Aja32
|
Felicity - ful lepa torta . No, mi jo vedno damo narediti, ker jaz nimam pravega smisla za peko oz. delo slaščic. Nalin - Luka je praznoval v soboto, 4.10.. Smo izgleda padli ven iz seznama.... Punce - dajte mi povedati - imate vi tudi doma "teto trmo" non-stop na obisku. Pri nas so zdaj besede: "ne, ne bom" zakon. Meni se kar meša. Ne bom jedel, ne bom pil, ne bom se oblekel. Zraven pa namesto, da bi lepo govoril jambra tako, da ga komaj razumeš - napol z jokajočim zvokom. Je pa dejansko vsaka stvar "ne bom". Včeraj sva imela v kopalnici boje skoraj pol ure glede umivanja zobk in striženja nohtov. Ne, ne bom in pika. Tako, da sva ga potem skupaj z mojim držala in strigla nohte ter umivala zobe. Pa še to je brcal sto na uro. Jaz sem potem raje šla iz kopalnice na balkon, da sem se malo ohladila, ker se mi je res začelo mešati. Vsako stvar ga moraš prositi stokrat. Da ne govorimo o pospravljanju stvari za seboj - ne in pika. Vrže kakšno igračo iz protesta, pa mu potem rečem, da naj jo lepo pospravi in da nazaj na mesto, kjer je bila. To traja tudi do pol ure. Niti slučajno jo ne bo pobral in pospravil. In mi včasih zmanjkuje potrpljenja. Saj je Naja tudi v fazi trme, ampak tale Lukčeva je pa veliko hujša. Naja se meče po tleh, pa jo tam pustiš minuto in ignoriraš, da se umiri. Ta pa ne - še eno uro potem tečnari. Da ne govorimo o tem, da se nikamor ne smem premakniti. Non-stop "kje je mami, hočem mami", itd... Tako, da grem komaj na WC, pa še tam se postavi pred vrata in hoče notri. Uf, malo sem morala pojambrati, ker mi je pobral vso energijo čez vikend. Dajte napisati, da imate pri vas podobno situacijo, da se malo potolažim. Drugače sta oba v vrtcu - Luka je bil sicer od četrtka doma - virozica na obisku - je imel vročino v sredo in še malo v četrtek dopoldne, potem je bilo pa OK. Naja se je pa izgleda izmazala. Moram potrkati - sta malo manj bolna, kot lani. Je pa res, da ravno zdaj jesta zadnjo dozo "bronhomunala" in redno lepo jemljemo vitamine. Tako, da mislim, da tudi to vpliva na to. OK - zdaj sem si malo dušo spraznila. Se vam še kaj oglasim... En lep dan... Pa, pa A
< Sporočilo je popravil Aja32 -- 13.10.2008 9:06:55 >
|