|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
14.10.2008 10:47:51   
petrap
mislm, da nism nč povedala kdaj imam pregled...user posted image user posted image user posted image ..jaz k jaz, a ne? no naslednji pregled mam šele 17.11. user posted image ...še tku doooolguuuuuuu....

danes mava pa še zadnjič šolo za starše z mojim, tko da bom spet cel dan okrog...pa še v službi imam ogromno dela, ker sem bla en dan doma...user posted image ...bi bila kar še ene par dni, sploh zdaj ko je še tko lepo vreme...sam ne smem...saj bo kmalu december, pol sem pa že doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...še 50 delovnih dni do takrat...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
14.10.2008 10:50:16   
No na hiter se vam javim zdele ko pol morem it delat koislo popoldne pa v službo sem zelo zelo user posted image user posted image user posted image sem klicala G pa jo vprašala če mi lahko prestavi na popoldne da gre mala zraven pa je rekal da ni mogoče drugače pa tko ne more nihče na morfo zraven ima tko narejeno od novembra lani moja mala in moj bosta tako razočarana ju že kr vidim moj je reko da je to res nevljudno mala naša pa se tk veselila evo sedaj pa udarec ampak moram biti samauser posted image user posted image user posted image ...

se vam javim zvečer ko pridem iz službe grem hiter pizzo nardit...uživajte papa

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
14.10.2008 10:52:19   
Čebel@
petrap.......kar pridno odštevašuser posted image user posted image user posted image user posted image  boš že nardila kar imaš za nardit(v službi) je bolj pomembno da si mela podaljšan vikenduser posted image user posted image user posted image user posted image
a bosta šla potem tud na predavanja o pripravah na porod(7,8mesec)??

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
14.10.2008 10:54:20   
Čebel@
cita.......to je pa res grozno da ne mota iti zravenuser posted image  pri meni je prov vprašala če bo mož zraven........eni g so pač čudni.....ne bit slabe voljeuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
14.10.2008 10:54:32   
Shuka
Ajvy - packa k nas tkole dražiš s slastnim zajtrkomuser posted image sem ostala kar pri balonchy-nem sadjuuser posted image (zaradi kil seveda), bi pa z veseljem enga,dva taka sendviča pojedla user posted image

Majchy - vse dobro danes na morfologijiuser posted image , naglej si štručkouser posted image in morfo se dela čez trebuh, če ti pa MV pogleda pa ne vem, meni pri morfi ni gledal MV, se mi zdi, da mi ga sploh še ni pogledal, razen ko sem krvavela v 20t mi je naredil UZ skozi nožnico in tekel CK zaprt, po tem sem sklepala da je pogledal MV, če pa to, to pomeni pa ne vem, zaenkrat nimam drugih podatkov koliko meri.

Katjuša
- očitno imava podobne probleme kar se spanja in nakupovanja avtomobila tiče. Moj tud meni ne da spati, ker tolk drva žaga, pa za avto se je tudi sedaj odločil za zamenjavouser posted image user posted image user posted image , si mela pa burno noč user posted image

Luca - sem te jaz preimenovala, je nekako lažje si imena zapomnit, kot anominma 1,2,3 user posted image user posted image user posted image , sej nisi jezna, ne? user posted image
akvalina - lepo, da si včerajšnji dan izkoristila do konca user posted image in superca za pregleduser posted image
enako petrap - super, da je s škratkom vse OKuser posted image

claud - sem se kar nasmejala tvoji štorji s trebuščkom, naša mala štruca pa atija ko se zagleda v trebuh in ko položi roko neha migat, ko pa ni pozoren je pa v akciji, pomoje ga namenoma malo heca user posted image user posted image user posted image (že zdej, kaj šele bo)user posted image user posted image user posted image

Kje je pa Tanci kej?user posted image
sunny24 - lepa slikca bejbija user posted image

boma2
- tudi tebi vse dobro na pregledu user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu *Nelly*)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
14.10.2008 11:01:55   
Čebel@
shuka dan!!
si ga/jo bom nagledala ja ker bog ve kdaj jo bom naslednjič vidla......upam da ne šele februarjauser posted image user posted image
no zgleda da vsi naši možeki smrčijo........potem pa on mene neki zajebava če sem slučajno prehlajena in kakšen čuden zvok spustimuser posted image user posted image
naš user posted image  tud neha brcat ko da moj roko gor.....drgač je pa skos aktiven.....skrbi da ne pozabim da je notriuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
14.10.2008 11:02:24   
petrap
majchy - smo imeli že priprave na porod...danes imamo še handling, pa dihalne vaje...ne bova pol nič več hodila...to je to...nama je pač zdaj bolj ustrezalo hodit, tko da sva zdaj frej s tem...

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
14.10.2008 11:06:00   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: petrap

majchy - smo imeli že priprave na porod...danes imamo še handling, pa dihalne vaje...ne bova pol nič več hodila...to je to...nama je pač zdaj bolj ustrezalo hodit, tko da sva zdaj frej s tem...
mata eno skrb manjuser posted image user posted image user posted image  midva bova šla pa nekje v 7mesecuuser posted image  mojga je itak strah kako sam porod zgleda in ga bom pustila še mal dihat ker pol ga bo panika zagrabla(ko bo videl posnetke) da mu bo slabo in da ne bo mogu bit zravenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
14.10.2008 11:08:47   
Katjusa
cita kak ma narejeno da ne more noben zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej pa sam tam polek stoji in gleda na monitor..... ne se pustit jst bi mojga polek vzela pa če se na glavo postavi.... sej pa je tud njegov otrok in ga ima pravico videt..... ne se pustit..... moj G tud nima tam ekstra enrana za možeka pa sedežne ampak sta s florjanom stala ob meni in gledala na isti monitor k jst in Guser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
14.10.2008 11:09:58   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

cita kak ma narejeno da ne more noben zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej pa sam tam polek stoji in gleda na monitor..... ne se pustit jst bi mojga polek vzela pa če se na glavo postavi.... sej pa je tud njegov otrok in ga ima pravico videt..... ne se pustit..... moj G tud nima tam ekstra enrana za možeka pa sedežne ampak sta s florjanom stala ob meni in gledala na isti monitor k jst in Guser posted image user posted image user posted image user posted image
se strinjam.......najboljš da gresta kar zravenuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
14.10.2008 11:10:22   
petrap
user posted image user posted image user posted image ...boš videla da ni tako hudo...moj je tko z zanimanjem vse gledal, pa tud res dobiš kar nekaj informacij, no midva sva jih, ker sva pač prvič v tem...tko da se res splača it, pa še mal lahko poklepetaš s sonosečkami. user posted image user posted image user posted image

saj moj se zdaj ful junači kako bo on vse to spremljal pa gledal - porod - sem mu rekla, daj da ne bojo imeli na zadnje s tabo več dela k z mano user posted image user posted image user posted image ...sam ne vrjamem, k mi ne deluje prestrašeno....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
14.10.2008 11:16:33   
Čebel@
petra.....mojmu je takoj slabo v bolniški sobi in se tolaži s tem da bo tam smejalna maska in da jo bo uporabljaluser posted image user posted image user posted image user posted image  sem mu rekla da ne bojo mel pol delo z njim ker drugač nej gre kar ven iz porodne pa bom že sama uštimala(no sej to bom itak)user posted image user posted image user posted image
pustimo se presenetit.......če bo pa omedlev ga bojo pa že uštimaluser posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
14.10.2008 11:22:35   
Shuka
Cita - to mi je pa ful žalostno, da te je tako grdo zavrnila, ma jaz bi jih vseeno s seboj pripeljala, možek te je pripeljal, ker bi rad otročka vidu, dete pa kao nisi mela kje pustit, samega doma, ni govora, se bo že mogla sprijaznit, ti se mal neumno naredi pa bo user posted image

Midva bova šla konec novembra v materinsko, tko nekako se mi še ne mudi, prej ne more moj zraven, k vem da bi ful rad šel tko da bo konec novembra idealen čas za to.

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
14.10.2008 11:24:53   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

petra.....mojmu je takoj slabo v bolniški sobi in se tolaži s tem da bo tam smejalna maska in da jo bo uporabljaluser posted image user posted image user posted image user posted image  sem mu rekla da ne bojo mel pol delo z njim ker drugač nej gre kar ven iz porodne pa bom že sama uštimala(no sej to bom itak)user posted image user posted image user posted image
pustimo se presenetit.......če bo pa omedlev ga bojo pa že uštimaluser posted image
A vseeno bi bil rad v porodni sobi tudi, če se v bolnišnici slabo počuti? Bošček, ampak tako si bo samo okrepil karakter in videl kaj dajo ženske skozi, tko da če bo kdaj zajamral da ga kaj boli, mu lahko takoj rečeš to ni nič, pejdi rodit, pol se pa pritožuj user posted image user posted image user posted image

Men se pa zdi, da bo moj meni roko zvijal ne jaz njemu v porodni, je čist napaljenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
14.10.2008 11:27:05   
cati
Punce samo da vam zaželim lep dan. Ko je tak sonček zunaj sem jaz nonstop zunaj saj ga kmalu več ne bo jaz pa obožujem sončkauser posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
14.10.2008 11:27:23   
Čebel@
jaz bom danes pogledala kdaj je naslednji termin za MŠ.........samo mene bo šola zjuser posted image  ker jo imam popoldne moj pa samo zjutrej dela.....bomo že kakouser posted image user posted image user posted image

cita......jaz bi jih kar vzela s sabouser posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
14.10.2008 11:30:31   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

A vseeno bi bil rad v porodni sobi tudi, če se v bolnišnici slabo počuti? Bošček, ampak tako si bo samo okrepil karakter in videl kaj dajo ženske skozi, tko da če bo kdaj zajamral da ga kaj boli, mu lahko takoj rečeš to ni nič, pejdi rodit, pol se pa pritožuj user posted image user posted image user posted image

Men se pa zdi, da bo moj meni roko zvijal ne jaz njemu v porodni, je čist napaljenuser posted image user posted image user posted image

je reku da noter bo šov če bo pa res kriza(ne prenesa vonja po steriliziranem in pogleda na kri) bo šov pa ven na zrakuser posted image user posted image user posted image  vsak mu reče da to pa more biti zraven da je full dober bit pri porodu in bo že zarad tega šouuser posted image user posted image
me je user posted image  glihkar tok nasuvov k user posted image ....ve da ga bom šla kmal pogledatuser posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
14.10.2008 11:31:28   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: cati

Punce samo da vam zaželim lep dan. Ko je tak sonček zunaj sem jaz nonstop zunaj saj ga kmalu več ne bo jaz pa obožujem sončkauser posted image
tudi tebi lep dan in iskoristi zadnje sončne žarke........baje bo konec tedna že kislouser posted image user posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
14.10.2008 11:39:33   
brkn83
Majchy - js pa sem včeraj, ko sem imela morfo - najprej imela povsem običajen ginekološki pregled, kjer mi je skozi nožnico pregledala mv, če je dovolj zaprt, in dovolj dolg (pa je vse uredu, tako da ni straha za prezgodnji porod, sej tk je ona rekla, ampak to se lahk še spremeni). No potem pa sem imela še ultrazvok preko trebuha, tukaj pa je lahko bil mož z mano. Prej pa je moral zunaj počakat in ga je potemzdravnica šla poklicat.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
14.10.2008 11:40:10   
Ja sej veste sem rekla da to ni nikjer pa je rekla da ve ja ampak da pr njih pa je tako od lani od novembra in da moram kr sama pridet ker ne bo moral nihče z manouser posted image user posted image user posted image  kr srce se mi para sploh pa zato ker moja mala je komaj čakala pa še iz šole bi jo vzeli sam da bi vidla sedaj me je kr malo strah ko si res fulll želi punčko in če ni nin da bo fantek mi ne bo verjela ker bo mislila da jo hecam ampak se bo morala spijaznit ampak sej en da si ne želi bratca ampak če bi sama videla je drugače kot pa da ji mami neki govori...upajmo da bo vse ok in da bo z našo pikico vse lepo in tako kot mora bit...sej je rekla rada bi sestrco če pa bo bratec pa samo da bo zdrav a ne mami pa je stara 9 let prava je res moje sončece...

no grem na hiter še kaj nardit...

papa hvala za vzpodbudne besede...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
14.10.2008 11:43:15   
Čebel@
cita.....res mi je to čist mimouser posted image user posted image   kaj pa če bi šla k drugi g??

brkn.....se mi je zdelo da tko pregladujejo MVuser posted image  no ni prijetno če je pa treba je pa treba

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
14.10.2008 12:02:13   
brkn83
ja res ni kaj preveč prijetno, ampak sej gre zelo hitro, tako da ni panike. Edino kar me je motilo je to, ko je ful pritiskala na trebuh, da bi videla, če se ob pritisku mv kaj širi.

majchy - zdej se pa približuje tvoja ura počasi, a ne? Sej imaš ob enih?

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
14.10.2008 12:03:16   
Katjusa
meni ni nič not gledala je pa rekla da bo ona možeka poklicala da bo najprej vse zmerla pol bomo pa še skupaj mal pogledal in je ene par minut sama vse zmerla pol je pa sestri rekla nej moja 2 fanta pokliceuser posted image user posted image user posted image user posted image in pol nam je vse lepo pokazala in razložla....
cita jst bi zamenjala G ker vam krati osnovne pravice in kot sme rekla prostora v ordinaciji je ziher tolk da lahko tam še nekdo stoji......

jst si ne predstavljam poroda brez možekauser posted image user posted image user posted image user posted image v prvo je blo prav super vmes k smo tam ležalis ma se pogovarjala o vsem mogočem o otročku o samem porodu o vsem kar naju veseli..... in so tiste 3 ure tako hitro minle.... vmes je še babica prišla preverjat kako se odpiramo in smo se kej pohecali res je blo super in pol je blo v sobi že ful vroče 26°C tak da mi je res teklo dol pa nič ne smeš pit in mi je moj tetra pleničko močil in me mal po čelu brisal..... pol na koncu sme se pa že mal razjezila k je bil tak nežen in sem prjela tisto pleničko in s eornk obrisala po celi gvali in vratuuser posted image user posted image user posted image user posted image babica se je kr smejala..... sam res mi je blo ful vroče pa žejna sem bla k nisem nič jedla pa pila cel dan..... zjutraj sem misla da grem sam na CTG čeprav sem mojmu rekla nej za vsak slučaj vrže torbo v avto in fotoaparat..... in ker sma mogla bit okol 8 tam sem pač spustila zajtrk je blo prezgodaj in pol sem čakala na CTG pa tam sem bla ene pol urce prkloplena pol smo čakal zdravnico da nas pogleda tak da okol pol 12 sem zvedla da grem kr rodit.... sledil je klistrir in pol ure čakanja na wc-ju (obril me je moj možek že en večer prej doma) in je rekla tista sestra tam k mi je klistrir delala da smo se lepo pripravli in da ne bo imela veliko delauser posted image user posted image user posted image pol pa tuš in v porodno kjer mi je babica dala v žilo kapalno (umetni popadki) pol me je vprašala če da kej proti bolečinam in sem rekla da ne rabimuser posted image user posted image seveda je takrat že bil možek ob meni in taka čustva ljubezen k jo takrat čutiš to je neverjetno..... v glavnem smo čakal da je prišla zdravnica da je mehur predrla in pol smo lepo čakali vmes so seveda bli popadki in babica je hodla skos kontrolirat kolk se odpiram.... no 3 ude po predrtjumehurja smo v rokah držali najlepše dete na svetu..... aja tik pred koncem je šla babica iskat dežurno G in je bil slučajno tud moj G tam in mu je povedala da ima njegovo pacijentko in katero pa je bojda reku to pa morem videtuser posted image user posted image user posted image user posted image tak da je pol prišel cel bataljon gledat kako bomo mi našega malega korenjaka ven porinaluser posted image user posted image user posted image user posted image aja pa moj G je bil delni krivec za rez ker je s prsti nardil škarje in pol je G prerezalauser posted image ....
v glavnem super porod me je pa ful motlo to k so bla na zečetku vrata porodne sobe odprta in kljub temu da ležiš tam pokrit z rjuho se mi je zdelo da sme zela razgaljena in sem babico prosla če lahko vrata zapre.... najprej je rekla da sej tam noben ne hodi ki pač ni zato tam da pomaga porodnicam sam s emi je zdelo prav da imam  malo zasebnosti in je to pol tud upoštevala in zaprla vreta (in ko malo bolje pomisliš tam res nihče ne hodi sam tu pa tam kak očka k gre na porod polekuser posted image user posted image user posted image user posted image , sploh pa morajo bit vrata zaprta ko ti gleda kolk se odpiraš ker tega ne dela čez rjuhouser posted image user posted image user posted image user posted image ) no pa sej pravim ni blo nobenega problema in so upošteval to mojo edino malo željo.... tak al tak je bil moj polek če bi kej rabla da bi blo treba koga poklicat bi lahko on šel na hodnik če si pa sam je pa res boljše da so vrata odprta.... (še mal slišiš kaj se drugje dogajauser posted image user posted image user posted image ) no in pol sma bla še 3 ure tam v porodni skupaj z najno malo štručko in bili smo družinauser posted image ) pol smo šli pa na oddelek moj je bil še nakaj časa tam pol se je pa odpravil domov no in takrat mi je zrihtal tud da mi je ena sestra prnesla kos kruha in to je bil moj zajtrk, kosilo in večerja ob 8 zvečeruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
14.10.2008 12:13:16   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

ja res ni kaj preveč prijetno, ampak sej gre zelo hitro, tako da ni panike. Edino kar me je motilo je to, ko je ful pritiskala na trebuh, da bi videla, če se ob pritisku mv kaj širi.

majchy - zdej se pa približuje tvoja ura počasi, a ne? Sej imaš ob enih?
končno jauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
14.10.2008 12:18:01   
Čebel@
kajuša fulllepa porodna zgodbauser posted image user posted image user posted image user posted image  nam vsem želim da bi tko nekako šlouser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?