|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2007 - vztrajamo !
11.10.2008 18:36:27   
andreja32
123a naša ni imela nič pikic po telesu....po kakšnem dnevu-dveh so ji nastale afte....prej je imela samo čisto temnordečo ustno votlino,...jaz trapa sem najprej mislila da bo dobila zobke in ima zato tako barvo dlesni..Meni je P dal racept in so v lakarni zmešali zdravilo...sem šla gledat na flaško  pa ne znam prebrati kako se imenuje nekaj na B.

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 201
11.10.2008 21:54:42   
123a
andreja-hvla za info

tianna-a je ta Baby-Vac res tako dober kot kaže v filemčku???Kako si zadovoljna?Jaz sem ga sedaj naročila in upam,da zopet nisem kupila mačka v žakljuuser posted image user posted image user posted image user posted image Moj je že takoj rekel...ti pa moreš res vse probatuser posted image user posted image user posted image

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu andreja32)
Neposredna povezava do sporočila: 202
12.10.2008 8:19:55   
Anonimen
Jutro!
Najprej user posted image user posted image user posted image  za Zojo! BabyVac je res suuuupeeeeer! Pa to ne pišem kar tako. Imam tudi Diafit aspirator in sedaj ga prodajam, ker ga preprosto ne potrebujem več. Žal mi je le, da nisem BabyVac prej naročila. V 3 sekundah je vsega konec, a potegne ogroooooomno. Čmrljček je tistih par sekund jokal (ber:se drl), ampak kar moraš moraš. Potegne pa res ogromno in druge nosnice ni potrebno zamašiti. Najprej sem mu z usti ven potegnila (prvi dan), šele potem sem ga dala v sesalec, da se je navadil kaj sploh je to in zakaj. V začetku je fuuull jokal, me je prav srce bolelo; zdaj pa se smeji user posted image  ko mu pucam. Celo sam si ga da v nosnico, potem pa še meni user posted image  user posted image  user posted image . Moram reči, da se res splača, boš videla. Izgleda full grozno, ker se da na sesalec, ma ni. Sporoči kako je šlo.

(odgovor članu 123a)
  Neposredna povezava do sporočila: 203
12.10.2008 11:25:32   
lemavrica
Pri nas nič novega, driskamo, kašljamo, smrkamo. Kdaj se bo to nehalouser posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 204
12.10.2008 12:44:48   
Anonimen
Ja upam, da kmalu - pri vseh! Mi smo zaenkrat ok. Zdaj že spančka II rundo, celo dopoldne smo pohajali, ker je res čudovito vreme user posted image .

Lep dan vsem!

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 205
12.10.2008 22:16:33   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: 123a

user posted image user posted image user posted image user posted image Moj je že takoj rekel...ti pa moreš res vse probatuser posted image user posted image user posted image

Jaz sem ga tudi dobila 2 dni nazaj in mi je moj rekel, da sem "usekana", da jim bom še možgane posesala venuser posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 206
13.10.2008 7:36:27   
babyrok
Dobro jutro,

evo končno mi je uspelo najti računalnik kjer sem se lani prijavila pod babyrok. To je bil en star prenosnik, ki sem že čist pozabila nanj in zato nikakor nisem mogla prit do gesla. In potem mi v soboto le klikne...No, zdaj pa končno po starem naprej.

Pri nas je zdaj hoja na prvem mestu. Včeraj smo bili na igralih in je na vsak način hotel hodit po lestvi in zgleda, da ima danes muskelfiber al kaj, ker je zjutraj kar padal, ko je naredil par korakov. Upam, da ni kaj hujšega, stokal ni nič, le na tleh je bil več, kot pokonci. Drugač je pa včeraj prvič imel voljo, da je jedel sam z žlico. Do zdaj se mu to enostavno ni dalo. Včeraj mu jo pa spet dam v roko in nafilam, nakar on lepo nese v usta. In tako sva jedla celo kosilo - eno žlico je on nesel v usta, eno sem mu jaz dala. Do zdaj pa ni blo šans, da bi sploh probal sam, ker on je en gospod, ki misli, da bo celo življenje imel služkinjo s sabo, saj flaške še zdaj noče držat sam...razen, če se mu glih zazdi, da bi jo. Zgleda, da je te dni spet v fazi, ko napreduje. Začel je tud "govorit" njegovo latovščino, nekaj pa tud že razumem.

Vglavnem, vsem želim lep začetek tedna in da ta-dolg ponedeljek čimprej mineuser posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 207
13.10.2008 18:10:26   
lemavrica
No mi smo bili pri P, diagnoza viroza, blato morajo še pregledat, ko se bo pokakal ga odnesem. Ta teden mora bit še sigurno doma, jaz bom do srede pol ga bo pa lubi prevzel, ker drugače mene ne bodo prav lepo v sl. gledali.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 208
13.10.2008 18:51:30   
Pikica pokica
123a, res držim pesti, da Zoja nima slinavke in da bo hitro mimo. Poznam eno punčko, ki jo je imela pred letom dni in je bila res zelo, zelo boga. No, ta je pristala v bolnici, ker revica ni mogla nič jesti. Je potrebovala  infuzijo. 

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 209
13.10.2008 20:48:24   
sandra85
čer!

najprej: Zoji eno veliko pikopoko! srčno upam, da ni slinavka!!!!

mi smo se danes vrnili iz štajerske-imeli smo se SUPER!!! Enej je tako užival, da čez dan skori ni imel časa spat user posted image vsak večer pa že ob 20h zaspal v šusu
zdaj tudi že skori 1 uro nina

trgatev je super uspela-letos se bo fajn pilo user posted image najedli smo se tut kostanja
nej se pohvalim, da sem bila prvič v štali, kjer sem dojila (ne ročno) in nahranila kravice, pol pa ročno napolnila pollitersko flaško, po kateri sem nahranila mladega kozlička user posted image
res nam je bilo lepo! zvečer, ko smo prišli domov, sem mal smrdela, ampak ni panikeuser posted image super je bilo-neki novega za "fino" primorko user posted image user posted image user posted image , namreč ko sem prišla prvič gor (pred leti), so vsi mislili in govorili, da ima moj fino damo-primorko pač, pol pa so me vsi tako vzljubili in niso mogli vrjet, da je lahko PRIMORKA taka preprostauser posted image super ljudje!

ok, ne bom nakladala-v glavnem smo imeli super vikend!

user posted image zdaj pa me samo zanima (tako okvirno) koliko ste porabile € za nabavo jesensko zimske garderobe za malčke?????????????? pri nas ni in ni konca, doma pa že 10000 računov user posted image user posted image user posted image pa mi ne gre v račun: al js tako pretiravam, al tak pač je!!! ker nisva kupovala neke brezvezne cunjice!

zdaj pa me spet čaka likanje user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 210
13.10.2008 20:53:18   
sandra85
aja, tianna-si me res prepričala in bom naročila baby vac!!! a to pri riji al kje si ti kupila???

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 211
13.10.2008 20:58:47   
Anonimen
Čer!
No super Sandra, da ste se imeli lepo user posted image ! A bomo videli kakšne fotke user posted image ? Firbec pač user posted image .. Kar nabavi BabyVac, ne bo ti žal, boš videla. Ja preko rije sem ga kupila user posted image . Res je super, dokler ne probaš, ne veš kaj zamujaš user posted image . Glede garderobe pa nimam pojma koliko eur smo zapravili.. Ne štejem user posted image . Ampak nisem pretiravala z nakupi. Za zdaj imamo vse. Moram mu kupiti le še zimske čeveljčke in kombinezon za na sneg, drugo ima vse. Bundico sem mu fuuull lepo kupila v BabyCentru od Kanz user posted image .

123a: Kako je Zoja?

Za vse bubančke user posted image user posted image user posted image .

Moj čmrljček spančka, jaz bom šla tudi kmalu..

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 212
13.10.2008 21:30:50   
123a
Čao pupe...

Hvala za pikapokeuser posted image so pomagaleuser posted image Mi smo že skoraj ok lahko rečemuser posted image Včeraj in danes smo že bili na sončku.Zoja ni imela slinavke,ampak neko virusno okužbo(lahko se prenaša tudi preko herpesa...)Bolezen pa je potekala tako ,da smo imeli prvi dan samo vročino in v ustih je dobila rdeče pikice(nismo nič jedliuser posted image ),drugi dan vročina 38.5 in pikice še po grlu in zunaj ustnic in začele so se spuščati tudi po telesu.Tretji dan pa pikica zraven pikice po telesu in vedno manj v ustih.No in danes smo že superrrr jedli in pili in spaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii celooooooooooo noččččččččč.No sej se ne veselim,da bomo od sedaj naprej spali celo noč,ker to je bil rezultat vsega neprespane noči,ker revica ni mogla spati.

sandra-mi2 sva ravno v torek bila v Avstriji in zapravila vse skupaj za Zojo 250€ in še nimamo vseuser posted image Še moramo kupiti:še ene čeveljčke,kombenizon,kakšen puloverček ,še kakšno jopo....raje ne bom naštevala...in da ne govorim o tem,da bo zdle klik pregorel,ko grem položnice plačevatuser posted image user posted image mah te položnice pa kar naprej hodijo ej...komaj plačam in že spet so tleuser posted image user posted image user posted image

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 213
13.10.2008 21:55:57   
annie
Dober večer!

najprej vsem bubančkom veliko user posted image user posted image user posted image za hitro ozdravitev! Jaz tudi upam, da Zoja nima slinavke, ker je tole res user posted image ...od mojega dragega delavec ima 2-letnega sina, ki ravno preboleva slinavko in je baje zelo, zelo bogi user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

...namreč ko sem prišla prvič gor (pred leti), so vsi mislili in govorili, da ima moj fino damo-primorko pač, pol pa so me vsi tako vzljubili in niso mogli vrjet, da je lahko PRIMORKA taka preprosta

Ej, Sandra si me sedaj ravno spomnila, da je pri nas enako bilo user posted image Namreč moj brat ima tudi primorko in ko je pred leti prvič prišla k nam (takrat sem še jaz bila v Prlekiji), smo si enako mislili, ampak smo se tudi zelo zmotili user posted image Namreč moji starši imajo tudi kmetijo in glej ga zlomka svakinjo je vse zanimalo kako se kaj dela in ji nič ni bilo težko pomagat, pa tudi, če je pol malo smrdela user posted image ...ja primorci ste fajn ljudje user posted image No, lepo da ste uživali user posted image

zdaj pa me samo zanima (tako okvirno) koliko ste porabile € za nabavo jesensko zimske garderobe za malčke?

Midva ne vem kaj na veliko nisva rabila kupit, ker sva zelo veliko stvari dobila od kolegice, ki ima sedaj  27m sinka. So pa res same kvalitetne (večinoma iz H&M-a in C&A) in zelo lepe stvari- kot nove user posted image Edino mogoče bo treba še kakšen bodi dokupit, pa seveda potem še kakšne zimske čeveljčke.

Pa še malo nekaj o nas...Nik je zelo priden fantek, vse ga zanima, ni stvari na katero ne bi s prstom kazal in potem mu moram vse obrazložiti kako in kaj user posted image Stabilno že tudi stoji, brez, da bi se s katero rokico kje držal, ampak poguma pa še nima, da bi naredil kakšen korak, če tudi ga potem pokličem, da naj pride k mamici, še vedno potem raje po vseh štirih pricaplja user posted image Zadnje čase zelo rad vse poje, kar skuham, od sadja, zelenjave, najraje pa ima meso...po mamici user posted image ....zelo lepo se že tudi izraža, ov reče za kužka, če mu kaj ni, ponavavlja kar ne, ne, ko kaže s prstom naokrog reče to, to...pa ziher je še vsega polno, ampak se trenutno več ne spomnim. Skratka naši malčki vedno bolj dojemajo svet okrog sebe in ko gledam slike za nazaj, sploh ne morem verjet, kako hitro je iz majhne štrušče zrastel že v velikega fantka user posted image user posted image

Sedaj pa dost nakladanja...grem malo pred tv, potem pa spat! Pa lahko noč...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 214
13.10.2008 21:57:31   
sandra85
user posted image user posted image user posted image sem prav vesela za Zojo!!!!!!!!!!!!!

no, slikic iz trgatve imam bolj malo, ker je svakinja slikala (js nisem imela cajta user posted image ), na mojih slikah je preveč ljudi. imam pa vseeno 2 lepi slikiciuser posted image

že tako zgodaj............hmmmmmuser posted image

user posted image

v šajtrgi (pohorski voziček)user posted image je pa ful užival
user posted image

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 215
13.10.2008 21:58:44   
annie
Sem sedaj videla,user posted image user posted image za Zojo!!

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 216
13.10.2008 22:00:32   
annie
Sandra, lepo slikici user posted image Ja, kot je razvidno boš imela še veliko težav...user posted image Enej že sedaj osvaja user posted image

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 217
13.10.2008 22:02:26   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: annie

Dober večer!

najprej vsem bubančkom veliko user posted image user posted image user posted image za hitro ozdravitev! Jaz tudi upam, da Zoja nima slinavke, ker je tole res user posted image ...od mojega dragega delavec ima 2-letnega sina, ki ravno preboleva slinavko in je baje zelo, zelo bogi user posted image

...namreč ko sem prišla prvič gor (pred leti), so vsi mislili in govorili, da ima moj fino damo-primorko pač, pol pa so me vsi tako vzljubili in niso mogli vrjet, da je lahko PRIMORKA taka preprosta

Ej, Sandra si me sedaj ravno spomnila, da je pri nas enako bilo user posted image Namreč moj brat ima tudi primorko in ko je pred leti prvič prišla k nam (takrat sem še jaz bila v Prlekiji), smo si enako mislili, ampak smo se tudi zelo zmotili user posted image Namreč moji starši imajo tudi kmetijo in glej ga zlomka svakinjo je vse zanimalo kako se kaj dela in ji nič ni bilo težko pomagat, pa tudi, če je pol malo smrdela user posted image ...ja primorci ste fajn ljudje user posted image No, lepo da ste uživali user posted image

ok, sj nismo slabi user posted image ampak se z štajerci primorci ne moremo primerjat! dobrosrčni ljudje do konca, res!
moja mama je bila štajerkauser posted image tako, da imam nekaj štajerske krviuser posted image

ja, naši "malčki" so pa že pravi fanti! sej vidiš mojega, kako se že pri 13. mesecih zna poljubljatuser posted image kaj šele bo!!!user posted image user posted image

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 218
13.10.2008 22:03:14   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: annie

Sandra, lepo slikici user posted image Ja, kot je razvidno boš imela še veliko težav...user posted image Enej že sedaj osvaja user posted image

user posted image user posted image user posted image bom puško nabavla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 219
13.10.2008 22:06:16   
annie

user posted image user posted image user posted image bom puško nabavla user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 220
13.10.2008 23:38:04   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: 123a

sandra-mi2 sva ravno v torek bila v Avstriji in zapravila vse skupaj za Zojo 250€ in še nimamo vseuser posted image Še moramo kupiti:še ene čeveljčke,kombenizon,kakšen puloverček ,še kakšno jopo....raje ne bom naštevala...in da ne govorim o tem,da bo zdle klik pregorel,ko grem položnice plačevatuser posted image user posted image mah te položnice pa kar naprej hodijo ej...komaj plačam in že spet so tleuser posted image user posted image user posted image

midva sva samo v H&M pustila ta mesec 300€, pa še neki v BC, pa še mi manjkajo cunjiceuser posted image (bodiji, tople pižamice, debele nogavičke in kombinezonček za na sneg) pa še kake snežke za po snegu. nikoli konca
za poletje smo nakupili vse za nekje 170€ + čeveljčki (60€) in je imel res ful ful cunjic, zato mi ni jasno, kako je zdaj vse tako dragouser posted image se tolažim s tem, da bo vse to še za drugega user posted image user posted image

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 221
13.10.2008 23:38:19   
sandra85
tianna, kaj si poslala riji ZS al kako? ker sem ji js poslala že prej, pa...al je boljše, če naročim prek spletne trgovine? koliko dni si čakala??? js ga moram imet, ker sem videla, da ga res ful hvalijo, kako vse vn potegne in mora bit res super stvar!

zdaj pa grem pod tuš in spat, ker me neki zebe user posted image

mirno noč vsem!

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 222
14.10.2008 7:14:49   
Anonimen

tianna, kaj si poslala riji ZS al kako? ker sem ji js poslala že prej, pa...al je boljše, če naročim prek spletne trgovine? koliko dni si čakala???

Sej tista spletna trgovina je njena, takoj drugi dan sem dobila user posted image .

Sicer pa dobro jutro!
Pokonci sva že od 5:30h user posted image .. Ja no.. Zdaj pijem kavico user posted image .

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 223
14.10.2008 8:16:53   
sandra85
dobro jutro!

midva sva pokonci od 7huser posted image
tianna, sem že dobila njen odgovor, dobim jutri user posted image upam pa da baby vaca sploh ne bom rabila-ampak to je žal težkouser posted image

pijem kavico, Enej pa tečnari, ker že hoče vnuser posted image ja nič, gremo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 224
14.10.2008 8:17:50   
sandra85
nana27, dobro jutro user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......