vaney
|
še jaz pristavim svoj lonček... suzana, ne sekiraj se preveč, Anže danes sploh ni hotel odpreti ust cel dan za jest, ob 6h zjutraj je spil flašo mleka in ob 18h zvečer flašo mleka, vmes pa smo 4 obroke stran vrgli, ker ni pojedel niti žlice mu že ni pasalo, se ne sekiram mml, a si že dobila kakšno pošiljko copatk? jaz sem že malo firbčna mi gremo pa konec tedna v 1. nakup čeveljčkov, sem se odločila za Superfitke. Anže bi bil skoz na nogah, imamo ga po celem stanovanju, dvigne se, kjer je le možno in se sprehaja ob sedežni gor in dol in išče daljince in telefone ; ampak noter je v copatkih in ni panike, zunaj pa copatki niso dost na mrzlih tleh, tako da gremo kar v Evkaliptus po čeveljčke D+BK, me pa čakamo copatke, da se dobimo, ne? a tokrat bo to pri dašibini ali triš ali kje? že komaj čakam, da vidim male plezalce alfabeta, tvoj sinko je pa res prava faca, jaz jih imam tudi rada prav zato, ker so tako iskreni in izvirni čiščenje zobk; s čim vašim sončkom čistite zobke? Jaz sploh ne vem, s čim naj mu jih čistim, samo z mokro krpico ali se kaj kupi? mala pikica, kako kaj vaš dermatitis? ima Gašper še kakšen flekec? Mi smo imeli zdaj 3 mesece čisto čisto kožo, prejšnji teden smo pa uvedli Alpsko mleko in skute, se mu je pa pojavilo nekaj flekcev po hrbtu in ritki, tako da smo zdaj spet izločili kravje mleko iz jedilnika. Alergije sicer niso dokazali, ampak kaj če pa biti drugega? Najbrž je glih mleko krivo zdej sem itak spet pol stvari pozabila ali pa celo vse, ampak javila sem pa se , pa mi je pol oproščeno, ne