PikicaStonoga
|
Janja, pregled in CTG imam 15. 10, pa nič zato ni treba popravljat ;) Jutri pa dam vodo samo. Kako ste drugače dekleta? Po dobrem tednu dni, ko sem dobro spala in ni NIČ bolelo, se je danes ponoči spet vse spremenilo. Spim sicer še vedno dobro, samo ko vstajam za wc, sem kot stara babi, vse me boli, komaj pridem do wcja, kosti bolijo da groza, komaj se obračam iz boka na bok, neverjetno, kako so noči dolge in težke v primerjavi z dnevom, ko sem kot rožica :) Čez dan me NIČ ne boli, dobro se počutim, če zgodaj vtsanem sme sicer sredi dneva utrujena, ampak ni prehudo. Jolly, še vedno mislim nate in na tvojga sončka, da se stanja čim hitreje izbojša ... mami pa naj ti le pomaga,t du tebe pa mogoče še kakšnega je gor spravla ;) midva si tud želiva bit vsaj tiste 14 dni sama, da bomo skupaj kot drućinica, ampk če ne grem . le ne odklanjaj pomoči, ti bo lažje ...pusti odprta vrata ... Drugače me pa zanima, če imate kaj izcedka ...jaz ga imam že ene tri tedne, nobenega vonja, je pa rumenkast in malo sluzast včasih. Najbrž je to normalno, vodo imam sicer OK, dala mi je pa prejšnji teden vseeno Canesten 3 svečke, pa še evdno imam izcedek. Aja, pa pod prsmi, kjer se trebuh šele začne, ga imam oblj nizko, me koža takoooooooooo boli že 14 dni, da za znoret ...mam prav feeling, da se mi bodo tu zgodraj nareidle strije, ker koža ne bo zdržala, ker mam cel trebuh nižje dol .. prav čutim natezanje, raztezanje, joj kok boli Pogovarjale ste se o obiskih ...uf, jaz že vem, da jih bom imela POLNOOOOOOOO ...če v LJ zaradi guve red v dveh dneh odpuščlajo, se sploh zvrstit ne bodo mogli ;) Drugače pa, če se bom dobro počutila, nimam nič proti, če pridejo, če pa ne bom pri moči, bo pa že možek naprej povedal, da ne morem ...jih pa pričakujem dost ja, je kr familija pa bo soba polna, sva midva z možekom oba najmlajša od treh otrok, moja sestra ima že familijo s tremi pamžeki, pa brat familijo z enim, pa moževe sestre obe familijo s po dvema otrokoma, pa starši ...uf bo gužva ...pol se pa še kdo najde, ki bi rad bil takoj tam ;) Sem bla danes v lecrercu, hotla mal nabavit kompletek za iz bolnice, pa se nisem mogla odločit za barvo :( Bom kr mojga srčka počakala da greva skupaj kupit, manjka mi še bodi pa pajacek, ostalo pa mam (nogavičke, majčko,hlačke) ...sicer sem dobila vse cotke in nisem NIČ kupovala, samo za iz bolnice pa najin pikec res lahko nekaj novega dobi ;) NIč, še kakšen teden, pa bom tud jaz pripralvjena, da grem rodit ;) ;) ;) Vidim, da je čakalna lista kr dolga, punce hitro rodit, pol pa me, ki smo konec oktobra na vrsti začnemo!!!!!! A NE???? Pozdravček in novopečene mamice! PikicaStonoga
|