Shuka
|
Kje je naša Zarja? K si mi prlepla tisto slikco slovenskih konjev in bedakov me je kr zmrazil. Jest teh slovenskih viž sploh ne morm gledat, vse kar sem prebavila je bil TV Dober dan, več mi ni ratal Pikovitek - eno lep izlet v štajesko prestolnico ti želim in naj bo ploden razgovor. Larči - kaj počneš? Sem vidla da se mbd0411nič ne javlja, boh vedi, če res ni šla že v RIM. Če je upam, da že cartajo svojega fantka. Kruce Fiks - ma kaj vaju ata to heca sploh ni na tekočem z dogajanjem, ne? Sej se ga bosta navadla, pa tko kot so vama svetovale punce, ko prideta k njemu zdrdrati kako pa kaj je pri vama, vse, da sploh do besede ne bo prišel, pa kr povedat svoje pol pa spraševat, če vama kej ni jasno, nč se pustit odpravit. On je tak na hotrco dr. ampak je dober Naj vama Klomifenček pomaga. Nikita*** - vztrajat do konca, in upat do zadnjega tko kot to me počnemo za vse vas Kalina - sej do jutri bojo foliklčki počakali in boš videla, da bo punkcija kmalu mimo ti pa imela lep pridelek Miska73 - a je to pivička al so bla jajčka, da so ti foliklčki zrasli? Le tako naprej, v četrtek boš taprava kokoška Lučka25 - al ga serješ, ima da se vsak dan javiš na raport kako je stanje pri tebi, da ne bomo v skrbeh, ti pa kao nočeš , sej veš, da pogovor pomaga tud, če fizično nič ne mormo narest. Mah veš kaj jest bi kr Ata Reša poklicala, me je blo tud vedno strah ampak pol k sem to naredila je blo pa kul. Kar vprašaj ga kako pa kaj naprej glede tvoje situacije, sej nimaš kej zgubit, lahko te naroči prej ali pa nenazadnje še vedno počakaš na november, tko boš pa vsaj vedela na čem si! Pogumno! Tassi1 - hvala za kavico Gigi - kako si mi ti? Da bo le tale postopek krajši od prejšnjega in pa bistveno boljši! Nokes - kako kaj pikica in turist? Arnejči moja - lepo da si se oglasila. Ja zadnje čase zgornji sosedje mirujejo, sej zato pa ne sosedje z drugega bloka ko fasado menjajo, ampak se ne pustim več motit, jaz kar zadremam do 10h, ponoči so pa še vedno dirke na WC, tko da skompenziram dan za noč Gretka - Goldy - še enkrat čestitke dajčimajči - nima veze koliko jih bo važno da bojo srčki utripali in da bo vse OK. Držim pestke sonček33 - kolk me lepo greješ v tej lepi jeseni blanči - a teta s Krvavca spet zajebava? Želvička - ahoj ajsi - superca za 3 cm in da je z vodo in krvjo vse OK, le tako naprej netka34 - ima da rata ta mesec, 2013 bo dete staro že 3 leta jazzzika - super za 9 jajčec baci - naj ti zobobol hitro mine, da boš spet lahko spala 75 letnik tud ni glih za staro šaro mismis se nisem pozdravila - kako si moja mentorica za seznamčke . Skratka še vedno navijam za vse danes