
No, in šef mi da ključe pisarne od tistega pomočnika, ki ga ni v službi, in grem si dat špikice...........

SAPY... Sej po en stran komaj čakam UZ, da vidm kakšno je stanje, ampak bolj se bliža punkcija, bolj me je strah; prvič je blo tko boleče, da sm mislila, da bom umrla...

ARNEJA... Ja, full jem jajca (vsak drug dan 3) in pijem pivo (vsak dan pol litra)... ampak zdaj je nastal problem, zato se obračam na vse vas

PUNCE... A so ktero full jajčniki boleli? V petek, 17.10., ko imam UZ (9. dan Menopura), me je kr strah kaj bo pokazalo... Namreč jajčniki mi teko bolijo, kot da bo mi jih razneslo. Mogoče preveč pretiravam z jajci in pivom. kaj vi mislite? Prosim, čimprej kakšn odgovor (vem, da ima vsaka drugačne znake, ampak vseeno bi prosila za vaše izkušnje in hvala že v naprej)

KAJŠICA... Ne vem kje si... roletke imaš dol, ne odpišeš na sms; domnevam, da si v spančevi deželi....

Neposredna povezava do sporočila: 2911
14.10.2008 15:49:11   
womanpolice
SONČEK, Da ti povem, da full pozitivno!!! ko sm danes videla rezultat 1:4 (1 POSTOJNA IN 4 LJUBLJANA), sm kr začela skakat v zrak. Priznam, mi je zelo dvignilo optimizem...

Neposredna povezava do sporočila: 2912
14.10.2008 15:50:22   
sonček33
Optimizem velja!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2913
14.10.2008 15:51:27   
womanpolice
GIGI in MLINČKA kak pa je z vajinimi jajčniki, ki sta tik pred menoj?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
14.10.2008 15:52:38   
womanpolice
Sonček, sam res, ej, ti povem, da sm že bla tko obupana, da sm kr hotela pobegnit  v MB; pa se mi zdi, da bom kljub ZELOOOOOOOO BOLEČIIIIIII PUNKCIJI vztrajala v LJ. In potem če ne bo uspelo, grem po 6. poskusu k Rešu (plačniško). Ampak sej bo prej ratal, ane....

Neposredna povezava do sporočila: 2915
14.10.2008 15:54:56   
womanpolice

arneja - tak je to blo, to je moj 3. ICSI, moj mož ima zaradi ponesrečene operacije pri spuščanju mod, ko je bil dojenček težave (beri uničili eno jajčko, druga dela cca 50 %) s slabo spermo.
1. Suprefact in Gonal - 8 celic, 4 degenerirane, 1 nezrela, 3 oplodile, vstavili eno blastocisto in eno morulo - rezultat -, čez nekaj časa +, očitno je nekaj bilo narobe,
2. Suprefact in Menopur - 10 celic, 4 degerirane, 6 oplodilo, 2 vstavili, nič za zamrznat - rezultat -,
3. Suprefact in Menopur - 8 celic, vseh 8 oplodilo, 2 vstavili, 2 čakali za zamrznat, ki pa se niso dovolj razvili - rezultat +  

Zelo pozitivno mišljenje, ves čas brala Secret.
[/quote

Goldy, kaj je to Secret? (sorry, ker ne vem user posted image , če se bo slišalo neumno vprašanje)

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
14.10.2008 15:55:34   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

arneja - tak je to blo, to je moj 3. ICSI, moj mož ima zaradi ponesrečene operacije pri spuščanju mod, ko je bil dojenček težave (beri uničili eno jajčko, druga dela cca 50 %) s slabo spermo.
1. Suprefact in Gonal - 8 celic, 4 degenerirane, 1 nezrela, 3 oplodile, vstavili eno blastocisto in eno morulo - rezultat -, čez nekaj časa +, očitno je nekaj bilo narobe,
2. Suprefact in Menopur - 10 celic, 4 degerirane, 6 oplodilo, 2 vstavili, nič za zamrznat - rezultat -,
3. Suprefact in Menopur - 8 celic, vseh 8 oplodilo, 2 vstavili, 2 čakali za zamrznat, ki pa se niso dovolj razvili - rezultat +  

Zelo pozitivno mišljenje, ves čas brala Secret.
[/quote

Goldy, kaj je to Secret? (sorry, ker ne vem user posted image , če se bo slišalo neumno vprašanje)

upam, da ni...

Neposredna povezava do sporočila: 2917
14.10.2008 15:56:21   
womanpolice
Netka, vidm da si še sam ti... in jst... a mi lahk ti poveš svojo izkušnjo glede jajčnikov? hvala.

Neposredna povezava do sporočila: 2918
14.10.2008 15:58:28   
sonček33
WP ma seveda bo ratalo...že ratuje

Neposredna povezava do sporočila: 2919
14.10.2008 16:00:07   
womanpolice
GOLDY.. .zanima me še a sta vidva kaj jemala? sej veš; npr. Maca, Q10, čajčki, itd.??? Hvala za odgovor

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
14.10.2008 16:00:46   
womanpolice
Sonček ... iz tvojih ust v Božja nebesa...

Neposredna povezava do sporočila: 2921
14.10.2008 16:01:38   
Goldy
womanpolice - ni panike, tudi s takimi bolj leni plavalčki se da, čeprav meni ni jasno moj pa tak šaljivec, adrenalinski človek, njegovi pa leni za znoret.user posted image
Secret - Skrivnost je knjiga Rhonde Byrne. Taka duhovna, posebna, a verjamem da deluje in je meni v tem času res mnogo pomagala!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2922
14.10.2008 16:06:20   
Goldy
Jap, womanpolice - midva sva jemala evitol, kelatirani cink, fidi koencim 10, matični mleček. Priznam, da jaz bolj kot moj. Je pa v drugem postopku ful pazil na pijačo  (beri - pil nič, ničesar), pa ni bilo tnič, tako da je to potem opustil. Oba sva jedla bolj zdravo hrano (jaz sicer še bolj kot moj, a vseeno), več zelenjave, sadje, ajdova, prosena kaša, nič sladkega, ukinjeno mleko, nič bele moke oz. vse to zelo malo.... Precej tistega kar Hope2 (Mišek13) napisala.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
14.10.2008 16:08:48   
Goldy
Aja, pa jaz sem pila inver in cimet, moj je tudi veliko cimeta užival, pa še ene tablete od Forever (forever pro), pila sem tudi nekaj krvomočnice. Ja, očitno sem tudi jaz izboljšala moje celice, saj nisem sedaj imela nobene degenerirane.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
14.10.2008 16:37:38   
Hope2
WP zdaj imaš upanje in dokaz, da je vse možnouser posted image . Prepričana sem, da vama bo uspelo, tudi vidva se morata v to prepričatuser posted image . drugače pa možeka lahko futraš z vsemi možnimi žavbami od q-encima, zinka, e-vitamina, c-vitamina, čim več različnih antioksidantov v obliki hrane ali tablet, maca, l-arginine in l-carnitine..... slednja dva sta dokazana, da povečujeta št spermijev in izboljšujeta gibljivost. Pa alkohol in cigarete je mohamed že na prvem zmenku možu prepovedal.

NETKA34 tudi te tablete so ok, lahko jih tudi ti ješ, ker ti ne bodo škodile. Zink je za oba dober. Lahko pa še najdeta kako hrano, ki vsebuje cink in tako povečata količino vnosa.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Ali podpirate stavko JU
MC09

Podpirate stavko javni uslužbencev 18.4.?

da, delam v gospodarstvu (24%)

ne, delam v gospodarstvu (38%)

da, sem JU (28%)

ne, sem JU (10%)

Število vseh glasov: 235

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!