|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2007 - vztrajamo !
15.10.2008 15:13:23   
Anonimen
Punce, imam eno prošnjo.

Jaz še nikoli nisem pisala prošnje/prijave oz. življenjepisa za službo user posted image . No, v šoli smo ga pisali, ampak to se ne šteje. Vedno sem delala preko študenta, zadnjo službo pa sem dobila preko veze user posted image , tako da mi ni bilo potrebno nič pisati. No, in zdaj ne vem kako naj se lotim.. A ima katera kakšen dober osnutek? Kakšen dober link? Valda jo bom sama napisala, ma tako za pomoč, da vidim kaj in kako.. Res ne vem.. Če je katera tako dobra in mi bo pomagala, bi prosila, da se mi javi na ZS. Prosim, prosim..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 251
15.10.2008 15:47:00   
sandra85
tianna, naš je tut zelooo zgoden-zbudi se okrog 4h ali 5h in hoče da ga dam k nama v posteljo (če ga dam, se skori 1 uro najprej premetava, pol komaj zaspi- do 8h ali več, če pa ga ne dam k nama, pa se dere pol ure, pol komaj zaspi in je čez 1 uro spet buden-pol pa ga itak dam k namauser posted image
bomo danes ukinili to odvajanje od prenašanja v najino posteljo, ker če ga ponoči preložim k nama, vsaj spimo do 8h, če ne smo auf že ob 7h

a iščeš službo?

smo bili dopoldan na igralih in je tako utrujen, da spi že dobri 2 uriuser posted image kosilo ga pa že čaka (file morskega lista, blitva s krompirjem)
čakam, čakam, čakam, da se zbudi, da greva še malo vn, ker je krasen dan

lep da naprej

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 252
15.10.2008 15:48:08   
sandra85
aja, sem zjutraj prejela po pošti baby vac user posted image moj je takoj rekel, da mu bom s tem možgane ven potegnila in je moral takoj probat na sebi, če je zihr user posted image -take smo po navadi mame

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 253
15.10.2008 18:47:15   
babyrok
sandra - mere za Roka 13.mes.: 10.200 kg in 81,5 cm

tianna - probaj z vodo po flaški ali kozarčku. Mogoče se hoče le certat in ko bo videl, da tega ni, bi mogoče prespal...ne vem, za probat je. Rok kar fajn spi. Proti koncu tedna je že bolj zmatran in zaspi že kmalu po 19 uri in do 6, ko more itak vstat, da gremo od doma. Samo potem je ta 6. ura tudi čez vikend ...jao, kolk je to zgodaj...še bolj, kot čez tedenuser posted image

Drugač sem pa jaz tud račune na začetku spravljala, predvsem od vseh mogočih pripomočkov, potem sem pa kar nehala. In zdaj vsak mesec rečem, da jih bom spet (predvsem za obleke), ampak se kar ne spravim tega nardit.

< Sporočilo je popravil babyrok -- 15.10.2008 18:54:58 >

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 254
15.10.2008 22:03:02   
annie
Večer,

mi pa smo ravno s prlekije...se mi še danes zjutraj ni sanjalo, da bomo danes šli k mojim staršem user posted image Namreč dragi je popoldan moral nujno it na neke izmere in smo se še pri mojih oglasili, ker je pač bilo blizu. Je bilo fajn, saj se že 14 dni nismo nič videli (zame predolgo user posted image ).
Pa da naj pohvalim Nika, da je danes tam prvič samostojno naredil par korakov (od mene pa do user posted image ) user posted image Pa me sedaj malce zanima user posted image kako dolgo je pri vaših user posted image trajalo, da so iz prvih korakov začeli resnično hoditi? Saj vem, da to še ni nič in da lahko še zelo dolgo časa traja predno bo shodil, ampak me vseeno zanima.

Pa, Sandra, da ti še jaz posredujem mere za 13m (merjeno doma): 10300g in 80 cm.

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 255
15.10.2008 22:50:55   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: annie

Pa da naj pohvalim Nika, da je danes tam prvič samostojno naredil par korakov (od mene pa do user posted image ) user posted image Pa me sedaj malce zanima user posted image kako dolgo je pri vaših user posted image trajalo, da so iz prvih korakov začeli resnično hoditi? Saj vem, da to še ni nič in da lahko še zelo dolgo časa traja predno bo shodil, ampak me vseeno zanima.

bi mogla pogledat v dnevnik...ampak mislim, da nekje 2 meseca, ker se nikakor ni opogumil (le če se ni zavedal, da ga noben ne drži) če ne bi kak mesec prej sigurno shodil

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 256
15.10.2008 23:17:36   
annie
No, sedaj pa sem po dolgem času dala v album nekaj novih slikic Nika pri 13m...pa lahko noč želim!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 257
16.10.2008 0:08:26   
sandra85
annie sem pogledala slikice, eno sem celo pokomentirala user posted image

grem spat

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 258
16.10.2008 7:37:11   
LINA31
Jutrouser posted image ,
skoraj vsako jutro vas v službi ob kavici preberem, ampak nimam gesla s seboj, zato ne morem nič napisatuser posted image . Danes grem kasneje v službo, ker imam zobarja, tako da zdajle lahko malo počvekam, pa kavico spijemuser posted image .
Včeraj sem imela tako migreno, da sem šla ob sedmih spat. Grozauser posted image user posted image . To je taka tegoba, sploh nevem kaj naredit, ker res fulll gledam, da veliko pijem.
Bila sva še pri dermatologu in je vse bpuser posted image user posted image . No, saj vem, da so 3 leta krvni testi dostikrat lažni. Jah nič, zdaj pazim, da ne je banan in to je to. No, hvala bogu ni nič hujšega. Zdaj se mu je full umirilo in nima več rdečice okrog ust.

lemavrica...kako pa Jakova alergija? A ste ugotovili, da je alergičen na pšenico?user posted image

tianna...jaz imam ene osnutke prošnje, pa ti pošljem na mail, samo da pridem v službo. Če boš rabila še kakšno pomoč javi.user posted image
Uf...sem bila zadnjič v Benettonu, res imajo lepe stvari...ampak €user posted image  Ni kaj. Jaz občasno mal seštevam, ampak sem se začela full kontrolirat kaj in kolk zapravim, ker je denar letel v nebo.

annie...pojma nimam kolk časa je od prvih korakov začel sam hodit. Mislim, da zelo hitro. Je bil korajžen in se je kar spustiluser posted image .

No, tolk zaenkrat...lepo se imejteuser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 259
16.10.2008 8:14:18   
lumpa6
OJLA

RDEČIČO OKROG UST JE NAŠ IMEU SAMO KADAR JE JEDEL KISLO SPLOH PARADIŽNIK user posted image ups črke

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 260
16.10.2008 8:36:12   
lemavrica
Jutro,

jaz sem nazaj v službi, Jakata čuva lubi. Še kar driskamo, cca 2x na dan. Upam da bo tega kmalu konec.

Lina trenutno nas ni dala na teste, ker je bolan, ko bo zdrav bomo še 1x probali s pšeničnimi izdelki, da vidimo kako in kaj. Možno da so bili krči od tega virusa. Ma ne vem več Upam da se kmalu razjasne kaj in kako. Če se bodo spet pojavili krči bomo šli na nekaj testiranj. ZAenkrat s P nisva kaj dosti okoli tega debatirali, ker se moramo prvo tega virusa in prehlada znebit.
Super da je bilo na dermatološki vse bp. Banan tudi našemu ne dela dobro. Ima probleme s prebavo po banani.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 261
16.10.2008 9:04:12   
babyrok
Jutro,

nocoj je bila pa kar pestra noč. Že okrog polnoči je začel full jokat in se nikakor ni pomiril. Dala sem mu pit, ker je blo spet full vroče (ti naši kurjači so čist mimo...celo noč so bila vrata v dnevni odprta, pa je blo še vedno 22 stopinj in vsi radiatorji zaprti...pri nas se samo od cevi tolk ogreje), ga nosila in se je kar kregal in jokal. No, potem je le zaspal in okrog 4.30 spet jok, ampak se je sam pomiril. Zjutraj sem ugotovila razlog. Spet so ga popikali komarji, kljub temu, da je bil Raid vklopljen na hodniku zraven njegove sobe. Zjutraj sem ga namazala s helpic gelom. Sploh ne vem kje bi bil ta komar smotan, saj vsak večer vse pregledam...pišuka sm jezna na ta mrčes

Kaj uporabljate proti komarjem, da deluje?

< Sporočilo je popravil babyrok -- 16.10.2008 9:05:42 >

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 262
16.10.2008 9:09:25   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: babyrok

Kaj uporabljate proti komarjem, da deluje?

Raid v vtičnico. Drugo ne deluje.Pa še s tem se kakšen pršlepa mimo.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 263
16.10.2008 10:16:20   
lemavrica
Našega je tudi zadnjič komar v lička pičil ima ful flek. user posted image  leteča golazen. K da ni že dost bogi ga mora še komar pičit.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 264
16.10.2008 12:06:11   
lemavrica
user posted image Še nikoli nisem imela bolniške, sedaj me pa zanima katere zdr. izk rabim da zaključim bolniško za tamalega pri njegovi P. A ssamo njegovo al tudi mojo?

Neposredna povezava do sporočila: 265
16.10.2008 16:37:52   
nana 27
Pri pediatru dobiš papir - en listek, kjer je označeno, da si bila doma od dneva x do dneva y zaradi nege in ga odneseš v službo.

Neposredna povezava do sporočila: 266
16.10.2008 19:15:07   
guppy
Ku ku!
Sploh ne vem, kdaj sem nazadnje poročala. Skratka: prejšnji teden smo bili doma, malčka sta zdaj OK, jaz sem na antibiotiku.

Vrtec OK, zdaj tam že spita po kosilu in je super. Maja nič ne joka, Marko pa je malo "zgubljen" in dosti časa preživi popolnoma priklenjen na vzgojiteljico ali pa v ležalniku gleda naokoli ali miži. On je zelo čustven fantek in zgleda se na tak način odziva, da mu nekaj manjka. Pravijo mi, da pojesta vedno dve porciji hrane (vsak) ali včasih tri... Hahahahaha :))

Lupčki od nas za vse vas!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 267
16.10.2008 20:08:44   
lemavrica
Čer,

hvala Nana. Sem klicala, moram priti s svojo zdr.kartico.

Mi smo še kar bolani, Jaka ima krče dopoldan, potem se podriska in je ok. Me že pošteno skrbi in bom jutri še malo povprašala kaj bi to lahko bilo, ker 10 dni mi je že veliko, glede na to da ni rota ali adena virus.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 268
16.10.2008 21:30:47   
annie
Večer,

no, jaz pa sem danes popoldan zvedela fajno novico, so me klicali, da naj jutri pridem na razgovor za pripravništvo user posted image Po eni strani me je kar "šokiralo", saj sem jim nazadnje pred 3 meseci poslala prošnjo in mi od takrat sploh niso nič odgovorili, danes pa me kar poklicali in me že jutri povabili na razgovor user posted image Tako, da se že od celega popoldneva psihično pripravljam, saj bo to zame nasploh prvi razgovor...sem kar malce nervozna user posted image .

Guppy, super, da M&M lepo sprejemata vrtec user posted image

Lemavrica, za Jako user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi čimprej ozdravel!!

Neposredna povezava do sporočila: 269
16.10.2008 21:49:13   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

Bila sva še pri dermatologu in je vse bpuser posted image user posted image . No, saj vem, da so 3 leta krvni testi dostikrat lažni. Jah nič, zdaj pazim, da ne je banan in to je to. No, hvala bogu ni nič hujšega. Zdaj se mu je full umirilo in nima več rdečice okrog ust.

user posted image user posted image user posted image super!!!

annie srečno jutri na razgovoru! user posted image

večer!

user posted image user posted image user posted image za vse bubančke!
js sem se danes zbudila z čisto vnetim grlom in polnim nosom user posted image spila sem eno vitaminsko bombo (sveže stisnjeni pomarančni in limonin sok, brek vode in cukra), večkrat sem pojedla žličko sladkorja z parimi kapljicami domačega propolisa in zdaj sem že fulll bolje! user posted image

Enej je tudi spil eno vitaminsko bombo in sem bila prav presenečena, kako mu je bilo všeč, glede na to, da ni nič cukra in fajn kislo user posted image stisnila sem mu 2 pomaranči, 1 limono, malo vodice in je spil skoraj 3dl tega sokega (po malem v celem popoldnevu)

ga je pa ponoči sračkal 100/h - luna! user posted image tako, da sva prejle spala od 16h30 pa do 19, ko naju je moj oče zbudil, če ne bi še spalauser posted image zato pa je tut šele zdaj zaninal

grem zdaj likat-kej novega? user posted image

lep večer naprej

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 270
17.10.2008 7:08:31   
babyrok
Jutro,

evo mene že v službi. Jao kakšno vreme, komaj sem pripeljala.Danes bom šla mal prej in sem bolj zgodna.

Spali smo super in zato upam, da je komar, ki je prejšnjo noč težil, odšel drugam...ven na dež:-) Rokec je zaspal ob 19 uri in ob 6.15 sem ga mogla zbudit....ko bi bilo tud jutri zjutraj tako, bi blo prov fajn vsaj do 7 spat.

Hodi boljše in zgleda, da je blo prejšnji vikend res preveč hoje in zato mu par dni ni šlo. Sva se z mojmu zjutraj smejala, ker je šel včeraj na badminton in danes zjutraj je bil ves polomljen, da se je komi premikal. No, tako se je verjetno počutil Rok in mi bi najrajš vidli, da bi kar tekal okrog...

Ajd, bodte fajn, upam, da ta dež čimprej neha.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 271
17.10.2008 8:34:21   
Anonimen
Čau punce!

annie: Srečno na razgovoru user posted image user posted image user posted image .

user posted image  Pomaranče jim lahko že dajemo? Sandra ti berem, da daš.. Tudi jaz bi mu naredila spremutto, pa ne vem, če lahko user posted image .

Proti komarjem nimamo nič..

Čmrljček spančka.. Smo bili v posvetovalnici.. So ga cepili.. Tako je jokal, prav hlipal je user posted image . Tako se mi je smilil, da sem imela prav solzne oči user posted image . Pri nas je praksa, da ga med cepljenjem v naročju drži pediater in valda na silo, ker drugače ni pustil user posted image  in je takoooo jokal user posted image . Sej zdej je ok, ma vseeno.. Nisem jaz karakter za gledati tak jok. Zdej samo upam, da ne bo kakšnih stranskih učinkov.

(odgovor članu babyrok)
  Neposredna povezava do sporočila: 272
17.10.2008 8:50:53   
lemavrica
Jutro,

katastrofa od noči, sred noči se je zbudil, imel krče, malo govoril, sprt krči,....pomoje sem spala cele 3h.

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 273
17.10.2008 13:16:16   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Čau punce!

annie: Srečno na razgovoru user posted image user posted image user posted image .

user posted image  Pomaranče jim lahko že dajemo? Sandra ti berem, da daš.. Tudi jaz bi mu naredila spremutto, pa ne vem, če lahko user posted image .

nam je rekla P že pri 9m, da mu lahko začnem dajat citruse

dan, mi smo pa hvala bogu spet spali super! od 21h30 (ker sva šla pozno popoldan spat) pa vse do enih 5h, ko sem mu dala samo mojo rokico (sem včeraj prestavila njegovo posteljico čisto k najini pojstli, da imam bližje user posted image ) in smo spali do 8h30

zdaj smo bili na sprehodu pa na igralih, kjer se je glih malo zmatral, pol pa je začelo malo deževat in smo zbežali domov, zdaj nina, midva pa bova kosilo skuhala

lep dan še naprej

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 274
17.10.2008 13:27:23   
lemavrica
Uf pri citrusih bom pa spet previdna. Poznam eno punčko ki je pri 1 letu dobila ful hude izpušaje po telesu zaradi citrusov. Moram še našo P vprašat kaj pravi, kdaj začet.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

Nadomestna mati
niwaj

Ali bi postala nadomestna mati za žensko ki ne more imeti otrok?

da (14%)

ne (86%)

Število vseh glasov: 570

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!