Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberke 2007 - vztrajamo ! 15.10.2008 15:13:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, imam eno prošnjo. Jaz še nikoli nisem pisala prošnje/prijave oz. življenjepisa za službo . No, v šoli smo ga pisali, ampak to se ne šteje. Vedno sem delala preko študenta, zadnjo službo pa sem dobila preko veze , tako da mi ni bilo potrebno nič pisati. No, in zdaj ne vem kako naj se lotim.. A ima katera kakšen dober osnutek? Kakšen dober link? Valda jo bom sama napisala, ma tako za pomoč, da vidim kaj in kako.. Res ne vem.. Če je katera tako dobra in mi bo pomagala, bi prosila, da se mi javi na ZS. Prosim, prosim..
|
|
|
|
RE: Septemberke 2007 - vztrajamo ! 15.10.2008 15:47:00
|
|
|
|
sandra85
|
tianna, naš je tut zelooo zgoden-zbudi se okrog 4h ali 5h in hoče da ga dam k nama v posteljo (če ga dam, se skori 1 uro najprej premetava, pol komaj zaspi- do 8h ali več, če pa ga ne dam k nama, pa se dere pol ure, pol komaj zaspi in je čez 1 uro spet buden-pol pa ga itak dam k nama bomo danes ukinili to odvajanje od prenašanja v najino posteljo, ker če ga ponoči preložim k nama, vsaj spimo do 8h, če ne smo auf že ob 7h a iščeš službo? smo bili dopoldan na igralih in je tako utrujen, da spi že dobri 2 uri kosilo ga pa že čaka (file morskega lista, blitva s krompirjem) čakam, čakam, čakam, da se zbudi, da greva še malo vn, ker je krasen dan lep da naprej
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: Septemberke 2007 - vztrajamo ! 15.10.2008 15:48:08
|
|
|
|
sandra85
|
aja, sem zjutraj prejela po pošti baby vac moj je takoj rekel, da mu bom s tem možgane ven potegnila in je moral takoj probat na sebi, če je zihr -take smo po navadi mame
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: Septemberke 2007 - vztrajamo ! 15.10.2008 18:47:15
|
|
|
|
babyrok
|
sandra - mere za Roka 13.mes.: 10.200 kg in 81,5 cm tianna - probaj z vodo po flaški ali kozarčku. Mogoče se hoče le certat in ko bo videl, da tega ni, bi mogoče prespal...ne vem, za probat je. Rok kar fajn spi. Proti koncu tedna je že bolj zmatran in zaspi že kmalu po 19 uri in do 6, ko more itak vstat, da gremo od doma. Samo potem je ta 6. ura tudi čez vikend ...jao, kolk je to zgodaj...še bolj, kot čez teden Drugač sem pa jaz tud račune na začetku spravljala, predvsem od vseh mogočih pripomočkov, potem sem pa kar nehala. In zdaj vsak mesec rečem, da jih bom spet (predvsem za obleke), ampak se kar ne spravim tega nardit.
< Sporočilo je popravil babyrok -- 15.10.2008 18:54:58 >
|
|
|
|
RE: Septemberke 2007 - vztrajamo ! 15.10.2008 22:03:02
|
|
|
|
annie
|
Večer, mi pa smo ravno s prlekije...se mi še danes zjutraj ni sanjalo, da bomo danes šli k mojim staršem Namreč dragi je popoldan moral nujno it na neke izmere in smo se še pri mojih oglasili, ker je pač bilo blizu. Je bilo fajn, saj se že 14 dni nismo nič videli (zame predolgo ). Pa da naj pohvalim Nika, da je danes tam prvič samostojno naredil par korakov (od mene pa do ) Pa me sedaj malce zanima kako dolgo je pri vaših trajalo, da so iz prvih korakov začeli resnično hoditi? Saj vem, da to še ni nič in da lahko še zelo dolgo časa traja predno bo shodil, ampak me vseeno zanima. Pa, Sandra, da ti še jaz posredujem mere za 13m (merjeno doma): 10300g in 80 cm.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2007 - vztrajamo ! 15.10.2008 22:50:55
|
|
|
|
sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: annie Pa da naj pohvalim Nika, da je danes tam prvič samostojno naredil par korakov (od mene pa do ) Pa me sedaj malce zanima kako dolgo je pri vaših trajalo, da so iz prvih korakov začeli resnično hoditi? Saj vem, da to še ni nič in da lahko še zelo dolgo časa traja predno bo shodil, ampak me vseeno zanima. bi mogla pogledat v dnevnik...ampak mislim, da nekje 2 meseca, ker se nikakor ni opogumil (le če se ni zavedal, da ga noben ne drži) če ne bi kak mesec prej sigurno shodil
|
|
|
|
RE: Septemberke 2007 - vztrajamo ! 15.10.2008 23:17:36
|
|
|
|
annie
|
No, sedaj pa sem po dolgem času dala v album nekaj novih slikic Nika pri 13m...pa lahko noč želim!
|
|
|
|
RE: Septemberke 2007 - vztrajamo ! 16.10.2008 0:08:26
|
|
|
|
sandra85
|
annie sem pogledala slikice, eno sem celo pokomentirala grem spat
|
|
|
|
RE: Septemberke 2007 - vztrajamo ! 16.10.2008 7:37:11
|
|
|
|
LINA31
|
Jutro , skoraj vsako jutro vas v službi ob kavici preberem, ampak nimam gesla s seboj, zato ne morem nič napisat . Danes grem kasneje v službo, ker imam zobarja, tako da zdajle lahko malo počvekam, pa kavico spijem . Včeraj sem imela tako migreno, da sem šla ob sedmih spat. Groza . To je taka tegoba, sploh nevem kaj naredit, ker res fulll gledam, da veliko pijem. Bila sva še pri dermatologu in je vse bp . No, saj vem, da so 3 leta krvni testi dostikrat lažni. Jah nič, zdaj pazim, da ne je banan in to je to. No, hvala bogu ni nič hujšega. Zdaj se mu je full umirilo in nima več rdečice okrog ust. lemavrica...kako pa Jakova alergija? A ste ugotovili, da je alergičen na pšenico? tianna...jaz imam ene osnutke prošnje, pa ti pošljem na mail, samo da pridem v službo. Če boš rabila še kakšno pomoč javi. Uf...sem bila zadnjič v Benettonu, res imajo lepe stvari...ampak € Ni kaj. Jaz občasno mal seštevam, ampak sem se začela full kontrolirat kaj in kolk zapravim, ker je denar letel v nebo. annie...pojma nimam kolk časa je od prvih korakov začel sam hodit. Mislim, da zelo hitro. Je bil korajžen in se je kar spustil . No, tolk zaenkrat...lepo se imejte
|
|
|
|
RE: Septemberke 2007 - vztrajamo ! 16.10.2008 8:14:18
|
|
|
|
lumpa6
|
OJLA RDEČIČO OKROG UST JE NAŠ IMEU SAMO KADAR JE JEDEL KISLO SPLOH PARADIŽNIK ups črke
|
|
|
|
RE: Septemberke 2007 - vztrajamo ! 16.10.2008 8:36:12
|
|
|
|
lemavrica
|
Jutro, jaz sem nazaj v službi, Jakata čuva lubi. Še kar driskamo, cca 2x na dan. Upam da bo tega kmalu konec. Lina trenutno nas ni dala na teste, ker je bolan, ko bo zdrav bomo še 1x probali s pšeničnimi izdelki, da vidimo kako in kaj. Možno da so bili krči od tega virusa. Ma ne vem več Upam da se kmalu razjasne kaj in kako. Če se bodo spet pojavili krči bomo šli na nekaj testiranj. ZAenkrat s P nisva kaj dosti okoli tega debatirali, ker se moramo prvo tega virusa in prehlada znebit. Super da je bilo na dermatološki vse bp. Banan tudi našemu ne dela dobro. Ima probleme s prebavo po banani.
|
|
RE: Septemberke 2007 - vztrajamo ! 16.10.2008 9:04:12
|
|
|
|
babyrok
|
Jutro, nocoj je bila pa kar pestra noč. Že okrog polnoči je začel full jokat in se nikakor ni pomiril. Dala sem mu pit, ker je blo spet full vroče (ti naši kurjači so čist mimo...celo noč so bila vrata v dnevni odprta, pa je blo še vedno 22 stopinj in vsi radiatorji zaprti...pri nas se samo od cevi tolk ogreje), ga nosila in se je kar kregal in jokal. No, potem je le zaspal in okrog 4.30 spet jok, ampak se je sam pomiril. Zjutraj sem ugotovila razlog. Spet so ga popikali komarji, kljub temu, da je bil Raid vklopljen na hodniku zraven njegove sobe. Zjutraj sem ga namazala s helpic gelom. Sploh ne vem kje bi bil ta komar smotan, saj vsak večer vse pregledam...pišuka sm jezna na ta mrčes Kaj uporabljate proti komarjem, da deluje?
< Sporočilo je popravil babyrok -- 16.10.2008 9:05:42 >
|
|
|
|
RE: Septemberke 2007 - vztrajamo ! 16.10.2008 9:09:25
|
|
|
|
CUKRČEK
|
IZVIRNO SPOROČILO: babyrok Kaj uporabljate proti komarjem, da deluje? Raid v vtičnico. Drugo ne deluje.Pa še s tem se kakšen pršlepa mimo.
|
|
RE: Septemberke 2007 - vztrajamo ! 16.10.2008 10:16:20
|
|
|
|
lemavrica
|
Našega je tudi zadnjič komar v lička pičil ima ful flek. leteča golazen. K da ni že dost bogi ga mora še komar pičit.
|
|
RE: Septemberke 2007 - vztrajamo ! 16.10.2008 12:06:11
|
|
|
|
lemavrica
|
Še nikoli nisem imela bolniške, sedaj me pa zanima katere zdr. izk rabim da zaključim bolniško za tamalega pri njegovi P. A ssamo njegovo al tudi mojo?
|
|
RE: Septemberke 2007 - vztrajamo ! 16.10.2008 16:37:52
|
|
|
|
nana 27
|
Pri pediatru dobiš papir - en listek, kjer je označeno, da si bila doma od dneva x do dneva y zaradi nege in ga odneseš v službo.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2007 - vztrajamo ! 16.10.2008 19:15:07
|
|
|
|
guppy
|
Ku ku! Sploh ne vem, kdaj sem nazadnje poročala. Skratka: prejšnji teden smo bili doma, malčka sta zdaj OK, jaz sem na antibiotiku. Vrtec OK, zdaj tam že spita po kosilu in je super. Maja nič ne joka, Marko pa je malo "zgubljen" in dosti časa preživi popolnoma priklenjen na vzgojiteljico ali pa v ležalniku gleda naokoli ali miži. On je zelo čustven fantek in zgleda se na tak način odziva, da mu nekaj manjka. Pravijo mi, da pojesta vedno dve porciji hrane (vsak) ali včasih tri... Hahahahaha :)) Lupčki od nas za vse vas!
|
|
|
|
RE: Septemberke 2007 - vztrajamo ! 16.10.2008 20:08:44
|
|
|
|
lemavrica
|
Čer, hvala Nana. Sem klicala, moram priti s svojo zdr.kartico. Mi smo še kar bolani, Jaka ima krče dopoldan, potem se podriska in je ok. Me že pošteno skrbi in bom jutri še malo povprašala kaj bi to lahko bilo, ker 10 dni mi je že veliko, glede na to da ni rota ali adena virus.
|
|
RE: Septemberke 2007 - vztrajamo ! 16.10.2008 21:30:47
|
|
|
|
annie
|
Večer, no, jaz pa sem danes popoldan zvedela fajno novico, so me klicali, da naj jutri pridem na razgovor za pripravništvo Po eni strani me je kar "šokiralo", saj sem jim nazadnje pred 3 meseci poslala prošnjo in mi od takrat sploh niso nič odgovorili, danes pa me kar poklicali in me že jutri povabili na razgovor Tako, da se že od celega popoldneva psihično pripravljam, saj bo to zame nasploh prvi razgovor...sem kar malce nervozna . Guppy, super, da M&M lepo sprejemata vrtec Lemavrica, za Jako , da bi čimprej ozdravel!!
|
|
|
|
RE: Septemberke 2007 - vztrajamo ! 16.10.2008 21:49:13
|
|
|
|
sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31 Bila sva še pri dermatologu in je vse bp . No, saj vem, da so 3 leta krvni testi dostikrat lažni. Jah nič, zdaj pazim, da ne je banan in to je to. No, hvala bogu ni nič hujšega. Zdaj se mu je full umirilo in nima več rdečice okrog ust. super!!! annie srečno jutri na razgovoru! večer! za vse bubančke! js sem se danes zbudila z čisto vnetim grlom in polnim nosom spila sem eno vitaminsko bombo (sveže stisnjeni pomarančni in limonin sok, brek vode in cukra), večkrat sem pojedla žličko sladkorja z parimi kapljicami domačega propolisa in zdaj sem že fulll bolje! Enej je tudi spil eno vitaminsko bombo in sem bila prav presenečena, kako mu je bilo všeč, glede na to, da ni nič cukra in fajn kislo stisnila sem mu 2 pomaranči, 1 limono, malo vodice in je spil skoraj 3dl tega sokega (po malem v celem popoldnevu) ga je pa ponoči sračkal 100/h - luna! tako, da sva prejle spala od 16h30 pa do 19, ko naju je moj oče zbudil, če ne bi še spala zato pa je tut šele zdaj zaninal grem zdaj likat-kej novega? lep večer naprej
|
|
|
|
RE: Septemberke 2007 - vztrajamo ! 17.10.2008 7:08:31
|
|
|
|
babyrok
|
Jutro, evo mene že v službi. Jao kakšno vreme, komaj sem pripeljala.Danes bom šla mal prej in sem bolj zgodna. Spali smo super in zato upam, da je komar, ki je prejšnjo noč težil, odšel drugam...ven na dež:-) Rokec je zaspal ob 19 uri in ob 6.15 sem ga mogla zbudit....ko bi bilo tud jutri zjutraj tako, bi blo prov fajn vsaj do 7 spat. Hodi boljše in zgleda, da je blo prejšnji vikend res preveč hoje in zato mu par dni ni šlo. Sva se z mojmu zjutraj smejala, ker je šel včeraj na badminton in danes zjutraj je bil ves polomljen, da se je komi premikal. No, tako se je verjetno počutil Rok in mi bi najrajš vidli, da bi kar tekal okrog... Ajd, bodte fajn, upam, da ta dež čimprej neha.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2007 - vztrajamo ! 17.10.2008 8:34:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Čau punce! annie: Srečno na razgovoru . Pomaranče jim lahko že dajemo? Sandra ti berem, da daš.. Tudi jaz bi mu naredila spremutto, pa ne vem, če lahko . Proti komarjem nimamo nič.. Čmrljček spančka.. Smo bili v posvetovalnici.. So ga cepili.. Tako je jokal, prav hlipal je . Tako se mi je smilil, da sem imela prav solzne oči . Pri nas je praksa, da ga med cepljenjem v naročju drži pediater in valda na silo, ker drugače ni pustil in je takoooo jokal . Sej zdej je ok, ma vseeno.. Nisem jaz karakter za gledati tak jok. Zdej samo upam, da ne bo kakšnih stranskih učinkov.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2007 - vztrajamo ! 17.10.2008 8:50:53
|
|
|
|
lemavrica
|
Jutro, katastrofa od noči, sred noči se je zbudil, imel krče, malo govoril, sprt krči,....pomoje sem spala cele 3h.
|
|
RE: Septemberke 2007 - vztrajamo ! 17.10.2008 13:16:16
|
|
|
|
sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tianna Čau punce! annie: Srečno na razgovoru . Pomaranče jim lahko že dajemo? Sandra ti berem, da daš.. Tudi jaz bi mu naredila spremutto, pa ne vem, če lahko . nam je rekla P že pri 9m, da mu lahko začnem dajat citruse dan, mi smo pa hvala bogu spet spali super! od 21h30 (ker sva šla pozno popoldan spat) pa vse do enih 5h, ko sem mu dala samo mojo rokico (sem včeraj prestavila njegovo posteljico čisto k najini pojstli, da imam bližje ) in smo spali do 8h30 zdaj smo bili na sprehodu pa na igralih, kjer se je glih malo zmatral, pol pa je začelo malo deževat in smo zbežali domov, zdaj nina, midva pa bova kosilo skuhala lep dan še naprej
|
|
|
|
RE: Septemberke 2007 - vztrajamo ! 17.10.2008 13:27:23
|
|
|
|
lemavrica
|
Uf pri citrusih bom pa spet previdna. Poznam eno punčko ki je pri 1 letu dobila ful hude izpušaje po telesu zaradi citrusov. Moram še našo P vprašat kaj pravi, kdaj začet.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Kaj jesti ob prehladu?Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Zadnje s foruma
Nadomestna matiniwajAli bi postala nadomestna mati za žensko ki ne more imeti otrok?da (
14%)
ne (
86%)
Število vseh glasov: 570Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!