|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktober 2005
9.10.2008 8:37:48   
urbancek
KBM  - čim prej se pozdravite. Mi tudi že nekaj časa prebolevamo drobne virozice, k sreči zaenkrat ni bilo nič hujšega razen ko smo srali in kozlali, pa še to je hvala bogu hitro minilo.

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
9.10.2008 18:16:03   
KBM
KBM - Vse dobro Karin, da bi čimprej ozdravela in ne bi imela težav s srčkom.

Hvala

urbanček tudi tebi hvala, tudi jaz upam, da bo vse ok, danes sem jo naročila za srček v Lj in imamo pregled šele konec novembra!

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
9.10.2008 21:30:45   
nana 27
KBM, držim pesti, da bo vse OK na pregledu user posted image user posted image user posted image  Punce, hvala za podporo. Vsaka dobra misel šteje user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
10.10.2008 13:32:27   
Felicity
Par slikc s praznovanja - pihanje svečk
user posted image

user posted image

in še ena po končanem praznovanju - ja se je spomnila, da je lačna user posted image

user posted image

Ne gledat opreme, ker je še precej v "razsulu".

Ema je dobila novo sobico, bom poslikala ob priliki, danes bo prva nočitev, poročilo sledi. user posted image Vi pa držte pesti.

Lep vikend vsem!

< Sporočilo je popravil Felicity -- 10.10.2008 13:33:59 >

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
10.10.2008 14:25:31   
nana 27
Čestitke za rojstni dan še enkrat!!! Tortica izgleda super (me je kar naenkrat lakota zagrabila user posted image ) in kako velika punca je Ema user posted image user posted image user posted image  Držim pesti za mirno noč v novi sobici!

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
11.10.2008 10:00:48   
KBM
Luštne slikce, Felicity, Ema je pa res že full velikauser posted image

In kakšna je bila prva noč v novi sobici?

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
   [Brisano sporočilo]
11.10.2008 12:07:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MojcaG)
  Neposredna povezava do sporočila: 4482
11.10.2008 16:38:40   
KBM
KBM, upam, da bo z Leo vse ok in da šum izgine.

Karin je moja hčerkica, si mal zamešala a ne?user posted image Drugače pa hvala

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
11.10.2008 21:05:34   
MojcaG
nalin, hvala..

drugače pa, seveda sem že vsaj šestintridesetkrat pozabila kupiti revijo, vedno se spomnim, ko pridem domov! user posted image  user posted image  user posted image  

zato grem zdajle brati na tale link, ampak se morem prej registrirat. zna trajat. user posted image

ema, velika lušna punca!! user posted image  user posted image  user posted image   in kako lepa tortica! joj, kolk smo mi lani iskali piko polonico..user posted image  letos pa gospodična želi hello kitty. kar bo enostavnejše, samo barvno sprintano slikco moram prinesti v slaščičarno in potem naredijo oni tako slikcočez torto, ki se poje. upam, da sem razumljiva.user posted image

kbm, tudi jaz želim, da bo vse ok s srčkom. drugače pa, res nisem medicinsko podkovana, ampak šum na srčku naj bi bila običajna zadeva ob kakšnem vnetju - bolezni, potem pa spet izgine ko otrok ozdravi. tako so vsaj meni rekli, ko je imela senjorita uroinfekt in bila v bolnici, takrat so ga slišali, potem nikoli več, vse ok. upam, da te ne zavajam s to informacijo, če te, potem te zato, ker so dohterji mene.user posted image

nana, kako je z bratom? kako ste vi, ti in tvoja družina? še vedno fejst fejst pošiljam lepe misli! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
11.10.2008 22:05:34   
MojcaG
user posted image  user posted image  user posted image  nalin... sem prebrala in jočem kot dež... že takrat mi je bilo tolk hudo...user posted image user posted image user posted image

ne morem si predstavljati, kaj si doživljala, ne morem si predstavljati bolečine... ampak tale tvoj stavek me je pa sesul: Prosim mali moj, zdrži še malo, če pa moraš oditi, pojdi takoj, da se ne boš matral.

kajti vsaj malo lahko podoživim kar si ti, le delček,
moj ati je počasi umiral, vsak vdih in izdih mu je prestavil njegovo izčrpano telo, bil je na kisiku - pa še to bolj zaradi nas - svojcev, da nismo imeli občutka da se duši (zdravniki, ki so hodili k njemu, so trdili, da ne trpi, da se ne duši), povedati več ni mogel, zadnja dva dni tudi z očmi ne več.. in moja največja želja je bila ravno to: če že moraš oditi, pojdi, da se ne boš matral... user posted image  in vso življenje bom vesela, da sem bila ob njemu, ko je nehal dihati, da sem ga držala za roko...

ne vem, kje bi dobila moč, da bi prestajala za otroka, to kar si ti, ali aja32, pa še mnogo staršev po svetu.. ne želim in ne privoščim tega nobenemu bitju na tem svetu,

upam, da se je zdravje Jonasa zdaj stabiliziralo,
upam, da ne boste nikoli več v bolnici - NIHČE!

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
12.10.2008 10:19:17   
KBM
nalinuser posted image user posted image user posted image ,  upam samo da bo vse ok v naprej

Felicity, hvala, saj bomo videli kaj bodo povedali v Lj

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
   [Brisano sporočilo]
12.10.2008 11:47:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4487
   [Brisano sporočilo]
12.10.2008 11:51:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4488
12.10.2008 19:35:49   
KBM
o madona sem tud blesava, no ja važno da so želje

Ni panike, drugače imaš pa prav, važno je da so željeuser posted image

Držim pesti, da bo z Jonasom vse okuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4489
13.10.2008 8:51:37   
Felicity
poročilo prve noči v novi sobici - Kar v redu, spala celo noč brez prekinitev, zbudila se je okoli 6ih zjutraj in še malo spala pri naju.
Bravo najina miška! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
13.10.2008 9:04:02   
Aja32
Felicity - ful lepa torta user posted image user posted image user posted image .
No, mi jo vedno damo narediti, ker jaz nimam pravega smisla za peko oz. delo slaščic. user posted image

Nalin - Luka je praznoval v soboto, 4.10.. Smo izgleda padli ven iz seznama.... user posted image user posted image user posted image

Punce - dajte mi povedati - imate vi tudi doma "teto trmo" non-stop na obisku. Pri nas so zdaj besede: "ne, ne bom" zakon. Meni se kar meša. Ne bom jedel, ne bom pil, ne bom se oblekel. Zraven pa namesto, da bi lepo govoril jambra tako, da ga komaj razumeš - napol z jokajočim zvokom. Je pa dejansko vsaka stvar "ne bom". Včeraj sva imela v kopalnici boje skoraj pol ure glede umivanja zobk in striženja nohtov. Ne, ne bom in pika. Tako, da sva ga potem skupaj z mojim držala in strigla nohte ter umivala zobe. Pa še to je brcal sto na uro. Jaz sem potem raje šla iz kopalnice na balkon, da sem se malo ohladila, ker se mi je res začelo mešati. Vsako stvar ga moraš prositi stokrat. Da ne govorimo o pospravljanju stvari za seboj - ne in pika. Vrže kakšno igračo iz protesta, pa mu potem rečem, da naj jo lepo pospravi in da nazaj na mesto, kjer je bila. To traja tudi do pol ure. Niti slučajno jo ne bo pobral in pospravil. In mi včasih zmanjkuje potrpljenja. Saj je Naja tudi v fazi trme, ampak tale Lukčeva je pa veliko hujša. Naja se meče po tleh, pa jo tam pustiš minuto in ignoriraš, da se umiri. Ta pa ne - še eno uro potem tečnari. Da ne govorimo o tem, da se nikamor ne smem premakniti. Non-stop "kje je mami, hočem mami", itd... Tako, da grem komaj na WC, pa še tam se postavi pred vrata in hoče notri. Uf, malo sem morala pojambrati, ker mi je pobral vso energijo čez vikend. user posted image user posted image user posted image
Dajte napisati, da imate pri vas podobno situacijo, da se malo potolažim. user posted image

Drugače sta oba v vrtcu - Luka je bil sicer od četrtka doma - virozica na obisku - je imel vročino v sredo in še malo v četrtek dopoldne, potem je bilo pa OK. Naja se je pa izgleda izmazala.
Moram potrkati - sta malo manj bolna, kot lani. Je pa res, da ravno zdaj jesta zadnjo dozo "bronhomunala" in redno lepo jemljemo vitamine. Tako, da mislim, da tudi to vpliva na to.

OK - zdaj sem si malo dušo spraznila. Se vam še kaj oglasim...

En lep dan... Pa, pa A

< Sporočilo je popravil Aja32 -- 13.10.2008 9:06:55 >

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
13.10.2008 9:09:29   
nana 27
Bravo, Ema!!!!!! user posted image   Nalin, kako je Jonas? Kaj so včeraj ugotovili? Nekaj težav sem imela z registracijo. Mogoče me prime, da bi še jaz pisala dnevnik user posted image  Včeraj sem končno prebrala tvoj dnevnik user posted image user posted image user posted image  Joj, kaj ste prestajali user posted image  Ne morem si predstavljat...težki trenutki. Nalin, user posted image user posted image user posted image  pa veliko user posted image za malega Jonasa!!!!!!!  Glede brata pa le toliko, da je bil čez vikend veliko boljši. Trenutno pričakujem klic iz bolnice, kjer mami čaka na zdravnika, da ji kaj več pove (po viziti). Vem, da bo danes imel še en CT glave in si želimo, da slika ne bi pokazala kaj posebnega..   

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
13.10.2008 10:39:42   
Felicity
IZVIRNO SPOROČILO: Aja32

Felicity - ful lepa torta user posted image user posted image user posted image .
No, mi jo vedno damo narediti, ker jaz nimam pravega smisla za peko oz. delo slaščic. 

Saj naša je tudi naročena. JAz take ne bi naredila v 100 letih.
Saj znam naredit famozno torto nutello, in je tudi dobra, ma za videt ..., se ne mora kosat s profesionalci. user posted image
Mogoče 1x ko se navadim delat glazuro.

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
13.10.2008 14:19:49   
nana 27
Felicity, jaz bi dala enak odgovor user posted image   Pri nas možek dela dobre torte pa še lepo jih oblikuje, ampak ga ne bo doma, tako da bomo kar profi torto naročil. Naročila bom foto torto, ker sem se čisto zaljubila v torto, ki jo je gor nalimala Aja32. Ne vem pa, kaj bo gor (Mojster Miha, morda Krtek, ali pa Traktor Tom) user posted image

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
13.10.2008 19:08:04   
soncek&luna
aja, pri nama je tut trma... zaenkrat mi nekako ratuje jo zatirat.... ce kaj noce, recimo se oblect, mu recem, da potem ne moreva nikamor, ker je zunaj mrzlo in bo potem zbolel... ce noce igrack pospravit mu recem ene 3x, ce jih ne bo pospravil mu jih bom jaz in jih bom vzela... ce noce jest, pac potem ne bo dobil nic posladka... ce zacne govorit jokajoce, mu recem, da naj lepo pove, da ga nic ne razumem in mu ne morem pomagat... ce greva kam na obisk, mu recem, da naj sabo vzame igracke, da ne bo potem spet tezil, da se hoce igrat z avtomobilcki... in ce jih ne vzame in jih potem isce, mu razlozim, da jih je doma pustil, da jih ni hotel vzet sabo in da naj neha tezit user posted image ...moram pa vedno vse nekajkrat ponovit.. sej pravim zaenkrat uspeva... no sej drugega kot da me uboga mu tudi ne preostane... pri meni dobi kazen in tolazbo, druge osebe ni user posted image

Mami, pika moja!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
13.10.2008 20:51:46   
Aja32
Punce, a prispevate kakšen glas za našo princesko... user posted image user posted image user posted image

http://bibaleze.si/multimedia/z_igraco_do_nove_sobe/naja-in-medo.html

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
14.10.2008 9:51:51   
MojcaG
aja,  sem dala svoj glas. lušna princeska, kakšne lepe kodrčke dobiva! user posted image

trma... itak. Pa jo nekak uspemo krotit. Tole pospravljanje je pri nas tudi katastrofa... "ne morem, me noga boli..." ali pa "ne morem pospravit adidask, je omara predaleč.." (pol metra), pa naredi tak zjamran izraz, kot da sem ji rekla, naj gre za pet ur okopavat njivo ali kaj podobnega.. kar se joka tiče, ne dobi ničesar, dokler se dere, pa zna kar hitro utihnit.. Zdaj se je malo umirila, je pa imela totalno jokajoče obdobje. Pa če je muha letela mimo, je že vpila. user posted image  

Kdo je naš naslednji slavljenček?

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
14.10.2008 13:54:41   
urbancek
V nedeljo je naš dopolnil tri leta, pa še nismo praznovali, bomo šele to nedeljo

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
14.10.2008 16:19:35   
KBM
V nedeljo je naš dopolnil tri leta, pa še nismo praznovali, bomo šele to nedeljo

Vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

user posted image
Oddala sem glas za Najo, luštna punčkauser posted image

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
14.10.2008 20:33:53   
MojcaG
IZVIRNO SPOROČILO: urbancek

VSE NAJ NAJ NAJBOLJŠE!!!user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?