|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009
13.10.2008 9:57:36   
ella.
Sonček85: hura za uspešen in srečen NS pregled! Šibam hitro slikco počekirat user posted image user posted image

Vud: tudi jaz sem imela en dan rjav izcedek (v 6. tednu), pa ni nič narobe in sem že v 12.. AMpak vseeno pokliči G, da boš mirna.

Čopka
: jaaaa, dej še pri nas majčicah zrihtaj seznam, ker smo rpav "zaostale" napram drugim :)) Sonček, pomagiiiiiii.

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu vud)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
13.10.2008 10:28:25   
detelja
vud a si imela mogoče spolne odnose? tudi jaz sem krvavela v 6. t sem šla takoj k gin., od takrat sem na bolniški, predspiala pa mi je tudi dabroston in spasmex...ena moja prijateljica je začela krvavet v 11. t pa je dobila šele v tem tednu dabroston pa ga je jemala vse do 20 tedna...jaz sem prišla iz 4 tbl. na 2 tbl....na tvojem mestu sploh ne bi klicala gin., ker itak ona prek tel. ne more videt kaj je narobe...tolažijo pa itak s tem, da če kaj narobe, da se bo prej ali slej itak zgodilo...jaz vedno ko sem klicala so mi sestre rekle, da je danes gužva da naj zjutraj pridem...zato rajši pejd do nje takoj pa naj te pogleda pa boš vsaj mirna...

Cvetka 28 jaz bi šla s tabo na dunaj...če bo vse po sreči bomo šli novembra na predbožični sejem...moja sestrica pa je poročena na dunaj...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
13.10.2008 10:34:42   
mišk
Velikost user posted image  na NS: Jst sem bla v soboto na NS, ko sem bila noseča 11 tednov + 4 dni. Otrok je bil velik 4,97 cm. Zdel se ji je malo bolj majhen, tako da imam občutek, da so mi spet malo narobe izračunali PDP in da bom na koncu majčica.
Že pri ta prvi sem imela PDP 6.10., rodila pa sem 15.10. To pa zato, ker naš ginekolog vsem določi PDP glede na 28-dnevni cikel, moji pa so dolgi od 30-36 dni.
V glavnem, koliko so kaj vaši user posted image  veliki pri 11,5 tednih nosečnosti?

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
13.10.2008 10:40:41   
Bojana 29
Pozdravljene Aprilčice. Me vzamete med sabo? Berem vas že od prve strani - zdaj pa je že skrajni čas, da se vam tudi pridružim. Torej najprej podatki: PDP 12.4.2009, za spol še ne vemo, NS sem imela 2.10. (vse OK), naslednji pregled 6.11., rodila bom pa v MB (tako kot prvič). Doma imam že punčko (2 leti, 3 mesece). Za mano sta tudi že 2 SS in nekaj težav na koncu prve nosečnosti (zato sem neprestano v strahu ali je z otrokom vse vredu). Zaenkrat je sicer vse tako kot mora biti, 21.10. imam še v bolnici neki pregled (ne vem sicer kaj mi bodo delali - moja ginekologinja ni zadovoljna z brisom - pravi da se nekaj ni lepo obarvalo ko so dodali jod user posted image ). Tako kot v prvi nosečnosti, tudi sedaj nisem imela slabosti, bila sem le neznosno utrujena - sedaj je tudi to mimo.
Želim vam prijeten sončen dan.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
13.10.2008 10:53:03   
urnebes
Pozdravljenje čvekce

Mišk, ti ne morem pomagat, jaz sem bila v 12 t in je bil velik bejbi 5,7 mm. ne vem kako to hitro raste.

med - je škodljiv za majhne otroke, torej nič meda majhnim bejbicam do enega leta (baje lahko sproži neke alergije). da je pa škodljiv v nosečnosti, pa še nisem slišala.

napihnjenost - jaz sem v 15 tednu, in vam moram povedat da je trebuh izginil...sploh sem začela malo več magnezija piti, tako da grem redno na stranišče in zdaj je trebuh še manjši kot je bil! Imam prav paniko, da ni kaj narobe, da otrok slučajno ne raste ali pa kaj...

tiščanje - mogoče katero ta trebuh tišči? Tišči me predvsem zelo spodaj, tam ko so že sramne dlake, tak neprijeten občutek, ni podoben menstruaciji, je bolj kot neko tiščanje na lulanje...

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
13.10.2008 10:59:29   
sonček85

user posted image   APRILSKI SRČKI 2009 user posted image
user posted image  

PDP    IME(starost)        (št. user posted image ,št. user posted image )        PREGLEDI            SPOL

01.04.
user posted image  metuljčica27             (št.user posted image 3 ,št.user posted image 1)                            user posted image
user posted image srečka82(26)            (št.user posted image 1, št .user posted image 0)           11.11.     user posted image CE     
02.04.
user posted image supermiška(28)         (št.user posted image 3, št. user posted image 1)          08.10.       user posted image LJ
user posted image malcekvita                  (št. user posted image 1,št.user posted image 0)           24.10.      user posted image LJ/PO
user posted image  ladybird01(30)         (št.user posted image  2 ,št.user posted image 0)          13.11.      user posted image
user posted image _malina_  (30)           ( št.user posted image 1,št.user posted image 0 )                           user posted image
03.04.
user posted image mojamalapikica(28)    (št. user posted image ?, št.user posted image ?)                           user posted image
user posted image PIruri(30)                    (št.user posted image 3 ,št. user posted image 1)                          user posted image   PO
user posted image bibona   (29)                (št.user posted image 2, št.user posted image 1)                           user posted image     
04.04.
user posted image mojcaprvič                    (št.user posted image ?, št. user posted image ?)                           user posted image
user posted image janja*                           (št. user posted image ? ,št. user posted image   ?)       14.10.      user posted image PO    

05.04.
user posted image april09                         (št. user posted image 3,  št. user posted image 1)       21.10.,03.11user posted image LJ
user posted image mala čebelica(27)      (št. user posted image 1, št. user posted image 0)         26.10.         user posted image
user posted image Mici7                            (št. user posted image ?,št.user posted image ? )                               user posted image

user posted image Adelina                         (št. user posted image 3,št. user posted image 2)          09.10.         user posted image
06.04.

07.04.
user posted image Anonimna.                   (št.   user posted image 2 , št.user posted image 1)                            user posted image
user posted image jernejav                      (št. user posted image 1, št. user posted image 0)          14.10.    user posted image   SG-JU       
user posted image urnebes(36)               (št. user posted image 2, št. user posted image 1)                             user posted image   Trst
user posted image Artičoka                        (št.user posted image 2 , št. user posted image 1)        04.11.         user posted image  
 08.04.
user posted image katkica007                  (št. user posted image ?, št. user posted image ?)                              user posted image
user posted image bineti                            (št.user posted image ?, št.user posted image ?)                                user posted image
09.04.
user posted image Nalini                           (št. user posted image 1, št. user posted image 0)          28.10          user posted image MS
10.04.
user posted image Cveta28 (28)             (št.  user posted image 1 , št. user posted image 0)        05.11, 04.12 user posted image LJ
user posted image detelja                         (št. user posted image 2, št. user posted image 0)          04.11.            user posted image
user posted image linči 312                      (št. user posted image ?, št. user posted image ?)                                  user posted image

11.04.              
user posted image angelito (28)              (št.user posted image 1,št. user posted image 0 )                                   user posted image LJ
user posted image aljab                            (št.user posted image 2 ,št.user posted image 1)                                    user posted image
user posted image matt                             (št.user posted image 1, št.user posted image 0)            
19.11             user posted image
user posted image kimmii (31)                 (št.user posted image 1, št.user posted image 0)                                    user posted image
user posted image aprilcica09                   (št.user posted image 1, št.user posted image 0)           13.10.             user posted image LJ                          
12.04.
user posted image poka1                          (št. user posted image 2 ,št.user posted image 1 )                                   user posted image
user posted image baltazarka                   (št. user posted image ? , št. user posted image ?)                                   user posted image
user posted image Bojana 29                    (št.user posted image 4 ,št.user posted image 1)            06.11               user posted image MB
13.04.
user posted image
tink@                            (št.user posted image 1 ,št.user posted image 0 )            03.11              user posted image NM
14.04.
user posted image  vud                              (št.user posted image 2, št.user posted image 1)           29.10.              user posted image SG
user posted image zanchy                          (št.user posted image 3, št.user posted image 2)                                    user posted image
user posted image
KaTkA24                       (št.user posted image ?, št.user posted image ?)                                    user posted image
15.04.
user posted image mavika                         (št.user posted image 1 ,št. user posted image 0 )                                  user posted image
user posted image pat                                (št. user posted image 2,št. user posted image 1 )                                 user posted image
user posted image  sobra(27)                   (št. user posted image 2, št.user posted image 0)          20.10.              user posted image                      
16.04.
user posted image krfjolca(25)                 (št. user posted image 2, št.  user posted image 1)                                 user posted image
user posted image lily32                            (št. user posted image 1 ,št. user posted image 0)                                  user posted image

17.04.

user posted image L & L(29)                     (št. user posted image 3, št. user posted image 2)          11.11.,            user posted image KR
user posted image MAJLANA                      (št. user posted image ?, št. user posted image ?)                      
user posted image  nmag  (38)                  (št. user posted image 5, št. user posted image 1)          12.11              user posted image LJ
user posted image *nana*                          (št.user posted image 3 ,št.user posted image 1 )           23.10.            user posted image SG
18.04.
user posted image neučakana                    (št. user posted image 1, št. user posted image 0)                                  user posted image
user posted image blancica (34)               (št. user posted image 1, št. user posted image 0 )         13.10.,            user posted image PO  
user posted image malapikica(36)            (št. user posted image 3 ,št.user posted image 1 )           30.10              user posted image MS

user posted image čokoladica1                  (št. user posted image ? ,št.user posted image ?)             13.10              user posted image  
19.04.
user posted image uka7 (29)                     (št. user posted image 1, št. user posted image 0)                                  user posted image LJ                          
user posted image zupancdam (26)           (št.user posted image 5,št. user posted image 1)             22.10.,           user posted image TRB
20.04.
user posted image lilica  (31)                    (št. user posted image 2, št. user posted image 1)          06.10                user posted image  
user posted image BrinaBA(32)                 (št.user posted image 3, št.user posted image 2)           28.10.,              user posted image LJ
user posted image Akina (25)                    (št.user posted image 1,št.user posted image 0)                          13.10  user posted image
user posted image tani22                           ( št.user posted image ?, št.user posted image ?)                                        user posted image
user posted image  frutolina                        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)          05.11.              user posted image
21.04. 
user posted image tojeto1(30)                   (št. user posted image 3, št.user posted image 2)                                    user posted image
22.04.
user posted image
m.. tina (24)                 (št.user posted image 2, št.user posted image 0)                          15.10.user posted image
23.04.
user posted image mlavla (25)                  (št. user posted image 2, št.user posted image 1)                                     user posted image
user posted image NenaLena                     (št. user posted image 1 , št. user posted image 0 )          06.10  14.10  user posted image LJ             
user posted image RDEČA VRTNICA           (št. user posted image 2 , št. user posted image 0 )            16.10.,13.10.user posted image
24.04.
user posted image Sonček 85user posted image (23)        (št. user posted image 1 ,št. user posted image 0)           28.10.,             user posted image CE
user posted image
kunda  (29)                  (št. user posted image 1, št.user posted image )                            13.10
user posted image                 
25.04.
user posted image pikaro                           (
št. user posted image 1 , št. user posted image 0)                       16.10user posted image MS
user posted image   Pat74  (34)                 (št. user posted image 3,št.user posted image   2)           2.10.,  15.10 user posted image PO
26.04.
user posted image  anca(27)                     (št. user posted image  
1, št.user posted image  0 )                       14.10 user posted image LJ         
user posted image zoja B                            ( št.user posted image 4 , št.user posted image 1)                        13.10.user posted image LJ
27.04.
user posted image  štorkljica                      (št.user posted image  2,št.user posted image  1)                          14.10user posted image                
user posted image  barboom                       (št. user posted image  ?,št. user posted image  ? )                                   user posted image
user posted image zaspanka84(24)           (št.user posted image 2, št.user posted image 1)                                      user posted image
user posted image olea                                (št.user posted image ?, št.user posted image ?)                                       user posted image
user posted image anchika                           (št. user posted image 2 ,št.user posted image 1)                                    user posted image                       

28.04.

29.04..
user posted image mišk (26)                       (št.user posted image 2, št.user posted image 1)             21.10.,           user posted image BREŽ
30.04.
user posted image *junona* (23)               (št.user posted image 3,št.user posted image 0 )             13.10., 21.10. user posted image CE
 1.5.                     
user posted image copka(28)                      (št. user posted image 2,št. user posted image ?)             12.11.  13.10  user posted image  
xx.04.
user posted image ančula                             (št. user posted image ?, št. user posted image  ? )                                    user posted image

Trenutno imamo:

user posted image :4
user posted image :3
user posted image : 70                     

TRENUTNO NAS JE: 77 nosečk user posted image user posted image user posted image

OBJEMČKOMETER:
   8
* avelina user posted image user posted image
* Lupinca user posted image user posted image
* malaMravljica user posted image user posted image
* joob user posted image user posted image
*MALINČICA user posted image user posted image
* Nogavicauser posted image user posted image
* Nea_Teja user posted image user posted image
* Tassikauser posted image user posted image
**Mišika* sedaj marčevska user posted image

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
user posted image PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
user posted image PREGLEDI                   user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image   NUHALNA SVETLINA     user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image   VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                       user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
user posted image  LINK                              user posted image VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
user posted image  TUKAJ                           user posted image TUKAJ

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
13.10.2008 11:00:21   
sonček85
piruri:ja navajanje za dojenje.komaj čakam samo da bo mali-a zdrava.Še malo pa se vidiva ko se oglasim v vaše kone in komaj čakam da spoznam še eno aprilčico večuser posted image user posted image user posted image user posted image
frutolina:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
copka:ko urejaš seznam ,samo poišči tisti seznam ,ki je bil narejen nazadnje ,klikni citiraj in nato tam kjer piše quete zbriši(na začetku in koncu).Veliko sreče in uspeha ,z vajo in trudom se da in vem da ti bo z vajo uspelouser posted image user posted image user posted image

anchika:mene je danes nekaj tako čudno zvijalo ,pol sem pa pojedla 2 napolitanki in je boljeuser posted image user posted image -je pa tako koda bi  mi bilo slabo
vud:jaz bi poklicala h G in šla vseno na pregled da bi bila pomirjena,koliko si pa že noseča nad 12t ali manj?
Bojana29:dobrodošla in že si na našem seznamu ,pa lepo čuvaj svojo pikicouser posted image user posted image user posted image user posted image
mišk:naša si pa naj se PDP spremeni koliko se če,za nas si naša in te imamo za aprilčicouser posted image user posted image user posted image moja PIKICA JE V 12T1D BILA VELIKA 57,5MM, TAKO DA TI TUDI NE MOREM SVETOVATI,LAHKO DA BO user posted image da je tako majhna ,saj so punčke ponavadi manjše.Nikar se ne sekiraj samo da je zdrava-zdrav

Danes vas je veliko na seznamu za preglede in NS, zato nam hitro poročajte vesele novičke  da jih delimo z vami .

user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 13.10.2008 11:04:06 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
13.10.2008 11:03:51   
b/m
Živjo punce!

Tudi jaz pričakujem otročička, sicer imam rok 30.03.2009, ampak po moje bo kar v aprilu.... user posted image

Počutje je zaenkrat ok, čeprav mi je še vedno slabo... Najraje jem govejo juho, druge juhe, špinačo in pirekrompir, user posted image

Želim vam vso srečo in morda se srečemo v porodnišnici, hahahahahah

lp vsem!!!!

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
13.10.2008 11:05:17   
sonček85
ali te damo na seznam ali boš počakala še do naslednjega pregleda.Bomo vesele ,da boš z nami delila vesele novičkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu b/m)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
13.10.2008 11:10:15   
jernejav
Hojla!

Jaz pa imam jutri pregled pri novem G. Se že veselim, da slišim user posted image  srček.
Malo pa me skrbi zaradi kartoteke, ker ne vem ali jo je G. preposlala, sem jo morala kr močno prosit da mi je na koncu rekla, da naj po pošti pošljem pisno prošnjo, ki jo bo obravnavla, sej pravim za "skozlat".

Me pa že dva dno spremlja tak čuden občutek, kot da bi me nekaj žgečkalo v trebuščko....

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu b/m)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
13.10.2008 11:14:18   
sonček85
jernejav:samo da je s pikico vse ok ,za kartoteko se ne sekiraj.Pa srečno jutri na pregledu,pa slikico od bušija prpopaj in vse ostale ,da vidimo kako lepo okrogle smo žeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
13.10.2008 11:19:40   
jernejav
Joj moj je že kr velik, se mi je kr hitro poznalo, tk da nismo mogli dolgo skrivati. Hlače sem morala že v tretjem mescu menjati za nosečniške.

Bom naredila user posted image user posted image user posted image  eno fotko mojega VELIKEGA bušija.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
13.10.2008 11:26:28   
anchika
joj zdaj sem pojedla malico ( sendwič ) pa me je napihnilo. Zjutraj lahko zapnem hlače zdaj sem jih porala odpeti. Jaz oblečem le ene hlače. Imam hlače za nosečnice od prve nosečnosti vendar se mi zdi še prezgodaj jih oblečt.
Zdaj sem v 13 tednu ali vi jih že nosite?

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
13.10.2008 12:06:55   
anchika
ZANIMA ME KDAJ STE SE ZAČELE MAZATI S KREMAMI PROTI STRIJAM?
ČE JIH ŽE UPORABLJATE

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
13.10.2008 12:07:34   
anchika
pardon za radi velikih črk

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
13.10.2008 12:11:51   
tojeto1
Meni so vse navadne hlače že preozke v pasu in me tiščijo, tako da nosim kar nosečniške. Sicer mi nekatere kar dol padajo, ampak rajš vidim, da si jih 10x gor pocuknem, kot pa da bi me cel dan tiščale.

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
13.10.2008 12:13:30   
jernejav
Jaz se mažem že dober mesec. Me pa tudi koža na trebuhu močno srbi, tako da krema tudi malo oblaži.user posted image

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
13.10.2008 12:23:01   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: detelja
Cvetka 28 jaz bi šla s tabo na dunaj...če bo vse po sreči bomo šli novembra na predbožični sejem...moja sestrica pa je poročena na dunaj...

Lani za Božička smo bili z družbo 3 dni na Dunaju...bilo je zelooooo mrzlo, ampak tudi ful lepo...polhko lučk, pa takih velkih okraskov in pa sejmi....cute in zelooo romantično.
Evo punce prinesem "ta pravo" sacher tortico vsem nam user posted image
Mišk moj kodrček je bi na NS velik 6,5 cm in se statistično nahaja na vseh možnih krivuljah. Mislim, da bodo bolj pomembne kasnejše velikosti kot je obseg trebuščka. Ostale, ki že imate male nadebudneže doma, ali to drži?

Bojana29 user posted image user posted image user posted image dobodošla med nami!

b/m - jaz imam na 30. marec RD tako, da ti kar ostani pri marčevkah, ker je to ful lep mesec user posted image in seveda čestitke tudi tebi!

anchika jaz sem si že nabavila kremo proti strijam Mustela (dobiš v lekarni in je še kar dragauser posted image ), tako da jo kombiniram z mandljevim oljem. Zvečer po tuširanju se najprej namažem z oljem po celem telesu, zjutraj pa na kritičnih predelih s kremo (prsi, trebuh, boki, stegna)

< Sporočilo je popravil Cveta28 -- 13.10.2008 12:30:21 >

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
13.10.2008 12:31:09   
urnebes
jaz se mažem, samo ne vsak dan. takrat ko se spomnim, že kak mesec. Danes sem jaz tudi po malici morala odpeti hlače, ker ne zdržim več. nosečniške bom pa probala poiskat doma, ker ne vem kam sem jih dala.

še novica za ljubiteljice H&M...odprli so ga tudi v Trstu. sicer notri še nisem bila, tako da vam ne znam povedati če imajo nosečniške obleke ali ne...

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
13.10.2008 13:40:04   
aprilcica09
zgleda sem prva, ki sporoča rezultate s pregleda!!sporočam vam veselouser posted image in žalostno novicouser posted image !!dones sem videla svojega kodrčka kar je zelooo dobra novica,slaba pa je da me še zmeraj matra pritisk in mi je g rekla da ce nebo cez dve uri ko si moram zmerit pritisk majši bom morala v lj na urgencouser posted image ,me prav skrbi kaj bo.upam da bo vse ok ker se mi res ne gre na urgenco samo mi ne preostane drugega.toliko za sedaj se slisimo jutri,ker moram iti na strogo počivanje zaradi pritiska-ležanje.upam da ste ostale slisale same dobre novice!!

kreme- nisem se še začela mazati,bom pa počas začela.vendar vem da mi ne bomo nič pomagale ker imam tako kožo- neelastično in ne pomaga nič.imam že strije od prej pa tud ni nič pomagalo.drugače se pa misli mazat s kakimi kremami proti strijami in mandljevim oljem.

lep dan še naprej vsem aprilčicam.

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
13.10.2008 13:50:01   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: urnebes
še novica za ljubiteljice H&M...odprli so ga tudi v Trstu. sicer notri še nisem bila, tako da vam ne znam povedati če imajo nosečniške obleke ali ne...

Tole je iskalnik H&M trgovin po svetu...izberete državo potem pa pojdite po strani alce dol in izberite koncept H&M Mama in tako boste dobile mesta, kjer se nahajajo H&M z nosečniškimi oblačili.
http://www.hm.com/gb/storelocator__storelocatorhtml.nhtml?step=1

(odgovor članu urnebes)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
13.10.2008 14:00:24   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: anchika

ZANIMA ME KDAJ STE SE ZAČELE MAZATI S KREMAMI PROTI STRIJAM?
ČE JIH ŽE UPORABLJATE
Jaz se mažem od 7t

junona.je danes pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
13.10.2008 14:27:19   
anchika
Tudi jaz si bom zdaj nabavla kremo proti strijam. V prvi nosečnosti sem se dokaj redno mazala (že od vsega začetka) in nisem dobila niti ene strije. Razen malček po ritki oz. sem jih mela že prej. Skoraj nevidne. Osebno mislim da če ti je dano da boš dobil strije jih boš dobil ne glede koliko in s katero kremo se mažeš. Vendar se bom začela vseeno pole pa kar bo pa bo.
Saj pogled na otročičke skrije vse strije!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
13.10.2008 14:35:20   
Nalini
Ojla.

Po dooolgem času se spet oglašam.

Zgaga me peče ko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,... naše dete se bo najverjetneje rodilo z dolgimi lasmi user posted image . No, ne hecam se,.. imam take probleme z zgago, da mi kar na bruhanje gre. ne pomaga rupurut,... zdaj sem začela prakticirat skodelico toplega mleka. Najbolje je pa takrat, ko izbruham ..... in potem gor mlekeca. Eh, bomno že preživeli.

Zredili se še nismo nič, malo se mi pozna v spodnjem delu trenuščka. Nosim še vse stare hlače, in upam, da me še kak mesec zdržijo user posted image . Na srečo imajo vse nizki pas.

Mažem se u bubchenovo kremo proti strijam, no bomo videli, če bo kaj pomagalo. Mi pa prav paše, ker tak lepo diši in koža je tak fajn po nej.

Srčeka poslušamo ob večerih,... nabavili smo angel sounds. Tak lepo se sliši. Ni mi žal, da smo nabavili to napravco.

Uživajte.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
13.10.2008 14:49:51   
anchika
prvič se m na forumu slišala za angel saund. Kje se nabavi? Tudi jaz bi ga doma poslušala.

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?