Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 13.10.2008 13:46:04
|
|
|
|
sandra123
|
Evo mene spet tukaj....ma jaz res ne vem več, kaj naj ...Me je klicala učiteljica od Tine, da se mala ful slabo počuti, da jo trebušček boli.... ...upam, da ni spet kakšne viroze staknila ...pa komaj jo potem nazaj držim od T&T.....no in potem jaz norim in hitim rihtat moji mali dve, komaj uspem priti do šole, pa kličem učiteljico, kje sta, pa mi reče, da mi jo je kar domov peljala in mi pove, da je Tina še bruhala ..... in potem seveda jaz vklopim peš-hondo do konca in hitim in norim nazaj domov, ...mali dve pa sta tako sladko zaspali v vozičku in sem seveda morala spet mladino gor znositi .......No, Tina vsaj vročine nima - zaenkrat....Upam, da je res krivec za vse samo včerajšnji kostanj, ki so ga otroci jedli pri sosedih ...... Gajka, super slikce, lepa tortica, pa za dobro fešto Ryssa, hvala za odgovor na ZS , čeprav še nisem nič rešila ...pa glede piva , prav imaš...res dela mleko....tudi meni se nenormalno poveča količina mleka, če spijem kozarček piva
< Sporočilo je popravil sandra123 -- 13.10.2008 13:48:21 >
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 13.10.2008 13:48:02
|
|
|
|
Vilika
|
Hejla!! Naš fant je pa ful zanimiv - včeraj je čez dan spal vsega skupaj 2 uri, danes pa je bil buden vsega skupaj 2 uri (do sedaj) in še kar spi. Meni ni nič jasno kakšen ritem ima to naš Videk, bohve kaj se bo jutri spomnil Torej tudi mi smo imeli fenomenalno noč - spančkal je od 19.30 - 3.30 - 7.30 . Krasno! Tiste ki ne dojite - kolko časa po porodu ste dobile rdečo . Jaz je še nimam in je že 7T in 3D. Po eni strani jo že komaj čakam, ker se mi zdi da imam še vedno zmedene te hormone, kot med nosečnostjo . Se moram še pohvalit da sva z včeraj prvič po 2eh mesecih . MMMmmm je bilo fajn . G mi je dala že na pregledu dovoljenje - je rekla da je vse tako postavljeno kot da nebi rodila , je pa še rekla da bi morala dobiti do 10tega oktobra, pa ni ne duha ne sluha. Baje naj potem poskusim narediti test nosečnosti , kako če sva se pa do sedaj vzdržala, razen če ni kaj po svetem duhu . Škiljenje - tudi naš večkrat narahlo poškili. Kot so že ostale povedale je baje to normalno in se zaenkrat ne obremenjujem. Sem pa opazila da je naš fant veliko bolj aktiven z levo rokico kot z desno - ali so to morda že znaki da bo levičar?? Zakaj jaz ne morem v tole okno prilepit besedila ali karkoli . A je možno da imam kaj blokirano, zna katera pomagat. Lepo dam COPY (naprimer kodo za slikico, ali pa kakšen košček besedila) in potem tukaj ne morem nikakor dati PASTE, in tudi ctrl P ne rata.... Mejte se!!
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 13.10.2008 14:01:07
|
|
|
|
Vilika
|
Še sreča da me nikoli ne vrže ven, ker itak ne morem besedila ponovno pejstat. In bi morala v tem primeru vse še 1x pisat... Bom šla k našim danes ali jutri pa bom s tistega računalnika fotko prpopala, ker tam nimam teh težav...
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 13.10.2008 14:01:27
|
|
|
|
anita goitan
|
jaz pa polno dojim pa sem rdečo 4.10. 7t po porodu dobila , sam mi je gin.rekla da je to vse normalno, ma sem že misnla in upala da bomo si proračun povečal-brez vložkov, no jaz zdej pa za konodme zapravljamo
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 13.10.2008 14:04:43
|
|
|
|
gajka
|
Zakaj jaz ne morem v tole okno prilepit besedila ali karkoli . A je možno da imam kaj blokirano, zna katera pomagat. Lepo dam COPY (naprimer kodo za slikico, ali pa kakšen košček besedila) in potem tukaj ne morem nikakor dati PASTE, in tudi ctrl P ne rata.... Copy = CTRL + C Paste = CTRL + V
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 13.10.2008 14:05:38
|
|
|
|
sandra123
|
Anita, sva že dve s ta rdečo ...a se ti je že končala ...jaz jo še kar imam
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 13.10.2008 14:06:53
|
|
|
|
sayuri
|
JSt pa še nisem dobila ta rdeče . Uf, havla Bogu
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 13.10.2008 14:08:48
|
|
|
|
sandra123
|
Blagor tebi, Sayuri ...jaz jo imam že od prejšnjega petka Moje 3 princeske pa zdaj vse spijo...malo miru pri hiši
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 13.10.2008 14:11:26
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123 Anita, sva že dve s ta rdečo ...a se ti je že končala ...jaz jo še kar imam končala, 5 dni jo mela na obisku
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 13.10.2008 14:12:46
|
|
|
|
tejkaz
|
Jaz sem M dobila 9t1d po porodu in polno dojim. Sem tudi mislila da je en čas ne bo. Bili smo zunaj, je prišel še brat, da sem jaz lahko šla eno urco vozit, jutri imam pa 2 uri. Zdaj oba spančkata. Mene pa spet čaka likanje, pa kosilo za pripravit. Vilika, poskusi z desnim gumbom na miški in tam klikni copy in paste. Škilimo pri nas še ne. Je pa par dni nazaj dobil to znano čiščo kože. Prej še ne. Je takšen kot najstnik. Pa laski so mu full začeli odpadati. Jih je zjutraj ogromno v posteljici. V spalno vrečo ga pa jaz dajem. Že tako brca, da se vedno odkrije. Oči so se mi pa popravile s spanjem Sandra, upam da je Tina bruhala res samo zaradi kostanja. Jaz ga Evi letos še prepovedujem. Pivo imam pa v hladilniku, vendar še ni bilo potrebe po povečanju mleka. Neza7, jaz tudi vidim polno enih nickov, ki nas redno berejo, pa jih ne poznamo. Pridružite se nam, če ste avgustovke. Anita, super za lepo noč. Naty, upam da ne zboliš. Lepe slikice vseh. Zdaj jih grem še jaz z fotoaparata snet in mogoče kakšno pokažem.
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 13.10.2008 14:17:52
|
|
|
|
gajka
|
Jaz tudi M še nimam. Sicer polno dojim, bo pa že tudi ta teden 3 mesece od poroda.
< Sporočilo je popravil gajka -- 13.10.2008 14:20:19 >
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 13.10.2008 14:29:06
|
|
|
|
anita goitan
|
sandra in tejka men po so joške kar nabite, ma kašno pivo in polenta neki, to bi tud matejchi verjetno znala povedat
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 13.10.2008 14:33:43
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan sandra in tejka men po so joške kar nabite, ma kašno pivo in polenta neki, to bi tud matejchi verjetno znala povedat Potem izgleda da midva zadosti , ker ne pijem piva in ne jem polente in imam zadosti mleka No, nekaj slikic Tako izgleda Jaša v spalni vreči Naša nagajivka Malo se še pocartava preden Jaša zaspi
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 13.10.2008 14:34:40
|
|
|
|
tejkaz
|
Tista pikica na obrvi, je kozica.
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 13.10.2008 14:36:34
|
|
|
|
bella02
|
Naj še malo moje princeske na ogled postavim Teja in sestrična Eva Teja, Eva in Tjaša
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 13.10.2008 14:38:07
|
|
|
|
Vilika
|
Vaaaaaaaaaauuuu gajka - kakšen trot sem, hvala ti!! Jaz pa avtomatsko mislim dati ctrl P - ker je pač paste . Tejkaz - z desnim gumbom miške lahko dam copy, ko pa hočem dati paste, pa sploh nimam možnosti, se mi čisto neko čudno okence odpre -in to samo na tem računalniku in samo na tem oknu RRja - posod drugje dela normalno. Hvala za pomoč punce zdaj pa upam da bo vid še toliko priden da napopam eno slikico - se je namreč malo prej zbudil....
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 13.10.2008 14:45:24
|
|
|
|
sayuri
|
betty škiljenje je tako zgodaj čisto normalno. So ti že punce povedale. Opazila boš, da tudi včasih, ko hoče fokusirat na kaken bližnji predmet, otroček zaškili. Naša dva sta v začetku škilila, ko sta pred očmi zagledala svoje roke. Moram pa pohvalit L&Z, da že 3 dni z zanimanjem prijemata predmete z rokico.
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 13.10.2008 14:46:10
|
|
|
|
sayuri
|
DAnes je dan sličic Imam rada takšne dni Luštni so otročki ...vsi po vrsti.
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 13.10.2008 16:54:46
|
|
|
|
Tamy30
|
ojla mamice, in tiste ki boste to se postale trenutno sem zunaj, sedim na stopnicah, na kolenih imam laptop Martin pa mi v vozicku poleg mene spi. Skuapj poslusava mp3-je s telefona. Trenutno spila Hotel california zunaj je se vedno toplo. vikend je bil ful lepi:) smo se malce potepali, samo sli malce na vznozje Pohorja, prvic sem tamalega podojila v javnosti, no sicer sva se umaknila na samoten koticek res so krasni soncni dnevi. bom se malce prebrala kako ste se imele. dokler se tamali spi lep dan
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 13.10.2008 17:50:35
|
|
|
|
bambi14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa bambi katere plenice to uporabljate? So luštne. Imamo že celo sobo v stilu rib, pa bi si lahko še pleničke take umislili Joj so luštni naši avgustovčki Ene šinfate ker je treba otročke nosit, al da se pomirijo ali da zaspijo... Pa na obiskih vam jih nosijo, da imate proste roke... Naš fakin se pa noče nosit Na rokah joče, je vredu v položaju za kupčka, sam leže v naročju pa nikakor. Samo tisti čas ko jé, takoj ko poje jok, ko ga dam pa na posteljo pa je ok. Sej po eni strani je fajn, sam po drugi pa niti ne, ker ne veš kako ga potolažit ko joče. Včeraj sem se nabasale pice, je nisem jedla že ohohoho dolgo. Upam da ne bo kakih pretiranih posledic pri malemu. Aja pa še to.... Pivo pa zgleda da res mleko dela. Sem parkrat spila kakšen kozarček laškega zvečer, pa imam ful več mleka. Celo tak, da mi danes grozi mastitis, upam da si porihtam, me že ful boli. Grem pogledat kaj se pritožuje v posteljici. Elanina bi pa se samo nosla,...pa vozek ji tut ni všeč,...tako, da so včasih sprehodi na rokah/ samo, da se gibaš in je OK. Plenice pa so iz leklerka in se mi zdijo ok, mamo pa še pamperske baby dry,...ampak ko je vredi posračkana ji ne more pomagat nobena plenica.
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 13.10.2008 17:53:02
|
|
|
|
bambi14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tamy30 ojla mamice, in tiste ki boste to se postale trenutno sem zunaj, sedim na stopnicah, na kolenih imam laptop Martin pa mi v vozicku poleg mene spi. Skuapj poslusava mp3-je s telefona. Trenutno spila Hotel california zunaj je se vedno toplo. vikend je bil ful lepi:) smo se malce potepali, samo sli malce na vznozje Pohorja, prvic sem tamalega podojila v javnosti, no sicer sva se umaknila na samoten koticek res so krasni soncni dnevi. bom se malce prebrala kako ste se imele. dokler se tamali spi lep dan ....mi smo tud bli včeraj pod pohorjem in na višnjevi tortici tam/ njami. Je blo folka ko smetja in polno vozekov.
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 13.10.2008 18:52:13
|
|
|
|
Ryssa
|
A leclerkove so... Sem že večkrat prebrala da so fajne. V soboto smo bili v mb v leclerku pa sem pozabla plenice vzet, pa sem rekla da jih bom sprobala Vse druga sem nabirala, sam plenice pa pozabla Zdej imamo activ fit za ponoči, za podnevi pa trenutno lidlove pa mi niso preveč všeč. So tak nekam trde spredaj, tak ko mullerjeve
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 13.10.2008 19:37:23
|
|
|
|
cebrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi Cebrca najbolje, da ga pod tušem počakaš, bosta vsaj več skupaj. Sem imela v mislih ogrevane ploščice na stenah tuša da preveč ne zruka. Hojla sem čisto zgonjena in nimam koncentracije, da bi vas brala ali komentirala. Očitno nas že od petka daje luna. Ivan podnevi ne spi in ves čas bi samo jedel, dobra nista ne dudka ne čaj. Moji bradavici sta tako zgonjeni, da sem šla nazaj na nastavke, ker drugače tulim od bolečin med dojenjem. Zgleda kot da ne bi znal več jest. Potegne močno da se mleko ulije, potem pa spušča bradavico in grabi nazaj samo vršiček in ščipa. Pa spet zagrabi fino stisne in začne cukat glavo levo desno in gor in dol, jaz pa zraven kar zvezde vidim. Pa sploh ne poje vsega mleka, ker mi joške ostanejo čisto trde. Ko samo pomislim, da je treba spet dojit mi grejo lasje pokonci. Pa ima mleko čisto dober okus. Ne pomaga ne nošenje ne guncanje, kjer koli je samo tuli čez dan. Ponoči kar naprej jamra, jaz pa ga celo noč poslušam in nič ne spim že dve noči, mi je to še huje kot pa da bi dojila. Pa vročino ima normalno, ušeska so videti u redu, lula in kaka normalno, kožice nima nikjer rdeče ali vnete. Sploh ne vem več kaj ga daje. Še ko je imel najhujše krče ni bil tako siten in nemogoč kot je zdaj. Sem se morala malo potožit, sem čisto živčna razvalina zaradi bolečih bradavic. Ko se bom nekako uspela sestavit skupaj spet pridem na RR vas malo pogledat. Če me boste pogrešale se nisem izgubila ampak samo spim. Mimogrede, tudi mene še ni obiskala , pa dojim od začetka. Sicer pa sem imela ful probleme z tako da sploh ne vem če to pri meni kaj pomeni.
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 13.10.2008 19:37:40
|
|
|
|
tatly
|
ojjj.evo spet mene z majhno tezavo--moja pupa je zacela kar pogosto polivat...je to dobro?glede zAPRTJA....JE BLA V SOBOTO SESTRICNA PRI MENI IN MI JE DALA MALO ENE KREME KI SEM JI SAMO PO TREBUSCKU NAMAZALA IN JE BLA DRUG DAN POKAKANA KO SUS SKOZ VSE JE VEN PRISLO IN SE BLATO SE JI JE Z6MEHCALO
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 13.10.2008 20:22:58
|
|
|
|
tinka14
|
hej. krasn vikend je za nami, sva bla z nejcem na počitnicah v velenju pri moji mami, super je blo, kr fajn naju je razvajala. in prou fajn je bit mal v mestu, ko se tolk dogaja skoz. js jem že kostanj 4 večere zaporedoma in je vse ok. za nejca, ker ga mam noro rada. neža - od kod si ti, da ti angleščina tk leti?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?