|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
14.10.2008 11:57:33   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

ja madona, a ste same 73 - letnik tukaj gor? ma sej ste fajn no, res. Sam smo 79- letnik tut fajn.

79 JE ZAKON!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
14.10.2008 12:11:56   
Shuka
Kje je naša Zarja? K si mi prlepla tisto slikco slovenskih konjev in bedakov me je kr zmrazil. Jest teh slovenskih viž sploh ne morm gledat, vse kar sem prebavila je bil TV Dober dan, več mi ni rataluser posted image user posted image user posted image
Pikovitek - eno lep izlet v štajesko prestolnico ti želim in naj bo ploden razgovor.user posted image

Larči - kaj počneš?user posted image Sem vidla da se mbd0411nič ne javlja, boh vedi, če res ni šla že v RIM. Če je upam, da že cartajo svojega fantka.

Kruce Fiks - ma kaj vaju ata to heca user posted image user posted image sploh ni na tekočem z dogajanjem, ne? user posted image Sej se ga bosta navadla, pa tko kot so vama svetovale punce, ko prideta k njemu zdrdrati kako pa kaj je pri vama, vse, da sploh do besede ne bo prišel, pa kr povedat svoje pol pa spraševat, če vama kej ni jasno, nč se pustit odpravit. On je tak na hotrco dr. ampak je doberuser posted image Naj vama Klomifenček pomaga.user posted image

Nikita*** - vztrajat do konca, in upat do zadnjega tko kot to me počnemo za vse vasuser posted image

Kalina - sej do jutri bojo foliklčki počakali in boš videla, da bo punkcija kmalu mimo ti pa imela lep pridelek user posted image
Miska73 - a je to pivička al so bla jajčka, da so ti foliklčki zrasli? Le tako naprej, v četrtek boš taprava kokoškauser posted image

Lučka25 - al ga serješ, ima da se vsak dan javiš na raport kako je stanje pri tebi, da ne bomo v skrbeh, ti pa kao nočeš user posted image , sej veš, da pogovor pomaga tud, če fizično nič ne mormo narest. Mah veš kaj jest bi kr Ata Reša poklicala, me je blo tud vedno strah ampak pol k sem to naredila je blo pa kul. Kar vprašaj ga kako pa kaj naprej glede tvoje situacije, sej nimaš kej zgubit, lahko te naroči prej ali pa nenazadnje še vedno počakaš na november, tko boš pa vsaj vedela na čem si! Pogumno!user posted image

Tassi1
- hvala za kavicouser posted image

Gigi - kako si mi ti?user posted image Da bo le tale postopek krajši od prejšnjega in pa bistveno boljši! user posted image user posted image user posted image

Nokes
- kako kaj pikica in turist?user posted image

Arnejči moja
- lepo da si se oglasila. user posted image Ja zadnje čase zgornji sosedje mirujejo, sej zato pa ne sosedje z drugega bloka ko fasado menjajo, ampak se ne pustim več motit, jaz kar zadremam do 10h, ponoči so pa še vedno dirke na WC, tko da skompenziram dan za noč user posted image user posted image user posted image

Gretka
- user posted image

Goldy - še enkrat čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

dajčimajči
- nima veze koliko jih bo važno da bojo srčki utripali in da bo vse OK. Držim pestke user posted image

sonček33
- kolk me lepo greješ v tej lepi jeseni user posted image

blanči  - a teta s Krvavca spet zajebava?user posted image

Želvička - ahoj  user posted image

ajsi - superca za 3 cm in da je z vodo in krvjo vse OK, le tako naprejuser posted image

netka34 - ima da rata ta mesec, 2013 bo dete staro že 3 letauser posted image

jazzzika - super za 9 jajčec user posted image

baci - naj ti zobobol hitro mine, da boš spet lahko spala user posted image user posted image

75 letnik tud ni glih za staro šarouser posted image user posted image user posted image

mismis se nisem pozdravila - kako si moja mentorica za seznamčkeuser posted image .

Skratka še vedno navijam za vse danesuser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
14.10.2008 12:14:48   
Kicsi
Dan dekleta. Tudi 76 letnik smo zakon user posted image .No pa sem dobila datum za prvi UZ in to je 29.10.user posted image .
Držim pestke za vse.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
14.10.2008 12:15:42   
sonček33
Šuki - ma z veseljem te grejem.
Kicsi - jupi...a si že dojela?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
14.10.2008 12:17:05   
zarja1
no pa me je spet ven zabrisalo.....

še uradno dobro jutro voščim, je prišla na obisk sodelavka pa sma se začenčle....

Goldy še zdaj ne morem verjet. Barvo, to mi delaj. Itak, da ta dan ne bo normalen....user posted image user posted image user posted image

Ajsi super rezultati.

Gigi si boljš?

Kajsica samo dosti tekočine in počitka pa bo.

BBpikica pa ti? Sabsa kdaj bova pa midve?

Netka a huda bejba....no, tega pa po meni nisi dobila..user posted image

Shuki moj vidim te, vidim te...kak si cuker? Full lep seznam!!!!!!

Arnejči držim pesti, da bo čimprej tvoj dan D.

Mišek full lepi folikli!!!!!

Baci hvala, saj tvoji user posted image user posted image  tud že komaj čakajo nate.

Abra-čokolada SOLNI CVET!!!!! Zakon okus, full dobro za nosečnice!

Sonček 33 itak, da te vedno hvalimo, mislim.....user posted image user posted image user posted image

Mismis a nas spet po diagonali čitaš?

Pikovitek javi, ko boš lahko kaj si rihtala. Kdo dela ob torkih študiram...koga boš imela? Saj so itak vsi full dobri!!!!

Želvica itak, ti si moj tip osebe-vedno njami njami....

in kje je naše ljubo bitjece LL? Ne delat preveč, slišiš?????

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
14.10.2008 12:20:16   
baci
ja,komaj čakam da grem po moje user posted image user posted image ,me ma da bi že ta mesec klicala ko dobim M,saj je konc oktobra,tako pa bom grela komaj decembra!!!

......vsak dan je nov začetek....

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
14.10.2008 12:20:43   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka
Kje je naša Zarja? K si mi prlepla tisto slikco slovenskih konjev in bedakov me je kr zmrazil. Jest teh slovenskih viž sploh ne morm gledat, vse kar sem prebavila je bil TV Dober dan, več mi ni rataluser posted image user posted image user posted image

ja no.....meni so zakon originalni Only fools and horses.......to slovensko različico pa sem tud začela gledat, pa sem tud razočarana.......

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
14.10.2008 12:22:14   
Kicsi
Ne še čist.Pa tudi moj in moja mama še nista čist dojela. Ma sam ,da bo vse o.k.Saj veš kako je,ko se matraš pet let,pa ti končno rata-težko se dojame,da se ti je končno nasmehnila sreča,pa hočeš čim prej pridet do UZ,da vidiš da je to res user posted image .

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
14.10.2008 12:22:22   
baci
mislim,da dela gavričeva in ona blontna,kaj je kovačevič ali kako

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
14.10.2008 12:22:44   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: baci
ja,komaj čakam da grem po moje user posted image user posted image ,me ma da bi že ta mesec klicala ko dobim M,saj je konc oktobra,tako pa bom grela komaj decembra!!!

draga pa veš kak hitro bo to tu? Naši v službi že delajo vse potrebno za Božička.....Glej oktober je itak že mimo, novembra se ti bo pa že nekaj dogajalo....tud priprave na ET niso kr tak....Boš vidla....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
14.10.2008 12:22:57   
Shuka
Aja sem pozabla napisat, k ste mi nekatere svetovale, da naj se malo manj oblečem, poletne cunje pa to za na tehtnico, kaj ste zmešane user posted image user posted image user posted image user posted image . Jest mam zmer zjutraj posvetovalnico ob 7h moram bit tam, a veste kolk je mrzlo zjutri, bi mela niple tolk trde, da bi mi lohka odpadli user posted image user posted image user posted image . Pa ker je tisto tehtanje gor-dol,3 sek, pomoje bi me kregal, če bi se tm začela slačit, tko da bom to prej naredilauser posted image user posted image user posted image . Sam poletnih cunjic pa res ne bom mela, že zdej k grem ven si fliska oblečem, sem bl taka zmrzljivkauser posted image user posted image user posted image , pa jebeš kile in tehtnico. user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
14.10.2008 12:23:55   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

ja no.....meni so zakon originalni Only fools and horses.......to slovensko različico pa sem tud začela gledat, pa sem tud razočarana.......
Kopije so zmer slabše od originalovuser posted image user posted image user posted image , škoda, da niso bolj izvirni.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
14.10.2008 12:24:17   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: baci

mislim,da dela gavričeva in ona blontna,kaj je kovačevič ali kako

Kovač se piše ja. No Gavričeva je itak tolk odpiljena. Meni je delala ET in sma se tolk presmejale, ko mi je user posted image user posted image  kazala.....

Horny Teddy

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
14.10.2008 12:25:00   
Pija76
Dajamaja nam vsem zvestim navijačicam sporoča: Videl 1GV 12mm in rumenjaček. Zaenkrat vse OK, čez 14 dni kontrola. Hvala!

Goldy čestitke, srečno do konca!

Vsem en pozdravček, parv lep, tak sončen user posted image !

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
14.10.2008 12:25:35   
zarja1
veste kolk je mrzlo zjutri, bi mela niple tolk trde, da bi mi lohka odpadli 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
14.10.2008 12:26:29   
sonček33
dajamaja - jupiuser posted image user posted image , saj bo tudi eden dovolj, kajne? Superca.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
14.10.2008 12:26:31   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76
Dajamaja nam vsem zvestim navijačicam sporoča: Videl 1GV 12mm in rumenjaček. Zaenkrat vse OK, čez 14 dni kontrola. Hvala!

BRAVO!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Pija lepo jo pozdravi......

Horny Teddy

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
14.10.2008 12:27:01   
sonček33
Pija - kako si? Delaš? Ja itak, ti si tolk pridna? kaj boš kuhala?

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
14.10.2008 12:27:31   
zarja1
Lana kako? Daj malo poročaj....

Horny Teddy

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
14.10.2008 12:28:23   
zarja1
Grethy helov....doma iz službe utrujena?

O Gita helov...kako si pupa?

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
14.10.2008 12:28:41   
Goldy
Vsem dekletom in vsaki posebej - hvala! Za vsako enauser posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa ostale, nič rezultatov še, ali sem jaz še čisto zmešana? Ker tak ne vem, ali se mi naj samo smeji ali naj še kakšno solzico potočim od veselja in sreče.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
14.10.2008 12:30:45   
baci
ja meni je tudi GAVRIČEVA ZAKON,midve sma zelo dobro sodelovale,pa sestra jasna je zakon!!!

saj bom počakala,da bom decembra grela,ker saj veš,mogoče pa bo to najino božično darilo!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
14.10.2008 12:31:21   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Goldy čestitke, srečno do konca!

Vsem en pozdravček, parv lep, tak sončen user posted image !
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
14.10.2008 12:31:55   
Pija76
Sonček jaz sem super, ko gledam ven iz pisarne na sonček me tolk k njmeu vleče user posted image . Jah delam, kaj pa čem user posted image . Kuhala pa nimam pojma kaj bom, imam solato, pa nekaj za zraven, sam imam prazen hladilnik, pa nič nisem iz skrinje vzela, sem čist pozabila user posted image . Leta pač. Kakšna ideja?

Arnejči ah jaz imam vedno kakšen načrt na zalogi, samo čakam da ideja še čist dozori, pa da najdem čas za štart user posted image . Je pa v smislu da gremo v nov boj!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
14.10.2008 12:32:16   
GITA14
goldy joči se smej se saj, kar ti srce poželi delaj, ker ti si naša nova zmagovalka 

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

ime za fantka
N5ra

Katero ime za fantka je najlepše?

Lian (16%)

Zak (7%)

Val (30%)

Zan (22%)

Tian (24%)

Število vseh glasov: 491

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!