klepetka
|
Dober večer, danes se mi pa zdi, da ej bil en tak težek dan, sem čist izmozgana; Lana sitna, Domen siten ,..al pa mogoče od vseh še najbolj jaz .Pa še praznujem danes, eno tako" neprijetno praznovanje" ; namreč na današnji dan pred 15 . leti sem imela dokaj hudo prometno nesrečo .Pa se res čisto vsako leto na današnji dan spomnim na to.Upam da kaj takega ne doživim več. nana, hvala alfabeta, Jaz običajno pekač namažem z oljem al pa ga obložim s peki papirjm e, kar mi je v bistvu še bolj všeč. nana, hvala alfabeta, Jaz običajno pekač namažem z oljem al pa ga obložim s peki papirjm e, kar mi je v bistvu še bolj všeč. limma, uuu super, 8 ur na zraku. MEdve sva bili ene 4 ure, drugače pa me je kar ven vleklo. Za škratke pa veš da ti obvezno javim. SEm se pa ravno v soboto pogovarjala s prijateljico, ki so tud že bili v deželi, da je super, samo da če ne bo tapravega vremena, da nima smisla rinit.Pa da je Lana za to še premajhna. DA je to bolj za večje otroke. Tako da upam da bo sonček. Včerajšnji dan je bil super za kaj takega. Drugače pa upam da bosta tako Neži kot mami čimprej uredu. za vaju. golobček, superrr . suzana, nič nisi zamorila.Zato pa smo tukaj; enkart ena mal pojamra , spet drugič pa druga. .Ampak saj bo, boš videla majra, Katja je pa še bolj manekenska od Lane.Bejbe skrbijo za linijo že zdaj mml, en kup za vas. lusa, potem mora bit nekaj v zraku , če je tud Daša sitna danes. Drugače pa tud vam en kup . golobček, superrr . suzana, nič nisi zamorila.Zato pa smo tukaj; enkart ena mal pojamra , spet drugič pa druga. .Ampak saj bo, boš videla majra, Katja je pa še bolj manekenska od Lane.Bejbe skrbijo za linijo že zdaj mml, en kup za vas. lusa, potem mora bit nekaj v zraku , če je tud Daša sitna danes. Drugače pa tud vam en kup . ....... grem zdaj Lano uspavat, me je namreč že 2x dane sokol prinesla, da sem jo dvignila iz postelje, ekr ona se je zabavala na polno
< Sporočilo je popravil klepetka -- 13.10.2008 21:06:17 >