|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
14.10.2008 12:32:56   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Vsem dekletom in vsaki posebej - hvala! Za vsako enauser posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa ostale, nič rezultatov še, ali sem jaz še čisto zmešana? Ker tak ne vem, ali se mi naj samo smeji ali naj še kakšno solzico potočim od veselja in sreče.

lubica ti si sam daj duška!!!!!!!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
14.10.2008 12:33:04   
Pija76
Gigi a si ti včeraj pozabila na mene, ali nisi šla?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
14.10.2008 12:34:13   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: baci
saj bom počakala,da bom decembra grela,ker saj veš,mogoče pa bo to najino božično darilo!!!!user posted image user posted image

jaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

Horny Teddy

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
14.10.2008 12:34:51   
baci
shuka-ti lepo idi,normalno oblečena,pa naj oni govorijo kaj čejo za kg,glavno da se ti dobro počutiš in user posted image ,to je najbolj važno!!!
ko je.. kg,bomo pol hujšali,ko bo čas za to!!!
midve z mojo tehnico,sma se na smrt skregale in se že pol leta ne pogovarjama,kaj šele gledava!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

......vsak dan je nov začetek....

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
14.10.2008 12:35:00   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: Nikita***

Evo ena 74 letnikuser posted image

tut 71 ni kr tko user posted image

(odgovor članu Nikita***)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
14.10.2008 12:36:07   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76
Je pa v smislu da gremo v nov boj!

pa to mi delajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj 
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
14.10.2008 12:37:08   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

očitno so cela 70-ta bla taboljša!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
14.10.2008 12:37:26   
Kicsi

IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Sonček jaz sem super, ko gledam ven iz pisarne na sonček me tolk k njmeu vleče user posted image . Jah delam, kaj pa čem user posted image . Kuhala pa nimam pojma kaj bom, imam solato, pa nekaj za zraven, sam imam prazen hladilnik, pa nič nisem iz skrinje vzela, sem čist pozabila user posted image . Leta pač. Kakšna ideja?

Arnejči ah jaz imam vedno kakšen načrt na zalogi, samo čakam da ideja še čist dozori, pa da najdem čas za štart user posted image . Je pa v smislu da gremo v nov boj!

Meni bo moj dragi danes naredil pizzo.Sem si jo tok zaželela,kot še nikol.Je reku,da me bo danes on stregu in razvajal user posted image .Upam,da se bo od danes naprej to še kdaj zgodilo user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
14.10.2008 12:38:54   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi
Meni bo moj dragi danes naredil pizzo.Sem si jo tok zaželela,kot še nikol.Je reku,da me bo danes on stregu in razvajal user posted image .Upam,da se bo od danes naprej to še kdaj zgodilo user posted image

moj tudi, pa je žal moral v službo.....user posted image user posted image user posted image . Zdaj bom pa LAČNA!!!!!!!!!! Pošlji en virtualni kos..user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
14.10.2008 12:39:33   
zarja1
zdaj pa ga rr serje......error na napako

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 14.10.2008 12:40:07 >

Horny Teddy

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
14.10.2008 12:39:51   
sapi
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

očitno so cela 70-ta bla taboljša!!!!!!user posted image user posted image user posted image

To pa itak ...
Dajamaja super za pikico user posted image user posted image user posted image važno, da je ena ... še dobro, da si pri treh vztrajala  ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
14.10.2008 12:40:00   
Shuka

shuka-ti lepo idi,normalno oblečena,pa naj oni govorijo kaj čejo za kg,glavno da se ti dobro počutiš in user posted image ,to je najbolj važno!!!
midve z mojo tehnico,sma se na smrt skregale in se že pol leta ne pogovarjama,kaj šele gledava!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Tud moja tehtnica je že odpoved dobila, pa se še kr zadržuje pri nas, očitno ji ni potegnilo, da ma sam en mesec odpovednega roka, k ga je čist prekoračla user posted image user posted image user posted image

Tista k si je leseno omislila, tista je caricauser posted image user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
14.10.2008 12:40:28   
obayifo

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Vsem dekletom in vsaki posebej - hvala! Za vsako enauser posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa ostale, nič rezultatov še, ali sem jaz še čisto zmešana? Ker tak ne vem, ali se mi naj samo smeji ali naj še kakšno solzico potočim od veselja in sreče.

lubica ti si sam daj duška!!!!!!!!!!!!!

Goldy oj ženšče, delaj kar češ, ob takem veselju se še nam smeji in joka! ČESTITAM!!!!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
14.10.2008 12:41:35   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Tud moja tehtnica je že odpoved dobila, pa se še kr zadržuje pri nas, očitno ji ni potegnilo, da ma sam en mesec odpovednega roka, k ga je čist prekoračla user posted image user posted image user posted image

Tista k si je leseno omislila, tista je caricauser posted image user posted image user posted image user posted image

čaki a je nisi v omaro pospravla? Moja je na podstrešju...ko se nauči vzornega vedenja, lahko ponovno pošlje prošnjo za redno delovno razmerje...user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
14.10.2008 12:41:46   
Shuka

moj tudi, pa je žal moral v službo.....user posted image user posted image user posted image . Zdaj bom pa LAČNA!!!!!!!!!! Pošlji en virtualni kos..user posted image
Tud meni,  user posted image

< Sporočilo je popravil Shuka -- 14.10.2008 12:42:16 >

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
14.10.2008 12:42:15   
Kicsi

Jaz imam srečo,da moj dela doma,pa si lahk vzame čas tudi za kuhanje.Zanimivo je,da si ga do zdaj ni nikoli vzel user posted image user posted image .

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
14.10.2008 12:43:20   
Shuka

Jaz imam srečo,da moj dela doma,pa si lahk vzame čas tudi za kuhanje.Zanimivo je,da si ga do zdaj ni nikoli vzel user posted image user posted image .
Sej to je pa čar nosečnosti, moj je tud priden k sto mater zdej, pa nič mi ne dovoli delati, tko da ma vse on čez, k bi tko tud ostalo po porodu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
14.10.2008 12:43:29   
zarja1
ja meni pa dans sam Mozila dela-tak da ne bom lepla želj pizze, je Explorer šel k vragu......
user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
14.10.2008 12:44:08   
baci
shuki-kaj češ,eni pač nočejo it stran,saj pravim moja že 6 mesecev vtraja,pa nikam ne gre!!!
mogoče pa mi pomaga vztrajat in upa da se bova en dan že pobotale!!!

......vsak dan je nov začetek....

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
14.10.2008 12:44:19   
Shuka

čaki a je nisi v omaro pospravla? Moja je na podstrešju...ko se nauči vzornega vedenja, lahko ponovno pošlje prošnjo za redno delovno razmerje...user posted image
Ja je v omari in se ne premakne s tamuser posted image . Sam ti pa si duša, da ji daš še eno priložnostuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
14.10.2008 12:45:09   
Shuka

ja meni pa dans sam Mozila dela-tak da ne bom lepla želj pizze, je Explorer šel k vragu......
user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
14.10.2008 12:45:50   
Shuka

shuki-kaj češ,eni pač nočejo it stran,saj pravim moja že 6 mesecev vtraja,pa nikam ne gre!!!
mogoče pa mi pomaga vztrajat in upa da se bova en dan že pobotale!!!
Upanje umre zadnje in prav je tako user posted image bravo za tvojo pametno tehtnicouser posted image

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
14.10.2008 12:46:05   
Kicsi
Dekleta bodite v cvetju,zdaj grem mal na izi pospravljat po bajti,pa vam pošljem vsaki po dva kosa,ko bo pečena user posted image user posted image .Vsem skupaj en velik user posted image

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
14.10.2008 12:46:32   
obayifo

Sej to je pa čar nosečnosti, moj je tud priden k sto mater zdej, pa nič mi ne dovoli delati, tko da ma vse on čez, k bi tko tud ostalo po porodu user posted image user posted image user posted image

moj je bil tut ene 2krat, ko smo čakal, če bo + al ne bo, boh ne dej, da bi se kej hudo matrala (pa sploh nism mela takih štal kot jih mate ve).... drgač pa hitr pozab... upam, da ko bo šlo zares, ne bo pozabu :)

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
14.10.2008 12:47:01   
zarja1
ne vem no, je bla kr user posted image , me je tolkuser posted image . Zdaj pa naj se mal namatra.... user posted image  

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kako kupite nov avto?

Z gotovino. (36%)

Na kredit. (39%)

Na lizing. (20%)

Denar mi posodijo starsi. (5%)

Število vseh glasov: 9239

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!