|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009
11.10.2008 12:09:21   
Pat74
Junona opazuj se naslednjih 14 dni, če dobiš po telesu kakšne pravilne kroge (pol brž po antibiotik). Drugač pa mislim, če te še ni "zagrizel" je po mojem bolj malo verjetno za kakšno okužbo.

Lep vikend vsem!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
11.10.2008 14:24:25   
*Junona*
Pat74, hvala za nasvet. Me pa je zagrizel, ampak ga j bilo lahko ven dobit, ker je bil zelo majhen in se ni fejst držal.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
11.10.2008 23:46:32   
*Junona*
Danes je pa tukaj zatišje... kje se potepate?

Detelja, pozabila sem ti povedati ceno za brazilsko(saj si me ti vprašala, ne?). Stane 19 EUR. Ni poceni, je pa zelo fajn in higiensko.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
12.10.2008 6:29:36   
april09
Jutro,
user posted image

priblizn tkole zgledam jaz zdajle user posted image  Jaooo.. pri nas se mala spet bori s polnim nosom in posledicno je bila noc svoh. Se mi tok smili. Ful tezko lezi jaz pa je tud ne smem skoz nosit, kar bi njej najbolj odgovarjalo user posted image  Ma bogica je.. Upam,da tokrat ne fasem tud jaz ..

Vceraj zvecer sem delala francosko user posted image  Njama, je taka vecerja padla. Pa danes bo tud za zajtrk user posted image  NAredeila pa sem jo v bistvu za druzinski piknik, ki ga imamo danes user posted image  

Izcedek - nekaj casa nazaj smo se pogovarjale o unem bolj vlecljivem, gostem, bolj rumenem, zelenem.. (nek povzetek user posted image ).. no meni je na prvem pregledu nadomestni G reku, da to ni nic, zdaj mi je pa moja G predpisala 1 vaginaleto canestena + 7 dni boraksa. In zadeva je cist izginila, torej je neko vnetje bilo..

Junona, upam,da ne bo posledic od klopa. No, itak jih ne bo. Jaz sem ful hotla it nabirat, pa sem ob tvoji izkusnji se kar premislila in bom kar kupovala in hvalezno sprejemala (mi je mami vceraj prinesla user posted image )

Dabroston - a so se kaksni rekli, da lahko zdaj neha? meni je v pon rekla, da naj 3 dni jemljem po 2 tableti, pol 3 dni po 1

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
12.10.2008 8:42:42   
mišk
Dobro jutro!

Včeraj sem imela NS. Vse je v redu. Nuhalna svetlina meri 1.3 milimetra. Riziko pa je ena proti nekaj manj kot 5000. Kak sem pomirjena. Samo da sem vidla utrip srčka, za nuhalno mi niti ni blo tolk mar.user posted image

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
12.10.2008 9:10:39   
anchika
Dobro jutro aprilčice.

Juhca  se že kuha, mož dela, sinko pa še spi - pravi zaspanček, upam da bo tudi drugi otrok tako lepo spal celo noč kot prvi.

Gelede zgage pa lask-v prvi nosečnosti  sploh nisem vedela kaj ja zgaga, pa se je rodil sinko s polno črnimi laski in jih ni zgubil niti ene, vsaj vidt ni blo ker so mu sproti rasle nove- pravi čupa.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
12.10.2008 9:14:15   
anchika
Pa še glede depilacije. Ne spomnimse kdaj sem zadnjič imela britvico v rokah, mogočepred 5 leti. Skozi se depiliram, po nogah, bikini, pazduha. Dlake so manj goste, zelo tanke in vedno bolj počasi rastejo. Pa tudi ko malček zrastejo me ne pika in zbada kot pa takrat ko sem se brila. Še posebej si spomnim pod pazduho sem se morala briti vsak dan ali drugi.

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
12.10.2008 9:17:27   
Pat74
Dobro jutro še od mene!

Pri nas že lep čas gledamo Živ žav, drugač so pa vsi (razen mene in upam, da tako ostane) bolni. Tako bo ta dan bolj posteljni.

Mene je tudi v obeh nosečnostih pekla zgaga in obe deklici sta bili zelo lasati, pa vseeno mislim, da so to bolj babje čenče.

A je vas tudi že minila napihnjenost, ker jaz opažam, da že nekaj dni nisem več napihnjena.

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
12.10.2008 9:55:51   
*Junona*
Dobro jutro!

Kako ste spale? Zunaj tako lepo sonček sije...

Meni se tudi zdi, da sem danes malo manj napihnjena.
Sva že navsezgodaj poslušala našega bebija. Se mi pa zdi, da je zvečer najbolj aktiven.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
12.10.2008 9:57:51   
*Junona*
Eno vprašanje še imam:
21.10. imam NS pri Pušenjaku v Dravljah in bi rada opravila še dht. Bi morala ob naročilu to povedati ali tam potem povem in dam kri kar tam? Ali kako je to?

Najlepša hvala za odgovor.

Božajte bušije, papa.user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
12.10.2008 10:21:21   
april09
Junona, tam poves. Jaz sem se z G pogovarjala med pregledom pa je rekla, da ja super, da grem. In sestra je slisala in pol kar avtomastko vzela kri po NS. Mislim, da pa Pusenjak tudi svetuje, a misli, da je potrebno ali ne. Tko da ga lahko mal povprasasa, odlocitev pa je itak tvoja user posted image

Soncek ??? Kje je, v LJ kotlini je meeeggglllaaaaaaaaa.... user posted image

Napihnjenost ... mislim,da me je minila ene 2-3 tedne nazaj. tudi prebava je kul. user posted image  edin pozresnost se veca iz tedna v teden user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
12.10.2008 10:32:33   
*Junona*
Hvala, april09.user posted image

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
12.10.2008 12:02:10   
mišk
Zgaga in laski: Tudi mene v nosečnosti ni nikoli pekla zgaga, pa sem rodila zeeloo lasato punčko, kateri ni niti en lasek odpadel.user posted image  Mislim, da so user posted image  s košatimi laski bolj stvar genov. Že moja sestra in jaz sva bili kot user posted image  zelo lasati.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
12.10.2008 15:09:52   
sonček85
JUNONA:nE HODI V GOZD,DA KAJGA KLOPA VEČ NE DOBIŠ.sEDAJ S TEM NE BOŠ IMELA PROBLEMOV ,ZATO SE ČUVAJ.Super za srčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mišk:bravo za pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image ns
Meni se tudi zdi da napihnjenosti ni več se pa že lepo buši vidi,pa zvečer hodim na vsake 3 ure lulat in bore malo spimuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 12.10.2008 15:12:24 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
12.10.2008 15:11:50   
sonček85
user posted image   APRILSKI SRČKI 2009 user posted image
user posted image  

PDP    IME(starost)        (št. user posted image ,št. user posted image )        PREGLEDI            SPOL

01.04.
user posted image  metuljčica27             (št.user posted image 3 ,št.user posted image 1)                            user posted image
user posted image srečka82(26)            (št.user posted image 1, št .user posted image 0)           11.11.     user posted image CE     

02.04.
user posted image supermiška(28)         (št.user posted image 3, št. user posted image 1)          08.10.       user posted image LJ
user posted image malcekvita                  (št. user posted image 1,št.user posted image 0)           24.10.      user posted image LJ/PO
user posted image  ladybird01(30)         (št.user posted image  2 ,št.user posted image 0)          13.11.      user posted image
user posted image _malina_  (30)           ( št.user posted image 1,št.user posted image 0 )                           user posted image

03.04.
user posted image mojamalapikica(28)    (št. user posted image ?, št.user posted image ?)                           user posted image
user posted image PIruri(30)                    (št.user posted image 3 ,št. user posted image 1)                          user posted image   PO
user posted image bibona   (29)                (št.user posted image 2, št.user posted image 1)                           user posted image     

04.04.
user posted image mojcaprvič                    (št.user posted image ?, št. user posted image ?)                           user posted image
user posted image janja*                           (št. user posted image ? ,št. user posted image   ?)       14.10.      user posted image PO    

05.04.
user posted image april09                         (št. user posted image 3,  št. user posted image 1)       21.10.,03.11user posted image LJ
user posted image mala čebelica(27)      (št. user posted image 1, št. user posted image 0)         26.10.         user posted image
user posted image Mici7                            (št. user posted image ?,št.user posted image ? )                               user posted image

user posted image Adelina                         (št. user posted image 3,št. user posted image 2)          09.10.         user posted image

06.04.

07.04.
user posted image Anonimna.                   (št.   user posted image 2 , št.user posted image 1)                            user posted image
user posted image jernejav                      (št. user posted image 1, št. user posted image 0)          14.10.    user posted image   SG-JU       
user posted image urnebes(36)               (št. user posted image 2, št. user posted image 1)                             user posted image   Trst
user posted image Artičoka                        (št.user posted image 2 , št. user posted image 1)        04.11.         user posted image  

08.04.
user posted image katkica007                  (št. user posted image ?, št. user posted image ?)                              user posted image
user posted image bineti                            (št.user posted image ?, št.user posted image ?)                                user posted image

09.04.
user posted image Nalini                           (št. user posted image 1, št. user posted image 0)          28.10          user posted image MS

10.04.
user posted image Cveta28 (28)             (št.  user posted image 1 , št. user posted image 0)        05.11, 04.12 user posted image LJ
user posted image detelja                         (št. user posted image 2, št. user posted image 0)          04.11.            user posted image
user posted image linči 312                      (št. user posted image ?, št. user posted image ?)                                  user posted image

11.04.              
user posted image angelito (28)              (št.user posted image 1,št. user posted image 0 )                                   user posted image LJ
user posted image aljab                            (št.user posted image 2 ,št.user posted image 1)                                    user posted image
user posted image matt                             (št.user posted image 1, št.user posted image 0)            
19.11             user posted image
user posted image kimmii (31)                 (št.user posted image 1, št.user posted image 0)                                    user posted image
user posted image aprilcica09                   (št.user posted image 1, št.user posted image 0)           13.10.             user posted image LJ                          

12.04.
user posted image poka1                          (št. user posted image 2 ,št.user posted image 1 )                                   user posted image
user posted image baltazarka                   (št. user posted image ? , št. user posted image ?)                                   user posted image

13.04.
user posted image
tink@                            (št.user posted image 1 ,št.user posted image 0 )            03.11              user posted image NM

14.04.
user posted image  vud                              (št.user posted image 2, št.user posted image 1)           29.10.              user posted image SG
user posted image zanchy                          (št.user posted image 3, št.user posted image 2)                                    user posted image
user posted image
KaTkA24                       (št.user posted image ?, št.user posted image ?)                                    user posted image

15.04.
user posted image mavika                         (št.user posted image 1 ,št. user posted image 0 )                                  user posted image
user posted image pat                                (št. user posted image 2,št. user posted image 1 )                                 user posted image
user posted image  sobra(27)                   (št. user posted image 2, št.user posted image 0)          20.10.              user posted image                      

16.04.
user posted image krfjolca(25)                 (št. user posted image 2, št.  user posted image 1)                                 user posted image
user posted image lily32                            (št. user posted image 1 ,št. user posted image 0)                                  user posted image

17.04.

user posted image L & L(29)                     (št. user posted image 3, št. user posted image 2)          11.11.,            user posted image KR
user posted image MAJLANA                      (št. user posted image ?, št. user posted image ?)                      
user posted image  nmag  (38)                  (št. user posted image 5, št. user posted image 1)          12.11              user posted image LJ
user posted image *nana*                          (št.user posted image 3 ,št.user posted image 1 )           23.10.            user posted image SG

18.04.
user posted image neučakana                    (št. user posted image 1, št. user posted image 0)                                  user posted image
user posted image blancica (34)               (št. user posted image 1, št. user posted image 0 )         13.10.,            user posted image PO  
user posted image malapikica(36)            (št. user posted image 3 ,št.user posted image 1 )           30.10              user posted image MS

user posted image čokoladica1                  (št. user posted image ? ,št.user posted image ?)             13.10              user posted image  
19.04.
user posted image uka7 (29)                     (št. user posted image 1, št. user posted image 0)                                  user posted image LJ                          
user posted image zupancdam (26)           (št.user posted image 5,št. user posted image 1)             22.10.,           user posted image TRB
20.04.
user posted image lilica  (31)                    (št. user posted image 2, št. user posted image 1)          06.10                user posted image  
user posted image BrinaBA(32)                 (št.user posted image 3, št.user posted image 2)           28.10.,              user posted image LJ
user posted image Akina (25)                    (št.user posted image 1,št.user posted image 0)                          13.10  user posted image
user posted image tani22                           ( št.user posted image ?, št.user posted image ?)                                        user posted image

user posted image  frutolina                        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)          05.11.              user posted image

21.04. 

user posted image tojeto1(30)                   (št. user posted image 3, št.user posted image 2)                                    user posted image

22.04.
user posted image
m.. tina (24)                 (št.user posted image 2, št.user posted image 0)                          15.10.user posted image

23.04.
user posted image mlavla (25)                  (št. user posted image 2, št.user posted image 1)                                     user posted image
user posted image NenaLena                     (št. user posted image 1 , št. user posted image 0 )          06.10  14.10  user posted image LJ             
user posted image RDEČA VRTNICA           (št. user posted image 2 , št. user posted image 0 )            16.10.,13.10.user posted image

24.04.
user posted image Sonček 85user posted image (23)        (št. user posted image 1 ,št. user posted image 0)           28.10.,             user posted image CE
user posted image
kunda  (29)                  (št. user posted image 1, št.user posted image )                            13.10
user posted image                 

25.04.
user posted image pikaro                           (
št. user posted image 1 , št. user posted image 0)                       16.10user posted image MS
user posted image   Pat74  (34)                 (št. user posted image 3,št.user posted image   2)           2.10.,  15.10 user posted image PO
26.04.
user posted image  anca(27)                     (št. user posted image  
1, št.user posted image  0 )                       14.10 user posted image LJ         
user posted image zoja B                            ( št.user posted image 4 , št.user posted image 1)                        13.10.user posted image LJ
27.04.
user posted image  štorkljica                      (št.user posted image  2,št.user posted image  1)                          14.10user posted image                
user posted image  barboom                       (št. user posted image  ?,št. user posted image  ? )                                   user posted image
user posted image zaspanka84(24)           (št.user posted image 2, št.user posted image 1)                                      user posted image
user posted image olea                                (št.user posted image ?, št.user posted image ?)                                       user posted image
user posted image anchika                           (št. user posted image 2 ,št.user posted image 1)                                    user posted image                       

28.04.

29.04..
user posted image mišk (26)                       (št.user posted image 2, št.user posted image 1)             21.10.,           user posted image BREŽ

30.04.
user posted image *junona* (23)               (št.user posted image 3,št.user posted image 0 )             13.10., 21.10. user posted image CE
 1.5.                     
user posted image copka(28)                      (št. user posted image 2,št. user posted image ?)             12.11.  13.10  user posted image  
xx.04.

user posted image ančula                             (št. user posted image ?, št. user posted image  ? )                                    user posted image

Trenutno imamo:

user posted image :4
user posted image :3
user posted image : 69                     

TRENUTNO NAS JE: 76
nosečk user posted image user posted image user posted image

OBJEMČKOMETER:
   8
* avelina user posted image user posted image
* Lupinca user posted image user posted image
* malaMravljica user posted image user posted image
* joob user posted image user posted image
*MALINČICA user posted image user posted image
* Nogavicauser posted image user posted image
* Nea_Teja user posted image user posted image
* Tassikauser posted image user posted image

**Mišika* sedaj marčevska user posted image

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
user posted image PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
user posted image PREGLEDI                   user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image   NUHALNA SVETLINA     user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image   VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                       user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
user posted image  LINK                              user posted image VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
user posted image  TUKAJ                           user posted image TUKAJ

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
12.10.2008 17:33:47   
*Junona*
Sonček, oglasi se kaj na obisk, da boma poslušale še tvojegauser posted image .

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
12.10.2008 18:59:08   
Piruri
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85
Meni se tudi zdi da napihnjenosti ni več se pa že lepo buši vidi,pa zvečer hodim na vsake 3 ure lulat in bore malo spimuser posted image user posted image user posted image

To so predpriprave na kasnejše dojenje...user posted image user posted image tudi jaz sem nonstop tam...še dobro, da je wc blizu spalnice...

Zgaga vs. laski...tudi sama mislim, da so to le stare vraže...sem pa ponoči sanjala, da sem rodila punčko, ki je potem bila fantek user posted image ...in je imela/imel lase kot žima...pravo krtačko...

VUD...kako so se obnesla peciva? Je ratalo?

www.by-ab.si

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
12.10.2008 19:37:04   
frutolina
Mi smo pa danes povedali! user posted image  So bili vsi veseli....

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
12.10.2008 21:37:20   
copka
Ojla,

tudi mi smo vceraj povedali se mojim sorodnikom v tujini. Stara mama, ki bo prvic prababica, je po glasu sodec celo zajokala. Itak pa so vsi, kar vedeli, da bo kaksna taka novica, ker sem jaz poklicala, ponavadi pa mami.user posted image  Tta otrok bo imel v druzini same vedezevalke- od tasce, ki je slutila cel dan preden sva povedala, do moje tete...user posted image

Jutri imam nuhalno in sem vesela, da bo tudi bodoci ocka koncno videl malega "v zivo" in ne samo na slikicah iz UZ.

Soncek85- ker skacem malo k aprilkam, malo k majcicam, bi te prosila, ce mi poves, kako se ureja seznam, ker nam pri majcicah manjka. Sem nekaj poskusala, pa mi javlja napako. Please, help!user posted image

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
13.10.2008 7:38:17   
april09
user posted image Helou nosecke.. user posted image user posted image user posted image

pa je spet delovni teden pred nami..

Jaz pa ne vem, ce je to kar cutim v busi nasa pika al ne user posted image  Nekaj se dogaja, ampak bi lahko bila prebava al pa metuljcki user posted image  No bom za ziher vedela v naslednjih dneh in tednih user posted image  

No lepo da sta povedali frutolina in copka  user posted image  

Copka, zojab, kunda, rdeca vrtnica in akina srecno na NS .. ufff vas je danes user posted image

Pregled pa imajo - aprilcica09, blancica, cokoladica, junona .. srecno!

Danes pa je ene akcije pri aprilcicah user posted image

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
13.10.2008 7:57:18   
anchika
Dobro jutro

Upam da ste vredu spale.
Jaz sem imela včeraj zvečer že spet težave. Nevem al mi je kaj škodlo al sem se zopet  preveč najedla. Zvečer mi je obračalo in sem kmalu bruhala. Saj tudi za kosilo sem se najedla kar fajn vendar sem bila vredu , zvečer pa me je kar zvivalo vendar ni tlo iti nič ven, če bi kaj šlo najbrš bi blo bulši.
Se tudi kateri dogaja da je zvečer slaba??
Komaj čakam četrtek d a grem  na pregled k asvoji G.

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
13.10.2008 8:38:53   
Cveta28
Jutro punce!
Upam, da ste lepo preživele vikend. Mi smo bili v soboto v MB in na Pohorju na familjarki. Imeli smo se fantastično. Še posebej pa mi je prijal sprehod v naravi, po toplem jesenskem sončku user posted image Včeraj sva se s kodrom igrala gospodinjca (pranje, likanje, kuhanje in pospravljanje)....česen...ja tudi meni je zapasal. Sem delala testenine z gamberi, popražene olivnem olju z veliko česna in bazilike. Njami! Potem me je pa ponoči pekla zgaga user posted image Zvečer sva bila na obisku pri njegovi sestri, kjer sem lahko čisto sama oblekla malega načeka. Dečko se je dobro držal in ni zajokal niti enkrat....a sem že omenila, da je mali celo zadevo prespal user posted image user posted image user posted image

Jutri šibam za 3 dni na Dunaj - služba, kaj pa drugega. Čakata me 2 polna dneva na nogah in brez računalnika....ne vem kaj je hujše...to, da bom skozi na nogah ali to da me ne bodo očke pekle, ker ne bom gledala v to presneto kišto user posted image aja, pa vas ne bom mogla brat...ne preveč čvekat user posted image

Kot je april09 dejala, vso srečo vsem aprilčicam na pregledih in NS! Pričakujemo same lepe novice user posted image

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
13.10.2008 8:47:11   
vud
Ojla punce!

Krvavitev - v soboto popoldne, ko sem šla na wc sem opazila na paprirju kri  -slučajno. Kri je bila samo na papirju, ne na hlačkah. Ful me je blo strah, čuden občutek, potem, pa je bilo še malo bolj rjavega izcedka. Mislite da je kaj hudega al sem morda samo preveč delala? Moram na pregled? Zdaj sem panična, pa še v službi nisem povedala. Je imela katera kaj podobnega in še dela?

Piruru - hvala. Spekla sem samo manchemelow in en moj jabolčni kolač, ki ga obožujejo. Je blo dobro in dosti, ker jih je blo sam 6. Kar sem kuhala so tudi pojedli. Skutinega om pa ta teden. Hvala ti!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
13.10.2008 9:11:56   
janja*
vud tudi jaz sem imela en dan krvav izcedek potem rjav in do konca dneva je izginil.To je bilo že nekaj časa nazaj,kajti zdaj sem noseča že 16 tednov.Če te je strah in se krvavitev ni ustavla pojdi takoj k zdravniku,da boš mirna.Držim pesti zate.

(odgovor članu vud)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
13.10.2008 9:31:50   
vud
Krvavitev oz. izcedek je izginil.... no, do danes ga ni bilo. Kličem svojo g, pa noben ne dvigne. Si ti šla na pregled? Kaj ti je rekla? Delaš?

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?