|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
14.10.2008 12:48:54   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Hohoho, Krucefiks, tipične atove fore user posted image . Se mu morata kar nazaj postaviti, potem takoj bolj "normalen" rata user posted image . Je bil očitno čisto zmeden. Pa nikar ne obupajta, te njegove začetniške tečnobe hitro zelo smešne postanejo. Če seveda nisi občutljiv kot ne vem kaj. Koliko sta pa stara, če smem vprašati? In čemu naj bi bil Prometren namenjen user posted image ?

Nisva tako občutljiva, te pa jezi, če nekdo stvar na pol naredi...
Pa ne bova skakala drugam, sej če so vsi zadovolnji z njim bova enkrat tud midva!
Prometren - Prometrium, sorči sm se zatipkal! Jaz jih mam 41 Krucefiksica pa 37.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
14.10.2008 12:49:14   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi

Dekleta bodite v cvetju,zdaj grem mal na izi pospravljat po bajti,pa vam pošljem vsaki po dva kosa,ko bo pečena user posted image user posted image .Vsem skupaj en velik user posted image
Pridna bodi, ne pospravljaj preveč, za to bo še čas, pa uno pizzo pošlji ja ko bo pečena user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
14.10.2008 12:49:20   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Tista k si je leseno omislila, tista je caricauser posted image user posted image user posted image user posted image

CARICA sem user posted image   user posted image  user posted image ! Sam sva pa tud midve bolj na nepogledaj se!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
14.10.2008 12:49:42   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

ja meni pa dans sam Mozila dela-tak da ne bom lepla želj pizze, je Explorer šel k vragu......
user posted image

u službi mam jest lepo ločeno , mozilca za privat, ie za službeno....

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
14.10.2008 12:50:26   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

Sej to je pa čar nosečnosti, moj je tud priden k sto mater zdej, pa nič mi ne dovoli delati, tko da ma vse on čez, k bi tko tud ostalo po porodu user posted image user posted image user posted image

moj je bil tut ene 2krat, ko smo čakal, če bo + al ne bo, boh ne dej, da bi se kej hudo matrala (pa sploh nism mela takih štal kot jih mate ve).... drgač pa hitr pozab... upam, da ko bo šlo zares, ne bo pozabu :)

Ne bo, ne bo OBI, nč ne bo pozabu, pol bo to za njim prišlo in bo kot putrček, pol k bo pa to počel 9 mesecel mu bo pa že v kri prešlo in bo tko tud nadaljeval user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
14.10.2008 12:51:24   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Tista k si je leseno omislila, tista je caricauser posted image user posted image user posted image user posted image

CARICA sem user posted image   user posted image  user posted image ! Sam sva pa tud midve bolj na nepogledaj se!
Sej se mi je zdel, da si ti ta carica user posted image user posted image user posted image

Midve sva ful na pogledaj se kaj pa govoriš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
14.10.2008 12:52:41   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Pa ne bova skakala drugam, sej če so vsi zadovolnji z njim bova enkrat tud midva!
Prometren - Prometrium, sorči sm se zatipkal! Jaz jih mam 41 Krucefiksica pa 37.

pa smo spet pr letnikih, krucefiksica user posted image user posted image

je pa res tko, da ko stopiš čez vrata k Rešu, anjbolš, da kr začneš na hitr zakaj si tam, v kakšni fazi si, po kaj oz.zakaj si pršou... jaz nism še mela težav z njim. zjutraj na UZ je itak tko, da bi blo najbolš, če bi ženske že kr brez hlač pršle not pa direkt na mizo... je hitr, ampak če ga spomneš, zakaj si tam, je čist u redu, navadit se ga je treba...
srečno!

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
14.10.2008 12:53:42   
obayifo

Ne bo, ne bo OBI, nč ne bo pozabu, pol bo to za njim prišlo in bo kot putrček, pol k bo pa to počel 9 mesecel mu bo pa že v kri prešlo in bo tko tud nadaljeval user posted image

iz tvojih ust v .... ušesauser posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
14.10.2008 12:56:35   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

pa smo spet pr letnikih, krucefiksica user posted image user posted image

je pa res tko, da ko stopiš čez vrata k Rešu, anjbolš, da kr začneš na hitr zakaj si tam, v kakšni fazi si, po kaj oz.zakaj si pršou... jaz nism še mela težav z njim. zjutraj na UZ je itak tko, da bi blo najbolš, če bi ženske že kr brez hlač pršle not pa direkt na mizo... je hitr, ampak če ga spomneš, zakaj si tam, je čist u redu, navadit se ga je treba...
srečno!

Tolk drži user posted image user posted image user posted image , že abra je isto rekla in res je blo na to temo veliko hecauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
14.10.2008 13:03:16   
zarja1
Cati sem te vidla........user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
14.10.2008 13:07:20   
Shuka

teb pa res nč ne uideuser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
14.10.2008 13:07:21   
baci
user posted image user posted image user posted image

......vsak dan je nov začetek....

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
14.10.2008 13:07:45   
zarja1
bbpikica greje test 15.10.2008

Reni70 greje test 15.10.2008
user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
14.10.2008 13:08:29   
zarja1

da bi mi ve, moje srčice, ušle.......bi user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
14.10.2008 13:08:50   
lana08
Sem vam že začela pisat poročilo, pa me je tolk zvilo da sem šla mal počivat. Torej punkcija zeloooo boleča user posted image , pridelek pa ogromen, 18 celic user posted image .
Upam, da bodo tudi plavalčki pridni in bo v nedeljo nekaj najlepšega za ET.

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
14.10.2008 13:10:13   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lana08

Sem vam že začela pisat poročilo, pa me je tolk zvilo da sem šla mal počivat. Torej punkcija zeloooo boleča user posted image , pridelek pa ogromen, 18 celic user posted image .

BRAVO......KOKOŠKA!user posted image !!!!!!!!!! Veliko tekočine in veliko počitka OBVEZNO!!!!!!!!! Da ne bi kake hiperce fasala.

Horny Teddy

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
14.10.2008 13:10:53   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: lana08

Lana - super za jajčka, ti si bla tud superkokoškauser posted image user posted image user posted image

Naj ti bolečine hitro minejo, lepo počivaj do nedelje in držino pestke da se bodo plavalčki lepo združili s tvojimi jajčki.user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
14.10.2008 13:11:29   
netka34
ma lana, BRAVOOOO!! Zej pa tut tebi želim, d bi user posted image user posted image user posted image zaplesale vroči tango z user posted image user posted image user posted image tvojega dragega user posted image Pol sta pa zmagala...JUPI!!!

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
14.10.2008 13:11:56   
Shuka

ma ne bi ti me ušle, kje si pa upamo user posted image tebe žalostno narestuser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
14.10.2008 13:12:01   
Hope2
Imamo nove nosečkeuser posted image user posted image user posted image , čestitke GOLDY in KICSIuser posted image user posted image user posted image čuvajta svoje zaklade še naprej tako fajnuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Na hitro samo sporočim, da je UZ za mano in se je malček zrediluser posted image . Hvala vam za pesti in srečouser posted image user posted image user posted image , so pamagaleuser posted image . Aja, je pa malček že čist na tleh z glavico. Bomo mogli še kar naprej počivat, da nas ne bi presenetu

zdaj pa moram šibat, me mož meče iz interneta in še kosilo nam moram skuhatuser posted image

Ker pesti delujejo, naj vam jih še malo skupaj  s srečo natrosim. srečno vsem user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 14.10.2008 13:14:05 >

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
14.10.2008 13:13:03   
zarja1

ma ne bi ti me ušle, kje si pa upamo user posted image tebe žalostno narestuser posted image

boljše ja, bi vas drugač kr...user posted image ......user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
14.10.2008 13:14:00   
gigi1
Pija si me prehitela user posted image .

Dajči user posted image  user posted image  user posted image  vse je tako kot mora biti.

Pija nisem nate pozabila. Sem morala k bratu letet in nisem šla. Bom danes mal poklicala.

Sorry puppe mam gužvo. Se bom kasneje kaj javila..

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
14.10.2008 13:14:16   
baci
IZVIRNO SPOROČILO: netka34

ma lana, BRAVOOOO!! Zej pa tut tebi želim, d bi user posted image user posted image user posted image zaplesale vroči tango z user posted image user posted image user posted image tvojega dragega user posted image Pol sta pa zmagala...JUPI!!!

se bom kr podpisala,je netka tako lepo napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image

......vsak dan je nov začetek....

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
14.10.2008 13:14:42   
sonček33
Lana kokoška št.1  - bolečine so že pozabljene, kajne? Pridelek je fascinanten. Zdaj počivaj, pripravi se na sprejem otrok - zdaj te čakajo le še lepe stavri.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
14.10.2008 13:14:47   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Imamo nove nosečkeuser posted image user posted image user posted image , čestitke GOLDY in KICSIuser posted image user posted image user posted image čuvajta svoje zaklade še naprej tako fajnuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Na hitro samo sporočim, da je UZ za mano in se je malček zrediluser posted image . Hvala vam za pesti in srečouser posted image user posted image user posted image , so pamagaleuser posted image .

zdaj pa moram šibat, me mož meče iz interneta in še kosilo nam moram skuhatuser posted image

Ker pesti delujejo, naj vam jih še malo skupaj  s srečo natrosim. srečno vsem user posted image user posted image user posted image user posted image

Super Mišek, da je tvoje detece dobilo na teži, to pomeni, da mu je dobro in da se pridno razvija. user posted image user posted image user posted image

Kaj pa če bi danes za spremembo ata kuhal in ti čvekala z nami po netu?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Splav - da ali ne?
metimenka

Ali bi oz. si že naredila splav?

Lahko da bi ga naredila, a ga še nisem. (19%)

Da, sem ga že naredila. (14%)

Da, več kot enkrat. (2%)

Da, več kot trikrat. (1%)

Nikoli ga ne bi naredila. (45%)

Drugo. (19%)

Število vseh glasov: 623

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!