Shuka
|
Ajvy - packa k nas tkole dražiš s slastnim zajtrkom sem ostala kar pri balonchy-nem sadju (zaradi kil seveda), bi pa z veseljem enga,dva taka sendviča pojedla Majchy - vse dobro danes na morfologiji , naglej si štručko in morfo se dela čez trebuh, če ti pa MV pogleda pa ne vem, meni pri morfi ni gledal MV, se mi zdi, da mi ga sploh še ni pogledal, razen ko sem krvavela v 20t mi je naredil UZ skozi nožnico in tekel CK zaprt, po tem sem sklepala da je pogledal MV, če pa to, to pomeni pa ne vem, zaenkrat nimam drugih podatkov koliko meri. Katjuša - očitno imava podobne probleme kar se spanja in nakupovanja avtomobila tiče. Moj tud meni ne da spati, ker tolk drva žaga, pa za avto se je tudi sedaj odločil za zamenjavo , si mela pa burno noč Luca - sem te jaz preimenovala, je nekako lažje si imena zapomnit, kot anominma 1,2,3 , sej nisi jezna, ne? akvalina - lepo, da si včerajšnji dan izkoristila do konca in superca za pregled enako petrap - super, da je s škratkom vse OK claud - sem se kar nasmejala tvoji štorji s trebuščkom, naša mala štruca pa atija ko se zagleda v trebuh in ko položi roko neha migat, ko pa ni pozoren je pa v akciji, pomoje ga namenoma malo heca (že zdej, kaj šele bo) Kje je pa Tanci kej? sunny24 - lepa slikca bejbija boma2 - tudi tebi vse dobro na pregledu